Tarih Belli Oldu

Tarih Belli Oldu

Son dakika tarih belli oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarih belli oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarih belli oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarih Belli Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarih belli oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.741 tarih belli oldu haberi bulunmuştur. Tüm tarih belli oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye destekler peş peşe geldi! Yeni zam için oranlar ortaya çıktı
Emekliye destekler peş peşe geldi! Yeni zam için oranlar ortaya çıktı Emekli maaşı zammıyla ilgili flaş açıklama geldi. Emekliye destekler peş peşe yapıldı. Ocak döneminde SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 11,68 ek zam ile yüzde 49,25'e yükseldi. En düşük emekli maaşı 10 bin TL oldu. İkramiyeler yüzde 50 arttı. Sırada emekliye refah paketi var. Tarih belli oldu. Bu paketin ardından da Temmuz zammı ile tüm emekli maaşları artacak. İşte emekliye zam ve taban maaşlar için merak masadaki rakamlar ile refah paketinin detayları...
29.04.2024 Çalışma Hayatı
Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor 2024, Green Card başvuru sonuçları nereden öğrenilir?
Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor 2024, Green Card başvuru sonuçları nereden öğrenilir? Green Card başvuru sonuçları için araştırmalar hızlandı. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşama ve çalışma hakkı kazanmak isteyenler 2024 Green Card çekiliş sonuçlarını bekliyor. ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından yapılan duyuru sonrasında, Green Card sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, 2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak?
27.04.2024 Yaşam
Birikimini faizde değerlendirenler dikkat! Son tarih belli oldu, zarar kapısı olabilir
Birikimini faizde değerlendirenler dikkat! Son tarih belli oldu, zarar kapısı olabilir Faizde parası olanlar dikkat. Faize para yatıranları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Türk Lirası mevduatlar için getirilen ve uzun süredir yürürlükte olan gelir vergisi stopajına ilişkin düzenlemenin süresi bitiyor. Bu tarihe kadar açıklanan hesaplarda stopaj oranı yüzde 5 olarak devam ederken sonrası için düzenleme değişebilir. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
25.04.2024 Ekonomi
Emekli milyonlara refah payı müjdesi! Tarih belli oldu, hesaba yatacak
Emekli milyonlara refah payı müjdesi! Tarih belli oldu, hesaba yatacak Emekli milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren refah payı ödemesiyle ilgili detaylar belli oldu. Milyonlarca emeklinin refahını artıracak paketin açıklanacağı tarih belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "emekli refahının arttırılmasına" ilişkin paketin özel lansmanla duyurulacağını kaydetti. Bakan Işıkhan, "Emeklimize ayrıcalık tanıyan, onları destekleyecek çalışmayı paylaşacağız" dedi. İşte emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
18.04.2024 Çalışma Hayatı
Altın fiyatları rekora hazırlanıyor! Tarih belli oldu, İslam Memiş rekoru açıkladı
Altın fiyatları rekora hazırlanıyor! Tarih belli oldu, İslam Memiş rekoru açıkladı Altın fiyatları ile ilgili son dakika... Altın fiyatları rekora doymuyor. Yeni rekorlar yolda. İslam Memiş son dakika açıkladı. Altın yatırımcısını heyecanlandıran flaş gelişme. Altın fiyatları haftayı hızlı yükselerek kapadı. Ons altın 2300 dolar psikolojik direnci üzerinde seyrederken altın gram fiyatı iç piyasada 2400 TL civarında işlem görüyor. Piyasalarda rekor seviyeler sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kritik 2 seviye vererek altın yorumlarında bulundu. Öte yandan Memiş, altının kar satışı yiyebileceğine dikkat çekti. İşte son dakika altın fiyatları...
6.04.2024 Ekonomi
Gıda etiketleri için yeni karar! Resmen değişti, tarih belli oldu
Gıda etiketleri için yeni karar! Resmen değişti, tarih belli oldu Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tüketicilerin korunması için gıda etiketlerinde yeni düzenlemeye gidilerek, ilgili Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...
6.04.2024 Gündem
Kakao krizi geliyor: Sahte ürüne dikkat!  Fiyatların yükseleceği tarih belli oldu
Kakao krizi geliyor: Sahte ürüne dikkat! Fiyatların yükseleceği tarih belli oldu Kakao fiyatları uzun süredir yaşanan rekolte kayıpları yüzünden hızla seyrettiği yukarı yönlü gidişten vazgeçmiyor. Kısa sürede fiyatını ikiye katlayan kakao, aynı zamanda gıda üreticilerinin de girdi maliyetlerinde ani bir şok etkisi yarattı. Kakao fiyatlarında yaşanan artışın Ramazan Bayramı öncesine gelmesi, kârlılığı sınırlı etkiledi. Çünkü üreticiler Ramazan ve Kurban Bayramı için üretim planlarını aylar öncesinden yaptılar. Bu nedenle krizin iki bayramı da teğet geçmesi beklenirken iç piyasada kakao maliyetlerinin fiyatlara yansımasının eylül ayını bulacağı belirtiliyor.
6.04.2024 Ekonomi
Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi, ölüm aylığı alanlar banka promosyonu alabilir mi?
Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi, ölüm aylığı alanlar banka promosyonu alabilir mi? Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Yapılan açıklamanın ardından, 4A-4B ve 4C emeklileri dışında Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi? Ölüm aylığı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?
26.03.2024 Ekonomi
(Bayram ikramiyesi 2024) Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Gözler nisan ayında
(Bayram ikramiyesi 2024) Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Gözler nisan ayında Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Ramazan ayı bu yıl 10 Nisan’a denk geliyor. Ramazan Bayramı öncesinde emekliler bayram ikramiyelerinin yatacağı tarihi sorguluyor. Beklenen açıklama geldi. 4A-4B ve 4C emeklilerine bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarihleri Bakan açıkladı. Peki, 2024 emekli bayram ikramiyesi ne zaman, hangi ayda yatacak? İkramiyeler bayramdan önce yatar mı?
25.03.2024 Ekonomi
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Banka hesaplarına yatacağı tarih belli oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Banka hesaplarına yatacağı tarih belli oldu Emeklilere promosyonda son dakika gelişmesi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, aylık miktarına göre 8 ila 12 bin lira arasında olacak şekilde yükseltilen kamu bankalarındaki emekli aylığı promosyonlarına ilişkin güncelleme başvurularının pazartesi itibarıyla alınacağını duyurdu.
21.03.2024 Çalışma Hayatı
Bayram ikramiyesi dul ve yetimlere ne kadar verilecek 2024? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar alacak?
Bayram ikramiyesi dul ve yetimlere ne kadar verilecek 2024? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar alacak? Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Ramazan Bayramı bu yıl 10 Nisan'da idrak edilecek. Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını söyledi. Peki, kimler ikramiye alacak? Dul ve yetim maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?
19.03.2024 Ekonomi
Emekliye zamlı bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi açıklandı
Emekliye zamlı bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi açıklandı  Ocak'ta yüzde 49,25 oranında zam alan emekliler Nisan ve Haziran aylarında 3.000 TL'ye çıkartılan iki bayram ikramiyesi alacak. Emekli ikramiyesi ödemelerinde net tarih belli oldu. Emeklilerin maaş hesabına yatırılacak.
17.03.2024 Ekonomi
Meteoroloji açıkladı! Kar için son günler, güneşli günler geliyor
Meteoroloji açıkladı! Kar için son günler, güneşli günler geliyor Kar yağışı son günler... Tarih belli oldu. Meteoroloji kritik tarihi açıkladı. Güneşli günler için sayılı günler kaldı. Soğuk hava yerini sıcak havaya bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna birçok ilde sağanak yağmur bekleniyor. Ayrıca yurdun bazı bölümlerinde kar yağışı görülecek. İşte son dakika haberinin tüm detayları...
6.03.2024 Gündem
Bir yandan kar yağışı diğer yanda sağanak yağmur! İller belli oldu: İstanbul, Ankara, İzmir...
Bir yandan kar yağışı diğer yanda sağanak yağmur! İller belli oldu: İstanbul, Ankara, İzmir... Kar yağışı ve yağmur için tarih verildi. Kar yağacak iller belli oldu. Sağanak yağmur İstanbul, Ankara, İzmir gibi şehirlerde etkili olacak. Yılın bahar öncesi son soğuk günlerini yaşayacağımız tarih belli oldu. Soğuk havanın kar yağışını da beraberinde getireceği açıklandı. Kar yağışı beklenen iller tek tek açıklandı. Ayrıca Meteoroloji, 2 il için 'turuncu' 14 il için 'sarı' uyarı verdi. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
4.03.2024 Gündem
Emekli maaşı milli gelir zammıyla yeniden hesaplandı! Milli Gelir zammı kaç TL yatacak? Tarih belli oldu!
Emekli maaşı milli gelir zammıyla yeniden hesaplandı! Milli Gelir zammı kaç TL yatacak? Tarih belli oldu! Türkiye 2023 yılında yüzde 4,5 büyüdü. Rakam beklenenin üzerinde gelince emekli vatandaşlara milli gelir zammı müjdesi de beraberinde geldi. Milyonlarca emeklinin hesabına aktarılacak milli gelir zammıyla maaşlar da yeniden hesaplandı. Peki milli gelir zammı emekli hesaplarına ne zaman yatacak? Milli gelir zammı kaç TL yatacak? İşte detaylar...
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Avrupa’da iş bulmanın en kolay olduğu şehir belli oldu!
Avrupa’da iş bulmanın en kolay olduğu şehir belli oldu! Avrupa Birliği’nde (AB) iş bulmanın en kolay olduğu şehrin Prag olduğu belirlendi. AB Komisyonu her yıl hazırladığı Avrupa Şehirlerinde Yaşam Kalitesi raporunu kamuoyuna duyurdu. İstihdam imkanlarının da değerlendirildiği rapora göre, AB’nin kuzey bölgelerinde iş bulma olasılığı güneye kıyasla daha fazla.
3.03.2024 Ekonomi
Emekliye 6 bin TL bayram ikramiyesi! Net tarih belli oldu
Emekliye 6 bin TL bayram ikramiyesi! Net tarih belli oldu Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alanlar bekliyordu. Emekliye çifte bayram müjdesi geldi. TBMM Genel Kurulu 16 milyon emeklinin çıkmasını dört gözle beklediği bayram ikramiyesiyle ilgili düzenlemeyi kabul etti. Yasa ile emeklilerin Ramazan ve Kurban bayramlarında aldıkları 2 bin liralık ikramiye yüzde 50 artışla 3 bin liraya çıkartıldı.
3.03.2024 Ekonomi
Limak Çimento borsada ne zaman işlem görecek? Limak Çimento işlem tarihi belli oldu: Limak Doğu Anadolu Çimento ne zaman işlem görecek?
Limak Çimento borsada ne zaman işlem görecek? Limak Çimento işlem tarihi belli oldu: Limak Doğu Anadolu Çimento ne zaman işlem görecek? Limak çimento ne zaman işlem görecek? Limak Çimento’nun borsada işlem göreceği tarih belli oldu. Borsa İstanbul, Limak Çimento hisselerinin işlem görmeye başlayacağı tarihi açıkladıktan sonra yatırımcılar arama motorlarına yöneldi. Geçtiğimiz hafta tamamlanan Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. (LMKDC) halka arzının sonuçları Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) paylaşılmıştı.
21.02.2024 Ekonomi
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Sürpriz rakam ve ödeme tarih belli oldu
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Sürpriz rakam ve ödeme tarih belli oldu Emekli maaşı ve ek zam düzenlemeleri sonrası sıra bayram ikramiyesi zammına geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli ikramiyesi için müjdeyi verdi. Emekli ikramiyeleri bu yıl yüzde 50 zamlı ödenecek. Düzenlemeden dul ve yetimler de faydalanacak. Kim ne kadar alacak? 2024 bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? soruları cevabını buldu. Öte yandan SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ocak ayında açıklanan 6 aylık enflasyon sonrasında yüzde 37,57 olan artış oranı 11,68 puan refah payı ile birlikte yüzde 49,25'e çıkartıldı. Böylece hem memur emeklileri hem de SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışları eşitlenmiş oldu. Emeklilerin hesaplarına Ocak ayı maaş günlerinde yüzde 37,57'lik artış yansıtıldı. 11,68 puanlık fark ve 10 bin lira taban maaşa tamamlayan destekler ise yasal düzenleme sonrasında Şubat ayı başında yatırıldı. Böylece toplamda ödenen miktar yüzde 49,25 zam üzerinden oldu. Şimdi Şubat maaşlarını almaya hazırlanan emekliler için Sosyal Güvenlik Kurumu e-Devlet sisteminde yeni maaşları güncelleyerek yayımladı. Böylece emekliler bu yıl 6 ay boyunca alacakları yüzde 49,25 artırılmış maaşlarını ve yeni ek ödemelerini görebiliyorlar.
16.02.2024 Çalışma Hayatı
Bitcoin tarihi zirveye gözünü dikti! Kripto paralarda görülmemiş artış
Bitcoin tarihi zirveye gözünü dikti! Kripto paralarda görülmemiş artış Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin durdurulamıyor. Yükselişine hızla devam eden lider kripto para birimi tarihi zirveye oynuyor.
13.02.2024 Ekonomi
İkramiye ve zam fırsatı! Milyonlarca emekli ve EYT'li bekliyordu, kritik tarih belli oldu
İkramiye ve zam fırsatı! Milyonlarca emekli ve EYT'li bekliyordu, kritik tarih belli oldu Zam ve ikramiye bekleyenlere güzel haber haber geldi. Yeni emekli olanlar ve EYT'liler de alacak. Ocak ayında yüzde 49,25 oranında zam alan emekliler Nisan ve Haziran aylarında iki ikramiye alacak. Bu ikramiyelerin artırılması da gündemde. Peki emeklilik için başvuran EYT'liler ya da henüz başvurmamış sigortalılar bu paraları ve refah paylarını alabilecek mi? İşte o kritik tarihler…
13.02.2024 Çalışma Hayatı
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme! Zam farkları hesaplara yatıyor! Ödeme tarihi belli oldu
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme! Zam farkları hesaplara yatıyor! Ödeme tarihi belli oldu SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme ile ilgili son dakika gelişmesi. Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaşı iyileştirmesi ve 10 bin TL en düşük emekli maaşı düzenlemesinden doğan ek zam farkları hesaplara yatırılacak. Bakan Işıkhan duyurdu. Maaş farkı ödemeleri için tarih belli oldu.
3.02.2024 Çalışma Hayatı
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Faizsiz ödemek için bugün son gün
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Faizsiz ödemek için bugün son gün Araba sahibi milyonları yakından ilgilendiriyor. Bugün son gün. Ödeme yapmayanlardan faizi ile talep edilecek. 2024 yılı motorlu taşıt ödemeleri için son tarih belli oldu. 1 Ocak tarihinde başlayan ödemelerin 31 Ocak tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler için son haftaya girilen MTV'de bu tarihten sonra gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise Temmuz döneminde başlayacak. MTV nedir? Kimler MTV ödemek zorunda? MTV nasıl ödenir? Yılda kaç defa ödenir? Kimler MTV'den muaf? İşte detaylar...
31.01.2024 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Yarın son gün, kaçıran faizi ile ödeyecek
Arabası olanlar dikkat! Yarın son gün, kaçıran faizi ile ödeyecek Araba sahibi milyonları yakından ilgilendiriyor. Yarın son gün. Ödeme yapmayanlardan faizi ile talep edilecek. 2024 yılı motorlu taşıt ödemeleri için son tarih belli oldu. 1 Ocak tarihinde başlayan ödemelerin 31 Ocak tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler için son haftaya girilen MTV'de bu tarihten sonra gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise Temmuz döneminde başlayacak. MTV nedir? Kimler MTV ödemek zorunda? MTV nasıl ödenir? Yılda kaç defa ödenir? Kimler MTV'den muaf? İşte detaylar...
30.01.2024 Ekonomi
Araba sahibi olanlara çok kritik uyarı geldi! Gecikme faizi uygulanacak
Araba sahibi olanlara çok kritik uyarı geldi! Gecikme faizi uygulanacak 2024 yılı motorlu taşıt ödemeleri için son tarih belli oldu. 1 Ocak tarihinde başlayan ödemelerin 31 Ocak tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler için son haftaya girilen MTV'de bu tarihten sonra gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise Temmuz döneminde başlayacak. MTV nedir? Kimler MTV ödemek zorunda? MTV nasıl ödenir? Yılda kaç defa ödenir? Kimler MTV'den muaf? İşte detaylar...
25.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tarih Belli Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarih belli oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.