Tazminat Hesaplama

Tazminat Hesaplama

Son dakika tazminat hesaplama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tazminat hesaplama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tazminat hesaplama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tazminat Hesaplama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tazminat hesaplama gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 tazminat hesaplama haberi bulunmuştur. Tüm tazminat hesaplama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba sahibi olan herkesi kapsıyor! Sigorta kapsamı dışında tutulacak
Araba sahibi olan herkesi kapsıyor! Sigorta kapsamı dışında tutulacak Araba sahibi olan herkesi yakından ilgileniyor. Meclis'te kabul edildi. Değer kaybı tazminatında aracın piyasa değeri, kullanılmışlık düzeyi, hasara uğrayan parçaları ile hasar tutarı dikkate alınacak. Ayrıca Terör eylemlerinde kullanılan araçlar ile bu araçların bu eylemlerde kullanılacağını bilerek binen kişilerin uğradıkları zararlar ise sigorta kapsamı dışında tutulacak.
28.05.2021 Gündem
İşsizlik maaşı, kısa çalışma ödeneği, tazminat ve emeklilik hesaplama! İşte bilmeniz gerekenler...
İşsizlik maaşı, kısa çalışma ödeneği, tazminat ve emeklilik hesaplama! İşte bilmeniz gerekenler... Milyonlarca çalışan özellikle corona virüs sürecinde haklarını, izinlerini, işten çıkarılma durumunda neler yapabileceğini merak ediyor. Pek çok kişi "İşsizlik maaşı nasıl alırım? Ücretsiz izindeyim maaş alacak mıyım? Kısa Çalışma ödeneğini kimler alıyor? Tazminat hesaplaması yapılırken nelere dikkat etmeliyim? Ne zaman emekli olabilirim? sorularını araştırıyor. İşsizlik maaşı, kısa çalışma ödeneği, tazminat ve emeklilik hesaplama ile ilgili haklarınızı bilmek ve hak kaybına uğramamak için merak edilen tüm bu soruların cevapları haberimizde...
7.10.2020 Çalışma Hayatı
Evlenen kadınlara istifayla kıdem! Evlilik nedeniyle işten ayrılan kadınların hakları
Evlenen kadınlara istifayla kıdem! Evlilik nedeniyle işten ayrılan kadınların hakları Kadın işçilerin evlilik nedeniyle işten ayrılması ve tazminat hakkı merak edilen konuların başında geliyor. Evlenme nedeniyle işten ayrılma ve tazminat hakkından yararlanabilmek için bazı şartlar bulunuyor. Peki, Evlilik nedeniyle işten ayrılmada hangi tarih geçerlidir? Evlilikten doğan tazminat nasıl hesaplanır? İşte evlenen kadınlara tanınan haklar hakkında bilmeniz gerekenler...
2020 Asgari geçim indirimi (AGİ) tablosu! Temmuz ayı aile yardımı ve AGİ ne kadar olacak? Asgari geçim indirimi (AGİ) nasıl hesaplanır?
2020 Asgari geçim indirimi (AGİ) tablosu! Temmuz ayı aile yardımı ve AGİ ne kadar olacak? Asgari geçim indirimi (AGİ) nasıl hesaplanır? Devlet memurlarına, eş ve çocuklarından dolayı her ay maaşlarıyla birlikte aile yardımı da ödenmektedir. Eş ve çocuk için ödenen aile yardımı miktarlarının artması, memurun aylık net maaşına da artış şeklinde yansıyor. 2020 yılının ilk altı aylık döneminde geçerli olan aile yardımı ödeneğinin miktarı yılın ikinci yarısında artacak. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mayıs ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından Temmuz ayı aile yardımı ve AGİ ne kadar olacak? Asgari geçim indirimi (AGİ) nasıl hesaplanır? soruları araştırılıyor. İşte 2020 aile yardımı ve Asgari geçim indirimi (AGİ) tablosu...
4.06.2020 Memur
İhbar tazminatı nasıl hesaplanır? Süresi ve şartları nedir?
İhbar tazminatı nasıl hesaplanır? Süresi ve şartları nedir? İş sektöründe zaman zaman işten çıkarmalar yaşanabiliyor. İşveren ile işçi arasında yaşanan herhangi bir sorundan dolayı işveren, işçiyi işten çıkarabiliyor. Çalışanlar da ihbar tazminatının nasıl hesaplanacağını, işten çıkarılma durumunda ne kadar tazminat alacağını merak ediyor. Peki, ihbar tazminatı nasıl hesaplanır? Süresi ve şartları nedir? İşte ihbar tazminatı hakkında merak edilenler...
Evlilik tazminat hesaplama 2020 | Evlilik tazminatı nasıl hesaplanır?
Evlilik tazminat hesaplama 2020 | Evlilik tazminatı nasıl hesaplanır? Evlilik tazminatı nasıl hesaplanır? Evlilik tazminatı alma hakları nelerdir? Soruları evlenen ya da evlenmek üzere olan kadınlar arasında yoğun bir şekilde araştırılıyor. Biz de kadın çalışanların elde ettiği en önemli haklardan biri olan evlilik tazminatı hakkında merak edilenleri derledik.
10.01.2020 Çalışan Hakları
SSK'lı çalışanların yıllık tazminat tavanı 6 bin 379 liraya yükseldi!
SSK'lı çalışanların yıllık tazminat tavanı 6 bin 379 liraya yükseldi! Temmuz zammıyla birlikte işçilerin tazminatları ve memurların ücret tavan rakamları arttı. SSK'lı çalışanların yıllık tazminatı 6 bin 379 liraya yükseldi.
11.07.2019 Ekonomi
Kıdem tazminatını arttırmak mümkün
Kıdem tazminatını arttırmak mümkün İşçilere düzenli olarak verilen tüm nakdi ve ayni yardımlar kıdem tazminat hesabında kullanılıyor. Kıdem tazminatı giydirilmiş ücret üzerinden hesaplanıyor. Ancak işverenler tarafından kıdem tazminatı hesaplanırken bazen bu ücretler kıdeme eklenmeyebiliyor. Çalışanlar yardımları isteyerek tazminatlarını artırabilir. ‘Ramazan kolisi’ yardımı bile kıdem tazminatını yükseltiyor.
11.03.2019 Ekonomi
10 yıl çalışana kıdem  tazminatı ve emeklilik hakkı
10 yıl çalışana kıdem tazminatı ve emeklilik hakkı Çalışanlar 10 yıllık prim günlerini doldurdukları zaman hem emeklilik hem de kıdem tazminatlarını alma hakkı kazanıyor. Fakat bunun bazı şartları bulunuyor..
10.03.2019 Ekonomi
Satanist cinayette yeni gelişme! Bilirkişi raporu geldi
Satanist cinayette yeni gelişme! Bilirkişi raporu geldi Türkiye'yi sarsan satanist cinayetinde 1999'da 19 yaşında öldürülen Şehriban Coşkunfırat'ın ailesinin üç sanık aleyhine açtığı 211 bin liralık tazminat davasında bilirkişiden şok rapor geldi.
30.01.2017 Yaşam
Kazayı kazanca çevirdiler
Kazayı kazanca çevirdiler Komisyoncular, trafik kazalarını vurgun kapısı haline getirdi...
18.02.2016 Ekonomi
Trafik kazasında Avrupa'da ilk sıralardayız!
Trafik kazasında Avrupa'da ilk sıralardayız! Türkiye Sigorta Birliği’nin düzenlediği toplantıda zorunlu trafik sigortasındaki prim artışı ve son 10 yılda 7 milyar TL’ye ulaşan zararın nedenleri aktarıldı. Avrupa’ya göre daha az prim ödenip daha fazla hasarla karşılaşılan branşın şirketler için öngörülebilir olmadığı vurgulandı.
5.01.2016 Ekonomi
Bilirkişinin ahiret hesabı!
Bilirkişinin ahiret hesabı! Çeber yaşasaydı...
29.09.2021 Gündem
Aksa mağdurlarına komik tazminat Yargıtay'dan döndü
Aksa mağdurlarına komik tazminat Yargıtay'dan döndü Yalova Asliye Hukuk Mahkemesi, 17 Ağustos Marmara depremi sırasında Aksa'ya ait tesisten zehirli gaz sızıntısından zarar gören ailelere sadece 1 milyar 450 milyon TL tazminat ödenmesine karar vermişti
8.11.2005 Yaşam
Kan parası uygulamasında  yeni görüş!
Kan parası uygulamasında yeni görüş! ‘Kan parası’ olarak bilinen tazminatın sadece ölenin mirasçıları değil, maddi veya manevi destek olduğu kişilerin de alabileceğini belirten Avukat Selin Kırhan, "Dava, ilgili Asliye Hukuk Mahkemesinde açılır. Zaman aşımı ölüm tarihinden itibaren 2 yıldır. Her halde, fiilin işlendiği tarihten itibaren 10 yıldır” dedi.
21.03.2024 Gündem
25 yaşındaki Ayşe doktor sevgilisinin evinde ölü bulundu! 1 milyon TL'lik rapor
25 yaşındaki Ayşe doktor sevgilisinin evinde ölü bulundu! 1 milyon TL'lik rapor Anestezi teknikeri Ayşe Karaman’ın ailesi, kızlarının ölümünden sorumlu tuttukları ve mahkemece 3 yıl 4 ay ceza verilen anestezi doktoru Özgür Tarhan hakkında maddi ve manevi tazminat talebiyle dava açtı. Bilirkişi, tazminat olarak yaklaşık 1 milyon TL ödenmesi yönünde rapor hazırladı.
11.08.2023 Yaşam
EYT'de dikkat çeken kıdem tazminatı hesaplama detayı!
EYT'de dikkat çeken kıdem tazminatı hesaplama detayı! EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'de kıdem tazminatı hesaplama ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı. Kıdem tazminatı hak eden personele her bir çalışma yılı için bir aylık (30 günlük) brüt ücreti tutarında tazminat ödenir. Kıdem tazminatı hesabında; aylık brüt ücrete ilaveten, (varsa) çalışana daha önce verilmiş giyim ve yemek yardımı, devamlı ödenen primler, temettü gibi kalemler de dikkate alınır. İşte EYT ile ilgili dikkat çeken detaylar...
30.05.2023 Emekli
Bayram mesaisi ücretleri ne kadar olacak? Uzman isim kuruşu kuruşuna hesapladı
Bayram mesaisi ücretleri ne kadar olacak? Uzman isim kuruşu kuruşuna hesapladı Ramazan Bayramı sonrası milyonlarca çalışan hesaplarına ne kadar mesai ücreti yatacağını merak ediyor. Bu yıl 21 Nisan'da başlayan bayram 23 Nisan'ın ardından son buldu. Mesai ücretleri de Arefe Günü yarım gün dahil olmak üzere 3,5 gün üzerinden hesaplanacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan SGK uzmanı Emin Yılmaz, bilinmesi gereken detayları aktardı.
24.04.2023 Çalışma Hayatı
Kredi, banka ve sigorta üçgeni! Borç kaldıysa devam edecek
Kredi, banka ve sigorta üçgeni! Borç kaldıysa devam edecek Depremzedelerin hayata yeniden tutunabilmeleri için sigorta şirketlerinden alacakları tazminatlar büyük önem taşıyor. Zorunlu deprem sigortası ödemeleri başladı. Afet bölgesinde yıkılan konutlar içerisinde, kredi ile satın alınanların kredi geri ödemelerinin ertelenip ertelenmeyeceği ise merak konusu. 'Depremde yıkılan evin kredisi ödenir mi? Evin yıkılmış olmasının bankanın alacağını ortadan kaldırır mı?' soruları vatandaşlar tarafından araştırılırken, banka kredisi çeken kişinin vefat etmesi durumunda borcunun mirasçısından talep edileceği için hukuken yakınlarının nasıl bir yol izleyeceği de merak ediliyor. İşte detaylar...
14.02.2023 Ekonomi
Adıyaman’daki depremde cam binanın camı bile kırılmadı! Sırrını mimarlar açıkladı
Adıyaman’daki depremde cam binanın camı bile kırılmadı! Sırrını mimarlar açıkladı Adıyaman’da tuzla buz olan bir otel ve belediyenin yakınındaki cam giydirmeli, şehrin ilk akıllı binası Kommagene Kültür Merkezi’nin camları bile kırılmadı. Cam bina iki büyük depreme nasıl dayandığını mimar ve denetmenler cevapladı.
13.02.2023 Gündem
1.000 TL enerji desteği! Çalışanlar alacak, 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli
1.000 TL enerji desteği! Çalışanlar alacak, 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli Çalışanlara enerji desteği sağlanacak. 1.000 TL'ye kadar yapılacak ödemeler 30 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek. Yardım nakit ya da karta yükleme şeklinde olabiliyor. Peki enerji desteğinden kimler yararlanacak, tüm çalışanları kapsıyor mu? İşte merak edilen detaylar...
28.12.2022 Ekonomi
Emekli maaşına çifte zam imkanı! Yıl sonuna kadar geçerli
Emekli maaşına çifte zam imkanı! Yıl sonuna kadar geçerli Emeklilik planı yapan herkesi yakından ilgilendiriyor. Emekli aylığının yükselmesini sağlıyor. Ocak ve temmuz zamlarını kapsıyor. Emeklilik dilekçesini yıl sonuna kadar verenler kazançlı çıkıyor. İşte emekli aylığı ve kıdem tazmınatı ile ilgili merak edilen detaylar...
15.12.2022 Çalışma Hayatı
Kamu çalışanları ve adayları dikkat! Memuriyeti yakan 5 gün farkı
Kamu çalışanları ve adayları dikkat! Memuriyeti yakan 5 gün farkı Kamu çalışanlarını ve memur olmak isteyenleri ilgilendiren önemli bir detay ortaya çıktı. 5 gün fark ile tüm hayatınız değişebilir. 1 yıllık ceza tüm kariyeri altüst ederken, bu durum 12 ay hapis cezası alanlar için geçerli olmuyor. İşte çok az kişinin bildiği 5 günlük fark ile ilgili ayrıntılar...
10.11.2022 Çalışan Hakları
Paralar 1 ay içinde iade ediliyor! Kesinti yapılmıyor, gerekçe göstermeye de gerek yok
Paralar 1 ay içinde iade ediliyor! Kesinti yapılmıyor, gerekçe göstermeye de gerek yok Her sene olduğu gibi gelecek sene de öğrenciler istediği liseyi veya üniversiteyi kazanmak için sınavda ter dökecek. Hazırlık için ise özel kurs merkezlerine kayıtlar yaptırılmaya başlandı. Verilen eğitimlerin kalitesi öğrencinin başarısında büyük öneme sahip. Bazı durumlarda veliler ve kurs merkezi karşı karşıya gelebiliyor. Verilen eğitimleri beğenmeyen aileler, para iadesi isteyip çocuklarının kaydını sildiriyor. İade talebi reddedilen veliler ise hukuki yollara başvurmak zorunda kalıyor. Peki dershaneler ücretleri iade etmek zorunda mı? Kurs merkezleri paraları iade etmezse veliler ne yapabilir? Özel eğitim kurumları nereye şikayet edilir? Avukat tarafından konuya ilişkin kritik detaylara yer verildi.
6.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tazminat Hesaplama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tazminat hesaplama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.