Arçelik

Arçelik

Son dakika arçelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arçelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arçelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arçelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arçelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 759 arçelik haberi bulunmuştur. Tüm arçelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gebze’deki fabrikada 20 robot devreye alındı
Gebze’deki fabrikada 20 robot devreye alındı Gıda şirketi Ülker, Gebze Fabrikası’nda 20 otonom mobil robotu devreye aldığını duyurdu. Robotların ham madde ve ambalaj başta olmak üzere 2 bin 600 çeşit malzemeyi taşıyabildiği belirtildi.
19.02.2024 Yaşam
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Şubat’a kadar başvuruların yapılabileceği 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024 Ekonomi
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli Koç Holding, Tat Gıda paylarının Memişoğlu Tarım'a satışına yönelik Pay Alım Satım Sözleşmesi imzaladı. Tat Gıda 80.9 milyon dolara satılmış oldu.
9.01.2024 Ekonomi
Türk şirket Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yerini korudu
Türk şirket Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yerini korudu 2023 S&P Global Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde 100 üzerinden 86 puan alan Arçelik, beşinci kez üst üste Dayanıklı Tüketim Sektörü’nde en yüksek skoru elde eden şirket olduğunu duyurdu.
27.11.2023 Ekonomi
Ünlü markanın ilk deneyim mağazası İstanbul’da açıldı
Ünlü markanın ilk deneyim mağazası İstanbul’da açıldı Arçelik çatısı altında yer alan ev ürünleri ve teknolojileri markası Grundig, ilk deneyim mağazasını İstanbul’da açtı.
1.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en iyi üniversitelerinde okuyan Türk öğrenciler, “A Ticket For Your Future” programında buluştu
Dünyanın en iyi üniversitelerinde okuyan Türk öğrenciler, “A Ticket For Your Future” programında buluştu Beyin göçünü engellemek ve yurt dışında okuyan yetenekli gençlerin Türkiye’de kariyerlerine devam etmelerini teşvik etmek amacıyla 2018 yılından beri Arçelik tarafından sürdürülen “A Ticket for Your Future” programına bu yıl da Harvard, Yale, Oxford gibi dünyanın en başarılı üniversitelerinden 20 öğrenci katıldı.
3.08.2023 Eğitim
10 milyon euro yatırımla İstanbul’da güneş paneli üretecekler
10 milyon euro yatırımla İstanbul’da güneş paneli üretecekler Arçelik, güneş paneli üretimine başlayacağını duyurdu. Şirket İstanbul Beylikdüzü’nde 11 bin metrekare alan üzerine kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde güneş paneli üretecek.
5.07.2023 Ekonomi
MIXX Awards Europe’tan Türkiye’ye 5 ödül
MIXX Awards Europe’tan Türkiye’ye 5 ödül Dünyanın en büyük dijital pazarlama ve reklamcılık sektör derneği olan Interactive Advertising Bureau (IAB)’nin Avrupa bölgesel kuruluşu IAB Europe tarafından düzenlenen MIXX Awards Europe 2023'te en başarılı dijital reklamlar ödüllerini aldı.
31.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Sağlık çalışanları için yurt bağışı
Sağlık çalışanları için yurt bağışı Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanlarının barınma ihtiyaçları için Arçelik tarafından yurt bağışı yapıldı. Malatya İnönü Üniversitesi’nin merkez yerleşkesinde yer alan Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanları yurdu, 550 yatak kapasiteli ve iki binadan oluşuyor.
12.05.2023 Gündem
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı Koç Holding yılın ilk çeyreğinde karını yüzde 150 oranında artırdı. Migros da 2023’ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Fiziki ve online mağazaları ile beraber yaygınlığını artıran Migros, rekabetçi fiyatları ve güçlenen bilançosuyla yatırımlarını ve pazar payını artırdı.
4.05.2023 Vitrin
Hatay’da yerinde istihdama destek
Hatay’da yerinde istihdama destek Arçelik, deprem bölgesinde yerinde istihdama destek olmak amacıyla Hatay’da bir çağrı merkezi kurdu. Bu yatırım, Arçelik’in İstanbul Çayırova’dan sonra doğrudan istihdam sağladığı ilk çağrı merkezi olacak.
3.05.2023 Ekonomi
IAB 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti
IAB 7'nci Olağan Genel Kurulu gerçekleşti İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB), 7'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirildi.
20.01.2023 Ekonomi
ABD’li devin Avrupa operasyonunu aldı
ABD’li devin Avrupa operasyonunu aldı Arçelik, global büyüme yatırımlarına Avrupa’da devam etti. Şirket, Amerika merkezli ev aletleri markası Whirlpool’un Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine kattı.
18.01.2023 Ekonomi
Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde zirve değişmedi
Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde zirve değişmedi 2022 S&P Global Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde Dayanıklı Ev Aletleri Kategorisi’nde en yüksek skoru elde eden şirket Arçelik, oldu.
23.12.2022 Ekonomi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak Ar-Ge, tasarım ve teknoloji alanında Türkiye’nin en iyileri bir araya geldi. Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, İzmir’de yapıldı. Zirvede, Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri için 10 kategoride 30, Teknoparklar için de 4 kategoride 12 olmak üzere toplamda 42 ödül sahiplerini buldu.
23.12.2022 Bilim ve Teknoloji
BAYKAR CEO'su Haluk Bayraktar kimdir, nereli, eğitimi nedir?
BAYKAR CEO'su Haluk Bayraktar kimdir, nereli, eğitimi nedir? Ukrayna'da Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile görüşecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyetinde BAYKAR CEO'su Haluk Bayraktar da yer aldı. Söz konusu gelişmenin ardından BAYKAR CEO'su Haluk Bayraktar hakkında yapılan aramalar arttı.
18.08.2022 Gündem
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir?
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir? Disney Plus TV’ye nasıl yüklenir, Disney Plus nasıl izlenir? Online dizi ve film izleme platformlarından biri olan Disney Plus yayın hayatına başladı. Disney+ artık Türkiye'de. Peki, Disney Plus TV'de nasıl izlenir, TV'ye nasıl yüklenir?
14.06.2022 Televizyon
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor TİM tarafından düzenlenen İhracatın Güçlü Kadınları Ödül Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, “Sürdürülebilir kalkınma hedefleri ana amacı hiç kimseyi arkada bırakmamaktır. Şu tartışmasız bir gerçek ki kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor. Bunun yanında gelecek nesillerin niteliğinin artmasını ve aile kurumunun güçlenmesini de beraberinde getiriyor. Yani kadınların bir toplumun her alandaki gelişiminde merkezi bir rolü var” dedi. 
4.03.2022 Gündem
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Bakan Varank duyurdu! Savaş konseptlerini değiştirecek, son safhaya gelindi...
Bakan Varank duyurdu! Savaş konseptlerini değiştirecek, son safhaya gelindi... Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Savaş konseptlerini değiştiren sıvı yakıtlı RAMJET projesinde son safhaya geldik. Süpersonik hızlarda çalışan bir RAMJET Motor prototipini 2022’de ortaya çıkaracağız” dedi.
8.12.2021 Siyaset
Yapı Kredi resmen duyurdu! Destek kredisi...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Destek kredisi... Yapı Kredi resmen duyurdu. İmzalar atıldı. Dev banka tarafından detaylar paylaşıldı. Çiftçiler ile tarımsal işletme kapsamındaki mikro ve küçük işletmelere destek amacı ile kredi sağlanıyor. Yapı Kredi'den yapılan açıklamada yılın 9 aylık döneminde 6,9 milyar TL net kar elde edildiği açıklandı.
2.11.2021 Ekonomi
Zam geliyor! Özel sektör çalışanı binlerce kişinin maaşı değişecek
Zam geliyor! Özel sektör çalışanı binlerce kişinin maaşı değişecek Zam geliyor. Ve başladı. Binlerce özel sektör çalışanın maaşı değişecek. Maaşlara yüzde 29,57 zam yapılması talebi gündemde. Otomotiv, beyaz eşya ve elektronik sektörleri başta olmak üzere metal iş kolundaki 179 iş yerinde yaklaşık 130 bin çalışanı ilgilendiren Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Grup Toplu İş Sözleşmesinde pazarlık süreci yarın başlayacak.
12.10.2021 Ekonomi
6 dev şirkete Rekabet Kurumu'ndan soruşturma!
6 dev şirkete Rekabet Kurumu'ndan soruşturma! Rekabet Kurulu, Arçelik, BSH Ev Aletleri, Gürses Kurumsal Tedarik, LG, Samsung ve SVS Dayanıklı Tüketim Malları hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.
27.09.2021 Ekonomi
Selçuk Bayraktar'dan savunma teknolojileri açıklaması! İHA, SİHA ve uçan otomobil...
Selçuk Bayraktar'dan savunma teknolojileri açıklaması! İHA, SİHA ve uçan otomobil... Baykar CTO'su Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin savunma teknolojileri konusundaki gelişimini CNN Türk ekranlarında anlattı. Muhabere teknolojileri alanında ihracatçı tarafa geçildiğini açıklayan Bayraktar, uçan otomobil projesi Cezeri'ye ilişkin de detayları anlattı. Bayraktar, İHA ve SİHA'ların uçaklardan çok daha karmaşık yapılara sahip olduğunu ve bir SİHA'da 100'e yakın bilgisayar bulunduğunu belirtti.
22.08.2021 Ekonomi
Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin! Yatırımcılar...
Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin! Yatırımcılar... Yatırımcılar güvenli liman arayışında. Altın, dolar ve euroda son durum ne? Altına mı dövize mi yatırım yapmak daha karlı? Parasına değer katmak isteyenler uzun vadeli yatırımlarında altını tercih ediyor. Kısa süreli kazan. sağlamak isteyenler dolar ve altına yöneliyor. Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin!
1.08.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arçelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arçelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.