Teiaş

Teiaş

Son dakika teiaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teiaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teiaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teiaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teiaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 teiaş haberi bulunmuştur. Tüm teiaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Dönmez son durumu paylaştı: Elektrik ve doğal gaz hatlarında hasar var
Bakan Dönmez son durumu paylaştı: Elektrik ve doğal gaz hatlarında hasar var Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremin ardından bölgedeki son durumu değerlendirdi.
6.02.2023 Gündem
Bakan Dönmez'den TEİAŞ'ın helikopterli bakımı paylaşımı
Bakan Dönmez'den TEİAŞ'ın helikopterli bakımı paylaşımı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Elektrik Üretim A.Ş.'nin (TEİAŞ) helikopterle hat bakımı ve ikaz küresi montajı çalışmasına ilişkin görüntüleri paylaştı.
14.09.2022 Gündem
Elektrik ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 16 arttı
Elektrik ile ilgili flaş gelişme! Resmen değişti, yüzde 16 arttı Elektrik ile ilgili flaş gelişme. Elektrik tüketimi yüzde 6 azaldı. Temmuz'da doğal gaz santrallerinden elektrik üretimi yüzde 48 azalırken, ithal kömürden elektrik üretimi yaklaşık yüzde 16 arttı. Türkiye’nin elektrik tüketimi Temmuz ayında bir önceki yıla göre yüzde 6 oranında azalırken, üretimi yüzde 8 azaldı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.08.2022 Ekonomi
TEİAŞ işçi alımı 2022! TEİAŞ 16 ilde sürekli işçi alacak! İşte elekrik teknisyeni alımı şartları!
TEİAŞ işçi alımı 2022! TEİAŞ 16 ilde sürekli işçi alacak! İşte elekrik teknisyeni alımı şartları! TEİAŞ duyurdu! Taşra teşkilatına sürekli işçi kadrolarında istihdam edilmek üzere 53 elektirik teknisyeni alacak. Başvurular 1-5 Ağustos 2022 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alınacak. Peki, TEİAŞ personel alımı başvurusu nasıl yapılır? TEİAŞ işçi alımı şartları ne? İşte TEİAŞ işçi alımı 2022 ilanı detayları…
25.07.2022 Personel Alımı
Akaryakıt ile ilgili flaş gelişme! Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yeni dönem! Milyonları ilgilendiriyor
Akaryakıt ile ilgili flaş gelişme! Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yeni dönem! Milyonları ilgilendiriyor Akaryakıt ile ilgili son dakika gelişmesi! Benzin fiyatı, motorin fiyatı ve LPG fiyatlarıyla ilgili yeni dönem başlıyor. Arabası olan milyonları ilgilendiriyor. EPDK'dan flaş açıklama geldi. Kâr marjları artan maliyetlere rağmen aynı kalan akaryakıt istasyonlarıyla ilgili düzenleme geliyor. Taşıt Tanıma Sistemi’ndeki (TTS) komisyoncular aradan çıkacak. Böylece bayi sistemdeki zararını benzin fiyatına yansıtmayacak.
5.03.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz kesintileri ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, temel gıda, ilaç...
Elektrik ve doğal gaz kesintileri ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, temel gıda, ilaç... Elektrik ve doğal gaz kesintileri ile ilgili flaş gelişme! Tüm vatandaşlar kesintiler ile ilgili yeni açıklamaları yakından takip ediyor. Evlerde kullanılan doğal gaz ve elektrik ile ilgili kesinti söz konusu olmayacak. Ancak sanayi kullanımında enerji kısıtlaması yaşanabileceği duyurulmuştu. Peki bu kısıtlama hangi sektörleri kapsıyor? Sanayiciye uygulanacak enerji kesintilerinden süt ve et ile ilaç sektörleri muaf oldu. Genel olarak çeşitli sektörlerde ise yapısal sorun oluşturmayacak düzenlemeler yapılıyor. İşe doğal gaz ve elektrik kesintileri ile ilgili son dakika gelişmeleri...
25.01.2022 Ekonomi
Temel gıda ve ilaç sektörü ‘gaz’ kesmiyor
Temel gıda ve ilaç sektörü ‘gaz’ kesmiyor Sanayiciye uygulanacak enerji kesintilerinden süt ve et ile ilaç sektörleri muaf oldu. Genel olarak çeşitli sektörlerde ise yapısal sorun oluşturmayacak düzenlemeler yapılıyor.
25.01.2022 Ekonomi
Sanayilerde elektrik kesintisi ne zaman başlıyor? OSB’lerde elektrik kesintisi kaç gün sürecek?
Sanayilerde elektrik kesintisi ne zaman başlıyor? OSB’lerde elektrik kesintisi kaç gün sürecek? Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) duyurdu! 72 saate varan elektrik kesintisi uygulanacak! TEİAŞ elektrik kısıntısı uygulamasıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. TEİAŞ’tan yapılan açıklamanın OSB'lerde elektrik kesintisi başladı. Peki, elektrik kesintileri ne kadar sürecek? Sanayilerde elektrik kesintisi ne zaman başlıyor? OSB’lerde uygulanacak elektrik kesintileri ile ilgili detaylar…
24.01.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez'den 'İran' açıklaması! Doğal gaz kesintisi...
Bakan Dönmez'den 'İran' açıklaması! Doğal gaz kesintisi... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayicilerle bir araya geldiği çevrimiçi toplantıda, “İran’ın, kontratımızda yazılı olan basınçla ilgili şartları tutturamadığını görüyoruz. İran bize bir kaçak olduğunu söyledi. Bizim ekiplerimizde o bölgeye gittiler. Bizim yaklaşımımız bu kaçağın bir müddet tehir edilmesi, kış şartlarının atlatılmasından sonra tamiratın yapılması yönündeydi. Onlar bu riski alamayacaklarını söylediler. Geçmişte İran ile düşük sevkiyatlar sıkıntısı da yaşamıştık” dedi.
24.01.2022 Gündem
Bakan Elvan'dan döviz kuru açıklaması: ‘İstikrara kavuşacak’
Bakan Elvan'dan döviz kuru açıklaması: ‘İstikrara kavuşacak’ Son dakika haberi... Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, 5. Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi'nin açılış konuşmasını gerçekleştirdi. "Enflasyonda maalesef arzuladığımız seviyede değiliz” diyen Bakan Elvan, “Hedeflediğimiz büyümenin ön koşulu fiyat istikrarından geçiyor. Enflasyonla mücadele kararlılığımızı çok net bir şekilde gösteriyor, iç talep gelişmelerini çok yakından takip ediyor, gerektiğinde makro ihtiyati tedbirleri gecikmeden alıyoruz. Enflasyonla mücadelede kararlı olduğumuz sürece döviz kuru istikrara kavuşacak, ülke risk primi düşecektir" ifadelerini kullandı.
16.11.2021 Ekonomi
Elektrik faturaları ile ilgili flaş karar! Meclis'e gönderildi...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş karar! Meclis'e gönderildi... Elektrik faturaları ile ilgili adım atıldı. Değişiyor. Meclis'e gönderildi. Pek çok vatandaş şikayetçiydi. Harekete geçildi. Bakan Dönmez elektrik faturaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez TRT katkı payı ile ilgili “TRT payının tarımsal sulama abone grubundan kaldırılmasıyla ilgili hazırlık yaptık, Meclis’e gönderdik” açıklamasında bulundu.
2.11.2021 Ekonomi
TEİAŞ 101 personel alacak! TEİAŞ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
TEİAŞ 101 personel alacak! TEİAŞ işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? TEİAŞ'ın taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu’na tabi sürekli işçi statüsünde 31 Elektrik Teknikeri, 4 Elektronik Teknisyeni ve 66 Elektrik Teknisyeni alınacak. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile alınacak. Peki, İŞKUR TEİAŞ iş başvurusu nasıl yapılır? TEİAŞ işçi alımı başvuru şartları ne? İşte TEİAŞ personel alımı 2021 detayları!
10.08.2021 Personel Alımı
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına yapılan zam ile ilgili flaş açıklama!
Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına yapılan zam ile ilgili flaş açıklama! Doğal gaz ve elektrik fiyatlarına gelen zamlarla ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, elektrik ve doğal gaz konusunda fiyatların Türkiye ekonomisiyle ilgisi olmadığını ve tamamen yurt dışı piyasalara bağlı olarak fiyat artışları yapıldığını söyledi.
13.07.2021 Ekonomi
Akşener: Milletimizin gerçeklerini iktidara göstermeye çalışıyoruz
Akşener: Milletimizin gerçeklerini iktidara göstermeye çalışıyoruz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, her vatandaşın hakkını savunmaya çalıştıklarını belirterek, "Milletimizin gerçeklerini, iktidara göstermeye çalışıyoruz" dedi.
7.07.2021 Siyaset
Elektrik abonelerini ilgilendiriyor! Flaş karar
Elektrik abonelerini ilgilendiriyor! Flaş karar Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) özelleştirme kapsamına alındı.
3.07.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarında yeni dönem! Tamamen kaldırıldı, yüzde 50...
Elektrik faturalarında yeni dönem! Tamamen kaldırıldı, yüzde 50... Elektrikte yeni dönem. Milyonlarca elektrik abonesini ilgilendiriyor. Elektrik abonelerini ve Elektrik üretim şirketlerini kapsayan karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Elektrik Piyasası Kapasite Mekanizması Yönetmeliği’nde değişikliğe gitti. Buna göre, bir önceki yönetmelikte yer alan, “Mevcut ve işletmede olan, geçici kabul tarihi en eski ünitesinin geçici kabul tarihinden başlayarak hesaplanan santral yaşı 13 yıldan büyük yerli kaynaklara dayalı olmayan santraller kapasite mekanizmasında yer alamayacak” ibaresi yürürlükten kaldırıldı. Öte yandan enerji sektöründe ‘yeşil’ dönem 1 Haziran’da başlıyor. Tüketiciler 1 Haziran’dan itibaren yenilenebilir kaynaklardan üretilmiş enerjiyi kullanmayı seçebilecek. Elektrik üreticileri, enerjinin kaynağını belgeleyecek. Yapılan değişiklikle birlikte EPDK’nin tüketicilerin kullandığı elektriğin yenilenebilir enerji kaynaklarından üretildiğini garanti eden Yenilenebilir Enerji Kaynak Garanti (YEK-G) sistemine ilişkin usul ve esasların belirlendiği yönetmelik de yer alan ilgili mevzuata, “kanun” ibaresinden sonra gelmek üzere “Cumhurbaşkanlığı kararnamesi, Cumhurbaşkanı kararı” ibaresi de eklendi.
21.05.2021 Ekonomi
Doğal gaz müjdesi! Bakan duyurdu ve belli oldu
Doğal gaz müjdesi! Bakan duyurdu ve belli oldu Doğal gaz ile ilgili flaş karar! Yüz binlerce kişi için güzel haber. Uzun süredir bekleniyordu. Ve belli oldu. Bakan Dönmez alınan yeni doğal gaz kararını vatandaşlara duyurdu. Türkiye'nin 81 iline doğal gaz ulaştı. Fakat bazı ilçe ve köylerde henüz doğal gaz bulunmuyor. Türkiye'nin her noktasına doğal gazı hizmetinin götürülmesi noktasında çalışmalar sürüyor. Artık O ilçeler de doğal gaza kavuşuyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, dağıtım şirketinin Adana'da gelecek 5 yılda yapacağı 750 milyon liralık yatırımla 6 yeni ilçeye ve eksik mahallelere doğal gaz ulaştırılacağını söyledi.
19.03.2021 Ekonomi
Elektrik açıklaması! Destek ödemesi...
Elektrik açıklaması! Destek ödemesi... TEİAŞ tarafından açıklandı. Destek ödemesi yapıldığı duyurdu. Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), 38 elektrik üretim santraline ocak ayı için toplam 129 milyon 970 bin 276 lira kapasite ödemesi yapacak.
3.03.2021 Ekonomi
KPSS'siz 42 ilde personel alınacak!İşte şartlar...
KPSS'siz 42 ilde personel alınacak!İşte şartlar... Dev şirket harekete geçti. Türkiye'nin 42 ilinde KPSS'siz personel alımı yapılacak. Başvurmak için en az lise mezunu olmak yeterli... Türkiye Elektrik İletim AŞ. Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) sürekli işçi statüsünde 150 teknisyen alıyor. Başvurular 28 Ağustos’ta sona erecek. Peki, TEİAŞ sürekli işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte TEİAŞ personel alımı başvuru şartları ve ilanın detayları…
17.08.2020 Personel Alımı
Doğal gaz abone bağlantı bedelleri yeniden belirlendi!
Doğal gaz abone bağlantı bedelleri yeniden belirlendi! 2020 Yılı Elektrik Kesme-Bağlama Bedeli ve doğal gaz dağıtım şirketleri tarafından 2020'de uygulanacak abone bağlantı bedelleri yeniden belirlendi.
30.12.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olursa olur, olmazsa teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olursa olur, olmazsa teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Barış Pınarı Harekatı hakkında bilgiler verip "Salı gecesi süre bitiyor. Olursa olur, olmazsa 120 saatin bittiği dakika kaldığımız yerden devam eder teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz" ifadesini kullandı. Erdoğan konuşmasının sonunda asker selamı verdi.
19.10.2019 Gündem
Bursa il geneline elektrik kesintisi
Bursa il geneline elektrik kesintisi Bursa'da, Türkiye Elektrik İletim AŞ'ye (TEİAŞ) ait trafo merkezinde meydana gelen arıza nedeniyle duran Bursaray seferleri yeniden başladı.
8.07.2019 Gündem
'Seçimde enerji güvenliği için 20 bin kişi sahada olacak'
'Seçimde enerji güvenliği için 20 bin kişi sahada olacak' Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde enerji güvenliğinin sağlanıp, kesinti yaşanmaması, olası kesintilere de anında müdahale için tüm tedbirlerin alındığını, bakanlık bünyesinde de özel bir koordinasyon ekibi oluşturulduğunu açıkladı.
30.03.2019 Gündem
Güvenlik görevlisinin mağduriyetini KDK çözdü
Güvenlik görevlisinin mağduriyetini KDK çözdü Haftada 70 saatten fazla çalıştırılan, izin alamayan, mesai ücreti de eksik ödenen güvenlik görevlisi Kamu Denetçiliği Kurumu’na başvurdu, mağduriyeti giderildi.
30.11.2018 Ekonomi
Elektrik kesintileri artık tarihe karışıyor
Elektrik kesintileri artık tarihe karışıyor TEİAŞ Genel Müdürü Kaldırım, "2017’de elektrik arıza endeksimiz 3.48’ken, bu yıl 1.37’ye düştü" dedi.
30.10.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Teiaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teiaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.