Tata

Tata

Son dakika tata haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tata ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tata haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tata

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tata gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 tata haberi bulunmuştur. Tüm tata haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili yeni dönem! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama geldi. Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin (OYDER) Nisan ayında göreve gelen yeni başkanı Dr. Altuğ Erciş, otomotiv sektöründeki güncel gelişmeler hakkında ilk kez konuştu. Sektörün birçok olumsuz gelişmeyle karşı karşıya kaldığını ve gelişmelerin bayilerin ikinci el araç satışlarına yönelmesi gerekliliğini ortaya çıkardığını vurgulayan Erciş, "Yetkili satıcılık sistemini ayakta tutmak için ABD ve Avrupa’da olduğu gibi ikinci el satışlarını kendi bünyemizde yapmalıyız. Avrupa’da bayilerin toplam satışlarının yüzde 48’i ikinci el iken, ülkemizde ise bu oran yüzde 2 seviyesinde" dedi. Erciş, otomobillere uygulanan vergi sistemi hakkında da konuşarak, "ÖTV matrahlarının güncellenmesi, yetkili satıcıların ve halkımızın en büyük beklentisidir" dedi. Öte yandan Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar nisanda bir önceki aya göre yüzde 29, fiyatlar da ortalamada yüzde 4 arttı.
23.05.2022 Ekonomi
Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Elbistan TOKİ kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama…
Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Elbistan TOKİ kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama… TOKİ kura sonuçları açıklandı. Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesinde inşa edilen 609 konut kapsamındaki 215 konut için kura çekilişi bugün yapıldı. TOKİ Elbistan kura çekilişi sonrası hak kazananları görmek için Elbistan TOKİ kura sonuçları isim listesi araştırılmaya başlandı. İşte Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları…
14.03.2022 Ekonomi
Türk Hava Yolları'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Air India'nın yeni CEO'su oldu
Türk Hava Yolları'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Air India'nın yeni CEO'su oldu Türk Hava Yolları'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Air India'nın yeni CEO'su oldu. İlker Aycı yeni görevi ile ilgili yaptığı açıklamada Air India'ya liderlik etme ayrıcalığını kabul etmekten ve Tata Group'a katılmaktan mutluluk ve onur duyduğunu ifade etti.
14.02.2022 Ekonomi
Delmicron nedir, Delmicron varyantı var mı?
Delmicron nedir, Delmicron varyantı var mı? Delta ve Omicron varyantının birleşiminden meydana gelen Delmicron varyantı iddiası endişe yarattı. Delta ve omicron varyantı dışında Delmicron varyantının hızlı bir şekilde bulaşıp hastalarda ağır seyredebileceği tedirginlik yarattı. Vatandaşlar Delmicron varyantı nedir, delmicron varyantı belirileri nelerdir? gibi sorulara yanıt ararken uzman isimden Delmicron varyantına yönelik açıklama geldi. Peki, Delmicron varyantı var mı?
28.12.2021 Sağlık
Tata Punch ne zaman Türkiye’ye gelecek? Tata Punch özellikleri neler? Tata Punch 6000 dolara satılıyor!
Tata Punch ne zaman Türkiye’ye gelecek? Tata Punch özellikleri neler? Tata Punch 6000 dolara satılıyor! Tata, bu ayın başlarında tamamen yeni Punch mikro SUV'yi piyasaya sürdü. Mikro SUV bayilere ulaşmaya başladı ve teslimatları da başladı. Tata Punch, segmentinde Mahindra KUV100 ve Maruti Ignis gibi otomobillerle rekabet eden bir mikro SUV. Görünümü nedeniyle, zaman zaman 4 metre altı SUV'larla bile karşılaştırılıyor. Tata Punch’un yakıt verimliği de yüksek. Peki, Tata Punch ne zaman Türkiye’ye gelecek? Tata Punch özellikleri neler? İşte Tata Punch hakkında merak edilenler…
31.10.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD'de Trump operasyonu başladı! Tek tek gidiyorlar
ABD'de Trump operasyonu başladı! Tek tek gidiyorlar ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, bakanlık bünyesindeki danışma kurullarında görev yapan yüzlerce kişinin istifasını istedi. Danışma kurullarını incelemeye alan Bakan Austin, böylelikle, Trump yönetiminin son günlerinde kurullara atanan kişileri bakanlıktan uzaklaştırmayı hedefliyor.
3.02.2021 Dünya
Alibaba'dan flaş satış kararı!
Alibaba'dan flaş satış kararı! Alibaba Group Holding, Hindistan'ın en büyük online süpermarketi BigBasket'teki tüm payını Tata Group'a satıyor.
2.12.2020 Ekonomi
Pentagon'un yeni müsteşar vekili Anthony Tata Kovid-19'a yakalandı
Pentagon'un yeni müsteşar vekili Anthony Tata Kovid-19'a yakalandı ABD Savunma Bakanlığı Savunma Politikaları Müsteşarlığına henüz vekaleten atanan Anthony Tata yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandı.
20.11.2020 Dünya
Ve gök bilimciler başardı! İki kara deliğin...
Ve gök bilimciler başardı! İki kara deliğin... Gök bilimciler, iki büyük kara deliğin karmaşık dansının zamanlamasının ince hesabını yapmayı başardı.
29.04.2020 Bilim ve Teknoloji
YPG/PKK, köylülerin ev ve arazilerini yakıyor!
YPG/PKK, köylülerin ev ve arazilerini yakıyor! Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'nin kuzeyinde işgal ettiği Tel Rıfat ve çevresindeki köylerden göç ettirdiği bazı sivillerin evlerini yağmalayıp yakıyor.
9.06.2018 Dünya
SUV’da zirve yarışı
SUV’da zirve yarışı Dünyanın en hızlı büyüyen segmenti SUV’da rakiplerinin gerisinde kaldığını itiraf eden Volkswagen Grubu, 19 yeni modelle atağa kalkacak. VW zirveyi zorlamayı hedeflerken, rekabet iyice kızışacak.
20.05.2018 Otomobil
Yaşayan en büyük 100 iş dehası arasına girdi
Yaşayan en büyük 100 iş dehası arasına girdi Chobani markasıyla ABD’nin gıda devleri arasına giren Hamdi Ulukaya, Forbes Dergisi’nin 100. yıl etkinlikleri kapsamında hazırladığı 100 kişilik “Yaşayan En Büyük İş Dehaları” listesine dahil edildi
20.09.2017 Ekonomi
Otomotiv devleri ortaklıklarına son verdi!
Otomotiv devleri ortaklıklarına son verdi! Son zamanlarda zor günler geçiren Tata Motors’ta işler kötüye gitmeye devam ediyor. Bugün yapılan açıklamada Volkswagen ile Tata Motors’un Hindistan’daki işbirliklerine son verme kararı aldıkları duyuruldu.
10.08.2017 Ekonomi
Arçelik, gözünü Asya pazarına dikti
Arçelik, gözünü Asya pazarına dikti Asya pazarına göz diken Arçelik, bu ülkelerde 5 yıl içinde 1,5 milyar dolarlık satış kapasitesine ulaşmayı bekliyor.
30.05.2017 Ekonomi
1.3 milyar Hintli  için Beko üretecek
1.3 milyar Hintli için Beko üretecek Arçelik, Hindistan’da Tata Grubu ile ortaklık anlaşması imzaladı. Hindistan’da 2018 yılında kurulacak fabrikada Voltas Beko markalı buzdolabı üretilecek. Hedef İpek Yolu’nu Beko Yolu haline getirmek
23.05.2017 Ekonomi
Arçelik AŞ ile Hindistanlı Voltas arasında ortaklık anlaşması imzalandı
Arçelik AŞ ile Hindistanlı Voltas arasında ortaklık anlaşması imzalandı Hindistan’ın bilinen şirketlerinden Tata Grubu bünyesindeki Voltas ve Arçelik AŞ arasında Hindistan’da üretim ve satış yapacak şirket kurulması için ortaklık anlaşması imzalandı
23.05.2017 Ekonomi
Çin çeliği dünyaya akmaya devam edecek
Çin çeliği dünyaya akmaya devam edecek Türk çeliğinin dünyada önemli rakiplerinden olan Çin çeliğinin fiyatındaki artış son aylarda Türk çelik üreticisine rahat nefes aldırmıştı. Ancak Çin’de iç tüketimin hız kesmesi, Çin çeliğinin rotasının yeniden dünya piyasalarına çevirmesine neden olabilir.
8.05.2017 Ekonomi
Anlaştılar! Alman devi hamlesini yaptı
Anlaştılar! Alman devi hamlesini yaptı Otomotiv dünyasında yeni ortaklık sinyali. Volkswagen, Hindistan merkezli Tata Motor'u araştırıyor. İmzalar atıldı
10.03.2017 Ekonomi
Yüksekten uçtular
Yüksekten uçtular Cenevre Otomobil Fuarı, rekorlarla açıldı. 148 otomobilin ilk kez sergilendiği fuara, fiyat ve tasarımlarıyla ‘yüksekten uçan’ süper spor otomobiller, süper lüksler ve SUV’lar damgasını vurdu
7.03.2017 Otomobil
3.7 milyon dolarlık soygun
3.7 milyon dolarlık soygun Tata Motors’un sahip olduğu şirket, geçtiğimiz Salı gecesi büyük bir soyguna uğradı. Çaldıklarıyla yetinmeyen hırsızlar geri döndüler ve biraz daha çaldılar
17.06.2021 Dünya
Narcos 2. sezon ne zaman başlıyor? Yeni fragman yayınlandı!
Narcos 2. sezon ne zaman başlıyor? Yeni fragman yayınlandı! Narcos 2. sezon yeni fragmanı yayınlandı. Uyuşturucu baronu Pablo Emilio Escobar Gaviria'nın hayatını konu alan Narcos 2. sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Narcos 2. sezon yeni fragmanı ve merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Tata Martino istifa ettiğini açıkladı
Tata Martino istifa ettiğini açıkladı Copa America finalinde Şili'ye kaybeden Arjatin'de teknik direktör Tata Martino görevinden istifa etti.
23.09.2021 Futbol
Simeone'ye sürpriz teklif!
Simeone'ye sürpriz teklif! Atletico Madrid Başkanı Enrique Cerezo, Arjanti Milli Takımı için Diego Simeone'ye teklifte bulunulduğunu açıkladı.
23.09.2021 Futbol
‘Yükselen Küresel Yıldızlar’da 5 Türk şirketi
‘Yükselen Küresel Yıldızlar’da 5 Türk şirketi The Boston Consulting Group (BCG), ‘2016 Yükselen Küresel Yıldızlar’ listesini açıkladı. Listedeki Türk şirketi sayısı beşe çıkarken; Pegasus Hava Yolları "yükselen yıldız" olarak kabul gören son Türk markası oldu ve daha önce listeye girmiş olan Koç Holding, Sabancı Holding, Türk Hava Yolları ve Yıldız Holding ile birlikte listedeki yerini aldı.
28.06.2016 Ekonomi
Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalacak
Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalacak Turkcell’den Fiber İpekyolu’na 275 milyon TL’lik dijital kervansaray
2.06.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tata ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tata haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.