Tarabya

Tarabya

Son dakika Tarabya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarabya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarabya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarabya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarabya gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.034 tarabya haberi bulunmuştur. Tüm tarabya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı Kadıköy'de taksiciler, müşterisi tarafından beş yerinden bıçaklanarak öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için konvoy yaptı.
17.04.2024 Gündem
Orhan Gencebay Murat Kurum şarkı sözleri | Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Murat Kurum'a hediye edilen şarkı
Orhan Gencebay Murat Kurum şarkı sözleri | Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Murat Kurum'a hediye edilen şarkı Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum için şarkı yazarak hediye eden Orhan Gencebay, Roman Vatandaşlarımızla İftar Buluşması etkinliğine katıldı. Murat Kurum sahneye Orhan Gencebay ile çıkarak şarkıya eşlik etti. Peki, Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği şarkı hangisi? İşte Orhan Gencebay’ın Murat Kurum’a yazdığı şarkı…
27.03.2024 Gündem
Gülse Birsel, Vural Çelik sorusunu duymazdan geldi
Gülse Birsel, Vural Çelik sorusunu duymazdan geldi 'Avrupa Yakası' dizisi ve 'Aile Arasında' filminde birlikte kamera karşısına geçen Gülse Birsel ve Engin Günaydın, önceki gece Tarabya'da bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
23.12.2023 Magazin
Koronavirüs geçiren Hülya Avşar hastalığının neden uzun sürdüğünü açıkladı!
Koronavirüs geçiren Hülya Avşar hastalığının neden uzun sürdüğünü açıkladı! Covid 19’u atlatan Hülya Avşar önceki akşam eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızları Zehra ile Tarabya’da bulunan bir mekânda yemek yedi. Hülya Avşar mekân çıkışı gazetecilerle sağlık durumu hakkında konuştu.
2.12.2023 Magazin
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Magazin
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Siirt’te anız yangınında 500 dönüm alan zarar gördü! Soruşturma başlatıldı
Siirt’te anız yangınında 500 dönüm alan zarar gördü! Soruşturma başlatıldı Siirt’te çıkan, 12 saatte söndürülen anız yangınında 500 dönüm alan zarar gördü.
1.10.2023 Yaşam
Tarabya'da Uygur Türkleri'nden Çin protestosu! Kalabalık olaysız dağıldı
Tarabya'da Uygur Türkleri'nden Çin protestosu! Kalabalık olaysız dağıldı Çin Konsolosluğu yakınında toplanan Uygur Türkleri, Doğu Türkistan’ın Çin tarafından işgal edilmesinin 74. yıldönümünde protesto gösterisi düzenledi. "Yaşasın bağımsız Doğu Türkistan" sloganları atan kalabalık basın açıklamasının ardında dağıldı.
1.10.2023 Yaşam
Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel'den 'evlilik' cevabı!
Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel'den 'evlilik' cevabı! Yaklaşık dokuz aydır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, önceki gün Tarabya’da görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erçel, evlilik sorusuna da yanıt verdi.
19.08.2023 Magazin
19 Mayıs kutlu olsun... Cumhuriyet'e atılan ilk adım
19 Mayıs kutlu olsun... Cumhuriyet'e atılan ilk adım Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlatılan Milli Mücadele ile 100. yılını kutladığımız Cumhuriyet’in ilk adımı atıldı... İşgal ile Cumhuriyet’in ilan edildiği 5 yıllık dönemde; kurtuluş, kuruluş ve Cumhuriyet’e geçiş, iç içe verilen destan gibi bir mücadele ile sağlandı...
19.05.2023 Gündem
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz son dönemde oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiriyor. Farkı rollerde de yer alan Deniz,bu hafta vizyona giren 'Karanlık Gece'yi, Yargı'yı, yeni projelerini ve Kaan Yıldırım ile olan ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.04.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 aylık Lina bebeği sevdi, oyuncak hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 aylık Lina bebeği sevdi, oyuncak hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde katıldığı programın ardından Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde incelemelerde bulundu, Tarabya'da vatandaşlarla sohbet etti. Burada, 8 aylık bir bebeği makam aracında seven Erdoğan, ona oyuncak hediye etti. 
25.03.2023 Gündem
Sarıyer'de köşk yangını
Sarıyer'de köşk yangını Sarıyer'de 3 katlı köşkte yangın çıktı. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.
9.03.2023 Gündem
Pınar Deniz gelen acı haberle yıkıldı: Amcamı kaybettim!
Pınar Deniz gelen acı haberle yıkıldı: Amcamı kaybettim! Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı’da ‘Ceylin’ karakterine hayat veren Pınar Deniz, aldığı acı haberle yıkıldı. Deniz'in uzun süredir tedavi gören amcası Velit Deniz, önceki gün hayatını kaybetti. Pınar Deniz'e taziye mesajları yağdı. Tarabya'da görüntülenen Deniz, "Arkadaşlar amcamı kaybettim. Lütfen bugün beni affedin" dedi.
21.01.2023 Magazin
Avukatın evindeki partinin sonu acı bitti
Avukatın evindeki partinin sonu acı bitti İstanbul’da özel bir okulda öğretmenlik yapan Lübnan uyruklu Farah El Ghali (28), uyuşturucu tedavisi görmek için gittiği klinikte tanıştığı avukat Talat Emre Koçak’ın evinde ölü bulundu.
21.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Rami Kütüphanesi açıldı, 24 saat hizmet verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Rami Kütüphanesi açıldı, 24 saat hizmet verecek Türkiye’nin en büyük kütüphanesi İstanbul Rami Kışlası hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, günün 24 saati gençler başta olmak üzere kitapseverlere hizmet verecek olan kütüphanede yapılan yemek ve içecek ikramlarına öğrencilerden ücret alınmayacağını açıkladı.
13.01.2023 Gündem
Doğu Türkistan'da 30 kişinin hayatını kaybettiği yangın İstanbul'da protesto edildi
Doğu Türkistan'da 30 kişinin hayatını kaybettiği yangın İstanbul'da protesto edildi  Doğu Türkistan'da 30 katlı bir binada çıkan yangında 30 kişi hayatını kaybetti. Sarıyer'de eylem yapan 500 kişilik Uygur Türkü, yangında Çin yetkililerinin ihmali olduğunu söyleyerek protesto etti. 
26.11.2022 Gündem
Hülya Avşar eski eşini diline doladı: Kaya bana yürüyor!
Hülya Avşar eski eşini diline doladı: Kaya bana yürüyor! Güzelliğiyle adından söz ettiren Hülya Avşar, 1997–2005 yılları arasında evli kaldığı Kaya Çilingiroğlu ve 24 yaşındaki kızları Zehra ile önceki akşam Tarabya’da bir restoran çıkışı görüntülendi. 59 yaşındaki şarkıcı, dikkat çeken açıklamalarına bir yenisini ekledi. Hayli keyifli olduğu görülen Avşar kızı, objektiflere poz verdikten sonra eski eşini diline doladı.
23.11.2022 Magazin
Kaya Çilingiroğlu'ndan Hülya Avşar'a: 'Motosiklet hediyesi’ diye yazarsınız
Kaya Çilingiroğlu'ndan Hülya Avşar'a: 'Motosiklet hediyesi’ diye yazarsınız Son olarak 'Masumiyet' adlı dizide kamera karşısına geçen Hülya Avşar, 2005 yılında boşandığı eski eşi ve kızı Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu ile sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Önceki akşam Tarabya'da görüntülenen ikili, basın mensuplarına birlikte poz verdi. Motosikletin önünde duran Çilingiroğlu, eski eşine, "Bin bakayım Hülya" diyerek takıldı.
4.11.2022 Magazin
Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş!
Hülya Avşar isyan etti: Bunu yazanlar kafayı yemiş! Şarkıcı Hadise ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Mehmet Dinçerler, boşanma davası öncesinde moral depolamak için Rodos tatiline çıkmıştı. İş insanı, tatilde Zehra Çilingiroğlu ile görüntülenmişti. İkilinin aynı karede yer alması, 'aşk' dedikodularını beraberinde getirmişti. Doğum gününü eski eşi kaya Çilingiroğlu ile kutlayan Hülya Avşar, magazin gündemine bomba gibi düşen iddia hakkında konuştu.
11.10.2022 Magazin
Tuvana Türkay, sevgilisi İzzet Antebi’nin ailesiyle tanıştı
Tuvana Türkay, sevgilisi İzzet Antebi’nin ailesiyle tanıştı Oyuncu Tuvana Türkay, önceki akşam sevgilisi İzzet Antebi’nin annesi ve babasıyla yemek yedi.
30.09.2022 Magazin
İSKİ'den 14 saatlik su kesintisi açıklaması
İSKİ'den 14 saatlik su kesintisi açıklaması İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin çalışmaları çerçevesinde Sarıyer'de bazı mahallerde 14 saat süreyle su kesintisi yaşanacağı belirtildi.
5.09.2022 Gündem
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından, “ÖÇK” açıklaması
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından, “ÖÇK” açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bir gazetede yer alan “Müsilaj bahane, engelleme şahane” şeklinde haberlere ilişkin, “Marmara Denizi’ni geleceğe taşıyanlara karşı en hafif tabirle haksızlıktır, vicdansızlıktır” açıklamasını yaptı.
20.08.2022 Gündem
Lüks villada dehşet anları! Çatıdan düşen işçi demire saplandı
Lüks villada dehşet anları! Çatıdan düşen işçi demire saplandı Tarabya’da lüks bir villanın çatısında kiremit nakliyesi yapan 29 yaşındaki işçi, dengesini kaybetmesi sonucu aşağıya düştü. Metrelerce yükseklikten düşen talihsiz işçi, demir korkuluğa saplanması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.
3.08.2022 Yaşam
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve...
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve... Büyük Marmara depremi ile ilgili son dakika açıklaması! Alarm verildi. Uzmanlar yakın bir gelecekte Marmara denizinin içerisinde 7'nin üzerine bir deprem olmasını bekliyor. Depreme karşı hazırlıklar yapılıyor, binalar sağlamlaştırılıyor. Beklenen büyük Marmara depremi nedeniyle İstanbullular oldukça tedirgin. Evlerin riskinin yanı sıra barajlara da özellikle dikkat çekildi. Fay hatları barajların çok yakınında olduğu ya da direk kenarından geçtiği için olası bir deprem durumunda kentte yaşayanlar için oldukça zor bir dönem ortaya çıkabilir. Peki İstanbul barajları büyük depreme hazır mı? Hangi barajlarda zeminde sıvılaşma tehlikesi var? Uzmanlar tek tek açıkladı...
9.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tarabya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarabya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.