Gazete Vatan Logo
Magazin Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler

Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler

Kanal D'nin büyük bir ilgiyle izlenen 'Camdaki Kız' dizisinin 'Muzo'su Enis Arıkan, annesi Selma Arıkan ile yüzü olduğu markanın Anneler Günü'ne özel davetine katıldı. Basın mensuplarının, ''Hiç unutamadığınız bir Anneler Günü hediyeniz var mı?'' sorusu üzerine Selma Arıkan, oğlunun kendisine aldığı yüzüğün hikayesinden bahsetti.

Enis Arıkan'ın annesi Selma Arıkan: Beni bu yüzükle mezara gömsünler

Enis Arıkan ile annesi Selma Arıkan, Nişantaşı'nda gerçekleşen davette basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Selma Arıkan, oğlu ile birlikte yüzü olduğu markadan teklif aldığında ne yaptığı sorusu üzerine; ''Atladım yani, hemen ikna oldum. Hele Enis koli koli hediyeleri yollayınca'' diyerek espri yaptı.

''HER ZAMAN PAHALISINI SEVERİM''

Enis Arıkan da özel günleri hiç atlamadığını belirterek, ailesi ve arkadaşlarına hep pahalı hediyeler aldığını söyledi. Oyuncu, ''Hiç atlamam öyle günleri, önem veririm. Maddiyatçıyımdır, her zaman pahalısını severim. Kendime öyle çok şey almam ama aileme ve arkadaşlarıma daha çok alırım. Kendime biraz pintiyim 'aman ne gerek var' derim. Aileme falan hiç acımam'' şeklinde konuştu.

''ENİS'İMİN ALDIĞI YÜZÜK HEP PARMAĞIMDA''

''Hiç unutamadığınız bir Anneler Günü hediyeniz var mı?'' sorusu üzerine Selma Arıkan, oğlu Enis Arıkan'ın kendisine aldığı tek taş yüzüğün unutamadığı bir hediye olduğunu ve bunun hayatında çok önemli yer tuttuğunu belirterek; şunları söyledi:

Haberin Devamı

Durumumuz iyiyken kocamın aldığı bir yüzük vardı. Bazı durumlardan dolayı onu satmak zorunda kaldık. Enis'im sonra bana dört yıl önce bir tek taş aldı. Onu hayatım boyunca unutmam. Hep de parmağımdadır. Beni bu yüzükle mezara gömsünler. O kadar seviyorum bu yüzüğü

''EZGİ HER ŞEYE LAYIK''

Selma Arıkan, oğlunun yakın arkadaşı olan Ezgi Mola'nın evlenmesiyle ilgili de konuştu. Mustafa Aksakallı ile hayatını birleştiren Ezgi Mola'ya mutluluklar dileyen Selma Arıkan, ''Ezgi'nin evlenmesine çok mutlu oldum. Her şeye layık. İnşallah çok mutlu olur'' dedi.

'VAROŞLUK' İTİRAFI

Selma Arıkan, yaptığı esprilerle Enis Arıkan'ı köşeye sıkıştırdı. Oğlunun evlenmesini ve torun sevmek istediğini söyleyen Selma Arıkan, oğluyla arasında geçen esprili diyaloğu anlattı:

Ben Enis'e bir gün 'Evlenbir çocuğun olsun da ben ölmeden büyüteyim' dedim. O da bana 'Anne bu ne varoşluk' dedi.

''ANNE TEHLİKELİ SULARDAYIZ''

Annesinin şakayla karışık sözleri üzerine ünlü oyuncu, basın mensuplarına dönerek, ''Şaka yaptı, şaka yaptın değil mi anne? Yok öyle bir şey. Bak anne tehlikeli sulardayız" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

''MUZO KARAKTERİ BANA İYİ GELDİ''

Rol aldığı 'Camdaki Kız' dizisinin bu sezon final yapacağını, daha önceki oynadığı rollerin aksine 'Muzo' karakterinin kendisine iyi geldiğini belirten oyuncu, ''Son on günümüz kaldı, çekimlerimiz bitiyor. Final yapıyoruz. İki buçuk yıl bitti. Bu kadar uzun süreceğini ve bu kadar birbirimizi seveceğimizi de beklemiyordum. Beni biraz farklı gösterdi. Ben biraz farklı bir şey yapmak istiyordum. Hep aynı şeyleri yapıyor gibi hissediyordum. Biraz farklı rolde olmak bana iyi geldi, beni de iyileştirdi. Seyirciye de biraz değişik geldi'' dedi.

YAZI ÇALIŞARAK GEÇİRECEK

Enis Arıkan'ı bu özel günde yalnız bırakmayan dostlarından Şebnem Bozoklu da davete katılan isimler arasında yer aldı. Bozoklu, eylül ayından bu yana durmadan çalıştığını ve yazı da tatil yapmadan çalışarak geçireceğini söyledi.

Haberin Devamı

YENİ PROJE MÜJDESİ

Yaz ayında başlayacak dizi projesiyle televizyon ekranlarında olacağını ve komedi oynamayı özlediğini sözlerine ekleyen Bozoklu, ''Eylülden beri durmadan çalıştım, biraz yoruldum. Projeler arka arkaya geldi. Maalesef yazı çalışarak geçireceğim. Uzun zaman sonra tekrar televizyonda olacağım. Son birkaç yıldır işlerim hep dijital platformdaydı. Televizyon için çalışmaya başlayacağım gibi görünüyor. Oynamak için çok heyecanlandığım bir kadın karakter. Pek ayrıntı veremem ama ben de kendimi komedi de çok özledim'' diye konuştu.

Haberin Devamı