Temsilciler Meclisi

Temsilciler Meclisi

Son dakika temsilciler meclisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temsilciler meclisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temsilciler meclisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temsilciler Meclisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temsilciler meclisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.030 temsilciler meclisi haberi bulunmuştur. Tüm temsilciler meclisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Ankara’yı ziyaret edeceği edeceğini bildirdi. Heyetin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğin belirten kaynaklar, görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon sürecinin ele alınacağını ifade etti.
28.03.2024 Gündem
Pi sayısını kim buldu? Pi sayısı kaçtır? 14 Mart Pi sayısı günü
Pi sayısını kim buldu? Pi sayısı kaçtır? 14 Mart Pi sayısı günü 14 Mart her yıl kutlanan Dünya Pi Günü, sosyal medyada birçok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Matematik derslerinde sıkça karşılaşılan pi sayısının değeri ve önemi merak konusu oldu. İşte Pi Günü'nün tarihçesi ve pi sayısının ne olduğuna dair detaylar...
14.03.2024 Gündem
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu!
Biden'ın F-16 hamlesi dünyada manşet oldu! Biden yönetiminden Türkiye’ye F-16 satışına destek geldi. ABD Başkanı Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi. Biden'ın bu hamlesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. New York Times diplomatik girişimlere dikkat çekti ve Biden'ın mektubunda satışın hızla onaylanması çağrısında bulunduğunu yazdı. Yunan basını ise 'ABD Başkanı Erdoğan'a Savaş Uçağı Verdi' yorumunda bulundu. ABD Başkanı Joe Biden Türkiye’ye F-16 satışını onaylamaları için Kongre üyelerine mektup gönderdi.
25.01.2024 Gündem
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar
Teknoloji devlerinin ödediği dijital telif miktarı açıklandı! Yıllık 200 milyon dolar Google'ın Kanada'daki dijital yayıncılara içeriklerinin karşılığında telif ödemesi yapmayı kabul etmesi uluslararası basında büyük ses getirdi. Ancak bu konuda Kanada ilk örnek değil. Bu bağlamda hem Google'ı hem de Facebook'u dize getiren ilk ülke 2021 yılında Avustralya oldu. Peki teknoloji şirketlerinin Avustralya merkezli basın kuruluşlarına yaptığı ödemeler nasıl sonuçlar yarattı? Avustralyalı deneyimli gazeteci ve akademisyen Monica Attard'la konuştuk...
13.12.2023 Gündem
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Temel hedefimiz Balkanlarda istikrarın sağlanması
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Temel hedefimiz Balkanlarda istikrarın sağlanması TBMM Başkanı Kurtulmuş, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (IUS) 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, içinde bulunan üniversitenin kuruluş günlerini, hatta kuruluşundan önceki günlerini hatırlayan birisi olarak 20 yılda ne kadar büyük mesafe alındığını ne kadar verimli sonuç elde edildiğini görmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.
2.11.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika... İsrail ordusu Gazze'de taktik değiştirdi
İsrail-Hamas savaşında son dakika... İsrail ordusu Gazze'de taktik değiştirdi İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 7 Ekim tarihinden itibaren Gazze topraklarında devam ediyor. Kritik bölgedeki savaş 20'nci gününe girerken Gazze'den gelen haber ile İsrail ordusunu yeni taktiği gün yüzüne çıktı. Her gün bombalanan Gazze'de hayatını kaybeden siviller için ABD Başkanı Biden'dan gelen skandal açıklama tepkilere neden olurken Rusya Devlet Başkanı Putin'den gelen açıklama ise gündemin ilk sırasına yerleşti.
26.10.2023 Dünya
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Sivilleri hedef alan saldırılar asla kabul edilemez
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Sivilleri hedef alan saldırılar asla kabul edilemez TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ukrayna ve Orta Doğu’da devam eden krizlerin sadece bölgesel değil, küresel bir çatışmanın da konusu olabileceğini ve bunun için yaşanan insani kayıpların bir an evvel sonlandırılmasını temenni ettiklerini belirterek, “Türkiye olarak hem 1991 sınırlarında uluslararası sistem tarafından kabul edilmiş Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü savunuyor hem de 1967 sınırlarında Filistin Devleti’nin toprak bütünlüğünü savunuyoruz. Her ikisinin de birlikte uluslararası camia tarafından savunulması gerektiğine de inanıyoruz.” dedi.
24.10.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsrail-Filistin çatışmasının ardından yapılan ilk uluslararası toplantıdaki oturumlar ve mevkidaşlarıyla yaptığı görüşmelerde, Gazze’deki sivillere yönelik saldırıların sona erdirilmesi ve buraya insani yardımların ulaştırılabilmesi için diplomasi yürüttü.
14.10.2023 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Rum temsilcinin Karabağ ve Kıbrıs iddialarına sert yanıt
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan Rum temsilcinin Karabağ ve Kıbrıs iddialarına sert yanıt TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İrlanda’nın başkenti Dublin'de düzenlenen Avrupa Parlamento Başkanları Konferansı’nda, “Türkiye’nin Kıbrıs’ta, Azerbaycan’ın ise Karabağ’da işgalci olduğunu” iddia eden Rum temsilciye sert şekilde yanıt verdi.
28.09.2023 Gündem
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi...
ABD'de rüşvet ve yolsuzluk skandalı! Türkiye düşmanı senatör Bob Menendez bahanesi fos çıktı: İçi para dolu zarflarda DNA izi... Türk ve Türkiye düşmanlığı ile tanınan Senatör Bob Menendez, evinde bulunan deste deste banknotları acil durum için tuttuğunu, kendi tasarrufu olduğunu söyledi. Küba göçmeni olan Menendez, Komünist dönemden kalma bir alışkanlık olarak durumu açıklamaya çalışsa da Komünistler gelmeden ailesinin ülkeden göç ettiği anlaşıldı.
27.09.2023 Dünya
F-35 savaş uçağı ABD'de kayboldu! Yetkililer uçağı bulmak için halktan yardım istedi...
F-35 savaş uçağı ABD'de kayboldu! Yetkililer uçağı bulmak için halktan yardım istedi... F-35B jetinin kaybolması ABD'de gündem oldu. Askeri yetkililer, Güney Carolina'da pilotun kendini fırlatmasının ardından izini kaybettikleri savaş uçağının bulunması için halktan yardım istedi.
18.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa Birliği ile gerekirse yolları ayırabiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa Birliği ile gerekirse yolları ayırabiliriz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ziyareti öncesi açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Avrupa Parlamentosu'nun raporuyla ilgili soruya Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim değerlendirmemi çok açık net öğrenmek istiyorsanız Avrupa Birliği, Türkiye'den kopmanın gayreti içerisinde. Avrupa Birliği'nin Türkiye'den kopuş hamlelerini yaptığı bu dönem içerisinde biz de bu gelişmeler karşısında değerlendirmelerimizi yaparız. Bu değerlendirilmelerden sonra Avrupa Birliği'yle gerekirse yolları ayırabiliriz" dedi.  
16.09.2023 Gündem
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütüne operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son bir haftada 53 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
10.08.2023 Gündem
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var'
Uzaylıların varlığı gerçek mi? NASA'dan açıklama: 'İnsanların inanmadığı çok şaşırtıcı olaylar var' ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) son günlerde UFO tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde eski istihbarat ekiplerinin çıktıkları mahkemede UFO'ları gördüklerini iddia etmesi üzerine konu ABD kongresine taşındı. Harvard Üniversitesi'nden astrofizik profesörü Avi Loeb'da şaşartan bir açıklamada b ulunarak 28 gün sonra uzaylıların varlığı ile ilgili açıklama yapacaklarını söyledi.
6.08.2023 Dünya
YouTuber vekil devamsızlıktan kaldı! Bir ilk olacak
YouTuber vekil devamsızlıktan kaldı! Bir ilk olacak Japonya Ulusal Meclisi'nin üst kanadı Senato, çektiği magazin içerikli videolarla ünlenen ve geçtiğimiz temmuz ayında meclise giren YouTuber Yoshikazu Higashitani'yi oturumlara katılmadığı gerekçesiyle ihraç etme kararı aldı. 
14.03.2023 Dünya
Piyasalarda endişe büyük! Kritik uyarı geldi
Piyasalarda endişe büyük! Kritik uyarı geldi ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell "Enflasyonu düşürmede başarısızlığın maliyeti, başarmanın maliyetinden daha ağır olur" dedi.
9.03.2023 Ekonomi
Huron Gölü nerede, hangi ülkede? Huron Gölü neresi?
Huron Gölü nerede, hangi ülkede? Huron Gölü neresi?  ABD ordusu, Michigan eyaletinde yer alan Huron Gölü üzerinde "tanımlanamayan uçan bir cismi" daha hedef alarak, son 8 günde 4 cismi düşürdüğünü bildirdi. Peki, Huron Gölü nerede, hangi ülkede? Huron Gölü neresi? 
13.02.2023 Dünya
Pelosi'nin kocasına yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı!
Pelosi'nin kocasına yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Eski ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşine çekiçle düzenlenen saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. Mahkeme kayıtlarına göre, Paul Pelosi saldırganla karşılaştığında tuvalete giderek polisi aramış.
28.01.2023 Dünya
ABD Kongresi’nde F-16 direnişi!
ABD Kongresi’nde F-16 direnişi! ABD yönetimi Türkiye’ye F-16 satışı için harekete geçti, ancak Kongre’de Menendez’in başını çektiği muhalif isimlerden hemen olumsuz açıklamalar geldi.
15.01.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan 6 ülkenin temsilcileriyle görüşme
TBMM Başkanı Şentop'tan 6 ülkenin temsilcileriyle görüşme TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Asya Parlamenter Asamblesi 13'üncü Genel Kurulu'nun ilk günü 6 ülkeden temsilcilerle ikili, Azerbaycan ve İran heyetleriyle üçlü görüşme gerçekleştirdi. Masalara, üzerinde katılımcı ülkelerin dillerinde 'barış' yazan kartların olduğu birer zeytin fidanı koyuldu.
10.01.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'tan 6 ülkenin temsilcileriyle görüşme
TBMM Başkanı Şentop'tan 6 ülkenin temsilcileriyle görüşme TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Asya Parlamenter Asamblesi 13'üncü Genel Kurulu'nun ilk günü 6 ülkeden temsilcilerle ikili, Azerbaycan ve İran heyetleriyle üçlü görüşme gerçekleştirdi. Masalara, üzerinde katılımcı ülkelerin dillerinde 'barış' yazan kartların olduğu birer zeytin fidanı koyuldu.
10.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Temsilciler Meclisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temsilciler meclisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.