Telefon Dinleme

Telefon Dinleme

Son dakika telefon dinleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telefon dinleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telefon dinleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telefon Dinleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telefon dinleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.094 telefon dinleme haberi bulunmuştur. Tüm telefon dinleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People'ın yayıncısı Mirror Group Newspapers'a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.
6.06.2023 Dünya
Memurları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Suç sayılıyor
Memurları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Suç sayılıyor Devlet memuru milyonlarca çalışanı ilgilendiren son dakika kararı! Kimse bilmiyor ama suç sayılabilir. Antalya'da Devlet Su İşleri'ne ait şantiyenin taşeron firma yetkilisi Ş.T., şantiyeden onarım için gönderildiği öne sürülen çelik borunun çalındığı iddiasıyla şantiye sorumlusu S.K. ve yüklenici firma çalışanı H.G. hakkında şikayetçi oldu. Açılan davada, Ş.T.'nin S.K. ile arasındaki konuşma kayıtları delil kabul edilirken, 2 sanık da 3'er yıl 9'ar ay hapis cezası aldı. S.K.'nin memuriyetten azledilmesine neden olan kararı AYM’ye taşıyan avukatı Hadi Cin, "Hukuksuz ses kaydı alınması suçtur. Asıl, ses kaydını alan suçludur" dedi.
26.08.2022 Yaşam
Yunanistan'da dinleme skandalının ardından soruşturma
Yunanistan'da dinleme skandalının ardından soruşturma Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropoulou, Yunanistan'ın muhafazakâr hükümetini sarsan telefon dinleme skandalının ardından kapsamlı bir soruşturma talep etti.
9.08.2022 Dünya
Yunanistan'da casus yazılım skandalı! Kyriakos Miçotakis'e soğuk duş: 2023 planları suya düştü...
Yunanistan'da casus yazılım skandalı! Kyriakos Miçotakis'e soğuk duş: 2023 planları suya düştü... Yunanistan'da casus yazılım skandalının sarsıntıları devam ediyor. Atina'da adeta deprem etkisi yaratan olay ile ilgili Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis 'özür' geldi. Ancak bu özrün Miçotakis'i kurtaramayacağı belirtiliyor. İşte skandal sonrası Miçotakis'i bekleyen tehlike...
9.08.2022 Dünya
Yunanistan 'telefon dinleme' skandalı ile çalkalanıyor! Başbakan Miçotakis sessizliğini bozdu...
Yunanistan 'telefon dinleme' skandalı ile çalkalanıyor! Başbakan Miçotakis sessizliğini bozdu... Atina'da 'telefon dinleme' skandalının sarsıntıları sürüyor. Atina'da adeta deprem etkisi yaratan olay ile ilgili Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis sessizliğini bozdu. Miçotakis, muhalefetteki Panhelenik Sosyalist Hareket (PASOK) lideri Nikos Androulakis’ten, 2021'de Yunanistan istihbarat servisinin kendisini dinlediğini bilmediği için özür dileyerek, 'Haberim yoktu, buna asla izin vermezdim. Bay Androulakis'e yapılan hata için bir özür borçluyum' dedi.
8.08.2022 Dünya
'Sarallar' operasyonunda flaş gelişme! Erdal Acar’a tutuklama talebi
'Sarallar' operasyonunda flaş gelişme! Erdal Acar’a tutuklama talebi Sarallar operasyonunda gözaltına alınarak bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden iş adamı Erdal Acar ve Şahin Gürzün arasında yer aldığı 25 şüpheli tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Öte yandan Savcılığın hakimliğe gönderdiği sevk yazısında Erdal Acar’ın örgüt lideri İlyas Saral’a bağlı olarak kendi hiyerarşik yapısını kurduğu ve örgüt adına kişiler arasındaki sorunları çözdüğü anlatıldı.
7.07.2022 Gündem
'Ponçik' çetesi çökertildi! Şantaj yapmışlar
'Ponçik' çetesi çökertildi! Şantaj yapmışlar İstanbul'da 5 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından 32 adrese eş zamanlı fuhuş operasyonu yapıldı. Operasyonda çetenin yönetici kadrosunda bulunan 14 şüphelinin de bulunduğu toplam 42 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin yurt dışından iş vaadiyle getirdikleri kadınların çıplak resimlerini çektikleri, şebekeden ayrılmaları halinde ailelerine göndermekle tehdit ettikleri öğrenildi. Şebeke elemanlarının fuhuş çetesini yönetmek için Whatsapp üzerinde "Ponçik" adında bir grup kurdukları ortaya çıkarken, yabancı uyruklu kadınların hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında pasaportlarını kullanarak turist gibi müşterilerine gittikleri tespit edildi.
2.02.2021 Yaşam
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oy birliğiyle karar verdi. Mahkeme ayrıca; Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve yeni duruşmanın da 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine hükmetti.
16.07.2020 Fenerbahçe
FETÖ, Ankara'nın göbeğinde istihbarat ofisi açmış!
FETÖ, Ankara'nın göbeğinde istihbarat ofisi açmış! Ankara'da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) vatandaşların istihbarat bilgilerini temin edip kullandığı gizli bir teknik ofis açtığı ortaya çıktı.
2.01.2020 Yaşam
Ankara'daki K.İ.T. yelekliler çökertildi!
Ankara'daki K.İ.T. yelekliler çökertildi! Ankara'da uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarını yöneten; 'yağma', 'tehdit', 'fuhşa aracılık etmek' dahil çok sayıda suça karışan ve liderliğini cezaevindeki Kadir İnan'ın yaptığı organize suç örgütü üyelerine yönelik soruşturma tamamlandı.
17.05.2019 Yaşam
Büyük tehlike! Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor
Büyük tehlike! Cep telefonu kullanan herkesi ilgilendiriyor Özellikle akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte birçok değişiklik de beraberinde geldi. Telefonların hayatımızı kolaylaştırmasıyla birlikte getirdiği ciddi tehlikeler de var. Bunların en önemlisi ise internete bağlı cihazlara kolayca ulaşılması... İşte ayrıntılar.
15.09.2018 Bilim ve Teknoloji
İnce: Bakanlar Kurulu sadece CHP'lilerden oluşmayacak
İnce: Bakanlar Kurulu sadece CHP'lilerden oluşmayacak CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, "Türkiye'yi barıştırabiliriz. Bakanlar Kurulu sadece CHP'lilerden oluşmayacak. Ben 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım, herkesi kucaklayacağım." dedi.
22.06.2018 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu: Kandil bize eskisi kadar uzak bir hedef  değil
İçişleri Bakanı Soylu: Kandil bize eskisi kadar uzak bir hedef değil İçişleri Bakanı Soylu açıklamasında "Kandil bize eskisi kadar uzak bir hedef değil. Kandil'e uzaktan bakan bir Türkiye değiliz. Böyle bir Türkiye çok eski tarihlerde kaldı. İstediğimiz zaman, istediğimiz güçte ve istediğimiz noktada operasyon yapabilme kapasitesine sahip bir Türkiye var bugün." dedi.
6.06.2018 Gündem
Hakim ve savcılara FETÖ'den ilk iddianame
Hakim ve savcılara FETÖ'den ilk iddianame FETÖ bağlantılı oldukları gerekçesiyle meslekten çıkarılan dönemin özel yetkili cumhuriyet savcılıkları ve mahkemelerinde görev yapan 25 şüpheli hakkında, hazırlanan ilk iddianamede, "Futbolda şike" davasında, sesli ve görüntülü duruşma kayıtlarının içeriği itibarıyla sahte olduğu ve Yargıtay incelemesine gönderildiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
"Turist sayısı Trump yüzünden düşecek!"
"Turist sayısı Trump yüzünden düşecek!" ABD Başkanı Donald Trump'ın uygulamaları nedeniyle bu sene New York'a önceki yıllara göre daha az yabancı turistin geleceği öngörülüyor
25.03.2017 Dünya
Trump: "Obama telefonlarımı dinletti"
Trump: "Obama telefonlarımı dinletti" ABD Başkanı Donald Trump, 2016’da yapılan başkanlık seçiminden önce eski Başkan Barack Obama’nın kendisini dinlettiğini iddia etti.
4.03.2017 Dünya
Darbe girişimine dair 800 bin dijital veri inceleniyor
Darbe girişimine dair 800 bin dijital veri inceleniyor FETÖ kumpası operasyonlarının merkezi olduğu gerekçesiyle lağvedilen TİB merkezinde, şimdi Siber Suçlarla Mücadele Dairesi kumpasları ortaya çıkarıyor. Tüm sistemleri sunucuları yenilenen merkezde, üst düzey siber güvenlik yöntemleri uygulanıyor
29.09.2021 Gündem
Hırsızlık çetesi çökertildi
Hırsızlık çetesi çökertildi İstanbul, İzmir ve Elazığ'da 3 ay içinde yaklaşık 3 milyon liralık hırsızlık yapan şebeke İstanbul polisi tarafından çökertildi. Şebeke üyelerinin İzmir'de meydana gelen 1 milyon liralık hırsızlık olayının da failleri olduğu belirtildi. Hırsızlıklarda çocukları kullanan şebeke üyelerinin, öğle saatlerinde boş olduğunu tespit ettiği evlere kapılarını kırarak girdiği öğrenildi. Polisin telefon dinlemesi sırasında, şüphelilerin birbirlerinin cep telefonlarını ve paralarını da çaldığı ortaya çıktı. Şüphelilerin daha önceden çok sayıda polise geliş kayıtları var.
27.01.2017 Yaşam
Ceza yasası’nda FETÖ soruşturması değişikliği yapılacak
Ceza yasası’nda FETÖ soruşturması değişikliği yapılacak TBMM Adalet Komisyonu’nda görüşülen ceza yasalarında değişiklik öngören yasa tasarısı, FETÖ soruşturmalarına yönelik yeni düzenleme içeriyor. Tasarıya göre, mahkemeye ve savcıya gelmeyen kaçak sayılacak. Yurtdışına kaçan sanığın malına el konulacak
29.09.2021 Gündem
Kasetçi polisler o ülkede eğitim almış!
Kasetçi polisler o ülkede eğitim almış! Kaset komploları için KOM bünyesinde özel bir ekip oluşturulmuş. Bu ekip çilingir eğitimini Hollanda’da almış. Sivil kökenli çilingirlerin açtıkları kapıların parası ise emniyetin örtülü ödeneğinden karşılanmış
29.09.2021 Gündem
38 bin mahkûma tahliyenin detayları!
38 bin mahkûma tahliyenin detayları! Yeni KHK’dan mahkûmlara erken tahliye müjdesi çıktı. Şartlı tahliye için cezanın 3’te ikisini yatma şartı yarıya indirildi. Tahliye süresi ise 1 yıldan 2 yıla çıkarıldı. Düzenme 38 bin mahkûmu kapsıyor
29.09.2021 Gündem
Yurt çapında bayilik veren hırsızlık çetesi!
Yurt çapında bayilik veren hırsızlık çetesi! İstanbul ve İzmir’de yapılan operasyonlarda bir oto hırsızlığı çetesi çökertildi. 45 kişi gözaltına alınırken çetenin, suç ortaklarına sözde il temsilcilikleri verdiği ortaya çıktı.
1.07.2016 Yaşam
Polisleri bile şaşırtan çete
Polisleri bile şaşırtan çete OTO hırsızlarına yönelik aralarında İstanbul ve İzmir’in bulunduğu 8 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan 42 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerle birlikte 50 çalıntı otomobil bulunarak sahiplerine teslim edildi. Şüphelilerle birlikte yakalanan araçların elektronik beyinlerini sıfırlayarak yeni kod yüklenmesini sağlayan cihaz deneyimli polisleri bile şaşırttı.
1.07.2016 Yaşam
Bild: İstanbul’daki saldırı emrini İlhami Balı verdi
Bild: İstanbul’daki saldırı emrini İlhami Balı verdi Alman Bild gazetesi, 42 kişinin hayatını kaybettiği Atatürk Havalimanı’ndaki saldırının emrini, ‘IŞİD’in Türkiye sınır emiri’ olarak bilinen İlhami Balı’nın verdiğini iddia etti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Telefon Dinleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telefon dinleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.