Temas

Temas

Son dakika temas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temas gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.749 temas haberi bulunmuştur. Tüm temas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pullman Otel'de Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nazi zihniyeti Gazze'de 35 bin insanı katletti. Netanyahu günümüzün Hitler'i Gazze kasabıdır" dedi. "Hiç kimse bizden soykırıma sessiz kalmamızı bekleyemez" diyen Erdoğan, "Ellerindeki basın ve lobi gücüyle Gazze'de işledikleri cinayetlerin üstünü örtebileceklerini düşünüyorlar. Buradan onlara şu hakikati tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum. Ne yaparsanız boş, ne kadar uğraşsanız da beyhude, Tayyip Erdoğan'ın kalbine de, kavline de zincir vuramazsınız. Sizin tehditlerinize ve baskılarınıza asla boyun eğmeyiz" ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama Üsküdar Samandıra metro hattındaki arıza 2 gün geçmesine rağmen çözülemedi. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, işe geç kalma endişesi yaşayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kabaktepe "CHP’li İBB Belediyesi gerçekleri açıklamak yerine İstanbulluları kandırmanın derdine düşmüş, tuhaf, tutarsız ve sahte açıklamalar yaparak kamuoyunu yanıltıyor. Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama." dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine dair gelen soruya "Önümüzdeki hafta Sayın Özgür Özel' ile inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı
Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki pozisyonun kaydı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasının VAR kayıtlarını yayınladı. Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta sarı lacivertli takımın aleyhine verilen tartışma yaratırken hakem Cihan Aydın ile VAR hakemi Benjamin Brand arasındaki konuşma da yayınlandı.
23.04.2024 Şampiy10
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen ve yaklaşarıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
Astrolog Dinçer Güner: 10 numara 5 yıldız zaman dedi, Ay'ın boşlukta olduğu gün 3 burca yol gözüktü!
Astrolog Dinçer Güner: 10 numara 5 yıldız zaman dedi, Ay'ın boşlukta olduğu gün 3 burca yol gözüktü! Astrolog Dinçer Güner, günlük burç yorumlarına 23 Nisan 2024 Salı günü de devam etti. Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ay'ın hiçbir gezegenle temas kurmadığı bugünde içe dönmenin, hazırlık yapmanın önemine işaret etti. İşte Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
23.04.2024 Astroloji
İngiliz Tümgenerali'nden dikkat çeken İsrail açıklaması!
İngiliz Tümgenerali'nden dikkat çeken İsrail açıklaması! World Central Kitchen (WCK) çalışanının öldürülmesiyle sonuçlanan İsrail saldırısının bir ‘disiplinsizlik’ olmadığını vurgulayan Britanya Ordusu’ndan emekli Tümgeneral Charlie Herbert, İsrail ordusunun angajman kurallarındaki sistematik kusurlarının sonucu yaşandığını belirtti.
4.04.2024 Gündem
ABD’de kuş gribi paniği! Hastalık ineklere temas eden bir kişiye bulaştı
ABD’de kuş gribi paniği! Hastalık ineklere temas eden bir kişiye bulaştı ABD’nin Teksas eyaletinde bir kişide kuş gribi tespit edildi. Yetkililer hastalığın geçtiğimiz günlerde ineklerde tespit edilen vakalardan bulaştığını açıkladı.
2.04.2024 Dünya
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi!
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! 1 Mart 2024’te online olarak gerçekleşen MHK Eğitim Toplantısı’nın kayıtlarından bir bölüm önceki gece sızdırılmış, sonrasında ise TFF kaydın tamamını yayınlamıştı. Kayıtlardaki konuşmalar gündemde yer alırken eski hakem Deniz Çoban, görüntüleri değerlendirdi.
27.03.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Tatar, Adana Valiliğini ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Tatar, Adana Valiliğini ziyaret etti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, bir dizi temas ve ziyarette bulunmak üzere ülkemize resmi ziyarette bulundu.
22.03.2024 Adana
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hatice Onur, gözde kızarma ve çapaklanma hakkında bilgi verdi. Konjonktivitin en sık görülen göz enfeksiyonlarında olduğunu ifade eden Onur, “Her kırmızı göz konjonktivit olmayabilir, bunu mikroskobik muayene ile anlarız” dedi.
21.03.2024 Gündem
TFF, Süper Lig’de 30’uncu haftanın VAR kayıtlarını açıkladı!
TFF, Süper Lig’de 30’uncu haftanın VAR kayıtlarını açıkladı! Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig’de 30’uncu hafta maçlarının tamamlanmasının ardından VAR kayıtlarını açıkladı.
19.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir
İzlanda'da yanardağ paniği! Meteoroloji Ofisi: Lavlar denize ulaşırsa hayati tehlike arz edecektir İzlanda Meteoroloji Ofisi (IMO), Fagradalsfjall yanardağının Sundhnukagigar kraterinde meydana gelen patlama sonucu başlayan lav akışının yavaşladığını, denize ulaşma ihtimali görmediklerini duyurdu.
18.03.2024 Dünya
Kesin talimat verildi! Gökhan Özen'in doktorundan ‘temas’ yasağı
Kesin talimat verildi! Gökhan Özen'in doktorundan ‘temas’ yasağı 2000'li yılların en çok dinlenen şarkıcılarından biri olan Gökhan Özen estetik haberlerinin ardından bu kez sağlık sorunlarıyla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı İzmir konseri sonrasında çok ciddi bir enfeksiyon geçirdiğini söyleyerek doktorunun hiç kimseyle temas etmemesi gerektiği konusunda kendisini uyardığını söyledi.
14.03.2024 Magazin
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişlerİ Bakanı Hakan Fidan, "Ateşkese yönelik görüşmelerin, ara bulucular vasıtasıyla devam ettiğini belirtebilirim. Ramazan ayından önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda arzu ve çaba var" dedi.
3.03.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail'in suçlarını başka devlet işlese her türlü yaptırımla karşılaşırdı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: İsrail'in suçlarını başka devlet işlese her türlü yaptırımla karşılaşırdı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in suçları arasında savaş suçları ve soykırım olduğunu belirterek, "Uluslararası topluluğun ateşkes çağrısına rağmen, iki devletli çözüme yönelik çağrılara rağmen herhangi bir etkisi olmadı İsrail üzerinde. Eğer başka bir ülke böyle bir suç işlemiş olsaydı kesinlikle her türlü yaptırımla karşılaşırdı" dedi.
1.03.2024 Gündem
Bakan Fidan: Herkes katliamın durmasını istiyor ama failler bu seslere kör ve sağır
Bakan Fidan: Herkes katliamın durmasını istiyor ama failler bu seslere kör ve sağır Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3'üncü Antalya Diplomasi Forumu'nda açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, "Bildiğimiz üzere mevcut uluslararası düzen, adalet ve eşitlik vaat etmiyor. Uluslararası sistemin zayıfladığı aşikar. Adalet üzerine kurulu olmayan hiçbir düzen kalıcı olamaz. Adalet için sesini yükselten ülkeler var" dedi. Fidan, "Küresel vicdan ateşkes diyor. İnsani değerlere sahip çıkan herkes Gazze'deki katliamın durmasını istiyor ama failler bu seslere kör ve sağır" diye konuştu.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözler eylemle desteklenmedikçe ne Filistin'deki zulmü durdurmanın, ne de uluslararası sisteme güveni yeniden inşa etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Uluslararası toplum Filistin halkına borcunu ancak Filistin Devleti'nin kurulmasıyla ödeyebilir. Bunun için 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğü haiz Filistin Devleti'nin teşekkülü sağlanmalı. Bu maksatla garantörlüğü de içerecek şekilde sorumluluk almaya Türkiye olarak hazır olduğumuzu belirttik" dedi.
1.03.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay Adana’da verdiği konferansta, “1919-1922 yılları arasında yaşanan Çukurova ve Çevresinde Türklerin Fransız-Ermeni İşgaline Karşı Mücadelesi”ni anlattı.
25.02.2024 Adana
Batık geminin 'Batuhan A' olduğu netleşti! Dalış faaliyeti gerçekleştirilecek
Batık geminin 'Batuhan A' olduğu netleşti! Dalış faaliyeti gerçekleştirilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, sonar görüntüsü ile deniz yüzeyinin 51 metre altında tespit edilen batık geminin, 'Batuhan A' olduğunun kesinleştiğini, sabah saatlerinden itibaren batığa dalış faaliyeti gerçekleştirileceğini açıkladı.
16.02.2024 Gündem
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
Adana'da dereyi kirleten fabrikaya para cezası uygulandı! Büyük tepki çekmişti
Adana'da dereyi kirleten fabrikaya para cezası uygulandı! Büyük tepki çekmişti Adana'nın Kozan ilçesinde Deliçay Deresi fabrika atıkları nedeniyle siyah ve mor aktı. Yapılan incelemeden sonra dereyi kirleten fabrika belirlenerek para cezası uygulandı.
15.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Temas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.