Tekstil Fabrikası

Tekstil Fabrikası

Son dakika tekstil fabrikası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tekstil fabrikası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tekstil fabrikası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tekstil Fabrikası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tekstil fabrikası gelişmeleri de dahil olmak üzere 290 tekstil fabrikası haberi bulunmuştur. Tüm tekstil fabrikası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışarıdan bakınca fabrika, içerisi bambaşka! Yüzlercesi operasyonla ele geçirildi
Dışarıdan bakınca fabrika, içerisi bambaşka! Yüzlercesi operasyonla ele geçirildi Tekirdağ'da jandarma ekipleri kapalı gibi görünen bir tekstil fabrikasına düzenlendiği operasyonda iklimlendirme yöntemiyle yetiştirilen yüzlerce kenevir ve esrar ele geçirdi.
28.12.2023 Gündem
Çalışma hayatında bir ilki gerçekleştirdiler! Yeni babalara haftalık 1 gün ekstra izin imkanı
Çalışma hayatında bir ilki gerçekleştirdiler! Yeni babalara haftalık 1 gün ekstra izin imkanı Denizli’de PAÜ Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Karadeniz’in önerisiyle, bir tekstil fabrikasında eşleri doğum yapan erkek çalışanlara 4 ay boyunca haftada 1 gün ekstra izin verme kararı alındı.
8.08.2023 Çalışma Hayatı
Dev yangına köpük kulesi ile müdahale! Zarar açıklandı
Dev yangına köpük kulesi ile müdahale! Zarar açıklandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kaynak çalışması sırasında oluşan kıvılcımların süngerlere sıçramasıyla çıkan, 10 fabrikanın etkilendiği yangının ardından hasar tespit çalışmaları sürüyor. İlk belirlemelere göre yangının zararının 1 milyar liranın üzerinde olduğu açıklandı. 7 saatte kontrol altına alınan ve İnegöl tarihinin en büyüğü olarak kayıtlara geçen yangının söndürülmesi için 4 uçak, 2 helikopter, 112 araç ve 405 personel, 40 ton köpük ile 20 bin ton su kullandı.
4.08.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına yönelik saldırı girişimine ilişkin 'Hem İstanbul Emniyeti, hem savcılık işin peşinde' dedi. Avrupa ve Amerika'nın PKK/PYD'yi desteklediğini söyleyen Soylu, "Türkiye tek bir vatandaşı da kalsa o terör devletini kurdurmaz", ifadelerini kullandı. Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu duyurdu. Emniyet'teki yeni yapılanma iddialarını değerlendiren Soylu, konu hakkında 'Orada önemli bir yapı yakaladık. Bu yapıda hiç tesadüfi olmayan ilişkileri gördük' dedi.
22.04.2023 Gündem
750 kişiye istihdam sağlayacak! Çalışmaların büyük bölümü tamamlandı
750 kişiye istihdam sağlayacak! Çalışmaların büyük bölümü tamamlandı Kastamonu'da meydana gelen sel felaketinde zarar gören Bozkurt Sanayi sitesi yeniden inşa ediliyor. Çalışmaların büyük oranda tamamlandığı Bozkurt Sanayi Sitesi, tamamlandığında 750 kişiye istihdam sağlayacak.
21.03.2022 Ekonomi
Dünya Kadınlar Günü tarihçesi! Kadınlar Günü neden kutlanır? 8 Mart Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı?
Dünya Kadınlar Günü tarihçesi! Kadınlar Günü neden kutlanır? 8 Mart Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı? Bir asırdan fazla bir süredir dünya çapında insanlar 8 Mart'ı kadınlar için özel bir gün olarak kutluyor. Dünya Kadınlar Günü protest bir tavır mıydı? Kadınlar Günü'nün nasıl doğduğu ve neden bugünün kutlandığı merak ediliyor. Peki, Kadınlar Günü neden kutlanır? 8 Mart Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı? Dünya Kadınlar Günü önemi ne? İşte Dünya Kadınlar Günü tarihçesi!
8.03.2022 Gündem
Esenyurt’ta 4 katlı tekstil fabrikası alev alev yandı
Esenyurt’ta 4 katlı tekstil fabrikası alev alev yandı Esenyurt’ta 800 metrekare üzerine kurulu 4 katlı tekstil fabrikasında yangın çıktı. 3. ve 4. katı ailev alev yanan fabrikada alevlerin içinde kalan yabancı uyruklu bir kişi yaşadığı panikle 3. kattan beton zemine atladı.
29.12.2021 Yaşam
Bıçaklayarak öldürdü! Sevgili olma teklifini kabul etmediği için yapmış
Bıçaklayarak öldürdü! Sevgili olma teklifini kabul etmediği için yapmış İzmir'in Buca ilçesinde tekstil fabrikası müdürü Sena Altan'ın (24) İlkay Ayeş (25) tarafından bıçakla öldürülmesinin detayları ortaya çıktı. Altan'ın, Ayeş'in sevgili olma teklifini kabul etmediği için cinayete kurban gittiği belirlendi. Ayeş'in üzerinden de ailesine verilmek üzere bir intihar notunun çıktığı öğrenildi.
11.10.2021 Gündem
Kredi kullandı hayatı değişti! 50 bin TL...
Kredi kullandı hayatı değişti! 50 bin TL... Mikrokredi kullanan 5 çocuk annesi kadının hayatı değişti. Kredi ile hayallerini gerçekleştirdi. Muş’ta yaşayan 5 çocuk annesi Mehtap Yıldırım, 9 yılda toplam 50 bin TL kredi kullanarak iş yeri açıp başarı hikayesi yazdı. Yıldırım’ın hayali büyük bir tekstil fabrikası kurarak, yüzlerce kadına iş imkanı sağlamak.
19.09.2021 Ekonomi
İş adamı kaçırıldı! Kritik operasyon
İş adamı kaçırıldı! Kritik operasyon Denizli'de iş görüşmesine gittikten sonra haber alınamayan, minibüsü ise terk edilmiş olarak bulunan iş insanı Ömer Aldırmaz'ın (49) kaçırıldığı ortaya çıktı. Aldırmaz polis operasyonuyla kurtarılırken, olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
10.07.2021 Yaşam
Kendisini gümrük müdürü olarak tanıtıp iş adamını dolandırdı!
Kendisini gümrük müdürü olarak tanıtıp iş adamını dolandırdı! İstanbul Güngören'de tekstil fabrikası sahibi iş adamını, kendisini gümrük müdürü olarak tanıtarak dolandıran şüpheli yakalandı.
30.03.2021 Gündem
Korkunç! İplik balyasının altında kalan işçi öldü
Korkunç! İplik balyasının altında kalan işçi öldü Kahramanmaraş'ta bir tekstil fabrikasında üzerine 1 ton 200 kilo iplik balyası düşen işçilerden İrfan Arslanhan (47) hayatını kaybetti, arkadaşı ise ağır yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
6.02.2021 Yaşam
Kocaeli’de iki yatırım 3 bin 800 kişiye istihdam sağlayacak
Kocaeli’de iki yatırım 3 bin 800 kişiye istihdam sağlayacak Kocaeli'nin Gölcük ve Başiskele ilçelerine yapılacak olan otomotiv ve tekstil yatırımları 3 bin 800 kişiye iş imkanı sağlayacak. Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Ford Otosan ile Volkswagen ortaklığında yapılacak üretimin 3 bin kişiye istihdam sağlayacağını söyledi. Gölcük’te yapılacak tekstil fabrikası ise 800 kişiye istihdam sağlayacak.
8.01.2021 Ekonomi
DİSK'ten asgari ücret açıklaması!
DİSK'ten asgari ücret açıklaması! Milyonlarca asgari ücretli yapılacak zam oranını merak ederken DİSK'ten açıklama geldi. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin bir geçim ücreti olması gerektiğini belirterek, "İnsan onuruna yaraşır bir asgari ücret istiyoruz." dedi.
16.12.2020 Ekonomi
Kırmızı bültenle aranan Azerbeycanlı iş adamı Bağcılar'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan Azerbeycanlı iş adamı Bağcılar'da yakalandı Bağcılar'da polisin düzenlediği operasyonda, INTERPOL tarafından hakkında kırmızı bülten çıkarılan, Azerbaycan'da dolandırıcılık ve cinayet suçundan aranan Saduq Mehdiyev (33) yakalandı.
3.12.2020 Gündem
Kahramanmaraş'ta tekstil fabrikasında korkutan yangın
Kahramanmaraş'ta tekstil fabrikasında korkutan yangın Kahramanmaraş'ta bir tekstil fabrikasının 2 deposunda çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.
21.06.2020 Gündem
Tokat'tan İtalya, Fransa ve İngiltere'ye ceset torbası
Tokat'tan İtalya, Fransa ve İngiltere'ye ceset torbası Tokat'ta, daha önce gömlek üretimi yapan bir tekstil fabrikası, ceset torbası üretimine geçti. İtalya, İngiltere ve Fransa gibi Avrupa ülkelerinden 1 milyon ceset torbası siparişi alan firma, yoğun şekilde üretim yapıyor.
7.05.2020 Gündem
Çuval içindeki gebe köpeği minik Arif'in dikkati kurtardı
Çuval içindeki gebe köpeği minik Arif'in dikkati kurtardı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde çuval içerisine koyulduktan sonra yol kenarına terk edilen gebe köpek, Arif Çolakça'nın (7) dikkati sayesinde kurtarıldı.
29.11.2019 Yaşam
25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü nasıl oraya çıktı, 8 Mart’tan farkı nedir?
25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü nasıl oraya çıktı, 8 Mart’tan farkı nedir? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele günü. 1999 yılında kadına yönelik şiddete karşı farkındalık yaratmak amacıyla BM kara ile ilan edilen bir gündür. Peki, 25 Kasım kadına şiddetle mücadele günü ne zaman ilan edildi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günün’den farkı nedir?
25.11.2019 Yaşam
İzmirli tekstilci 'marka ihaneti' nedeniyle dava açtı
İzmirli tekstilci 'marka ihaneti' nedeniyle dava açtı İzmir’de tekstil fabrikası olan Toygar N., eşi Sezin N.’nin kendisinden habersiz farklı bir marka adı altında üretim yaptığını öğrendi. Eşi hakkında suç duyurusunda bulunup boşanma davası açtı
10.09.2019 Yaşam
Batıya göçü önledi! 300 kişiye istihdam...
Batıya göçü önledi! 300 kişiye istihdam... Şırnak'ta 3 girişimcinin, Silopi ilçesinde KOSGEB desteğiyle kurdukları tekstil fabrikası çoğu kadın 300 kişiye ekmek kapısı oldu. İŞKUR tarafından verilen mesleki eğitimle istihdama kavuşanların da bulunduğu fabrika, batıya göçü önledi.
21.07.2019 Ekonomi
Kocaeli'deki yangın sonrası 4 kişi gözaltında!
Kocaeli'deki yangın sonrası 4 kişi gözaltında! Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir tekstil fabrikası ve lojistik deposunda çıkan yangınla ilgili aralarında fabrika ortaklarının da bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.
7.06.2019 Gündem
Yangın faciası: Çok sayıda ölü var
Yangın faciası: Çok sayıda ölü var Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir tekstil fabrikası ve lojistik deposunda çıkan ve kontrol altına alınan yangında itfaiye ekipleri ilk etapta 4 kişinin cesedine ulaştı. İHA daha sonra ise bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu.
6.06.2019 Gündem
Van'da 50 tekstil fabrikası kurulacak! 15 bin kişiye istihdam...
Van'da 50 tekstil fabrikası kurulacak! 15 bin kişiye istihdam... Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca desteklenen "Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi" projesiyle Van'da 50 tekstil fabrikası kurulacak ve 15 bin kişiye istihdam sağlanacak.
26.05.2019 Ekonomi
Çin, Türkiye'deki yatırımlarını ikiye katlayacak
Çin, Türkiye'deki yatırımlarını ikiye katlayacak Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Deng Li, "Ana amaçlarımızdan biri, Çin'den Türkiye'ye yapılan yatırım hacminin 2021 senesine gelindiğinde 6 milyar dolar seviyesine ulaşması." dedi.
28.03.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tekstil Fabrikası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tekstil fabrikası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.