Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Vivo ile uzun ömürlü telefon kullanım imkanı

Bugün yeni bir cep telefonu almak istediğiniz zaman nelere dikkat edersiniz. Uygun fiyat, yüksek performans ve dayanaklı pil ömrü diye sıralanabilir. İlk akla gelenler bunlar ve piyasada birçok markanın size bu vaatleri sunduğunu görebilirsiniz. Peki nasıl karar vermeliyiz? Bu makalemizde uzun süre kullanacağımız bir telefonu seçerken dikkat edilmesi gerekenlerden bahsedeceğiz.

Öncelikle, yapılan araştırmalar, Türkiye’deki tüketicilerin telefon alırken baktıkları en önemli faktörün “güven” olduğunu gösteriyor. Yeni bir telefon alma süresinin de 35 aya kadar yükseldiğini belirliyor.

Bir android cihazın uzun ömürlü, dolayısıyla kullanışlı olması temelde iki faktöre bağlıdır. Nedir bu iki temel faktör? Birincisi yazılımlarının güncel olması diğer ise donanımlarının da uzun ömürlü olmasıdır.

Biliyorsunuz bazı cihazlar kısa bir zaman sonra yeni güncellemeleri desteklemiyor bu da cihazınızı otomatik olarak eski hale getiriyor…

Bu noktada sizleri Vivo ile tanıştırmak istiyorum. Vivo, her zaman kullanıcı ihtiyaçlarını öncelik olarak belirliyor, inovatif fonksiyonlarının yanında şık tasarım vaaden cihazlar sunuyor.

Bağımsız bir şirket tarafından android markalar arasında yapılan araştırmada vivo, oldukça yüksek tavsiye ve memnuniyet skorları elde ettiğini görüyoruz.

Vivo, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek giriş – orta segment modellerinde Android Güncelleme taahhüdü veriyor. Yani bugün bir Vivo’nun en Y’eni modeli Y35 sahibi olduğunuzda, iki büyük Android Güncellemesini ve bunun yanı sıra üç yıla kadar Güvenlik Güncelleme garantisini de elde etmiş oluyorsunuz.

Haberin Devamı

Y35’in yanı sıra Vivo’nun Y22s ve V25 modellerine de aynı taahhütle sahip olacağınızı da belirtelim.



Vivo, hazırladığı yazılım desteği sayesinde modellerin, her daha uzun ömürlü ve Her zaman Y’eni kalmasına olanak sağlıyor.

Üretimin gerçekleştiği Vivo Türkiye Fabrikası, Gebze’de 12 bin metrekarelik kapalı alana sahip büyük bir merkez. Global üretim ağının önemli bir parçası olan Türkiye Fabrikası’nda Y35 gibi üretilen tüm modeller sıkı kalite kontrollerine tabi tutuluyor.

Aslında üstün kalitesini bu sıkı kontrollere borçlu diyebiliriz. Titizlikle üretilen tüm cihazlar fabrikada binlerce kez farklı testten geçiyor.

Bunlara örnek verecek olursak; cihazın düşmesi, kulaklık ve USB bağlantısının takıp çıkarılması, toza ve suya karşı dayanıklılık gibi testler. Vivo tüm bunları başarıyla tamamladıktan sonra kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazır hale geliyor.

Haberin Devamı

Tüm bu aşamaların sonunda ortaya çıkan ürünlerden biri olan Y35 orta segmentte yer almasına rağmen malzeme kalitesi ve tasarımıyla kullanıcılara Premium bir his veriyor. ince tasarımının yanı sıra full HD plus ekranı ve 50 megapiksellik ana kamerasıyla da aslında amiral gemisi standardında olduğunu söyleyebiliriz.

Vivo’nun kutu içeriğinde de kullanıcı dostu olduğunu belirtmeliyim. Y35, bataryası ve kulaklığın yanı sıra fabrika çıkışlı ekran filmi ile birlikte geliyor. Ayrıca kutuda bir adet telefon kılıfı da yer alıyor. Kısacası telefonu satın aldıktan sonra ekstra bir harcama yapmanıza gerek kalmıyor. Bu segmentte bu kadar dolu bir kutu içeriğinin oldukça büyük bir artı diyebiliriz.

Eğer yeni bir telefon arayışındaysanız şık tasarımı, güncelleme garantisi ve kaliteli üretimiyle Vivo Y35 sizlere uzun süre yol arkadaşlığı yapacaktır.

Fiyat bilgisi için tıklayın