Tedavisi

Tedavisi

Son dakika tedavisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tedavisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tedavisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tedavisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tedavisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.581 tedavisi haberi bulunmuştur. Tüm tedavisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya ve Kanada'da son 5 yılda 1 milyondan fazla dövme sildirme tedavisi yapıldığını açıklayan Recovery, her yıl 11 milyon yeni dövme yaptırıldığı ifade etti. Dövme sildirmenin en yaygın nedenleri arasında, ‘İş ve işyeri gereksinimlerini karşılama, yaşam değişiklikleri, dövmenin anlamını yitirmesi, dövme kalitesi ilgili hayal kırıklığı ve yeni bir dövme için yer açmak’ olarak açıklayanlarda var.
2.05.2024 Gündem
Şehit Rıdvan Gürsoy'a son veda
Şehit Rıdvan Gürsoy'a son veda Kocaeli'de tersanede geçirdiği kazada yaralanarak, 2 yıldır tedavi gördüğü hastanede dün şehit olan Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy (24), memleketi Kütahya’da toprağa verildi.
1.05.2024 Gündem
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Bağımlılıkla mücadele eden çocuklar bu merkezde hayata tutunuyor! "10-11’li yaşlara kadar düştü"
Bağımlılıkla mücadele eden çocuklar bu merkezde hayata tutunuyor! "10-11’li yaşlara kadar düştü" Adana’da madde bağımlısı 12-18 yaş arasındaki çocuklar için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi’nde Çocuk ve Ergen Bağımlılık Arındırma Merkezi faaliyet geçirildi. Merkezde birçok bağımlılık konusunda çocuklara arındırma hizmeti sağlanıyor.
30.04.2024 Adana
Seda  Bakan da dişsiz halini paylaştı!
Seda Bakan da dişsiz halini paylaştı! Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından dişsiz çekildiği karelerini yayınlamıştı. Bu hamlenin ardından Seda Bakan'da, diş tedavisi gördüğü sırada çekildiği pozunu esprili notuyla, sevenlerinin beğenisine sundu.
28.04.2024 Magazin
Pandemi döneminde kullanılan ilaçlar tehlike saçıyor! Dirençli süper mikroplar yarattı
Pandemi döneminde kullanılan ilaçlar tehlike saçıyor! Dirençli süper mikroplar yarattı Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kovid -19 salgını sırasında hastanede tedavi gören ‘her ihtimale karşı’ kullanılan antibiyotik verildiğini, bu ‘aşırı kullanımın’ antibiyotiğe dirençli süper mikropların ortaya çıkmasına potansiyel olarak katkıda bulunduğunu ifade etti.
26.04.2024 Gündem
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı! İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024 Gündem
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Vatan TV
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
Gençlere demir çubuklu saldırı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Gençlere demir çubuklu saldırı! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Bostanlı Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. Saldırı anı saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Gündem
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer?
Dudak uyuşması neden olur, nasıl geçer? Dudaklarda karıncalanma ve uyuşma oldukça nadir durumlarda görülen belirtilerdendir. Sık sık yaşanılması halinde endişeye neden olan dudak uyuşması çoğu zaman felç riski ile ilişkilendirilir. Stres, soğuğa maruz kalma veya alerjik durumlarda da ortaya çıkabilen dudak uyuşması sık yaşanıyorsa mutlaka bir doktora başvurmak gerekiyor. Peki, Dudaklarda karıncalanma neden olur? Dudak uyuşması neden olur? Üst dudak uyuşması neden oluyor, nedenleri ne? İşte dudak uyuşmasının nedenleri...
22.04.2024 Sağlık
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler
Kuyumcuyu soydular! Gasbettikleri taksinin şoförünü dövüp bagaja kilitlediler Giresun'un Bulancak ilçesinde maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda gözaltına alınan 3 şüphelinin 4,5 kilo altın çaldılar. Altınların tamamı ele geçirilirken, şüphelilerin soygun öncesi gasbettikleri taksinin sürücüsünü dövüp, el ve ayaklarını bağlayarak, aracın bagajına kilitledikleri ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı
Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde bıçaklı saldırı! İki kişi yaralandı Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde 2 kadını bıçaklayan kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
18.04.2024 Adana
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı Hatay’da doğum sıkıntısı yaşayan köpeğin imdadına Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ekipleri yetişti. Osmaniye’deki tedavi merkezine getirilen ve zehirlenme tehlikesi bulunan gebe köpeğe sezaryenle doğum yaptırıldı. Anne köpeğin yavrularının 5'i ölü doğarken 1 yavru canlı olarak dünyaya geldi.
15.04.2024 Gündem
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı! Ağır yaralandı
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı! Ağır yaralandı Adana’nın Kozan ilçesinde otomobil sürücüsü yol artasından giden bisiklete çarpmama için yol kenarındaki yayaya çarparak ağır yaraladı
15.04.2024 Adana
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı Adana’nın Kozan ilçesinde otomobil sürücüsü yol artasından giden bisiklete çarpmama için yol kenarındaki yayaya çarparak ağır yaraladı. Olay anı ise saniye saniye görüntülendi.
20.04.2024 Adana
Adana'da "Rottweiler" dehşeti!  2 kişi gözaltına alındı
Adana'da "Rottweiler" dehşeti! 2 kişi gözaltına alındı Adana'da annesiyle bayram gezmesinden dönerken 4 yaşındaki kız çocuğu Rottweiler cinsi köpeğin saldırısına uğrayarak yaralandı. Seyhan polisleri köpeğin sahibi ve köpeği gezdiren kişiyi gözaltına aldı.
14.04.2024 Adana
Kozmetik ve makyajda fazla ürün kullanımı cilt bariyerini 18 yaşında yok ediyor
Kozmetik ve makyajda fazla ürün kullanımı cilt bariyerini 18 yaşında yok ediyor Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Zekayi Kutlubay, sosyal medyanın da etkisiyle son zamanlarda çılgınlık haline dönüşen çok fazla sayıda kozmetik ve makyaj malzemesi kullanımının, 40 yaş civarı başlaması gereken cilt bariyeri sorunlarını, 18'li yaşlara kadar düşürdüğünü söyledi. Cilt bariyerinin çökmesi ise egzamadan aşırı akneye, tedavisi daha uzun sürecek ve daha çok masrafa yol açacak tablolara yol açıyor.
14.04.2024 Gündem
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva’ya Filistin mektubu gönderdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Fransuva’ya Filistin mektubu gönderdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva’ya gönderdiği Filistin konulu mektupta, "Öldürmenin tüm Semavi dinlerce haram kılındığı bilincine sahip olan insanlık, Gazze'de uluslararası hukukun ve uluslararası insancıl hukukun çiğnenmesine daha fazla müsaade etmemelidir" dedi.
13.04.2024 Gündem
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı Avcılar'da gece saatlerinde mahalle bekçileri tarafından kimlik kontrolü için durdurulan 2 şüpheliden biri silahıyla bekçiyi vurdu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bekçinin tedavisi devam ederken gözaltına alınan şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.
11.04.2024 Gündem
Hırsızlar elektrik kablolarını çaldılar! Hastaların tedavisi yarım kaldı
Hırsızlar elektrik kablolarını çaldılar! Hastaların tedavisi yarım kaldı Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin trafo binasına girerek yaklaşık 150 bin TL değerindeki kabloları çalan hırsızlar, hastanenin elektriğinin kesilmesine neden oldu. Olay nedeniyle, diyaliz ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 52 hasta, ambulanslarla çevredeki hastanelere nakledildiği açıklandı.
10.04.2024 Gündem
Türkiye'de 1,5 Milyon hastası var! Maraton koşacak seviyeye geldi
Türkiye'de 1,5 Milyon hastası var! Maraton koşacak seviyeye geldi Ankara'da nefes darlığı ve göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran emekli Osman Çetin Düzgün, kalp pili takılarak sağlığına kavuştu. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Çağatay Tunca, Türkiye'de 1,5 Milyon kalp yetmezliği hastası olduğunu söyledi.
9.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tedavisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tedavisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.