Taksim Metro

Taksim Metro

Son dakika Taksim Metro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taksim Metro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taksim Metro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taksim Metro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taksim metro gelişmeleri de dahil olmak üzere 554 taksim metro haberi bulunmuştur. Tüm taksim metro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksim'de 8 Mart önlemleri alındı
Taksim'de 8 Mart önlemleri alındı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yapılması planlanan yürüyüş öncesi Taksim Meydanı ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı. İstanbul Valiliğinin aldığı karar uyarınca Taksim ve Şişhane Metro istasyonları ile Taksim-Kabataş füniküler hattı saat 14.00 itibarıyla kapatıldı. Demir bariyerlerle çevrelenen Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne çıkan ara sokaklar ise saat 16.00 sonrası kapatılacak.
8.03.2023 Gündem
Taksim metrosunda raylara düşen yolcu nedeniyle seferler durdu
Taksim metrosunda raylara düşen yolcu nedeniyle seferler durdu Taksim Metro istasyonunda, raylara düşen yolcu nedeniyle seferler durdu. İstasyona polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
5.01.2023 Gündem
Taksim metro neden kapalı, Taksim Şişhane metro kapatıldı mı?
Taksim metro neden kapalı, Taksim Şişhane metro kapatıldı mı?   İstanbul Valiliği'nin kararıyla saat 15.00'ten itibaren İstanbul Metrosu'nun Şişhane ve Taksim istasyonları işletmeye kapatılacak. Peki, Metro neden kapalı?
25.11.2022 Gündem
Taksim Metro İstasyonu’nda yangın! Ekipler sevk edildi
Taksim Metro İstasyonu’nda yangın! Ekipler sevk edildi Taksim Metro İstasyonu'nda elektrik panosundan çıktığı iddia edilen yangın itfaiye ekiplerince müdahale edilerek söndürüldü. Metro İstanbul, Taksim Metro İstasyonu ile Taksim-Kabataş Feniküler hattının yangın nedeniyle işletmeye kapatıldığını duyurdu. Çalışmaların sona ermesinin ardından Metro İstanbul, istasyon ve fenikülerin işletmeye açıldığını açıkladı. 
24.04.2022 Yaşam
Taksim metrosu kapalı mı, çalışıyor mu? Taksim metrosu neden kapalı?
Taksim metrosu kapalı mı, çalışıyor mu? Taksim metrosu neden kapalı? Taksim metrosu kapalı mı, çalışıyor mu? Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi nedeniyle seferler durduruldu.
6.09.2021 Gündem
Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi! Seferler durduruldu
Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi! Seferler durduruldu Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi nedeniyle seferler durduruldu.
6.09.2021 Gündem
Taksim Metro İstasyonu'ndaki intihar girişimi kamerada
Taksim Metro İstasyonu'ndaki intihar girişimi kamerada Taksim Metro İstasyonu'nda bir kadının intihar girişiminde bulunduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
21.05.2021 Yaşam
Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi
Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi nedeniyle seferler duruduruldu.
21.05.2021 Haber
Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi!
Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi! Taksim Metro İstasyonu'nda intihar girişimi nedeniyle seferlerde aksama oldu. İntihar girişiminde bulunan kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
21.05.2021 Gündem
Taksim metro girişi ve füniküler kapatılacak
Taksim metro girişi ve füniküler kapatılacak İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada, "Taksim metro girişi ve füniküler 14.00 itibarıyla kapatılacak" ifadelerini kullandı.
8.03.2021 Gündem
Taksim Metro İstasyonu intihar girişim nedeniyle kapatıldı
Taksim Metro İstasyonu intihar girişim nedeniyle kapatıldı Taksim Metro İstasyonu'nda raylara atladığı iddia edilen kişi, iki vagon arasında kalarak hayatını kaybetti.
25.11.2020 Yaşam
Genç kadının peşine düşmüştü! Kendini böyle savundu
Genç kadının peşine düşmüştü! Kendini böyle savundu İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde genç kadını adım adım takip ederek taciz ettiği iddiasıyla polisler tarafından suçüstü yakalanıp serbest bırakılan ancak ertesi gün hakkında şikayet olması üzerine tutuklanan S.T. hakim karşısına çıktı. S.T. "Düşecek gibiydi, yanında yürüdüm" diyerek tahliyesini talep etti. Mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
19.10.2020 Gündem
Metro son seferleri 21.00'a çekildi
Metro son seferleri 21.00'a çekildi İSTANBUL'da metro seferleri 21.00'de sona erdi. Şimdiye kadar 00.00'a kadar yapılan seferler koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararla, 06.00-21.00 saatleri arasında yapılacak.
6.04.2020 Gündem
Taksim'e çıkan yollar araç trafiğine kapatıldı!
Taksim'e çıkan yollar araç trafiğine kapatıldı! İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları dolayısıyla Taksim Meydanı'na çıkan yollar araç trafiğine kapatıldı. Beşiktaş Meydanı ve Barbaros Bulvarı çevresinde de çok sayıda polis sabahın erken saatlerinden itibaren geniş güvenlik önlemi aldı.
1.05.2019 Gündem
İstanbul'da bugün bu yollar trafiğe kapalı!
İstanbul'da bugün bu yollar trafiğe kapalı! 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Bakırköy Cumartesi Halk Pazarı Alanı'nda gerçekleştirilecek kutlamalar nedeniyle ve kutlamalara kapatılan Taksim meydanı çevresinde bazı yollar trafiğe kapatıldı.
1.05.2019 Gündem
İstanbul'da bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliği Bakırköy'de yapılacak 1 Mayıs kutlaması nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.
30.04.2019 Gündem
Taksim Meydanı'nda ceset bulundu
Taksim Meydanı'nda ceset bulundu İstanbul Taksim Meydanı'nda metro istasyonu girişinde bir erkek cesedi bulundu. Kalabalık tarafından farkedilen cesedin 21 yaşındaki Gökhan Özgel'e ait olduğu belirlendi.
7.10.2018 Yaşam
Dizi oyuncusu sahte polis kimliğiyle yakalandı
Dizi oyuncusu sahte polis kimliğiyle yakalandı Oyuncu ve müzisyen Fatih Göksel Aydoğduoğlu, polis çevirmesinde sahte başkomiser kimliğiyle yakalandı. Oyuncu için 5 yıla kadar hapis cezası istendi.
24.09.2018 Gündem
Son dakika! Meteoroloji'den iyi haber geldi
Son dakika! Meteoroloji'den iyi haber geldi Son dakika haberi... İstanbul'da gece yarısı aniden başlayan sağanak yağmur bugün şiddetini arttırdı. Yağışa yakalananlar zor anlar yaşadı. Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ulaşılamayan yer yok. Bu bir afettir." denildi. Orman ve Su İşleri Bakanı da yağışların çarşamba gününe kadar süreceğini açıkladı. Meteoroloji'den gelen son açıklamada ise yağışın saat 15.00'ten sonra Trakya ve İstanbul'da etkisini azaltacağı belirtildi.
18.07.2017 Yaşam
Taksim Metro İstasyonu'nda dehşet verici anlar
Taksim Metro İstasyonu'nda dehşet verici anlar TAKSİM Metro İstasyonu'nda intihar girişiminde bulunan Metin Yünci'nin metro önüne atlama anı saniye saniye kameraya yansıdı.
22.09.2016 Haber
Taksim'de büyük şok! 1 kişi ağır yaralı
Taksim'de büyük şok! 1 kişi ağır yaralı Taksim'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Görme engelli bir genç, sevgilisinden ayrıldığı için hareket halindeki trenin önüne atladı, itfaiye ve sağlık ekipleri yaralı olarak kurtardı
29.09.2021 Gündem
Yürüyen merdivende yerinden çıkan fırça 2 turisti yaraladı
Yürüyen merdivende yerinden çıkan fırça 2 turisti yaraladı Taksim Metrosu yürüyen merdivenlerinde bir bölümü yerinden çıkan fırçaya takılan 2 turist yaralandı.
22.08.2016 Yaşam
Taksim Metro durağı 45 dakika kapatıldı
Taksim Metro durağı 45 dakika kapatıldı Taksim metro istasyonundaki seferler, asılsız ihbar nedeniyle bir süre yapılamadı...
29.09.2021 Gündem
Eylül’de “İstanbul nefes alacak”
Eylül’de “İstanbul nefes alacak” George Dalaras, Serkan Çağrı, Trilok Gurtu, Ghassan Abu Haltam, Umman Rouh Trio, Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, Ivo Papazov & Trakia Band, The Dakota Jim Band, Doğukan Manço, Cansu, Fettah Can, Gökhan Tepe, Hakan Aysev, Keremcem, Mine Mucur, Öykü Gürman, Yavuz Bingöl, Zara… 4. Uluslararası Klarnet Festivali’nde…
2.09.2015 Kültür Sanat
Metrobüste bomba alarmı!
Metrobüste bomba alarmı! İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün geçtiğimiz günlerde tüm birimlere gönderdiği terör olaylarına karşı 'uyarı' yazısı üzerine polis, dün bazı metrobüsleri durdurarak arama yaptı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taksim Metro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taksim metro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.