Tansiyon

Tansiyon

Son dakika tansiyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tansiyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tansiyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tansiyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tansiyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.034 tansiyon haberi bulunmuştur. Tüm tansiyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda rahatsızlandı. Ortaylı'nın kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sefer gecikmeli gerçekleşti.
23.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizinde başından beri Mısır'la ortak hareket ettik
Dışişleri Bakanı Fidan: Gazze krizinde başından beri Mısır'la ortak hareket ettik İstanbul'da Mısırlı mevkidaşı Şükri'yi ağırlayan Bakan Hakan Fidan, Gazze Şeridi'ndeki durumun yanı sıra Libya, Somali ve Sudan gibi başlıkların ele alındığını söyledi.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
Kabine Toplantısı ne zaman Nisan 2024? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi
Kabine Toplantısı ne zaman Nisan 2024? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek toplantının en sıcak başlığı ise İran-İsrail gerilimi. Türkiye, Orta Doğu'da yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Kabinede yılın ilk öğretmen atamasına ilişkin kadro tahsisine ve takvime dair çalışmaların da gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, ? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi
16.04.2024 Gündem
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak?
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesini İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik ve enflasyon oluştururken, öğretmen atamalarına ilişkin de bir karar alması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı bugün mü, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı saat kaçta, ne zaman?
16.04.2024 Gündem
Alanyaspor-Galatasaray maçında gergin anlar! Fatih Tekke kırmızı kart gördü çılgına döndü
Alanyaspor-Galatasaray maçında gergin anlar! Fatih Tekke kırmızı kart gördü çılgına döndü Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ı konuk eden Alanyaspor'da Teknik Direktör Fatih Tekke kırmızı kartla ihraç edildi.
15.04.2024 Alanyaspor
Altın ve dolar yatırımı olanlar dikkat! Yeni tarih açıklandı: Kısa süreli alım fırsatı verecek
Altın ve dolar yatırımı olanlar dikkat! Yeni tarih açıklandı: Kısa süreli alım fırsatı verecek Altın, dolar ve borsaya yatırım yapanları çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle altın yatırımcısı için dikkat çeken tarih açıklandı. Altın, döviz, borsa ve kripto para piyasalarını oldukça hareketli bir hafta bekliyor. Cumartesi günü İran’ın İsrail’e yönelik İHA ve füzelerle saldırı başlatmasıyla birlikte Orta Doğu’da tansiyon yükseldi. Peki savaş piyasaları nasıl etkileyecek? İşte merak edilen tüm detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde İstanbul'un Avcılar İlçesinde teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede öldü. Cenazeye katılan arkadaşları Ömer Karakaya'nın denize iddia edildiği gibi atık dökmediğini öne sürerken sosyal medyada linç edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı: Hiçbir yerde eksik sandık görevlimiz yok
CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı: Hiçbir yerde eksik sandık görevlimiz yok CHP Genel Başkanı Özgür Özel, oyunu memleketi Manisa’da kullandı. Özel, eşi ve kızıyla birlikte oyunu kullandıktan sonra açıklamarda bulundu.
31.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Uzmandan Adanalılar için kritik obezite uyarısı! Ölümcül hastalıklara neden oluyor
Uzmandan Adanalılar için kritik obezite uyarısı! Ölümcül hastalıklara neden oluyor Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ayşe Nur İzol Torun, obezitenin basit bir kozmetik sorunun ötesinde, şeker hastalığı, tansiyon yüksekliği, kalp ve damar hastalıkları ve kanser gibi ölümcül hastalıklara da neden olduğunu vurgulayarak, "Obeziteyi önemli bir toplum sağlığı sorunu olarak görmek gerekiyor" dedi.
27.03.2024 Adana
Acun Ilıcalı'dan Ali Koç'a tam destek
Acun Ilıcalı'dan Ali Koç'a tam destek Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a tam destek geldi. Bu sezon sonunda Başkanlığı bırakacağını açıklayan Ali Koç için "Fenerbahçe'deki hikayesi daha bitmedi" diyen Acun Ilıcalı "Başkanımın arkasındayım onu kalmaya ikna etmek için elimden gelen her şeyi yaparım" şeklinde konuştu.
23.03.2024 Şampiy10
Mutlu olan insanlar, hastalıklarını daha çabuk atlatıyorlar
Mutlu olan insanlar, hastalıklarını daha çabuk atlatıyorlar Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emre Karadeniz, hastaların tedavisine mutluluğun büyük katkısı olduğunu belirterek, mutlu olan hastaların tedaviye daha kısa sürede yanıt verdiğini söyledi.
20.03.2024 Sağlık
Ramazanda su tüketimi uyarısı! Uzman isim kritik miktarı açıkladı
Ramazanda su tüketimi uyarısı! Uzman isim kritik miktarı açıkladı Bugünlerde vücudunun susuz kalmaması için ramazan ayı boyunca iftarla başlayıp sahur bitimine kadar geçen sürede tüketilecek su miktarı büyük önem taşırken, Doç. Dr. Ramazan Danış, “Bir kişinin günde en az 2,5 litre su alması gerekiyor” diyerek uyarıda bulundu.
19.03.2024 Sağlık
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti: Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç açıklamasında Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa ettiğini belirtti. Ali Koç ligden çekilme ihtimalleri hakkında; "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın. Her gün ölmektense bir gün öleceğiz. Gerekirse 1 sene oynar, çıkarız. Maç 2-2 bitse şampiyonluk gitti. " ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Futbol
Kişisel çabalar yetersiz kalabiliyor! Uzman desteği şart, bir kaç hafta sürüyor
Kişisel çabalar yetersiz kalabiliyor! Uzman desteği şart, bir kaç hafta sürüyor Dünya genelinde milyonlarca kişi obeziteye bağlı hastalıklar nedeniyle hayatını kaybediyor. Birçok hastalığın altında yatan nedenlerin başında olan obezite; kalp hastalığı, diyabet, yüksek tansiyon, belirli kanser türleri, uyku apnesi, eklem problemleri ve psikolojik sorunlara sebep olabiliyor. Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ali Kağan Gökakın Dünya genelinde obeziteye bağlı hastalıkların artmasıyla birlikte, kilo kaybı yöntemlerine olan talebin yükseldiğini söyleyerek tercih edilen yöntemlere dair bilgi verdi.
17.03.2024 Yaşam
İkindi ile akşam arası neden uyunmaz? İkindi vaktinde (kerahat vakti) uyumak neden iyi değildir?
İkindi ile akşam arası neden uyunmaz? İkindi vaktinde (kerahat vakti) uyumak neden iyi değildir? İslam alimlerine göre ikindi ve akşam vakitleri arasında uyumak mekruh sayılmıştır. Peki, Kerahat vakti neden uyunmaz?
15.03.2024 Dini Bilgiler
Survivor'da Yunus Emre ve Yaman kavgası: İleitşim ödülünü kim kazandı? Haftanının eleme adayları belli oldu
Survivor'da Yunus Emre ve Yaman kavgası: İleitşim ödülünü kim kazandı? Haftanının eleme adayları belli oldu Survivor All Star'da Berna konseyde adının çıkmasına şaşırmadığını ifade etti. Nagihan Karadere geri döndü. Yunus Emre ile Yaman arasında tansiyon yükseldi. Haftanın iletişim ödülü oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılar nefes kesen bir performans sergiledi. Peki, Survivor iletişim ödülü oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 eleme adayları kim oldu?
14.03.2024 Magazin
Ramazan'da yemek yerken dikkat! Acil servislerde sık sık rastlanıyor
Ramazan'da yemek yerken dikkat! Acil servislerde sık sık rastlanıyor Ramazan'da ani ve hızlı yemek yemenin tehlikesine dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bilal Boztosun, en önemli sıkıntının tansiyon yükselmesi olduğunu söyledi.Boztosun, "Ramazan'da oruç tutmak isteyen kalp hastaları mutlaka doktorlarına danışmalı"dedi.
11.03.2024 Gündem
Hipertansiyon, diyabet ve kalp hastaları oruç tutabilir mi?
Hipertansiyon, diyabet ve kalp hastaları oruç tutabilir mi? İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Barış Doğukan Işıkoğlu, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte günlük ortalama 13-15 saat arasında değişecek uzun süreli açlık dönemlerine dikkat çekerek, kronik hastalıkları olanlara uyarılarda bulundu. Özellikle diyabet, hipertansiyon ve kalp hastalığı gibi sağlık sorunları bulunanların, oruç tutmaya karar vermeden önce mutlaka doktorlarıyla görüşmeleri gerektiğini söyledi.
11.03.2024 Sağlık
Kanser, obezite, tansiyon ve diyabetin en büyük nedeni! ilaçsız şekilde kurtulmak mümkün
Kanser, obezite, tansiyon ve diyabetin en büyük nedeni! ilaçsız şekilde kurtulmak mümkün İnsülin direnci, şekerli ve karbonhidratı bol gıdaların beslenme alışkanlığı haline dönüştürülmesiyle gelişen bir hastalıktır. İnsülin direncinin kanser, obezite, tansiyon, diyabet gibi pek çok ciddi hastalığa davetiye çıkarabileceğine dikkat çeken uzmanlar, önemli tavsiyelerde bulundu.
9.03.2024 Yaşam
Pasifik'te sıcak saatler! Filipinler ile Çin sahil güvenlik gemileri çarpıştı: 4 yaralı
Pasifik'te sıcak saatler! Filipinler ile Çin sahil güvenlik gemileri çarpıştı: 4 yaralı Filipinler sahil güvenlik gemisi, tartışmalı Güney Çin Denizi'nde karşı karşıya geldiği Çin'e ait bir sahil güvenlik gemisi ile çarpıştı, 4 Filipinli yaralandı. Filipinler sahil güvenliği, Çin'i tehlikeli manevralar yapmakla suçladı. İki ülkenin sahil güvenlik gemilerinin çarpıştığı bir diğer olay sonucunda ise Filipinler gemisinde hasar meydana geldi.
5.03.2024 Dünya
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi
84 yaşındaki felçli kadına cinsel saldırıda bulunan sanık mahkemede tahliyesini istedi Bursa'da, kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyen Serkan Tutkun (23), zorla girdiği evde, N.T. (84) isimli felçli kadına tokat atıp, cinsel saldırıda bulundu. Evde ziynet eşyası arayan Tutkun, tutuklanırken, kadın ise 15 gün sonra beyin kanaması geçirip öldü. N.T.'ye tokat atıp öptüğünü söyleyen ve 10 yıla kadar hapis cezası istenen Tutkun, mahkemede, "Suçu bilinçli olarak yapmadım. Tahliyemi istiyorum" dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilen duruşma ertelendi.
21.02.2024 Gündem
Tansiyonu 12-8'de tutuyor! Bu bitkinin çayı spazm gideriyor: Aşırı kullanıma dikkat edilirse hazımsızlık da yaşatmıyor!
Tansiyonu 12-8'de tutuyor! Bu bitkinin çayı spazm gideriyor: Aşırı kullanıma dikkat edilirse hazımsızlık da yaşatmıyor! Tansiyon, kontrol altına alınmadıkça büyük sorunlara yol açabilir. Türkiye'de bu hastalıkla ilgili doktor kontrollerinin yanısıra bazı bitki çayları da tavsiye edilmektedir. 12-8 olması gereken tansiyonu sabitte tutan bu bitkinin çayı aynı zamanda spazm giderici görevi görüyor. İşte hazımsızlık gideren o bitki...
20.02.2024 Yaşam
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, aidatların makul seviyelere çekilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek; "Bazı sitelerimizde fahiş oranda, nerdeyse bir kira kadar aidat alınmakta. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi
17.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tansiyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tansiyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.