Taksitli Ödeme

Taksitli Ödeme

Son dakika taksitli ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taksitli ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taksitli ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taksitli Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taksitli ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 518 taksitli ödeme haberi bulunmuştur. Tüm taksitli ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıfır faizli kredi kampanyasında sürpriz gelişme! Ayda 1.666 TL ödeme ile faizsiz kredi imkanı
Sıfır faizli kredi kampanyasında sürpriz gelişme! Ayda 1.666 TL ödeme ile faizsiz kredi imkanı Bankalar tarafından sıfır faizli kredi kampanyaları tek tek açıklandı. İhtiyaçlarını gidermek isteyen vatandaşlar en uygun faizsiz kredi kampanyasına erişebilmek için arayışa girdi. Bankalar 0 faizli kredi fırsatını ayda 1.666 TL ile taksitli ödeme imkanı sunuyor.
8.04.2024 Çalışma Hayatı
Orman köylüsüne kredi desteği! 1 yıl geri ödemesiz 5 taksitli ödeme fırsatı
Orman köylüsüne kredi desteği! 1 yıl geri ödemesiz 5 taksitli ödeme fırsatı Orman köylülerinin desteklenmesi projesiyle (ORKÖY) orman köylüsünü bilgilendirmek ve kredi kullanmak isteyenleri tespit etmek için Düzce Orman İşletme Müdürlüğünce düzenlenen toplantılar tamamlandı.
31.03.2024 Ekonomi
49/3 Trafik Cezası Kodu Nedir? 49/3 Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
49/3 Trafik Cezası Kodu Nedir? 49/3 Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? 49/3 trafik cezası, sürücülerin ticari araç kullanma sürelerine uymaması olarak da bilinen bir trafik cezası maddesidir. Başka bir ifadeyle ise, halk arasında ticari araç kullanma süresi cezası olarak bilinir. E-Devlet üzerinden plaka sorgulamasını gerçekleştiren kişiler araçlarına 49/3 trafik ceza kodu ile ceza yazıldığını görüyor.
14.08.2023 Gündem
Borç yapılandırma ödeme süreleri uzatıldı! SGK resmen duyurdu.
Borç yapılandırma ödeme süreleri uzatıldı! SGK resmen duyurdu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kuruma olan borçlarını peşin ve taksitli ödeme seçeneğiyle yapılandıranlardan, 3 Ağustos'a kadar ödemesi gereken tutarları ödemeyen veya eksik ödeyenlerin bu tutarları 31 Ağustos'a kadar hesaplanan Yİ-ÜFE tutarının indirimsiz hali ve toplam tutara uygulanacak geç ödeme zammıyla birlikte ödemeleri durumunda katsayı uygulanmaksızın 7440 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hükümlerinden yararlanacaklarını bildirdi.
12.08.2023 Ekonomi
48 maçta 16 gol 7 asist! Fabrizio Romano Beşiktaş'ın Norveçli orta sahasını duyurdu
48 maçta 16 gol 7 asist! Fabrizio Romano Beşiktaş'ın Norveçli orta sahasını duyurdu İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Beşiktaş, Lech Poznan forması giyen Norveçli orta saha Kristoffer Velde ile masaya oturdu.
5.07.2023 Beşiktaş
Yapılandırmada özel düzenleme! Kanun teklifi tamamlandı
Yapılandırmada özel düzenleme! Kanun teklifi tamamlandı Borçlar için özel bir yapılandırma paketi geliyor. 31 Aralık 2022'ye kadar oluşan Vergi, sigorta primi borçlarıyla adli ve idari cezalar için yapılandırma imkanı sunulacak.
27.01.2023 Ekonomi
Borçlara yapılandırma geliyor! Vergi, sigorta primi ve cezaları kapsıyor
Borçlara yapılandırma geliyor! Vergi, sigorta primi ve cezaları kapsıyor Milyonları yakından ilgilendiriyor. Borçlar için kapsamlı yapılandırma paketi geliyor. Pakete göre 31 Aralık 2022'ye kadar oluşan borçlar yapılandırılacak. Vergi, sigorta primi borçlarıyla cezalar için yapılandırma imkanı sunulacak. İşte son dakika haberinin detayları...
20.01.2023 Ekonomi
Kıdem tazminatında izin parası detayı! Hepsi tek tek belli oldu
Kıdem tazminatında izin parası detayı! Hepsi tek tek belli oldu Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için sıcak gelişmelere yaşanıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde sona yaklaşıldı. Yüz binlerce kişinin maaş alacağı tarih netleşirken EYT'liler alacakları emekli aylıklarını hesaplamaya başladı. EYT ile emekli olacakların alacağı kıdem tazminatında izin parası detayı ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
19.01.2023 Emekli
26/1 Trafik cezası kodu nedir? 26/1 cezası ne kadar, nasıl itiraz edilir? Trafik cezası ödeme nasıl yapılır?
26/1 Trafik cezası kodu nedir? 26/1 cezası ne kadar, nasıl itiraz edilir? Trafik cezası ödeme nasıl yapılır? Araçlarda mecburi olarak bulundurulması gerekenler plaka, renk, ışık, yazı ve sembol gibi işaretlerdir. 26/1 trafik cezası kodu mecburi olan ayrım işaretlerinin bulundurulmaması cezasıdır. Peki, 26/1 Trafik cezası kodu nedir? 26/1 cezası ne kadar, nasıl itiraz edilir? Trafik cezası ödeme yöntemleri nelerdir? Trafik cezası kredi kartı ile nasıl ödenir? İşte detaylar…
1.12.2022 Ekonomi
KYK borç faizlerinin silinmesi ile ilgili son dakika gelişmesi! Hazic işlemleri durduruldu, kapsam genişletiliyor
KYK borç faizlerinin silinmesi ile ilgili son dakika gelişmesi! Hazic işlemleri durduruldu, kapsam genişletiliyor KYK borcu olanları ilgilendiren flaş gelişme! Boç faizleri silinecek. KYK borçlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. KYK borçlarıyla ilgili son viraja girildi. Borçlarla ilgili formüller ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre düzenlemeyle ilgili olarak, icralık olanların borçlarının anapara üzerinden yapılandırılması, ödemelerin 2 yıl sonra başlayacağı koşulunun kaldırılması, peşin veya taksitli ödeme tablosu gibi seçenekler üzerinde duruluyor. Borcunu ödeyenlere ise hakkaniyet açısından kısmi veya anapara dışında yapılan ödemenin tümünün iadesi seçeneklerinin mümkün olup olmayacağı üzerinde durulduğu ifade ediliyor. Öte yandan AK Parti’nin ekimde Meclis gündemine getireceği Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) kredi faizlerinin silinmesine yönelik çalışmanın kapsamının genişletilmesi planlanıyor.
4.08.2022 Ekonomi
KYK borcunu ödeyenler ne olacak, ödemeye devam edenler için yeni bir karar alınacak mı? Ödenen ücretler iade edilecek mi? KYK borcunu ödeyenler için yeni formül masada!
KYK borcunu ödeyenler ne olacak, ödemeye devam edenler için yeni bir karar alınacak mı? Ödenen ücretler iade edilecek mi? KYK borcunu ödeyenler için yeni formül masada! KYK borçlarına yönelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde açıklama yapmış, öğrenim kredisinin geri ödemesiyle ilgili yalnızca ana paranın tahsil edileceğini duyurmuştu. KYK borçlarıyla ilgili alınan karar sonrası KYK borcunu ödeyenler, kendilerinin ödedikleri paralara da af gelip gelmeyeceğini sorgulama başladı. Peki, KYK borcunu ödeyenler ne olacak, ödemeye devam edenler için yeni bir karar alınacak mı?
26.07.2022 Eğitim
KYK borçlarıyla ilgili önemli gelişme! Milyonları ilgilendiriyor! Yeni formül...
KYK borçlarıyla ilgili önemli gelişme! Milyonları ilgilendiriyor! Yeni formül... KYK borçlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. KYK borçlarıyla ilgili son viraja girildi. Borçlarla ilgili formüller ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre düzenlemeyle ilgili olarak, icralık olanların borçlarının anapara üzerinden yapılandırılması, ödemelerin 2 yıl sonra başlayacağı koşulunun kaldırılması, peşin veya taksitli ödeme tablosu gibi seçenekler üzerinde duruluyor. Borcunu ödeyenlere ise hakkaniyet açısından kısmi veya anapara dışında yapılan ödemenin tümünün iadesi seçeneklerinin mümkün olup olmayacağı üzerinde durulduğu ifade ediliyor.
26.07.2022 Ekonomi
Sörloth, Weghorst derken Beşiktaş yeni golcüsünü buldu! 4,5 milyon euro'luk anlaşma
Sörloth, Weghorst derken Beşiktaş yeni golcüsünü buldu! 4,5 milyon euro'luk anlaşma Batshuayi, Güven Yalçın ve Larin gibi yıldızlarıyla yollarını ayıran Beşiktaş, Ekvadorlu golcü Jordy Caicedo ile anlaşmaya vardı.
10.06.2022 Beşiktaş
MTV borç sorgulama! MTV ödeme nereden yapılır? Kim, ne kadar ödeyecek? MTV taksit ödeme tarihleri!
MTV borç sorgulama! MTV ödeme nereden yapılır? Kim, ne kadar ödeyecek? MTV taksit ödeme tarihleri! Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde (MTV) ilk taksit için son günlere girildi! Yılda iki kere ödenmesi gereken MTV'de ilk taksit ocak ayında ödeniyor. Yeni yılla birlikte MTV tutarları yükseltilmişti. Araç sahipleri MTV ödeme tarihlerini araştırıyor. Peki, MTV ödeme nereden yapılır? MTV son ödeme tarihi ne zaman? MTV borç sorgulama nasıl yapılır? İşte MTV taksit ödeme tarihleri!
21.01.2022 Ekonomi
Serbest kalır maddesi 4 milyon euro çıkınca şok oldu! Avcı transferden vazgeçti
Serbest kalır maddesi 4 milyon euro çıkınca şok oldu! Avcı transferden vazgeçti Trabzonspor'un ısrarla transfer etmek istediği tecrübeli stoper Koray Günter'in sözleşmesinde '4 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi çıktı.
15.01.2022 Trabzonspor
SGK borçları ile ilgili flaş gelişme! Büyük kolaylıkta son fırsat! Tarih verildi
SGK borçları ile ilgili flaş gelişme! Büyük kolaylıkta son fırsat! Tarih verildi SGK borçlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Borçlar siliniyor. SGK borçlarıyla ilgili son fırsat. SGK borçlarına ait ilk taksiti süresinde ödeyemeyenler ile genel sağlık sigortası borçları nedeniyle yapılandırmaya başvuramayanlar bu hususlarda bir kolaylık olup olmadığını merak ediyor. SGK mevzuatında alternatif kolaylıklar yer almaktadır. Taksitle ödeme seçeneğini seçmesine rağmen ilk taksit ödemesini 30 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştiremeyenler, SGK’ya başvurup talepte bulunmaları hâlinde borcun tamamının geç ödeme zammıyla birlikte peşin olarak 31/12/2021 tarihine kadar ödenmesi mümkün bulunmaktadır. Bu bağlamda vatandaşların yapılandırma haklarının kaybolmaması için iş yerinin tescilli bulunduğu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerine/Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüklerine başvurarak taksitli ödeme yapılandırmasının peşin ödemeyle ifa etmek istediklerine dair bir an evvel yapmaları lehlerine olacaktır.
11.12.2021 Çalışma Hayatı
Borcu olanlar dikkat! Tarih verilerek uyarı yapıldı, gecikme faizi...
Borcu olanlar dikkat! Tarih verilerek uyarı yapıldı, gecikme faizi... Borcu olanlar için kritik uyarı geldi. Yapılandırmadan yararlanan vatandaşlardan ilk taksit ödemelerini yapmayanların 31 Aralık tarihine kadar gecikme faizi ile birlikte ödemelerini yapabilecekleri duyuruldu.
8.12.2021 Ekonomi
Taksit ödemeleri durduruluyor! Resmen açıklandı, ödeme yapanlar...
Taksit ödemeleri durduruluyor! Resmen açıklandı, ödeme yapanlar... Taksit ödemeleri durdurulacak. Detaylar tek tek açıklandı. Yeni yol haritası belirlendi. Faizsiz konut şirketleri ile ilgili TMSF'den duyuru yapıldı. Tasfiyesine karar verilen şirketlerde mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalar devam ediyor. Henüz teslimat almamış tasarruf birikimi ödemesi yapan müşterilerin sözleşmeden kaynaklanan taksit ödemeleri durdurulacak. Bu kişiler daha sonra yapılacak duyurular ile alacaklarını tasfiye komisyonuna bildirmeye çağrılacak. Teslimat alan finansman dönemindeki müşteriler ise, taksitli borçlarını sözleşme koşullarına uygun şekilde ve düzenli olarak, sadece ilgili şirketlerin web sayfalarında yer alan banka hesap numaralarına ödeyecek. Vadesi geldiği halde ödemesini yapmayanlar hakkında hukuki takip işlemleri başlatılacak.
6.08.2021 Ekonomi
Hesaplara tek seferde  8.284 TL yatırılıyor
Hesaplara tek seferde 8.284 TL yatırılıyor Zam yapıldı. Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Ödeme miktarı değişti. Temmuz ayından itibaren geçerli olmak üzere hesaplara 8.284 TL yatırılıyor. Temmuz ayı kamu çalışanları ve emekliler için zam ayı oldu. Kıdem tazminatı tavanı da temmuz ayı itibarı ile değişti. Yapılan zam ile 8.284 lira oldu. Kıdem tazminatının tek seferde ödenmesi gerekiyor. Ancak bazı işverenler taksitli ödeme yoluna gidiyor. İşveren kıdem tazminatı ödemesini taksitle ödemek isterse bunu çalışana bildirmesi ve onun da bu talebi kabul etmesi gerekiyor. Bu durumda ödeme taksitle yapılabiliyor ve işçinin taksitlendirilerek ödeme için faiz talep etme hakkı da bulunuyor.
19.07.2021 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Yarısı siliniyor
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Yarısı siliniyor Arabası olan vatandaşları çok yakından ilgilendiriyor. Yürürlüğe girdi. Yarısı siliniyor. Geçen hafta yürürlüğe giren yeni yapılandırma kanunundan motorlu taşıtlar vergisi, trafik para cezası ile köprü ve otoyol geçiş ücreti borcu olan araç sahipleri de yararlanacak. Davadan vazgeçenlerin trafik cezası ve köprü-otoyol kaçak geçiş cezalarının yarısı silinecek. Peşin ödeme yapanlardan ise gecikme faizi yerine hesaplanan enflasyon farkının yüzde 90’ı alınmayacak.
15.06.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullananlara faizsiz para! Ödeme süresi...
Kredi kartı kullananlara faizsiz para! Ödeme süresi... Kredi kartı kullanan herkes için geçerli. Faizsiz kredi imkanı sağlanıyor. 40 gün boyunca geçerli. Bankaların kredi kartlarını kullanan müşterilerin pek çoğu haberdar değil. Kredi kartını doğru ve etkin bir şekilde kullanarak faizden etkilenmeden nakit para kullanılabiliyor. İşte kredi kartı kullanımı ile ilgili bilinmeyen detaylar...
9.05.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili yeni karar! 31 Mayıs'a kadar süre verildi
Doğal gaz faturaları ile ilgili yeni karar! 31 Mayıs'a kadar süre verildi Çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren gelişme. Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! Tüm abonelere duyuruldu. Borcu olan herkesi ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını döneminde yaşanan ekonomik zorluklar nedeni ile birçok vatandaş faturasını ödemekte zorlandı. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için harekete geçti. Komisyon ya da vade farkı olmadan taksit imkanı sunuluyor. Hiçbir ek ödeme yapmadan borcunu yapılandırmak isteyenler için vadeli ödeme seçeneği 31 Mayıs tarihine kadar uzatıldı. İsteyen tüketiciler kredi karı ile de ödeme yapabilecekler.
20.04.2021 Ekonomi
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! 3 gün kaldı, yüzde 50 indirim...
Borcu olan herkesi ilgilendiriyor! 3 gün kaldı, yüzde 50 indirim... Borcu olan herkes için çok önemli. Geri sayım başladı. Kamuya olan borçlarda yapılandırmanın bozulmaması için 2. taksitin 31 Mart'a kadar ödenmesi gerekiyor. Yapılandırmanın ilk taksitinin süresinde ödenmesi şartıyla, kalan borcun tamamının söz konusu tarihe kadar ödenmesi halinde katsayı uygulanmayacak ve Yİ-ÜFE oranı esas alınarak hesaplanacak tutardan yüzde 50 indirim yapılacak. Peşin ödeme seçeneğini tercih ettiği halde bu borçlarını zamanında ödemeyen ya da eksik ödeyen mükelleflere de yapılandırma hakları bozulmadan borçlarını gecikme zammıyla 31 Mart'a kadar ödemeleri için imkan tanınıyor.
27.03.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! 31 Mart…
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! 31 Mart… Milyonlarca kişiyi kapsıyor. Çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren gelişme. Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! Tüm abonelere duyuruldu. Borcu olan herkesi ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını döneminde yaşanan ekonomik zorluklar nedeni ile birçok vatandaş faturasını ödemekte zorlandı. İGDAŞ doğal gaz faturasını ödemekte zorlananlar için harekete geçti. Komisyon ya da vade farkı olmadan taksit imkanı sunuluyor. Hiçbir ek ödeme yapmadan borcunu yapılandırmak isteyenler için vadeli ödeme seçeneği 31 Mart tarihine kadar geçerli. Kredi kartı ile ödeme yapmak da mümkün.
19.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Taksitli Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taksitli ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.