Tek Taş

Tek Taş

Son dakika tek taş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tek taş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tek taş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tek Taş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tek taş gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.807 tek taş haberi bulunmuştur. Tüm tek taş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meltem Miraloğlu'dan şaşırtan poz! 84 yaşındaki Patrick Grady ile evliliği çok konuşulmuştu
Meltem Miraloğlu'dan şaşırtan poz! 84 yaşındaki Patrick Grady ile evliliği çok konuşulmuştu Hayat Devam Ediyor adlı dizide ünlenen Meltem Miraloğlu, ABD'ye yerleşmiş ve ardından kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenmişti. Miraloğlu, sosyal medya hesabından eşinin kendisine aldığı tek taş ile poz verdi.
24.08.2023 Magazin
Ev kirasını ödetti, tek taş ve altın bileklik aldırdı! Evlilik vaadiyle tuzak
Ev kirasını ödetti, tek taş ve altın bileklik aldırdı! Evlilik vaadiyle tuzak Ev kirasını ödetti, tek taş ve altın bileklik aldırdı ama son ana kadar dolandırıldığını fark etmedi. Ankara’da sosyal medyadan tanıştığı kadın tarafından evlilik vaadiyle kandırıldığını söyleyen bir kişi, 60 bin lirasının dolandırıldığını iddia etti. Mağdur olduğunu söyleyen vatandaş, düştüğü tuzağın detayları ile anlattı.
14.07.2023 Yaşam
Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler
Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler Kanal D'nin büyük bir ilgiyle izlenen 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, annesi Selma Arıkan ile yüzü olduğu markanın Anneler Günü'ne özel davetine katıldı. Basın mensuplarının, ''Hiç unutamadığınız bir Anneler Günü hediyeniz var mı?'' sorusu üzerine Selma Arıkan, oğlunun kendisine aldığı yüzüğün hikayesinden bahsetti.
12.05.2023 Magazin
Doktor aileden geriye bu fotoğraf kaldı! Acı tesadüf
Doktor aileden geriye bu fotoğraf kaldı! Acı tesadüf Asrın felaketinde en ağır yıkımı yaşayan şehirlerin başında gelen Adıyaman, tarihindeki en acı dramlarına şahitlik ediyor. 50 vatandaşa mezar olan Bozbey Apartmanı'nda cansız bedenlerine ulaşılan bir ailenin hikayesi yürekleri dağladı. Doktor ailenin 1999 Marmara Depremi ile ilgili de bilinmeyen bir anısı ortaya çıktı.
17.02.2023 Yaşam
3 büyük deprem gördü! 5 bin yıllık tarihi mahallede tek taş bile düşmedi
3 büyük deprem gördü! 5 bin yıllık tarihi mahallede tek taş bile düşmedi Son 3 yılda 6 üzeri 3 büyük deprem gören Elazığ’ın 5 bin yıllık tarihi Harput Mahallesi’nde tek taş bile düşmedi.
17.02.2023 Gündem
Japon bilim adamı fay hattının uydu görüntülerini paylaştı
Japon bilim adamı fay hattının uydu görüntülerini paylaştı Japon bilim adamı Hidenori Watanabe, Türkiye'yi vuran depremin neden olduğu hasarın ve sarsıntıya neden olan fay hattının uydu görüntülerini yayınladı.
17.02.2023 Gündem
Sevilay Hanım evlilik teklifi aldı!
Sevilay Hanım evlilik teklifi aldı! Gelinim Mutfakta 879. bölümde Sevilay Hanım, aldığı evlilik teklifine "Evet!" dedi, ortalık karıştı!
3.03.2022 Televizyon
Hadise, Mehmet Dinçerler'e 'evet' dedi! Çok konuşulacak detay ortaya çıktı
Hadise, Mehmet Dinçerler'e 'evet' dedi! Çok konuşulacak detay ortaya çıktı Oyuncu Kaan Yıldırım ile evlilik hazırlığındayken geçtiğimiz yıl haziran ayında ilişkisini sonlandıran 35 yaşındaki Hadise, kısa bir süre sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mehmet Dinçerler, sevgilisi Hadise'ye evlenme teklifi etti. Paylaşımda Hadise'nin tek taş yüzüğü de dikkatlerden kaçmadı. İşte o yüzüğün fiyatı...
21.01.2022 Magazin
Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler kaç yaşında?
Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler kaç yaşında? Şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler ilişkisinden yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise, Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Hadise'nin son paylaşımı ise evlilik yorumlarının yapılmasına neden oldu. Hadise'nin paylaştığı videoda parmağındaki tek taş ve 'bizim hikayemiz şimdi başlıyor' notu dikkat çekti. Bu paylaşımın ardından magazin takipçileri Mehmet Dinçerler'i merak ediyor. Peki, Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler kaç yaşında? Mehmet Dinçerler ne iş yapıyor? Hadise Mehmet Dinçerler evleniyor mu? İşte Mehmet Dinçerler ile ilgili merak edilenler...
21.01.2022 Magazin
Bomba haber: Hadise ve Mehmet Dinçerler evleniyor
Bomba haber: Hadise ve Mehmet Dinçerler evleniyor Şarkıcı Hadise ve iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler'den yeni bir paylaşım geldi. Hadise'nin paylaştığı videoda parmağındaki tek taş ve 'bizim hikayemiz şimdi başlıyor' notu dikkat çekti.
20.01.2022 Magazin
Kargoda eşyası kaybolanları ilgilendiren karar! Yargıtay onayladı
Kargoda eşyası kaybolanları ilgilendiren karar! Yargıtay onayladı Kargoda eşyası kaybolanları ilgilendiren gelişme! Birçok insan bu sorunu yaşıyordu, Yargıtay'dan flaş bir karar geldi. Bir kuyumcu, internetten satışını yaptığı, toplamı 31,5 gramı bulan altınları kargo firması aracılığıyla alıcısına gönderdi. Bir süre sonra değerli eşyaların kaybolduğu ortaya çıktı. Şikayet üzerine kargo firmasının kuryesi, araç şoförü ve şirket müdürü hakkında "hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma" suçundan dava açıldı. Mahkemenin verdiği karar tartışma konusu olurken, Yargıtay da bu kararı onayladı.
23.10.2021 Gündem
İstanbul-New York uçuşları 76 dakikaya düşecek
İstanbul-New York uçuşları 76 dakikaya düşecek Milyarderlerin uzay yolculuğuyla birlikte gözler hipersonik uçaklara çevrildi. Dakikada 107 kilometre hıza ulaşabilecek araçlar, dünyayı tamamen değiştirecek.
22.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Dudu ilk kez gelinlik giydi!
Dudu ilk kez gelinlik giydi! Gelinim Mutfakta 658. Bölümde düğün yapmadan evlenen ve gelinlik giyme şansını kaçıran Dudu'ya, eşi Samet Bey büyük bir sürpriz yapıyor.
10.03.2021 Televizyon
Önce istismar ettiler sonra öldüresiye dövdüler
Önce istismar ettiler sonra öldüresiye dövdüler Durakta beklerken kendisini taciz eden iki erkeğe tepki gösterince saldırıya uğrayan, burnu ve dişleri kırılan Nagehan Bıyıklı, “Lütfen yakalayın onları. Korkudan evime gidemiyorum” diyerek isyan etti.
1.09.2020 Yaşam
‘Bataklık’tan emsalsiz elmaslar çıktı
‘Bataklık’tan emsalsiz elmaslar çıktı ‘Bataklık’ adı verilen Türkiye’nin en büyük uyuşturucu operasyonunda ele geçirilen elmas kolye, elmas bilezik, iki elmas beş taş yüzük, iki elmas tek taş yüzük, bir çift elmas küpe, iki elmas yüzük ve bir pırlanta tek taştan oluşan sete kuyumcular değer biçemedi. Uzmanlar devreye giriyor.
14.07.2020 Yaşam
Sahte pırlanta tuzağına dikkat
Sahte pırlanta tuzağına dikkat İzmir'de, Kuyumcular Çarşısı esnafı, özel günlerinde sevdiklerine en değerli hediyeyi vermek isteyen vatandaşları sahte pırlanta konusunda uyardı. Bijuterilerde satılan bazı tek taş yüzüklerin asıllarından çok kolay ayırt edilebildiğini dile getiren kuyumcular, laboratuvarda yapılan sahte pırlantaların ise asıllarına şaşılacak derecede benzer olduğunu söyleyerek, vatandaşlara güvenilir yerden alışveriş yapmaları için çağrıda bulundu.
8.07.2020 Ekonomi
Asırlık taş değirmende tahin üretiliyor
Asırlık taş değirmende tahin üretiliyor Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Narlı köyünde su ile çalışan tarihi taş değirmen, tahin üretimi için dönüyor.
10.06.2020 Gündem
Avukata pırlanta yüzük oyunu! Diz çöküp kutuyu açınca şaşkına döndüler
Avukata pırlanta yüzük oyunu! Diz çöküp kutuyu açınca şaşkına döndüler Kız arkadaşına evlenme teklifi etmek için pırlanta yüzük alan avukat Cenk Akdoğan, teklif sırasında kutuyu açınca herkes şaşkına döndü. Kutunun içinde yüzük yoktu. Avukat kuyumcudan şikayetçi oldu.
14.05.2020 Gündem
Sürprizleri bitmiyor! Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya 15 milyon dolarlık hediye
Sürprizleri bitmiyor! Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya 15 milyon dolarlık hediye İş adamı Uğur Akkuş’un Ebru Şallı’ya sürprizleri bitmiyor. Akkuş eşine Beverly Hills’te değeri 15 milyon dolar olan bir malikane satın aldı.
30.11.2019 Magazin
Linet'in derin dekoltesi olay oldu!
Linet'in derin dekoltesi olay oldu! Dün akşam, bir eğlence mekanında sahne alan ünlü şarkıcı Linet, derin göğüs dekolteli sahne kostümüyle genç kızlara taş çıkarttı.
30.10.2019 Magazin
Nusret evleniyor mu? Etin içine...
Nusret evleniyor mu? Etin içine... Türkiye ve dünyada birçok restoran açan, saltbae hareketiyle ise fenomenleşen Nusret Gökçe, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı. Nusret'in bu paylaşımı akıllara 'Evleniyor mu?' sorusunu getirdi
16.07.2019 Magazin
Pırlanta satın alırken bu uyarıya dikkat
Pırlanta satın alırken bu uyarıya dikkat İzmir Kuyumcular Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kurtuluş Buyrukçu, özel günlerde sevdiklerine pırlanta hediye etmek isteyenleri pırlanta takviyeli ürünlere karşı uyararak, mozanit taşı kullanılarak dizayn edilen takıların gerçek pırlanta değerinde olmadığını söyledi.
15.07.2019 Ekonomi
Dikkat! Takı mağduru olmayın
Dikkat! Takı mağduru olmayın Düğün sezonuyla birlikte kuyumcular indirim vaadiyle vatandaşları kandırıyor. Sözde indirimlerle kalitesi düşük değerinin altında takıları alması için vatandaşı zorluyor.
17.04.2019 Ekonomi
Türkiye'nin ilk erkek oryantali taksicinin peşinde
Türkiye'nin ilk erkek oryantali taksicinin peşinde Türkiye'nin ilk erkek oryantali Yılmaz Birsen, içinde değerli eşyalarının da bulunduğu çantalarının taksici tarafından çalındığını öne sürdü.
9.01.2019 Yaşam
Damatsız gelinin mutluluğu
Damatsız gelinin mutluluğu Adıyaman’da bir aile ‘evlenmek istiyorum’ diyen engelli kızları için damatsız düğün yaptı. Engelli kızın mutluluğu her şeye bedeldi.
19.11.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tek Taş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tek taş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.