Telafide Ben De Varım

Telafide Ben De Varım

Son dakika Telafide Ben de Varım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Telafide Ben de Varım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Telafide Ben de Varım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telafide Ben De Varım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telafide ben de varım gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 telafide ben de varım haberi bulunmuştur. Tüm telafide ben de varım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Selçuk son dakika olarak duyurdu! 11 ilde başlıyor
Bakan Selçuk son dakika olarak duyurdu! 11 ilde başlıyor Yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı merak konusu olurken son dakika gelişmesi yaşandı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 11 ilde başlayacak projeyi resmen duyurdu. Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde mevsimlik tarım işçilerinin çocukları için oluşturulan 'Mobil Okul'u ziyaret eden Bakan Selçuk, "Tarım işçilerinin yoğun bulunduğu 11 ilimizde 'Mobil Okul' projesini başlatıyoruz" ifadelerini kullandı.
30.07.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! 81 ilde başlıyor, tüm okullarda...
MEB'den son dakika kararı! 81 ilde başlıyor, tüm okullarda... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Bakan Selçuk, koronavirüs vaka sayısının artması nedeniyle okul açılış tarihlerinde bir değişiklik olup olmayacağını ilişkin, "Temizlik ve hazırlık anlamanıda okullarımızda ne yapılması gerekiyorsa çalışmalarımızı son hızla yürütüyoruz. Dün 81 il müdürümüzle bir toplantı yaptık ve hangi ilimizin, hangi ilçemizin ne tür eksiği olduğu konusunda bir görüş alışverişinde bulunduk. Ve gördüm ki okullarımızda gerçekten bir problem yok. Okulların 6 Eylül'de açılması bizim için son derece önemli' açıklamasında bulundu.
28.07.2021 Eğitim
MEB'den son dakika açıklaması! Ve belli oldu
MEB'den son dakika açıklaması! Ve belli oldu Milyonlarca öğrenci, veli ve öğretmen merakla bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu. Okullarda yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih ile ilgili Bakan Selçuk'tan son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...
28.07.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti! 1 yıl dolmadan...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti! 1 yıl dolmadan... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklandı. Bir yandan telafi eğitimi devam ederken bir yandan da yüz yüze eğitimin 6 Eylül'de başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu. Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklamada tüm detaylar paylaşıldı.
26.07.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! 81 ilde başlıyor, öğrenci ve öğretmenler...
MEB resmen harekete geçti! 81 ilde başlıyor, öğrenci ve öğretmenler... Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren haber. Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk resmen duyurdu. 81 ilde başladı. Yeni tarihi açıkladı. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kovid-19 vaka sayılarının yükselmemesi için özellikle Kurban Bayramı'nda herkesi tedbirlere uymaya çağırarak 6 Eylül'de okulları açmak istediklerini belirtti. Öte yandan "Telafide Ben de Varım" programı kapsamındaki faaliyetlerin tüm illerde olup olmadığına ilişkin soru üzerine Selçuk, 81 ilin tüm ilçelerinde etkinlikler olduğunu ve yaklaşık 8 milyon öğrencinin bunlara katıldığını söyledi. MEB Personel Genel Müdürlüğü 81 ile yazı gönderdi. Tüm çalışanlar 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü yarım gün idari izinli sayılacak. 23 Temmuz 2021 Cuma günü sona erecek. Hizmetlerin aksamaması için asgari seviyede personel bulundurulacak.
18.07.2021 Eğitim
Bakan Selçuk '81 ilde başladı' dedi ve yeni tarihi duyurdu
Bakan Selçuk '81 ilde başladı' dedi ve yeni tarihi duyurdu Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren haber. Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk resmen duyurdu. 81 ilde başladı. Yeni tarihi açıkladı. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kovid-19 vaka sayılarının yükselmemesi için özellikle Kurban Bayramı'nda herkesi tedbirlere uymaya çağırarak 6 Eylül'de okulları açmak istediklerini belirtti. Öte yandan "Telafide Ben de Varım" programı kapsamındaki faaliyetlerin tüm illerde olup olmadığına ilişkin soru üzerine Selçuk, 81 ilin tüm ilçelerinde etkinlikler olduğunu ve yaklaşık 8 milyon öğrencinin bunlara katıldığını söyledi.
16.07.2021 Eğitim
Sınıf tekrarı geliyor... Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor... Bakan Ziya Selçuk duyurdu
Sınıf tekrarı geliyor... Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor... Bakan Ziya Selçuk duyurdu Sınıf tekrarı ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Bakan Selçuk, yaptığı yeni açıklamada okulların açılacağı 6 Eylül tarihini işaret ederek; ailelerin talebi halinde sınıf tekrarı yapılabileceğini aktardı. Bakan Selçuk, her bir ders için ‘Kritik Kazanımlar Tablosu’ hazırlandığını kaydederek, telafi eğitiminin okullar açılınca da devam etmesini planladıklarını bildirdi.
12.07.2021 Eğitim
Beşiktaş'tan 8 milyon öğrenciye destek
Beşiktaş'tan 8 milyon öğrenciye destek Hafta sonunda Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne konuk olan Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, A Takım Teknik Direktörü Sergen Yalçın, futbolcular Rıdvan Yılmaz, Kartal Kayra Yılmaz, Emre Bilgin ve öğrencilerle bir araya geldi.
11.07.2021 Beşiktaş
Bakan Ziya Selçuk öğrencilerle bir araya geldi
Bakan Ziya Selçuk öğrencilerle bir araya geldi "Telafide Ben de Varım" etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, vapurla "İstanbul'un tarihine yolculuk" adlı programda lise ve ortaokul öğrencileriyle bir araya geldi.
10.07.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 7 milyon 962 bin 450 öğrenciyi kapsıyor
MEB resmen duyurdu! 7 milyon 962 bin 450 öğrenciyi kapsıyor Milli Eğitim Bakanlığı'ndan milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren bir açıklama geldi. Bakan Selçuk duyurdu. 7 milyon 962 bin 450 öğrenci dahil oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, telafi eğitimi ile ilgili detayları paylaştı.
7.07.2021 Eğitim
Okulların açılış tarihi ile ilgili son dakika açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu
Okulların açılış tarihi ile ilgili son dakika açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Selçuk duyurdu MEB'den okulların açılmasıyla ilgili son dakika açıklaması. Milyonlarca öğrencinin beklediği tarih belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılış tarihi ile ilgili konuşarak, "Tereddütsüz eylülde okula başlamakla ilgili bir süreci yönetiyoruz. 31 Ağustos'ta öğretmenlerimiz gelecek, 6 Eylül'den itibaren öğrencilerimiz gelecek" dedi. Bakan Selçuk ayrıca, LGS tercih sonuçlarının 26 Temmuz'da açıklanacağını duyurdu.
5.07.2021 Eğitim
Telafi eğitimi ne zaman? Telafi eğitimi nasıl olacak? İşte MEB Telafide Ben de Varım programı detayları
Telafi eğitimi ne zaman? Telafi eğitimi nasıl olacak? İşte MEB Telafide Ben de Varım programı detayları Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu. Yarın resmen başlıyor. Detaylar belli oldu. Okullarda "Telafide Ben de Varım" programı başlıyor. Gönüllülük esasına göre öğrenciler, öğretmenler ve velilere yönelik eğitim faaliyetlerini içeren programda eğitim faaliyetleri, "fiziksel", "sosyal duygusal", "akademik gelişim" ve "özel eğitim alanı" olmak üzere dört ana temaya uygun planlanacak. Peki, Telafi eğitimi ne zaman? Telafi eğitimi nasıl olacak? Telafi eğitimi yüz yüze mi? İşte MEB Telafide Ben de Varım programı detayları...
4.07.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor, yüz binlerce kişiye...
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor, yüz binlerce kişiye... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Ücretsiz veriliyor. 81 ile duyuruldu. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 400 bin kişi için bir mektup paylaşımı yaptı. Temmuzda yüz binlerce kişi emekli olacak. Bakan Selçuk onları '3 bin 645 farklı kurs imkanıyla yeni hobiler edinmenize destek oluyoruz' diyerek halk eğitimi merkezlerinde ücretsiz kurslara katılmaya davet etti. Öte yandan öğretmen, öğrenci ve velileri ilgilendiren ve 1.5 yıl sürecek uygulamadan bahsedildi. Yaz okulu ve çocuk kulüpleri de açılacak. İşte yapılan son açıklamalar...
3.07.2021 Eğitim
Telafi eğitimi ne zaman başlayacak ve bitecek? Telafi eğitimi zorunlu mu 2021? MEB Telafide Ben De Varım programı ve planı!
Telafi eğitimi ne zaman başlayacak ve bitecek? Telafi eğitimi zorunlu mu 2021? MEB Telafide Ben De Varım programı ve planı! Telafide Ben de Varım programı yaz döneminde pandemi sürecinde öğrencilerin uzaktan eğitim almasının ardından geliştirilen; fiziksel, sosyal, duygusal, akademik ve özel gelişim ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik MEB tarafından başlatılıyor. Peki, telafi eğitimi ne zaman, zorunlu mu? İşte MEB telafi eğitimi programı ve planı…
3.07.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş duyuru! Devam edecek, yaz aylarında...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş duyuru! Devam edecek, yaz aylarında... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Yaz aylarında da devam edecek. Bakan Selçuk, 2020-2021 eğitim öğretim döneminin son gününde Ankara'nın Akyurt ilçesinde köy okulunu ziyaret ederek, öğrencilerin karne sevincini paylaştı. Türkiye'nin pek çok yerini dolaştığını, tüm okullarda öğrencilerin gerçek anlamda sosyal duygusal telafi yaptığına şahit olduğunu anlatan Bakan Selçuk, bu yıl diğer yıllardan farklı olarak yaz aylarında da etkinliklerin süreceğini belirtti.
2.07.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu 31 Ağustos...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu 31 Ağustos... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Milyonlarca kişi bekliyordu ve tarih belli oldu. 81 ile duyuruldu. Okullarda 2020-2021 eğitim öğretim dönemi yarın sona eriyor. Milli Eğitim Bakanlığınca 5 Temmuz-31 Ağustos'ta uygulanacak telafi eğitimi programına başvurular yarın bitiyor. Talep eden öğrencilere basılı karne, başarı belgeleri ve mezuniyet diploması yarından itibaren okul müdürlüklerince verilebilecek. Okul öncesi eğitimden yararlanamamış çocukların hazır bulunuş düzeyini artırmak ve ilkokula akranlarıyla eşit şartlarda başlamalarını sağlamak amacıyla yaz okulları açılacak. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı "Millet Olmak" temalı afiş ve slogan yarışması düzenleyecek.
1.07.2021 Eğitim
Basılı karne ne zaman verilecek?
Basılı karne ne zaman verilecek? Dijital karneler verildi, telafi eğitimi 2 Temmuz’a kadar devam edecek. Online olarak karnelerini alan öğrenciler basılı karnelerinin ne zaman verileceğini sorgulama başladı. Peki, basılı karne ne zaman verilecek?
28.06.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! Tüm Türkiye'de başlıyor, öğrenciler...
MEB resmen harekete geçti! Tüm Türkiye'de başlıyor, öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen açıkladı. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Başvurular başladı. 81 ilin valiliğine gönderildi. MEB'den 'staj seferberliği' duyurusu geldi. Staj yapmak isteyen gençleri yakından ilgilendiren açıklamada, başvuru koşulları açıklandı. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. Döneminin sonuna gelinmesiyle birlikte canlı derslerin ne zaman biteceği merak konusu oldu. 18 Haziran 2021 tarihinde karnelerin erişime açılmasıyla birlikte öğrenciler ve veliler okulların kapanacağı tarihe odaklandı. Peki, TRT EBA, EBA ve canlı dersler ne zaman bitecek, ne zaman son? İşte uzaktan eğitim bitiş tarihiyle ilgili detaylar...
26.06.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş açıklama! 5 Temmuz'a kadar...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan flaş açıklama! 5 Temmuz'a kadar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu. 5 Temmuz'a kadar sürecek. Detayları Bakan Selçuk açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrencilerin bu yazı okuyarak, sporla ve sanatla geçirmesinin önemine işaret ederek, "Bunun için elimizde ne imkan varsa sadece Milli Eğitim Bakanlığının birikimini değil, tüm Türkiye'nin birikimini harekete geçiriyoruz." dedi.
21.06.2021 Eğitim
21 Haziran 2 Temmuz arası ne olacak, telafi eğitimi planı? Pazartesi okul var mı, tatil mi?
21 Haziran 2 Temmuz arası ne olacak, telafi eğitimi planı? Pazartesi okul var mı, tatil mi? Pazartesi okul var mı, 21 Haziran’da okula gidilecek mi? 18 Haziran’da karnelerini alan öğrenciler pazartesi günü okul olup olmadığını sorgularken, telafi eğitimi hakkında da merak edilenleri araştırıyor. Öğrencilerin sosyalleşmesini ve pandemi dönemindeki olumsuz etkilerden uzaklaşmasını hedefleyen telafi eğitimi süreci de sabırsızlıkla bekleniyor.
19.06.2021 Eğitim
Telafi eğitimi ne zaman olacak? Telafi eğitimi başvuru tarihi ve ekranı! İşte Telafide Ben De Varım programı detayları
Telafi eğitimi ne zaman olacak? Telafi eğitimi başvuru tarihi ve ekranı! İşte Telafide Ben De Varım programı detayları Koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitim süresi boyunca yaşanan aksaklıkları gidermek adına yazın telafi eğitimi uygulanacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk telafi eğitimi programını açıkladı. Selçuk, "Çocuklarımız karnelerine 18 Haziran’dan itibaren e-Okul’dan ulaşabilecek. 'Ben karnemi okuldan almak istiyorum.” diyen çocuklarımız, 2 Temmuz’dan itibaren karnelerini okullarından yüz yüze alabilecekler" ifadelerini kullanarak “Telafide Ben de Varım” uygulamasının detaylarını paylaştı. Telafi eğitimi ne zaman olacak? Telafi eğitimi başvuru tarihi ve ekranı! İşte Telafide Ben De Varım detayları...
19.06.2021 Eğitim
Karne sorgulama 2021! E-okul sistemi üzerinden karne nasıl sorgulanır? e okul öğrenci girişi karne notu sorgulama
Karne sorgulama 2021! E-okul sistemi üzerinden karne nasıl sorgulanır? e okul öğrenci girişi karne notu sorgulama Dijital karneler bugün erişime açıldı. Okullar 2 Temmuz’da kapasa da Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada, e-Okul sisteminde yoğunluk yaşanmaması için ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki yaklaşık 18 milyon öğrencinin 2020-2021 eğitim öğretim yılı karnelerinin 18 Haziran'dan itibaren e-Okul'dan erişime açılacağını duyurdu. Öğrenciler karnelerini e Okul sistemi üzerinden VBS girişi üzerinden görüntüleyebilecek. e-okul.meb.gov.tr sayfası şimdiden yoğunluk kazandı. Dijital karneler gibi takdir ve teşekkür belgeleri de dijital olarak alınacak. Karnelerini basılı olarak almak isteyenlerin de okul müdürlüklerine başvuru yapması gerekiyor. Peki, E-okul sistemi üzerinden karne nasıl sorgulanır? E-okul karne sorgulama 2021…
18.06.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu, bugün başladı...
MEB'den son dakika kararı! Resmen duyuruldu, bugün başladı... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrencinin beklediği açıklamayı yaptı. MEB resmen duyurdu ve belli oldu. Bugün itibariyle başladı. Karnelerle ilgili MEB'den açıklama geldi. e-Okul sisteminde yoğunluk yaşanmaması adına ilkokul, ortaokul ve lisedeki milyonlarca öğrencinin karneleri, bugünden itibaren erişime açıldı. Öğrenciler, takdir ve teşekkür belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek. Öte yandan talep eden kişilere basılı olarak karne, başarı belgeleri ve mezuniyet diploması 2 Temmuz'dan itibaren okul müdürlüklerince verilebilecek. İşte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve MEB'den yapılan açıklamalar...
18.06.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 18 milyon öğrenci için harekete geçti! Yarın...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 18 milyon öğrenci için harekete geçti! Yarın... Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) tek tek duyurdu.18 milyon öğrenciyi ilgilendiren flaş karar! Yarından itibaren geçerli olacak. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini kapsıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nca, ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki yaklaşık 18 milyon öğrencinin 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonuna ilişkin karne ve başarı belgeleri yarın e-Okul'dan erişime açılacak.
17.06.2021 Eğitim
Cuma günü karne alınacak mı? 2. Dönem karneleri ne zaman alınacak, 18 Haziran mı?
Cuma günü karne alınacak mı? 2. Dönem karneleri ne zaman alınacak, 18 Haziran mı? Karneler ne zaman verilecek, 18 Haziran'da karne verilecek mi? Öğrenciler geri sayıma başladı. Okuların kapanmasına az bir süre kala karnelerin dağıtımı ile ilgili sorgulamalar da başladı. 2020-2021 eğitim-öğretim yılı sona ererken karnelerin ne zaman dağıtılacağı da netleşti. Peki, Cuma günü karne alınacak mı?
17.06.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Telafide Ben De Varım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telafide ben de varım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.