Talih Kuşu

Talih Kuşu

Son dakika talih kuşu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan talih kuşu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını talih kuşu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Talih Kuşu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan talih kuşu gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 talih kuşu haberi bulunmuştur. Tüm talih kuşu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'da seksen iki yıllık bayide '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği başladı! Akın ettiler
Antalya'da seksen iki yıllık bayide '400 milyon liralık ikramiye' hareketliliği başladı! Akın ettiler Yılbaşındaki büyük ikramiyenin 400 milyon lira olduğu 'Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi' için biletler satışa çıktı. Antalya'nın 'şanslı bayisi' olarak bilinen 82 yıllık bayide de hareketlilik başladı. Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Sercan Çobanoğlu, ' Bu sene ikramiye çok büyük, tam 400 milyon lira. Son 2 yıldır büyük ikramiyenin dağıtım garantili olması, işlerimizi olumlu yönde etkiledi. Eskiden büyük ikramiye çeyrek bilete çıktığı zaman 4'te 1'i alınıyordu. Ancak şimdi 1 tane satılan çeyrek bilete büyük ikramiye çıkarsa, büyük ikramiyenin tamamını alacak.' şeklinde konuştu.
5.12.2023 Gündem
Zengin olunca yaptığı ilk şey şaşırttı! 13 piyango talihlisininhaya
Zengin olunca yaptığı ilk şey şaşırttı! 13 piyango talihlisininhaya Piyangodan büyük ikramiyeyi kazansaydınız neler yapardınız? Bu dünya üzerinde yaşayan pek çok insanın zaman zaman kendine sorduğu bir soru.
21.07.2023 Dünya
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı
'MİT'e alacağız' denilerek kandırılan lise öğrencisine istismarda okul müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı Konya'da lise öğrencisi G.A.'nın (17), 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılıp, elektrik ustası Ahmet Mandal'ın (35) cinsel istismarına uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklanan okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) ifadesi ortaya çıktı.
14.01.2023 Gündem
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik
'MİT'e alacağız' diyerek lise öğrencisine istismar! Okulu eve çevirmişler, 2 gece süren iğrençlik Konya’da iğrenç olay gün yüzüne çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki yeni detaylar mide bulandırdı. Öte yandan Okul müdürüyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
13.01.2023 Gündem
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' diyerek iğrenç istismar! Yeni detay ortaya çıktı Konya’da mide bulandıran bir olayın detayları ortaya çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti. Okul müdürünün ifadesi bu kadar da olmaz dedirdirken, güvenlik kamera ve HTS kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlar, cinsel istismara dair yeni detayları gündeme getirdi.
30.12.2022 Yaşam
200 milyon liralık büyük ikramiye için Kadıköy’de gezici bayilere yoğun ilgi
200 milyon liralık büyük ikramiye için Kadıköy’de gezici bayilere yoğun ilgi Bu yıl tamamı dağıtım garantili olan büyük ikramiye için şansını denemek isteyenler, biletlerini almaya başladı. 200 milyon liralık büyük ikramiyeyi almak isteyenler ise sadece sabit bayileri değil, gezici bayilerin de önünü doldurdu. İstanbul Kadıköy’de milli piyango bileti alıp şansını denemek isteyenler, gezici bayilerin önünde toplandı.
24.12.2022 Yaşam
Liseli kızı seni 'MİT'e alacağız' diyerek kandırdı! Gerçek ortaya çıktı: İnşaatlarda çalıştırmış
Liseli kızı seni 'MİT'e alacağız' diyerek kandırdı! Gerçek ortaya çıktı: İnşaatlarda çalıştırmış Konya'daki bir lisede öğrenci G.A. okul müdürü tarafından 'Seni MİT'e alacağız diye kandırılıp A.M. ile tanıştırıldı. G.A., günlerce A.M.'nin istismarına maruz kaldı ve genç kıza okul müdürü H.A.'nın odasında dini nikah kıyıldı. G.A. (17) ve K.K. (18) isimli iki genç kıza cinsel istismarda bulunan A.M.'in ifadesi ortaya çıktı. A.M'nin 'Bana karşı ilgisi vardı, gönül birlikteliğim oldu' diyerek sonrasında söyledikleri adeta pes dedirtti.
24.12.2022 Gündem
Jorge Jesus gözünün yaşına bakmamıştı! Alman devi talip oldu Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu
Jorge Jesus gözünün yaşına bakmamıştı! Alman devi talip oldu Fenerbahçe'nin başına talih kuşu kondu Sezon başında Jorge Jesus'un yola devam etmek istemediği tecrübeli futbolcunun Alman devi Mönchengladbach tarafından istenmesi Sarı Lacivertli cephede heyecana yol açtı. Fenerbahçe'de kendisinden beklenen patlamayı yapamayan 24 yaşındaki oyuncu için köklü kulübün 4 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmaya hazır olduğu bildirilirken tarafların sezon sonunda masaya oturacakları belirtildi.
23.12.2022 Fenerbahçe
MİT'in adını kullanarak liseli kıza iğrenç istismar! 'Her gün tecavüz etti' demişti, okul müdürünün ifadesi ortaya çıktı
MİT'in adını kullanarak liseli kıza iğrenç istismar! 'Her gün tecavüz etti' demişti, okul müdürünün ifadesi ortaya çıktı Konya’da mide bulandıran bir olayın detayları ortaya çıkmıştı. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda, 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti. Okul müdürünün ise ifadesi ortaya çıktı.
10.12.2022 Yaşam
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti'
Liseli kıza MİT'in adını kullanarak iğrenç tuzak! Mide bulandıran olaylar silsilesi o gün başladı: 'Her gün tecavüz etti' Konya’da yaşanan mide bulandıran olay akıllara durgunluk veren detaylar içeriyor. İçerisinde çocuk istismarı, alıkoyma ve dolandırıcılığın da yer aldığı olayda 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi G.A.’nın hayatı kabusa döndü. MİT’in adını kullanarak kurulan korkunç tuzakta; okul müdürü H.A genç kıza, derslerinde başarılı olma kaydı ile istihbaratçı olma sözü verdi. Bu sırada da evli 1 çocuk babası Ahmet Mandal ile tanıştırdı. Kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal’ın asıl mesleği bambaşka çıkarken, bir genç kızın hayatını karartan olaydaki FETÖ detayı şoke etti.
10.12.2022 Yaşam
Dev altın rezervi bulundu! Bir ile piyango vurdu
Dev altın rezervi bulundu! Bir ile piyango vurdu Dev altın rezervi bulundu. Bir ilin başına talih kuşu kondu. Türkiye'de altın çıkaran ve işleyen Türk madencilik şirketi Kaymaz köyünde bulduğu altın keşfini KAP'a bildirdi.
19.08.2022 Ekonomi
Kripto para piyasası ile ilgili dikkat çeken 'ölü coin' uyarısı! 'Bu daha iyi günlerimiz'
Kripto para piyasası ile ilgili dikkat çeken 'ölü coin' uyarısı! 'Bu daha iyi günlerimiz' Kripto para piyasasına ilişkin flaş açıklama! Kriptoda yaşanan sert düşüşler ölü coinlerin sayısını artırdı. Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği Başkanı Kadir Kurtuluş 'çok daha farklı bir piyasa göreceğiz, bu daha iyi günlerimiz' dedi ve yatırımcıyı uyardı. Piyasada çöküş görülür mü? sorusunu da yanıtlayan Kurtuluş, daha ciddi düşüşler olacağını vurgulayarak çöküş yaşanmasını beklemediklerini belirtti. İşte kripto piyasası ile ilgili değerlendirmeler...
27.05.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez'den Karadeniz gazı açıklaması
Bakan Dönmez'den Karadeniz gazı açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Karadeniz gazı inşallah önümüzdeki yıl vatandaşlarımız ile buluşacak. Dördüncü sondaj gemimiz şu an Mersin Taşucu’na demirlemiş durumda. Burada 2 aylık bir bakım süreci olacak. Ve ardından ilk sondajı için demir alacak. Su altı borularının temininde son aşamadayız. Gelecek ay gibi en geç bütün borular Filyos’a inmiş olacak. Temmuz da boruların deniz altına döşenmesi için ilk kaynağı vurmuş olacağız” dedi.
27.05.2022 Ekonomi
Büyük rezerv! Bir ilin başına talih kuşu kondu
Büyük rezerv! Bir ilin başına talih kuşu kondu Büyük rezerv var. Bir ili ihya edecek! Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayacak. AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yaptıkları görüşmeler sonrası Bigadiç’e Lityum Üretim Tesisi açılacağı müjdesini verdi.
27.05.2022 Ekonomi
Fenerbahçe'ye talih kuşu! Premier Lig'den 4 talip...
Fenerbahçe'ye talih kuşu! Premier Lig'den 4 talip... Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe'nin yükselen yıldızına 4 İngiltere Premier Lig ekibi talip oldu. Gelecek sezon 8 yıllık şampiyonluk hasretini bitirmek isteyen Sarı-lacivertliler, güçlü bir kadro kurmak isterken yapılacak yeni transferler için büyük bir kaynak elde edebilir.
17.05.2022 Fenerbahçe
İbrahim Tatlıses’in başına talih kuşu kondu
İbrahim Tatlıses’in başına talih kuşu kondu Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde üç gün üst üste sahne alan İbrahim Tatlıses'in, yeni bir konser anlaşmasına imza attığı konuşuluyor. Usta sanatçının, Belarus'taki bir otelle altı konser için dudak uçuklatan bir rakama el sıkıştığı iddia edildi.
28.09.2021 Magazin
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Ev almak isteyenlerin yeni ‘şans’ı ev kazan başlıyor
Ev almak isteyenlerin yeni ‘şans’ı ev kazan başlıyor Talih kuşu bu kez ‘Ev Kazan’dıracak. Sisal Şans’ın yeni oyunu Ev Kazan, oyunseverleri Türkiye’nin 81 ilinde ev sahibi yapma şansı sunacak. Oyunseverler dilerlerse arsa, tarla gibi herhangi bir gayrimenkul de alabilecek ya da mevcuttaki ev kredisini kapatabilecek. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan, büyük ikramiyenin en az 1 milyon TL olacağı ‘Ev Kazan’ 30 Nisan’da oyunseverlerle buluşacak.
30.03.2021 Ekonomi
Milli Piyango canlı sonuç! Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklanıyor!
Milli Piyango canlı sonuç! Milli Piyango çekiliş sonuçları açıklanıyor! Milli Piyango canlı sonuç ekranı! Milli Piyango canlı çekilişi başladı. 2021 yılbaşı çekilişinda adım adım büyük ikramiyeye doğru çekilişler yapılacak. Milli Piyango'nun ilk çekilişi 14.30'da başladı. Bu gece yapılacak yılbaşı özel çekilişi ile büyük ikramiye olan 100 milyon TL de sahibini bulacak. Milli Piyango "talih kuşu", 2021 yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin tam bilete çıkması durumunda, 100 milyon lira ile tarihinin en büyük ikramiyesini vermiş olacak. Peki, Milli Piyango canlı çekiliş nasıl izlenir? İşte Milli Piyango canlı sonuç ekranı...
31.12.2020 Gündem
Milli Piyango sonuçları için geri sayım başladı! Yılbaşı bileti almak için son saatler!
Milli Piyango sonuçları için geri sayım başladı! Yılbaşı bileti almak için son saatler! Milli Piyango sonuçları için nefesler tutuldu. Bugün saat 14.30'da başlayacak Milli Piyango çekilişleri için geri sayım başladı. Milli Piyango'nun 2021 yılı büyük ikramiyesi tam 100 milyon lira olarak belirlendi. Milli Piyango çekilişi öncesinde yılbaşı özel çekilişinin biletleri saat 14.00'a kadar hem internetten hem de bayilerden satın alınabilecek. Öte yandan bu yıl Milli Piyango büyük ikramiyesi, bir kişiye isabet edene kadar çekilmeye devam edecek.
31.12.2020 Gündem
Teselli ikramiyesi nedir? 2021 Milli Piyango teselli ikramiye tutarı ne kadar?
Teselli ikramiyesi nedir? 2021 Milli Piyango teselli ikramiye tutarı ne kadar? Milli Piyango Yılbaşı İkramiyesi Özel Çekilişi için nefesler tutuldu. Hayallerini 2021’e erteleyenler Milli Piyango Yılbaşı Büyük İkramiyesi olan 100 milyon TL’lik talih kuşunu bekliyor. Milli Piyango 2021 yılbaşı çekilişine saatler kala ödenecek ikramiye tutarlarını şimdiden araştırmaya başladı bile. 31 Aralık 2020 akşamı yapılacak Milli Piyango Yılbaşı büyük ikramiyesi çekilişinin ardından şanslı numaralar netleşecek ve büyük ikramiyeyi 1 numara ile kaçıranlara teselli ikramiyesi verilecek. Peki, Teselli ikramiyesi nedir? 2021 Milli Piyango yılbaşı bileti teselli ikramiyesi ne kadar? İşte 2021 Milli Piyango teselli ikramiyesi tutarı…
31.12.2020 Gündem
Amorti nedir? Amorti ikramiyesi ne kadar? 2021 Milli Piyango yılbaşı bileti amorti ikramiyesi tutarı…
Amorti nedir? Amorti ikramiyesi ne kadar? 2021 Milli Piyango yılbaşı bileti amorti ikramiyesi tutarı… 2021 Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’nde büyük ikramiye pek çok kişinin hayallerini süslüyor. Ancak Milli Piyango talih kuşu aldığınız bilete isabet etmezse üzülmeyin şansınız devam ediyor. Amorti sayesinde sonraki haftalarda yapılacak çekilişler için hala bir şansınız var. Amorti isabet eden biletler sonraki hafta yapılacak çekilişlerde hala şansını devam ettirebiliyor. Peki, amorti nedir? Bilet üzerindeki hangi rakamlar amorti sayılır? 2021 Milli Piyango yılbaşı bileti amorti ikramiyesi ne kadar? İşte Milli Piyango yılbaşı özel çekilisi detayları ve amorti hakkında bilmeniz gerekenler…
31.12.2020 Gündem
Eminönü'nde milli piyango bileti almak isteyenler metrelerce kuyruk oluşturdu!
Eminönü'nde milli piyango bileti almak isteyenler metrelerce kuyruk oluşturdu! Yılbaşı çekilişine 6 gün kala, bilet almak isteyenler Eminönü'ndeki ünlü bilet gişesi önünde uzun kuyruk oluşturdu.
25.12.2020 Gündem
Şanslı ilçe Muratpaşa’da ‘tarihin en büyük ikramiyesi’ yoğunluğu!
Şanslı ilçe Muratpaşa’da ‘tarihin en büyük ikramiyesi’ yoğunluğu! Antalya'da hayallerine ulaşmak için şans oyunu oynayanlara kazandırdığı ikramiyelerle 'şanslı ilçe' olarak bilinen Muratpaşa'daki Milli Piyango bayilerinde, yılbaşı çekilişi hareketliliği yaşanıyor.
16.12.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Talih Kuşu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki talih kuşu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.