Telafi Eğitimi

Telafi Eğitimi

Son dakika telafi eğitimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telafi eğitimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telafi eğitimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telafi Eğitimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telafi eğitimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 345 telafi eğitimi haberi bulunmuştur. Tüm telafi eğitimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anaokulu açılış tarihi ne zaman? MEB 2023-2024 Anaokulu ne zaman açılıyor?
Anaokulu açılış tarihi ne zaman? MEB 2023-2024 Anaokulu ne zaman açılıyor? Anaokulu ne zaman açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2023-2024 anaokulu açılış tarihi velilerin merak konusu oldu. Eğitim yılının başlamasıyla öğrencilere uyum eğitimi veriliyor. Okullar 11 Eylül'de açılacak. Peki Anaokulu ne zaman açılacak?
13.08.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Özer: 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz
Milli Eğitim Bakanı Özer: 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 16 Haziran'da okulların kapanacağını söyledi. Özer, "28 Mayıs'ta ikinci tur seçimleri olacak, 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz. Öğretmenlerimiz de idari izinli sayılacak" açıklamasını yaptı.
22.05.2023 Eğitim
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu
12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı! Sınıfta kalma yok, Bakan Özer duyurdu Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, CNN TÜRK yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Özer, yaptığı açıklamada 12. sınıf öğrencilerine devamsızlık affı getirildiğini belirterek sınıfta kalmanın olmayacağını duyurdu. Öte yandan Özer, telafi eğitimleri, meslek liseleri, özel okul fiyatları ve ek atama ile ilgili de konuştu.
2.05.2023 Eğitim
Bakan Özer açıkladı: 10 ilde sınıfta kalma yok
Bakan Özer açıkladı: 10 ilde sınıfta kalma yok Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, dün sabah İstanbul’da eğitim editörleri ile bir araya geldi. Deprem bölgesindeki eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili önemli kararlar aldıklarını söyleyen Bakan Özer, 10 ilde sınıfta kalmanın olmayacağını açıkladı.
29.04.2023 Eğitim
Yaz tatili iptal mi, bu yıl yaz tatili olacak mı? Telafi eğitimi nedeniyle yaz tatili kaldırıldı mı?
Yaz tatili iptal mi, bu yıl yaz tatili olacak mı? Telafi eğitimi nedeniyle yaz tatili kaldırıldı mı? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa’nın da dahil olduğu deprem bölgesindeki 10 ilde öğrencilerin öğrenme kayıplarını telafi etmek için 1 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında telafi programı yapacaklarını söyledi. Söz konusu açıklamanın ardından yaz tatili iptal mi, bu yıl yaz tatili kaldırıldı mı, yazın tatil olacak mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
24.04.2023 Eğitim
Telafi eğitimi ne zaman başlıyor? Deprem bölgesinde telafi programı tarihleri belli oldu!
Telafi eğitimi ne zaman başlıyor? Deprem bölgesinde telafi programı tarihleri belli oldu! Depremden etkilenen 10 ilde okulların tatile girmesinin ardından yapılacak telafi eğitimi programının tarihleri belli oldu. Konuya ilişkin Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 10 ildeki öğrencilerin öğrenme kayıplarını telafi etmek için yapılacak programa ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, 2023 telafi eğitimi ne zaman başlayacak? İşte telafi programı tarihleri…
24.04.2023 Eğitim
Öğretmen Meslek Kanunu nedir, öğretmenlik yasasında neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri ve tam metni!
Öğretmen Meslek Kanunu nedir, öğretmenlik yasasında neler var? Öğretmenlik Meslek Kanunu maddeleri ve tam metni! Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği, Resmi Gazete yayımlandı. Kanun yönetmeliğinin yayımlanmasının ardından öğretmenler grev kararı aldı. Öğretmenler bugün derslere girmeyerek, odalarında ortak metin okuyacak. Peki, öğretmenlik meslek kanunu nedir? Öğretmenlik yasasında neler var?
2.11.2022 Memur
Öğretmenler neden grevde, öğretmenler grevde mi? 2 Kasım öğretmen grevi nedir?
Öğretmenler neden grevde, öğretmenler grevde mi? 2 Kasım öğretmen grevi nedir? Öğretmenler grev mi yapıyor, öğretmenler neden grev yapıyor? Uzun bir süredir gündemde olan Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliği, Resmi Gazete yayımlanarak resmiyet kazandı. Öğretmen meslek kanunuyla aday öğretmen, uzman öğretmen ve baş öğretmen unvanları şekillendi. Öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu’nu iptalini istiyor. Peki, 2 Kasım öğretmen grevi nedir, öğretmenlerin grevi kaç gün sürecek?
2.11.2022 Memur
Bakan Özer, Yüksek Düzeyli Eğitim Bakanları Toplantısı'nda mevkidaşlarına hitap etti
Bakan Özer, Yüksek Düzeyli Eğitim Bakanları Toplantısı'nda mevkidaşlarına hitap etti Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Birleşmiş Milletler (BM) 77’nci Genel Kurulu ‘Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi’ kapsamında düzenlenen, Yüksek Düzeyli Eğitim Bakanları Toplantısı'nda konuştu.
18.09.2022 Eğitim
Uzman öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik başvuru şartları ne? İşte MEBBİS başvuru ekranı!
Uzman öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik başvuru şartları ne? İşte MEBBİS başvuru ekranı! MEB duyurdu! Uzman öğretmen eğitim programı başvuruları başladı. Uzman öğretmen ve başöğretmen unvanları için Uzman Öğretmenlik Eğitim Programı ve Başöğretmenlik Eğitim Programı için başvurular MEBBİS üzerinden alınmaya başlandı. Başvurular 13 Haziran’da sona erecek. Peki, Uzman öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Uzman öğretmenlik başvuru şartları ne? İşte MEBBİS başvuru ekranı!
2.06.2022 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Tüm okullarda yeni dönem başlıyor, öğrenciler artık...
MEB'den son dakika kararı! Tüm okullarda yeni dönem başlıyor, öğrenciler artık... MEB'den son dakika kararı. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Bakan Mahmut Özer resmen duyurdu. 81 ilde başlıyor. Yeni dönem geliyor. Sistem tamamen değişecek. MEB milyonlarca öğrenci ve öğretmeni çok yakından ilgilendiren kararı açıkladı. Matematik dersinde yeni bir dönem başlıyor. İlkokuldan liseye kadar tüm kademlerde geçerli olacak. Matematik öğrencilerin korkulu rüyası olmaktan çıkıyor. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, matematik dersini öğrencilere sevdirmek için başlattıkları "matematik seferberliği" kapsamında dersin yeni eğitim materyallerine yönelik çalışmalarda son aşamaya geldiklerini, gelecek hafta eylem planını açıklayarak projeyi resmî olarak başlatacaklarını bildirdi. Matematikte ders saatlerine ilişkin bir düzenlemenin olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Özer, "Ders saatleri aynı ama içeriklerde farklılıklar olacak" dedi. Öte yandan 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği' ile ilgili detaylar belli oldu. Aday öğretmenlerin adaylık süresi 2 yıldan fazla olamayacak. Öğretmenler yetiştirme programına tabi tutulacak. Katılım eğitimlerin tamamı için zorunlu olacak. Öğretmenlik 3 kariyer basamağına ayrılacak. Yazılı sınav yapılacak. Sınavdan muaf olacak olanlar ve başvuru şartları da tek tek açıklandı. Aynı zamanda özel okul öğretmenleri de sınava başvuru yapabilecek. Yazılı sınavlar yılda 1 defa yapılacak. İşte son dakika haberin detayları...
13.05.2022 Eğitim
MEB'de yeni dönem! Resmen duyuruldu ve tamamen değişti! Artık zorunlu, 2 yıl...
MEB'de yeni dönem! Resmen duyuruldu ve tamamen değişti! Artık zorunlu, 2 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor. Tamamen değişti, yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Zorunlu oluyor ve yüz binlerce kişiyi kapsıyor. MEB'den öğretmenlere ilişkin açıklama geldi. 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği' ile ilgili detaylar belli oldu. Aday öğretmenlerin adaylık süresi 2 yıldan fazla olamayacak. Öğretmenler yetiştirme programına tabi tutulacak. Katılım eğitimlerin tamamı için zorunlu olacak. Öğretmenlik 3 kariyer basamağına ayrılacak. Yazılı sınav yapılacak. Sınavdan muaf olacak olanlar ve başvuru şartları da tek tek açıklandı. Aynı zamanda özel okul öğretmenleri de sınava başvuru yapabilecek. Yazılı sınavlar yılda 1 defa yapılacak. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer de yönetmeliğe ilişkin açıklamada bulundu. Son dakika haberin detayları...
12.05.2022 Eğitim
MEB son dakika gelişmesini resmen duyurdu! Hepsi değişiyor, en fazla 2 yıl...
MEB son dakika gelişmesini resmen duyurdu! Hepsi değişiyor, en fazla 2 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Tamamen değişiyor. MEB tarafından tek tek duyuruldu ve sürecin tamamlandığı bildirildi. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girmişti. Öğretmenler için yeni dönem başlıyor. Öğretmenlik, kariyer odaklı bir meslek haline getiriliyor. Adaylık için minimum bir yıl, maksimum 2 yıllık bir süre öngörülüyor. Aday öğretmenler 240 saat mesleki eğitim alacak. Eğitimlere katılmayanlar 3 yıl görev yapamayacak. 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği Taslağı'na yönelik görüş toplama süreci tamamlandı. Bakanlığa 11 bin 363 görüş ve öneri iletildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada, "Gelen tüm görüşleri değerlendirerek yönetmeliğe son şeklini vereceğiz ve Resmi Gazete’de yayımlanmak üzere Cumhurbaşkanlığımıza göndereceğiz. Bu sürecin tamamlanmasıyla eğitim alanında tarihi bir adım daha atmış olacağız. "dedi.
16.03.2022 Eğitim
MEB son dakika gelişmesini resmen duyurdu ve belli oldu! Tamamen değişiyor, 3 yıl...
MEB son dakika gelişmesini resmen duyurdu ve belli oldu! Tamamen değişiyor, 3 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Tamamen değişiyor ve belli oldu. MEB tarafından tek tek duyuruldu. 15 Mart tarihine kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Öğretmenler MEB'den yapılan açıklamalara kilitlendi. Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Öğretmenlik, kariyer odaklı bir meslek haline getiriliyor. Öğretmenler için yeni dönem başlıyor. Aday öğretmenler 240 saat mesleki eğitim alacak. Eğitimlere katılmayanlar 3 yıl görev yapamayacak. 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği Taslağı'na yönelik görüş toplama süreci, devam ediyor. Öğretmenler, okul yöneticileri ve diğer tüm paydaşlar görüşlerini 15 Mart tarihine kadar bakanlığa iletebilecek. 14 Şubat’tan 24 Şubat’a kadar geçen 10 günlük sürede, 4 bin 151 görüş ve önerinin iletildiği belirtildi. Bakan Özer, yaptığı açıklamada "Lütfen, görüşlerinizi bizimle paylaşın. Biliyorsunuz; Öğretmenlik Meslek Kanunu, eğitim tarihimiz açısından oldukça önemli bir dönüm noktası. Öğretmenlerimiz ilk kez müstakil bir meslek kanununa kavuştu. Şimdi de hazırladığımız yönetmelikle yeni bir adım daha atıyoruz." dedi.
25.02.2022 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Tamamen değişiyor, artık zorunlu... Bugün başladı, 15 Mart'a kadar...
MEB son dakika olarak duyurdu! Tamamen değişiyor, artık zorunlu... Bugün başladı, 15 Mart'a kadar... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika olarak paylaştı. Yeni karar sonrası detaylar merak ediliyordu. MEB tarafından tek tek açıklandı. Bugün başladı ve 15 Mart tarihine kadar devam edecek. MEB son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Öğrenciler, veliler ve öğretmenler bakanlık tarafından yapılan açıklara kilitlendi. Öğrenci ve veliler yüz yüze eğitim sürecini merak ederken öğretmenler Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili ayrıntıları araştırıyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Öğretmenler için yeni bir süreç başlıyor. Öğretmenlik mesleği tamamen değişerek kariyer odaklı bir meslek haline getiriliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bugün yapılan açıklamada Aday Öğretmenlik Ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği Taslağı'nın hazırlandığı duyuruldu. Öğretmenler, okul yöneticileri ve diğer tüm paydaşlar görüşlerini 15 Mart tarihine kadar bakanlığa iletebilecekler.
14.02.2022 Eğitim
MEB harekete geçti ve resmen değişti! 9.10.11. sınıflar...
MEB harekete geçti ve resmen değişti! 9.10.11. sınıflar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiren düzenleme yaptı. Bakanlık kararı Resmi Gazete’de yayınlandı ve uygulanmaya bugün itibari ile başlandı. Karar ile fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, proje okulu olan Anadolu liseleri ile Anadolu liselerinin birbirleri arasında her sınıf seviyesinde nakil işlemlerine yeni düzen getirildi. Tarihler belirlendi. 9.10 ve 11. Sınıflardaki nakillerde aranacak kriterler güncellendi. Nakillerde puanlarda eşitlik halinde yaşı küçüklere öncelik verilecek. İşte nakillerle ilgili yeni şartlar…
13.10.2021 Eğitim
Üniversitelerde eğitim başlıyor! Hangi üniversite nasıl eğitim verecek?
Üniversitelerde eğitim başlıyor! Hangi üniversite nasıl eğitim verecek? Koronavirüsün başından bu yana uzaktan eğitimini sürdüren üniversitelerde yeni dönem yüz yüze eğitimle devam edecek. Üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül Pazartesi başlıyor. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelerin salgının seyrine göre yüz yüze eğitim, uzaktan eğitim ya da hibrit eğitim konusunda kendi kararlarını vereceklerini duyurdu. Peki, üniversitelerde eğitim nasıl olacak? Hangi önlemler alındı? Yeni dönem için hangi üniversite nasıl bir eğitim planlıyor? İşte üniversitelerde yüz yüze eğitimin detayları…
12.09.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve...
MEB resmen duyurdu! 81 ile gönderildi, Tüm öğretmenler ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Resmen harekete geçildi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından asli öğretmenliğe geçiş için her sene uygulanan adaylık kaldırma sınavı (AKS) ile ilgili açıklama geldi. 2021 Adaylık Kaldırma Sınavı kılavuz bilgileri ile sınav ücretini yatıracak olan adaylara ek süre verildi. Peki AKS sınav ücretinin son ödeme tarihi ne zaman? Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Okulların açılması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Millî Eğitim Bakanlığı, okullar arası başarı farklarını azaltmak ve mesleki eğitimi güçlendirmek için “Mesleki Eğitimde 1000 Okul” projesini başlatmıştı. Projede somut adımlar atılmaya devam ediyor. Seçilen okulların altyapısının güçlendirilmesinden eğitim ortamlarının zenginleştirilmesine kadar çok sayıda destek kapsamında, seçilen okullara on bir ayda 820 milyon liralık yatırım yapıldı.
19.08.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! Okullarla ilgili flaş karar, tüm Türkiye'de...
MEB resmen harekete geçti! Okullarla ilgili flaş karar, tüm Türkiye'de... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Resmen harekete geçildi. 81 ile talimat verildi. Her okulda olacak. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Okulların açılması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim-öğretim yılına okulların hazır hale gelmesi için açıklama yaptı. Okullarda maskelerin bulundurulacağı ve ihtiyaç halinde yenisi ile değiştirileceği bölmelerin hazırlanması istendi. Öte yandan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, selden etkilenen bölgelerde okullardaki hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini belirterek "Eğitim öğretimin başlayacağı zamana kadar afet bölgesindeki eksiklikleri gidereceğiz." dedi. Özer, bölgedeki öğretmenlerin başta barınma olmak üzere her türlü ihtiyacının karşılanması için harekete geçtiklerini ifade etti.
14.08.2021 Eğitim
MEB harekete geçti! Okulların açılmasıyla ilgili flaş karar... İlkokul, ortaokul ve lise...
MEB harekete geçti! Okulların açılmasıyla ilgili flaş karar... İlkokul, ortaokul ve lise... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan flaş açıklama geldi. Resmen harekete geçildi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Okulların açılması ve yüz yüze eğitimle ilgili kritik gelişme. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer duyurdu. Bakan Özer okulların açılmasıyla ilgili tarihi açıkladı.
11.08.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! Okullarla ilgili flaş karar, işte o tarih
MEB resmen harekete geçti! Okullarla ilgili flaş karar, işte o tarih Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'dan son dakika açıklaması geldi. Resmen harekete geçildi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Okulların açıklaması ve yüz yüze eğitimle ilgili flaş gelişme. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer duyurdu. Bakan Özer okulların açıklmasıyla ilgili, “İlk önceliğim gerekli tüm tedbirleri alarak okulları tıpkı pandemi öncesinde olduğu gibi yüz yüze eğitime hazır hale getirmektir. Türkiye’nin geleceği için yüz yüze eğitime bir an önce geçmek oldukça kritik bir hal almıştır. Okulların açılması için vakaların belirsiz bir gelecekte tamamen sıfırlanmasını bekleyemeyiz” ifadelerini kullandı. Öte yandan Yüz yüze eğitim 6 Eylül de başlayacak. Gözler okulların açılacağı tarihe ve eğitimin nasıl başlayacağına çevrildi. Bilim Kurulu son 2 haftadır gündemine bu konuyu taşındı. Flaş tavsiye kararları alındı. İşte detaylar...
8.08.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! Yeni Bakan Özer tarihi duyurdu, okullar...
MEB resmen harekete geçti! Yeni Bakan Özer tarihi duyurdu, okullar... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Resmen belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığına atanması gerçekleşen Prof. Dr. Mahmut Özer, Bakanlık görevini Ziya Selçuk’tan devraldı. Milli Eğitim Bakanı Özer, “İlk önceliğim gerekli tüm tedbirleri alarak okulları tıpkı pandemi öncesinde olduğu gibi yüz yüze eğitime hazır hale getirmektir. Türkiye’nin geleceği için yüz yüze eğitime bir an önce geçmek oldukça kritik bir hal almıştır. Okulların açılması için vakaların belirsiz bir gelecekte tamamen sıfırlanmasını bekleyemeyiz” dedi.
6.08.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, 13 Ağustos'ta...
MEB'den son dakika kararı! Yeni dönem başlıyor, 13 Ağustos'ta... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Resmen belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'dan son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk telafi eğitimine ilişkin açıklama yaptı. Selçuk, "Telafide yeni dönem başlıyor. Çocuklarımız bir sonraki yıla hazır mı? Biz hazırlığımızı yaptık. TRT EBA öğretmenlerimiz, geçen yıldan hatırlatmalarla çocukları yeni döneme ısındıracak bir hafta sonu kuşağı hazırladı." ifadelerini kullandı. Öte yandan MEB'den öğretmenleri ilgilendiren bir açıklama daha geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 9 Ağustos'ta başlayacağı bildirildi. Süreç 13 Ağustos'a kadar devam edecek. Gerekli koşulları taşıyanların başvuruları değerlendirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için mazeret tayin duyurusu yayımladı. İşte detaylar...
5.08.2021 Eğitim
Telafi eğitimine ilişkin Bakan Selçuk'tan flaş açıklama!
Telafi eğitimine ilişkin Bakan Selçuk'tan flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk telafi eğitimine ilişkin açıklama yaptı. Selçuk, "Telafide yeni dönem başlıyor. Çocuklarımız bir sonraki yıla hazır mı? Biz hazırlığımızı yaptık. TRT EBA öğretmenlerimiz, geçen yıldan hatırlatmalarla çocukları yeni döneme ısındıracak bir hafta sonu kuşağı hazırladı." ifadelerini kullandı.
5.08.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti! 1 yıl dolmadan...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti! 1 yıl dolmadan... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklandı. Bir yandan telafi eğitimi devam ederken bir yandan da yüz yüze eğitimin 6 Eylül'de başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu. Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklamada tüm detaylar paylaşıldı.
26.07.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Telafi Eğitimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telafi eğitimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.