Telefon Kılıfı

Telefon Kılıfı

Son dakika telefon kılıfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telefon kılıfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telefon kılıfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telefon Kılıfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telefon kılıfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 77 telefon kılıfı haberi bulunmuştur. Tüm telefon kılıfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldıFatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024Gündem
Şeffaf telefon kılıfını pırıl pırıl yapıyor! Bir bardak süte ekleyin: Bu tüyoyu hiçbir yerde bulamazsınız
Şeffaf telefon kılıfını pırıl pırıl yapıyor! Bir bardak süte ekleyin: Bu tüyoyu hiçbir yerde bulamazsınızTelefon kılıfları zamanla yıpranır, sararır. Ancak telefonu korumak için onlara ihtiyacımız sandığımızdan fazladır. Kılıfları ise temizlemenin birden çok yolu vardır.
15.02.2024Yaşam
Cep telefonu sipariş etti, geleni görünce hayatını şokunu yaşadı
Cep telefonu sipariş etti, geleni görünce hayatını şokunu yaşadıManisa'da kızına hediye etmek için internetten ikinci el cep telefonu sipariş eden Osman Özer'e (34), gönderilen kutudan 5 bin TL'ye aldığı telefon yerine kılıfı çıktı.
14.09.2023Yaşam
Cep telefonuyla ilgili dikkat çeken ayrıntı! On binlerce lira cebinizde kalıyor
Cep telefonuyla ilgili dikkat çeken ayrıntı! On binlerce lira cebinizde kalıyorCep telefonu kullanan milyonları ilgilendiriyor. Binlerce liraya alınan akıllı telefonlar tek bir darbeyle ya da hatalı ürün kullanımıyla ciddi ek masraflara sebep olabiliyor. Bu masraflardan kaçınmak isteyenler ise son dönemde özellikle telefon kılıfı, ekran koruyucuya odaklanıyor. Bunlar çok önemli ancak doğru şarj cihazı, powerbank seçimi de bir o kadar önemli. İşte binlerce liralık masrafı bertaraf etmenizi sağlayan kritik önlemler...
18.08.2023Ekonomi
Vivo ile uzun ömürlü telefon kullanım imkanı
Vivo ile uzun ömürlü telefon kullanım imkanıBugün yeni bir cep telefonu almak istediğiniz zaman nelere dikkat edersiniz. Uygun fiyat, yüksek performans ve dayanaklı pil ömrü diye sıralanabilir. İlk akla gelenler bunlar ve piyasada birçok markanın size bu vaatleri sunduğunu görebilirsiniz. Peki nasıl karar vermeliyiz? Bu makalemizde uzun süre kullanacağımız bir telefonu seçerken dikkat edilmesi gerekenlerden bahsedeceğiz.
16.03.2023Advertorial
Adana'da hırsızlık operasyonu: 17 kişi tutuklandı
Adana'da hırsızlık operasyonu: 17 kişi tutuklandıAdana’da, 63 farklı hırsızlık olayına karışıp 600 bin liralık altın, ziynet eşyası, motosiklet ve çeşitli ev aletleri çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 50 şüpheliden 17’si tutuklandı.
6.10.2021Gündem
Hırsızlara operasyon! Çok sayıda gözaltı
Hırsızlara operasyon! Çok sayıda gözaltıAdana’da, hırsızlık olaylarına karıştığı öne sürülen kişilere yönelik operasyonda, 50 şüpheli gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda çalıntı olduğu değerlendirilen çok sayıda cep telefonu, televizyon, saat ve ziynet eşyası ele geçirildi.
2.10.2021Yaşam
Antimikrobiyal telefon kılıfı hamlesi!
Antimikrobiyal telefon kılıfı hamlesi!İddialara göre Samsung, antimikrobiyal telefon kılıfları ile mikroplara ve bakterilere karşı korunmamızı sağlayacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cep telefonu kılıfında dikkat çeken detay
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cep telefonu kılıfında dikkat çeken detayCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Ankara'da Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Ankapark'ın açılışını gerçekleştirdi. Açılış öncesi protokolde telefonla konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın telefonundaki detay ise dikkatlerden kaçmadı...
21.03.2019Gündem
'Eski' telefonlarınızı yeni gibi hissetmenizi sağlayacak 5 yöntem!
'Eski' telefonlarınızı yeni gibi hissetmenizi sağlayacak 5 yöntem!Eski telefonunuzu yeni gibi görmek ve hissetmek istiyorsanız, bunun tek yolu binlerce lira verip yeni bir cihaz almak değildir. Küçük performans iyileştirmeleri ve makyajlarla cihazınıza bambaşka bir hava katabilirsiniz.
iPhone X’ten pahalı iPhone kılıfı
iPhone X’ten pahalı iPhone kılıfıApple, 10. Yılına özel olarak ürettiği iPhone X için kılıflar şimdiden ortaya çıkmaya başladı. Lüks ürünleri ile dikkat çeken GRAY firması yeni iPhone için oldukça pahalı bir kılıf üretti.
Rihanna farkı
Rihanna farkıDünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, Los Angeles’taki FENTY+PUMA mağazasına giderken görüntülendi.
21.04.2017Magazin
Note 7 değişim programı 30 Kasım’da sona eriyor
Note 7 değişim programı 30 Kasım’da sona eriyorSamsung Electronics Türkiye, Galaxy Note 7 Değişim Programını eski ve yeni seri tüm Galaxy Note 7 ürünlerini kapsayacak şekilde güncellendiğini duyurdu.
Akıllı telefonunuzun ısınmasını nasıl engellersiniz?
Akıllı telefonunuzun ısınmasını nasıl engellersiniz?Akıllı telefonunuzun ısınma sorununu engellemek için yapmanız gereken şeyler.
Apple'a Çin'de satış yasağı!
Apple'a Çin'de satış yasağı!Çin'de Beili firması, kendi telefonları ile benzer olduğu gerekçesiyle Apple'dan, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinin satışını durdurması istendi.
Facebook kazandı, "face book" kaybetti!
Facebook kazandı, "face book" kaybetti!Sosyal paylaşım sitesi Facebook, Çin'de "face book" marka ismine karşı açtığı davayı kazandı.
iPhone artık sadece Apple'ın markası değil
iPhone artık sadece Apple'ın markası değilApple, bir süre önce Çinli Xintong Tiandi Technology firmasını iPhone ismini izinsiz kullandığı için dava açmıştı...
Telefon kılıfı nasıl yapılır?
Telefon kılıfı nasıl yapılır?Telefonlarımız için üretilen kılıfların yapım aşamalarına tanık oluyoruz.
13.02.2016Yaşam
Şarkıcılık teklifi aldım
Şarkıcılık teklifi aldım2014 yılında kazandığı şampiyonluğun ardından 2015’te de Survivor All Star Şampiyonu olmayı başaran Turabi Çamkıran, Park Afyon AVM’de sevenleriyle bir araya geldi...
9.11.2015Magazin
Alkol seviyesini ölçen telefon kılıfı...
Alkol seviyesini ölçen telefon kılıfı...Bu telefon kılıfı sayesinde yola çıkmadan önce alkol seviyenizi ölçebileceksiniz...
Selfie için özel akıllı telefon kılıfı üretildi
Selfie için özel akıllı telefon kılıfı üretildiSelfie müptelalarını sevindirecek bir akıllı telefon kılıfı raflardaki yerini aldı.
Samsung'dan Apple'a rakip servis!
Samsung'dan Apple'a rakip servis!Samsung, Apple'ın Apple Pay hizmetine karşılık olarak Samsung telefon kullanıcıları için kendi ödeme sistemini kurmaya karar verdi...
Balondan telefon kılıfı yaptı
Balondan telefon kılıfı yaptıAkıllı telefon kullanıcılarının vazgeçemediği aksesuarlar arasında yer alan telefon kılıflarına ilginç bir kılıf eklendi.
4.12.2014Yaşam
Akıllı telefon kullanıcılarına önemli tüyolar!
Akıllı telefon kullanıcılarına önemli tüyolar!Akıllı telefonların yaygınlaşması ile neredeyse 7'den 70'e herkesin elinde akıllı telefon görmek mümkün...
iPhone 6 Plus neden eğiliyor?
iPhone 6 Plus neden eğiliyor?Apple'ın son gözdesi İphone 6 için kullanıcılar ne sebepten eğildiğini ve böyle bir telefonun nasıl korunabileceğini merak ediyor.

Benzer Haber Etiketleri

Telefon Kılıfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telefon kılıfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.