Vivo

Vivo

Son dakika Vivo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vivo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vivo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vivo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vivo gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 vivo haberi bulunmuştur. Tüm vivo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı Türkiye’de üretilen tüm güncel akıllı telefonları ve vergisiz telefon projesine dahil edilmesi netleşen ilk modelleri listeledik. Araştırmalarımıza göre, 10 markanın 51 akıllı telefon modeli Türkiye’de üretiliyor. Bunlar arasında Samsung ve Xiaomi’nin 10’ar adet modeli bulunuyor. GM, Vivo ve Reeder gibi markalara ait 16 yerli modelin ise vergisiz telefon kapsamına girmesi şimdiden netleşti.
9.09.2023 Ekonomi
Vivo V29 incelemesi
Vivo V29 incelemesi Herkese merhaba. Dünyanın önemli telefon üreticilerinden Vivo’nun yeni gözbebeği V29’u bugün sizlerle birlikte yakından incelemek istiyoruz. Kendi kategorisinde öncü olan telefonun kamera ve video özellikleri dikkat çekiyor. Hadi gelin detaylı bakalım.
7.09.2023 Advertorial
Vivo V29 İncelemesi
Vivo V29 İncelemesi Herkese merhaba. Dünyanın önemli telefon üreticilerinden Vivo’nun yeni gözbebeği V29’u bugün sizlerle birlikte yakından incelemek istiyoruz. Kendi kategorisinde öncü olan telefonun kamera ve video özellikleri dikkat çekiyor. Hadi gelin detaylı bakalım.
7.09.2023 Haber
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi
Gençlere vergisiz telefonun ayrıntıları belli oldu! İşte marka marka isim verildi Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurusu yapılan ‘gençlere vergisiz telefon’ çalışmasının ayrıntıları belli oldu. Konuyla ilgili bilgi veren Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in, “15 model üzerinde çalışma yapıyoruz. Türkiye’de üretim yapan firmalar kapsama dahil edilecek. Cari açığı düşünmemiz gerek” şeklindeki sözleri aktarıldı.
21.09.2023 Ekonomi
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı
Gençlere ilk telefonda vergi indirimi ile ilgili detaylar ortaya çıktı AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? İşte detaylar...
25.08.2023 Ekonomi
Vivo V29 Lite incelemesi
Vivo V29 Lite incelemesi Herkese merhaba. Son yıllarda akıllı telefon sektöründe yükseliş gösteren Vivo, ürün yelpazesini sürekli genişletiyor. Bugün sizi Vivo V29 ailesinin yeni üyesi Vivo V29 Lite ile tanıştırmak istiyorum. Vivo, diğer akıllı telefonlarında olduğu gibi V29 Lite ile yine tam not alacak gibi duruyor. Çünkü özellikleri sizi oldukça cezbedecek. Peki neler var Vivo V29 Lite da derseniz gelin bu akıllı harikayı yakından inceleyelim.
7.08.2023 Advertorial
Vivo V29 Lite İncelemesi
Vivo V29 Lite İncelemesi Son yıllarda akıllı telefon sektöründe yükseliş gösteren Vivo, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bugün sizi Vivo V29 ailesinin yeni üyesi Vivo V29 Lite ile tanıştıracağız. Vivo, diğer akıllı telefonlarında olduğu gibi V29 Lite ile yine tam not alacak gibi duruyor. Çünkü özellikleri sizi oldukça cezbedecek. Peki neler var Vivo V29 Lite da derseniz gelin bu akıllı harikayı yakından inceleyelim.
7.08.2023 Advertorial
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta
vivo’nun bütçe dostu yeni modeli Y36 satışta  Şık ve zarif tasarımı, güçlü teknolojik özellikleri ve fiyat performans avantajı ile rakiplerini geride bırakan vivo Y36, Türkiye’de satışa sunuldu.
18.07.2023 Advertorial
Vivo Y36 incelemesi
Vivo Y36 incelemesi Bir cep telefonundan beklentiniz nedir? Uzun pil ömrü, dayanıklılık, güçlü performans, uygun fiyat…
3.07.2023 Advertorial
Vivo Y36 İncelemesi
Vivo Y36 İncelemesi Bir cep telefonundan beklentiniz nedir? Uzun pil ömrü, dayanıklılık, güçlü performans, uygun fiyat… Vivo ile tüm bildiklerinizi unutun. Çünkü şimdi anlatacaklarımızla sizin de beklentileriniz tamamen değişecek. Gelin, segmentinin en iddialı ürünlerinden biri olan Vivo Y36’yı yakından tanıyalım.
3.07.2023 Vatan TV
vivo, Türkiye fabrikasının kapılarını ilk kez açtı
vivo, Türkiye fabrikasının kapılarını ilk kez açtı Dünyanın en çok satan beş telefon markasından biri olan vivo, 2021 yılında Türkiye’de toplam 20 milyon dolarlık yatırımla hizmete giren fabrikasında yeni üretim bantlarını devreye alarak kapasitesini artırmayı ve daha fazla kişiyi istihdam etmeyi planlıyor. Tüketicilere kaliteli ve yüksek performanslı cihazlar sunmak amacıyla fabrikada üretilen tüm cihazların kalite kontrollerini en üst seviyede gerçekleştiren vivo, kendisine güven duyan Türk tüketicisine teşekkür etmek için ülkemizde ilk kez giriş ve orta segment telefonlarda iki büyük Android güncelleme garantisi sözü veriyor.
20.03.2023 Vatan TV
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü
vivo’dan Türkiye’de bir ilk: Giriş ve orta segment modellerde Android Güncelleme sözü Dünyanın en çok satan beş telefon markasından biri olan vivo, 2021 yılında Türkiye’de toplam 20 milyon dolarlık yatırımla hizmete giren fabrikasında yeni üretim bantlarını devreye alarak kapasitesini artırmayı ve daha fazla kişiyi istihdam etmeyi planlıyor. Tüketicilere kaliteli ve yüksek performanslı cihazlar sunmak amacıyla fabrikada üretilen tüm cihazların kalite kontrollerini en üst seviyede gerçekleştiren vivo, kendisine güven duyan Türk tüketicisine teşekkür etmek için ülkemizde ilk kez giriş ve orta segment telefonlarda iki büyük Android güncelleme garantisi sözü veriyor.
20.03.2023 Advertorial
Vivo ile uzun ömürlü telefon kullanım imkanı
Vivo ile uzun ömürlü telefon kullanım imkanı Bugün yeni bir cep telefonu almak istediğiniz zaman nelere dikkat edersiniz. Uygun fiyat, yüksek performans ve dayanaklı pil ömrü diye sıralanabilir. İlk akla gelenler bunlar ve piyasada birçok markanın size bu vaatleri sunduğunu görebilirsiniz. Peki nasıl karar vermeliyiz? Bu makalemizde uzun süre kullanacağımız bir telefonu seçerken dikkat edilmesi gerekenlerden bahsedeceğiz.
16.03.2023 Advertorial
Vivo ile uzun ömürlü telefon kullanım imkanı
Vivo ile uzun ömürlü telefon kullanım imkanı Bugün yeni bir cep telefonu almak istediğiniz zaman nelere dikkat edersiniz. Uygun fiyat, yüksek performans ve dayanaklı pil ömrü diye sıralanabilir. İlk akla gelenler bunlar ve piyasada birçok markanın size bu vaatleri sunduğunu görebilirsiniz. Peki nasıl karar vermeliyiz? Bu makalemizde uzun süre kullanacağımız bir telefonu seçerken dikkat edilmesi gerekenlerden bahsedeceğiz.
16.03.2023 Advertorial
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu vivo’nun Türkiye’de "Her Anıya Değer" sloganıyla kullanıcılarla buluşturduğu FIFA Dünya Kupası 2022 Resmi Akıllı Telefonu V25 5G modeli, başarıyla tamamladığı kontrol testlerinin yanı sıra üstün kamera teknolojisiyle yaratıcılığı yeni bir boyuta taşıyor, göz alıcı renklerle şık görünümleri mümkün kılıyor.
28.11.2022 Advertorial
vivo V25 5G inceleme
vivo V25 5G inceleme vivo’nun göz alıcı ve renk değiştiren tasarımına ek, iyi bir pil ömrü ve her durumda kullanışlı kameralar sunan yeni akıllı telefonu V25 5G tüm detayları ile incelendi.
21.11.2022 Advertorial
vivo V25 5G inceleme
vivo V25 5G inceleme vivo’nun göz alıcı ve renk değiştiren tasarımına ek, iyi bir pil ömrü ve her durumda kullanışlı kameralar sunan yeni akıllı telefonu V25 5G’yi sizler için inceledik.
21.11.2022 Vatan TV
Kanser hastası milyonlara umut olacak gelişme! Türk bilim insanları duyurdu: Tümörü yok edecek
Kanser hastası milyonlara umut olacak gelişme! Türk bilim insanları duyurdu: Tümörü yok edecek Kanser hastası milyonlara umut olacak gelişme! Türk bilim insanları geliştirdi, tümörü yok edecek. Nano Thera Araştırma Grubu, kanser tedavisinde kullanmayı hedefledikleri Odaklanmış Ultrason Terapisi çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Dr. Öğr. Üyesi Ömer Aydın, “Odaklanmış Ultrason Terapi ile tümörü belli bir odak noktasında toplayıp yok etmeyi hedefliyoruz” dedi.
13.08.2022 Sağlık
Vivo online mağazası alışverişe açıldı
Vivo online mağazası alışverişe açıldı Vivo, tüm ürünlerini kullanıcılarla buluşturduğu Türkiye’deki ilk online mağazasını alışverişe açtı. Türkiye garantili tüm Vivo cihazlar açılışa özel kampanyalar ile kullanıcılara sunuldu.
9.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Vivo Türkiye fabrikası 1. yılını kutluyor
Vivo Türkiye fabrikası 1. yılını kutluyor vivo, yüksek teknolojiyi, uygun fiyatlarla buluşturan Y serisini ürettiği Türkiye Gebze Fabrikasının 1. yılını kutluyor. Yıldönümünü vivo severler ile kutlamayı arzulayan vivo, mayıs ayı boyunca Y serisi modellerini indirimli özel fiyatlarla sunuyor.
12.05.2022 Bilim ve Teknoloji
vivo, V23 5G ile ilklere imza atmaya devam ediyor
vivo, V23 5G ile ilklere imza atmaya devam ediyor  vivo V23 5G çift selfie kamerası, yüksek performans, 5G deneyimi ve renk değiştiren tasarımıyla Türkiye’de birçok ilke imza attı. Biz de bu yazımızda vivo’nun V serisi ailesine katılan yeni modeli V23 5G’nin dikkat çeken özelliklerini sizler için sıraladık.
8.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Vivo, V23 5G ile Türkiye'de çıtayı yükseltiyor
Vivo, V23 5G ile Türkiye'de çıtayı yükseltiyor Türkiye’de resmi olarak yer alan firmalardan Vivo, renk değiştirebilen Vivo V23 5G modelini de Türkiye pazarına getirdi. Peki Vivo V23 5G kullanıcılara neler sunuyor? Fiyatı ne kadar? İşte cevabı...
12.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Cep telefonu fiyatları yarı yarıya düştü!
Cep telefonu fiyatları yarı yarıya düştü! Cep telefonunda yerli üretim hamlesi sürüyor. Dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, Atmaca Elektronik’in tesisinden ağustos sonu itibariyle Tekirdağ’da kurduğu kendi tesisine taşındı. Türkiye’de Samsung, Xiaomi, Oppo, TCL, Vivo, realme, Tecno Mobile gibi markalar üretim başlattı. Yerli üretim hamlesi sonrasında giriş seviyesi cep telefonlarının Türkiye’deki fiyatları yarı yarıya düştü. Pazarda satılan modellerin yarıdan fazlası yerli üretim. Türkiye’de 200 doların altında ithal edilen telefonlarda gözetim belgesi isteniyor.
10.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İki bin kişi için istihdam imkanı! Üretim başladı
İki bin kişi için istihdam imkanı! Üretim başladı Samsung, Oppo, Xiaomi ve Tecno’dan sonra Çinli Vivo da Türkiye’de telefon üretimine hızlı başladı. İstanbul Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde 20 bin metrekarelik alanda üretim yapan şirketin yıllık maksimum kapasitesi 5 milyon adet olacak.
18.08.2021 Ekonomi
Dev markalar Türkiye’yi seçiyor!
Dev markalar Türkiye’yi seçiyor! Türkiye'ye yatırım yapan akıllı telefon firmalar gün geçtikçe artıyor. Xiaomi, OPPO, Samsung, TECNO Mobile, Realme ve TCL dışından en son Vivo ilk tesisini açtığını duyurdu.
14.08.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Vivo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vivo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.