Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişci

Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişci

Son dakika Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarım ve orman bakanı vahit kirişci gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 tarım ve orman bakanı vahit kirişci haberi bulunmuştur. Tüm tarım ve orman bakanı vahit kirişci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarımsal destek ödemesi bugün yapılacak
Tarımsal destek ödemesi bugün yapılacak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 197 milyon 283 bin 150 lira tutarındaki tarımsal destek ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu.
2.06.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci: Kazanan bütün Türkiye olmuştur
Bakan Kirişci: Kazanan bütün Türkiye olmuştur Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Yaşadığımız bütün sıkıntılara ve dezenformasyonlara rağmen, 14 Mayıs’ta da 28 Mayıs’ta da kazanan bütün Türkiye olmuştur’’ dedi.
1.06.2023 Gündem
Bakan Kirişci: 85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı
Bakan Kirişci: 85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı  Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, seçimlerin esas kazananının millet olduğunu belirterek, "85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı. Oyu eriyen HDP kaybetti, PKK kaybetti, PYD kaybetti, YPG kaybetti, millete ihanet edenler kaybetti" dedi.
28.05.2023 Gündem
Bakan Kirişci: Halka hakaret edecek kadar arsızlar
Bakan Kirişci: Halka hakaret edecek kadar arsızlar Kahramanmaraş'ta bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci CNN TÜRK canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Kirişci, "Muhalefet sonuçları sindiremedi. İlk andan itibaren ağızlarına geleni söylediler" dedi. Kirişci, "Bunların gerçek yüzü göründü. Tekirdağ'daki olay üzücü, sözde sosyal demokratlar" diye konuştu.
20.05.2023 Gündem
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı
Yeni dönemde dikkat çeken isimler! Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgarı Seçimler sonrasında Meclis’in ekonomi yüzlerinde değişim rüzgârı esecek. Hükümette bakanlık yapan isimler milletvekili listelerinden seçildi. Bakanların milletvekili olarak kalması halinde Nureddin Nebati, Fatih Dönmez, Mustafa Varank gibi isimler Meclis sıralarında görülecek. CHP’de bazı ekonomi kökenli milletvekilleri Meclis dışında kalırken, iş dünyasından gelen ve Bolu’dan seçilen Türker Ateş yeni dönemin dikkat çekici isimlerinden olmaya aday.
18.05.2023 Gündem
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara yatırılıyor 430 milyon 589 bin liralık tarımsal destekleme ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacak.
12.05.2023 Ekonomi
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan deprem bölgesine 8 milyar liralık yatırım
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan deprem bölgesine 8 milyar liralık yatırım Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, TUSAŞ, ROKETSAN, ASELSAN, HAVELSAN şirketlerinin deprem bölgesindeki illerde yaklaşık 8 milyar liralık bir yatırım yapacağını ve istihdamda önceliğin afetzedelere verileceğini söyledi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci de Savunma Sanayii Başkanlığı'nın Kahramanmaraş ve diğer depremin etkilediği yapacağı yatırımların çok önemli olduğunu belirtti
5.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Uçağın ismi belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Uçağın ismi belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yangın söndürme uçakları teslim törenine katıldı. Erdoğan, uçaklardan birine imzasını atıp uçağın ismi olan 'NEFES' yazısını yazdı. Erdoğan daha sonra personellerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
3.05.2023 Gündem
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama Bakan Kirişci "Şu anda et fiyatları geriliyor, ileri gidiş söz konusu değil. İstanbul'da başladık, Ankara'ya geldik. Şu anda fiyatlarda ciddi gerileme var. Marketlere ürün veriyoruz, bunun bilinmesinde yarar var. Marketçilik yapmak gibi görevimiz yok. Et Süt Kurumu regülasyonu sağlayacak" dedi.
2.05.2023 Gündem
Bakan Kirişci: 26 bin 982 geçici işçinin kadroya geçiş işlemleri başladı
Bakan Kirişci: 26 bin 982 geçici işçinin kadroya geçiş işlemleri başladı TARIM ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, geçici işçi statüsündeki çalışanların kadroya geçiş işlemlerinin başlatıldığını açıklayarak, "Bakanlığımız bünyesinde geçici statüde, işçi statüsünde çalışan 26 bin 982 kardeşimizin sürekli işçi kadrosuna geçişleri, iş ve işlemlerini de başlatmış bulunuyoruz" dedi.
28.04.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci açıkladı! Destek ödemeleri hesaplara aktarıldı
Bakan Kirişci açıkladı! Destek ödemeleri hesaplara aktarıldı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını duyurdu.
28.04.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci, aşılama sonrası hayvan hareket kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu
Bakan Kirişci, aşılama sonrası hayvan hareket kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu Türkiye'de son günlerde çok konuşulan Şap hastalığı virüsü olan SAT-2'ye karşı yapılan çalışmaların sonuç verdiğinin altını çizen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, aşılama sonrası hayvan hareket kısıtlaması kaldırıldığını duyurdu.
26.04.2023 Gündem
Bakan Kirişci: Ülkenin ihtiyaçları yerli ve milli olarak üretilmeye devam edecek
Bakan Kirişci: Ülkenin ihtiyaçları yerli ve milli olarak üretilmeye devam edecek Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Üreticilerimiz Allah'ın izniyle bu sözleşmeli besicilik, sözleşmeli süt inekçiliği sayesinde yarın, bugünden daha iyi, düzenli ve öngörülebilir gelirlere kavuşacak. Bu ülkenin ihtiyaçları yine yerli ve milli olarak üretilmeye devam edecek" dedi.
25.04.2023 Gündem
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, deprem sonrası Kahramanmaraş'ta yapılan çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Bakan Nebati "Deprem felaketi öncesinde açıklamış olduğumuz KGF paketlerinin hacminde de artışa giderek 250 milyar liralık KGF limitini toplam 400 milyar liraya yükselttik. Bunun 50 milyar lirasını doğrudan deprem bölgesinde kullanılmak vatandaşlarımızın istifadelerine sunuyoruz" dedi.
18.04.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci: Hayvan pazarlarını önümüzdeki günlerde açacağız
Bakan Kirişci: Hayvan pazarlarını önümüzdeki günlerde açacağız Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Türkiye genelinde tespit edilen şap hastalığı SAT-2 varyantı nedeniyle 9 Mart tarihinde ülke genelinde kapatılan hayvan pazarlarıyla ilgili olarak, "Aşının etkisi ile burada görülen hastalığın artık sönümlenme noktasına geldiği, mihraplardaki bu yaygınlığın artık kontrol altına alındığını önümüzdeki günlerde de inşallah bu yasağı kaldıracağımızı belirtmek isterim. Yani hayvan hareketlerimiz inşallah kısa süre sonra kamuoyuna yapacağımız açıklamalarla bunlarda serbest hale gelecek" dedi.
16.04.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci: Bölge barışı için çok önemli bir seçim
Bakan Kirişci: Bölge barışı için çok önemli bir seçim Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 14 Mayıs seçimleri ile ilgili, "Bu seçim sadece ülkemiz için değil, ülkemize bel bağlamış mazlum coğrafyalar için de dünya barışı için de bölge barışı için de çok önemli bir seçim" dedi.
15.04.2023 Gündem
(DSİ işçi alımı başvuru ekranı) İŞKUR DSİ 1727 sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, DSİ işçi alımı başvuru şartları neler, işçi alımı başvuruları başladı mı?
(DSİ işçi alımı başvuru ekranı) İŞKUR DSİ 1727 sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, DSİ işçi alımı başvuru şartları neler, işçi alımı başvuruları başladı mı? Devlet Su İşleri işçi alımı şartları, branş ve kontenjan dağılımı sorgulanırken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sosyal medya hesabı üzerinden, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne (DSİ) 1727 sürekli işçi alımı yapılacağını duyurmasının ardından “DSİ işçi aşımı başvurusu nasıl yapılır?” sorusunun da yanıtı sorgulanıyor. Bakan Kirişçi tarafından yapılan açıklamayla başvuru yapmak isteyenler DSİ işçi alımı ne zaman, DSİ sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, DSİ 1727 işçi alımı şartları neler? Sorularını sorgulamaya başlandı. İşte İŞKUR DSİ 1727 sürekli işçi alımı başvuru ekranı ve diğer detaylar…
12.04.2023 Personel Alımı
DSİ işçi alımı başvuru 2023 ne zaman ve nasıl yapılır? DSİ işçi alımı başvurusu yap ekranı açıldı mı, DSİ 1727 işçi alımı başvuru şartları neler?
DSİ işçi alımı başvuru 2023 ne zaman ve nasıl yapılır? DSİ işçi alımı başvurusu yap ekranı açıldı mı, DSİ 1727 işçi alımı başvuru şartları neler? TARIM ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Devlet Su İşleri'nde (DSİ) istihdam edilmek üzere 1727 sürekli işçi alımı yapılacağını açıkladı. Devlet Su İşleri (DSİ) bünyesinde istihdam edilecek 1727 işçi alımı yapılacağının Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından açıklanmasıyla işçi alımlarının hangi aylarda yapılacağı da belli oldu. Peki, DSİ işçi alımı başvuruları ne zaman yapılacak? DSİ 1727 işçi alımı 2023 başvuru şartları nelerdir, DSİ iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
11.04.2023 Personel Alımı
Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek 2023? Çiftçi mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? (Mart ayı Tarım Bakanlığı mazot gübre desteği sorgulama)
Mazot gübre desteği ne zaman ödenecek 2023? Çiftçi mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? (Mart ayı Tarım Bakanlığı mazot gübre desteği sorgulama) Mart ayı mazot gübre desteği ne zaman yatacak, çiftçilere mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? Mazot gübre desteği ödemelerin ne zaman hesaplara yatacağı merak ediliyordu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından yapılan açıklamayla mart ayı mazot gübre desteği ödeme takvimi belli oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı çiftçilere tarımsal destekleme ödemeleri devam ederken destekten yararlanan vatandaşlar Mazot ve gübre desteği ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Mart ayı mazot gübre desteği sorgulama…
7.04.2023 Ekonomi
Çiftçi destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Çiftçilere destek ödemesi yattı mı? (e devlet çiftçi destek ödemeleri 2023 sorgulama)
Çiftçi destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Çiftçilere destek ödemesi yattı mı? (e devlet çiftçi destek ödemeleri 2023 sorgulama) Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci çiftçilere destek ödemelerin başladığını duyurdu. Kirişci, "1 milyar 268 milyon 568 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi. Peki, Çiftçi destek ödemesi yattı mı? İşte çiftçi destek ödemeleri 2023 sorgulama e devlet ekranı…
7.04.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci: Gıda arz güvenliğinin öneminin artacağını öngördük ve vizyon projelerimizi belirledik
Bakan Kirişci: Gıda arz güvenliğinin öneminin artacağını öngördük ve vizyon projelerimizi belirledik Gıdaya olan taleplerin son günlerde zirve yaptığını ve dünyada gıda milliyetçiliği kavramının oluştuğunu ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, “Gıda arz güvenliğinin öneminin artacağını öngördük ve biz de bu yönde vizyon projelerimizi belirledik” dedi.
6.04.2023 Ekonomi
Bakan Vahit Kirişci: Örtü altı üretim alanı 811 bin dekara çıktı
Bakan Vahit Kirişci: Örtü altı üretim alanı 811 bin dekara çıktı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 2002 yılında iktidara geldiklerinde Türkiye'de toplam 540 bin dekar sera ve örtü altı üretim alanı olduğunu belirterek, "Bu son 20 yılda yüzde 50 arttı. 811 bin dekara çıktı" dedi.
6.04.2023 Gündem
Bakan Kirişci: Bu mevzuat ile tarımda adeta bir devrim başlayacak
Bakan Kirişci: Bu mevzuat ile tarımda adeta bir devrim başlayacak Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımda 9 kanun ve 40 maddelik mevzuat değişikliği yaptıklarını belirterek, "Bu mevzuat ile tarımda adeta yeni bir dönem başlayacak. 2023'te yeni bir yüzyıla başladık, işte bu yeni yüzyıla yakışacak şekilde planlı üretimin ve sözleşmeli üretimin yine ekilmeyen alanların boş kalmaması için bu üretimin gerçekleştirilmesi; elbette yeni yüzyıla yakışan davranış" dedi.
2.04.2023 Ekonomi
Çiftçilere destek ödemeleri banka hesaplarına yatırılıyor
Çiftçilere destek ödemeleri banka hesaplarına yatırılıyor Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 653 milyon 871 bin 696 lira tutarındaki tarımsal desteğin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.
31.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarım ve orman bakanı vahit kirişci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.