Tbmm Başkanı Şentop

Tbmm Başkanı Şentop

Son dakika TBMM Başkanı Şentop haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TBMM Başkanı Şentop ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TBMM Başkanı Şentop haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tbmm Başkanı Şentop

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tbmm başkanı şentop gelişmeleri de dahil olmak üzere 254 tbmm başkanı şentop haberi bulunmuştur. Tüm tbmm başkanı şentop haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Başkanı Şentop’tan, GKRY Meclis Başkanı Dimitriu’ya ders niteliğinde “işgal” cevabı
TBMM Başkanı Şentop’tan, GKRY Meclis Başkanı Dimitriu’ya ders niteliğinde “işgal” cevabı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Avrupa Birliği (AB) Parlamento Başkanları Zirvesi’nde Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Meclis Başkanı Annita Dimitriu'nun 1974'te Türkiye’nin Kıbrıs adasına müdahalesini "işgal" olarak nitelemesine tepki göstererek, “Türkiye 1959 tarihli Kıbrıs Cumhuriyeti'ni kuran Zürih ve Londra anlaşmalarındaki garantör ülke haklarını kullanarak soydaşlarını bir katliamdan korumak için gitmiş ve adada barış ve güvenliği tesis etmiştir” dedi.
24.04.2023 Dünya
TBMM Başkanı Şentop'tan, Tacikistan ve Kırgızistan'a 'diyalog' telefonu
TBMM Başkanı Şentop'tan, Tacikistan ve Kırgızistan'a 'diyalog' telefonu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kırgızistan ile Tacikistan arasında yaşanan çatışma nedeniyle her iki ülke Meclis Başkanlarıyla birer telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Şentop görüşmede, iki ülke arasındaki gerginliğin diyalog ve müzakere yoluyla çözülmesi temennisinde bulundu.
19.09.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop'un Covid-19 testi pozitif çıktı
TBMM Başkanı Şentop'un Covid-19 testi pozitif çıktı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Covid-19 testinin pozitif çıktığını belirterek, KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre ile planladıkları görüşmeyi telefonla gerçekleştirdiklerini açıkladı.
10.09.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Toprak anaya dönmenin tam vaktidir
TBMM Başkanı Şentop: Toprak anaya dönmenin tam vaktidir Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un da katıldığı törenle başladı. Tören alanında kendisini karşılayan davul-zurna ekibine bahşiş veren Şentop, "Koronavirüs salgını milletimize, köyünü ve toprağını hatırlattı. Büyükşehirlerde yaşayan insanlarımızın bir kısmı, sadece tatillerde uğradıkları memleket topraklarına salgın döneminde, dönme kararı aldı. Çalışmaya ve üretmeye mecburuz. Güneşin, toprağın ve suyun bahşedildiği ülkemiz topraklarına, toprak anaya dönmenin tam vaktidir” dedi.
9.06.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, Bosna-Hersek ve Kuzey Makedonya ziyaretine başladı
TBMM Başkanı Şentop, Bosna-Hersek ve Kuzey Makedonya ziyaretine başladı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Bosna-Hersek ve Kuzey Makedonyaya resmi ziyareti kapsamında geldiği Hırvatistanın Split kentinde Türkiyenin Zagrep Büyükelçisi Mustafa Babür Hızlan tarafından karşılandı.
25.04.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop, satranç turnuvasında dereceye girenlere ödüllerini verdi
TBMM Başkanı Şentop, satranç turnuvasında dereceye girenlere ödüllerini verdi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, '23 Nisan Etkinlikleri Satranç Turnuvaları'nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
21.04.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, Doha Büyükelçiliği’ni ziyaret etti
TBMM Başkanı Şentop, Doha Büyükelçiliği’ni ziyaret etti TBMM Başkanı Mustafa Şentop, beraberindeki parlamenter heyetiyle Türkiye’nin Doha Büyükelçiliği’ni ziyaret etti.
19.01.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, Kuzey Makedonyalı mevkidaşı Caferi ile görüştü
TBMM Başkanı Şentop, Kuzey Makedonyalı mevkidaşı Caferi ile görüştü Resmi ziyaret kapsamında Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’e gelen TBMM Başkanı Dr. Mustafa Şentop, Kuzey Makedonya Meclisi'nde resmi törenle karşılandıktan sonra Kuzey Makedonya Meclis Başkanı Talat Caferi ile görüştü.
21.12.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan 10 büyükelçi açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan 10 büyükelçi açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 10 büyükelçinin tutuklu Osman Kavala'ya ilişkin açıklamasıyla ilgili, "TBMM'de bu büyükelçilerin konuşmuş olduğu davayla ilgili konuşamazken, anayasa bunu bize yasaklamışken, bizim milletvekillerimize yasaklamışken kalkıp yabancı ülkelerin büyükelçilerinin yargıya talimat verir bir şekilde 'derhal serbest bırakılmasının sağlanması' şeklinde bir ifadeyle bir bildiri kaleme almaları Türkiye'de iç işlerine çok açık ve çok terbiyesizce bir müdahaledir" dedi.
25.10.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan sel açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan sel açıklaması TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, "Türkiye ölçeğinde de bizim bilhassa bu seller dolayısıyla yapılaşmayla ilgili oturup yeniden düşünmemiz, hem vatandaşlar olarak hem yöneticiler olarak yerel yöneticiler başta olmak üzere düşünmemiz lazım" dedi.
14.08.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan Montrö açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan Montrö açıklaması TBMM Başkanı Şentop yaptığı açıklamada "Vatanımızın teminatı, kara ve denizlerdeki egemenlik haklarımızın teminatı, kelimeler, cümleler değil, bizzat devletimizin kudreti, ordumuzun gücü ve milletimizin istiklal sevdası ve kararlılığıdır. dedi.
29.03.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan Gergerlioğlu açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan Gergerlioğlu açıklaması TBMM Başkanı Şentop, HDP'li Gergerlioğlu'nun eylemine ilişkin, "Anayasa ve TBMM İçtüzüğü hükümlerinin gereği olarak yapılan bir işleme karşı Meclisin terörize edilmeye çalışılmasına müsaade edilmeyeceği bilinmelidir." değerlendirmesinde bulundu.
21.03.2021 Siyaset
Formula 1 kupasını TBMM Başkanı Şentop verecek
Formula 1 kupasını TBMM Başkanı Şentop verecek Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 14. ayağı olan Türkiye Grand Prix'ini kazanan Formula 1 pilotuna, birincilik kupasını TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop takdim edecek.
14.11.2020 Siyaset
Meclis Başkanı Şentop'tan flaş erken seçim açıklaması!
Meclis Başkanı Şentop'tan flaş erken seçim açıklaması! TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Erken seçim, hukuken mümkün ancak bu sistemde erken seçim çok zor. Sistem, erken seçimi zorlaştıran bir sistem" dedi.
6.08.2020 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Test sayısının yüzde 1'i TBMM'de yapılıyor
TBMM Başkanı Şentop: Test sayısının yüzde 1'i TBMM'de yapılıyor TBMM Başkanı Şentop, "Meclis'te yoğun biçimde (corona virüs) test yapıyoruz. 200 ile 600 arasında günlük test yapıyoruz. Türkiye'de yapılan günlük test sayısının yüzde 1'i TBMM'de sadece yapılmış oluyor." dedi.
3.07.2020 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Gelişmiş ülkelerin hepsini geride bıraktık
TBMM Başkanı Şentop: Gelişmiş ülkelerin hepsini geride bıraktık TBMM Başkanı Mustafa Şentop: "Marmara Üniversitesine de İstanbul aşığı bir Cumhurbaşkanı ismiyle inşa edilen külliyenin çok yakışacağını düşünüyorum. Bu süreçte sadece aziz milletimizin ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlarına çözüm bulmakla yetinmedik. 100'den fazla ülkenin de yardımına koştuk. Bu hususta gelişmiş ülkelerin hepsini geride bıraktık."
20.06.2020 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan Siyasi Partiler Kanunu değişikliği açıklaması
TBMM Başkanı Şentop'tan Siyasi Partiler Kanunu değişikliği açıklaması TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Bir hukukçu olarak Türkiye'nin tam anlamıyla tek bir metin halinde, tek kod olarak seçim kanunlarını güncelleyerek derli toplu bir araya getirmesi lazım diye düşünüyorum." dedi.
29.05.2020 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Meclis çalışanı 6 kişi corona virüse yakalandı
TBMM Başkanı Şentop: Meclis çalışanı 6 kişi corona virüse yakalandı CNN TÜRK'e bağlanan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 6 Meclis çalışanında corona virüs çıktığını açıkladı.
18.04.2020 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, Meclis'teki "23 Nisan" programını açıkladı
TBMM Başkanı Şentop, Meclis'teki "23 Nisan" programını açıkladı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, vatandaşları 23 Nisan akşamı saat 21.00'da evlerinden İstiklal Marşı'nı okumaya tekrar davet etti.
17.04.2020 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Meclis'te şu ana kadar 3 vaka tespit edildi
TBMM Başkanı Şentop: Meclis'te şu ana kadar 3 vaka tespit edildi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, "23 Nisan 2020 Perşembe akşamı, saat 21.00'de tüm Türkiye'yi, evlerinde ve balkonlarında bayraklarıyla 100'üncü yıl coşkusunu İstiklal Marşı'nı söyleyerek kutlamaya çağırıyoruz. Milli Mücadele'nin ruhunu yansıtan o mısralarla, 100'üncü yılın heyecanını milletçe hep birlikte yaşayalım" dedi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop yaptığı açıklamada Meclis'te şu ana kadar 3 kişide vaka tespit edildiğini belirtti.
6.04.2020 Siyaset
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Yemin töreni 10,5 saat sürdü Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti. 28'inci Dönem milletvekili ant içme töreni, yaklaşık 10,5 saat sonra sona erdi. Oturumu yöneten MHP Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli, Genel Kurulu yarın saat 15.00'te toplamak üzere kapadı. Genel Kurul'da yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip yemin edecek.
2.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Meclis'te, Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, resmi törenle karşıladı.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı!
TBMM'de 28. yasama dönemi başladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci Dönem, milletvekili ant içme töreni ile başladı. Yemin töreni için toplanan TBMM Genel Kurulu'nu, en yaşlı üye olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yönetti.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de devir teslim dönemi! Bahçeli görevi devraldı
TBMM'de devir teslim dönemi! Bahçeli görevi devraldı TBMM'de 28. Yasama dönemi öncesi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, geçici olarak görevini Devlet Bahçeli'ye teslim etti.
2.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tbmm Başkanı Şentop ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tbmm başkanı şentop haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.