Gazete Vatan Logo

Taksim'de büyük şok! 1 kişi ağır yaralı

Taksim'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Görme engelli bir genç, sevgilisinden ayrıldığı için hareket halindeki trenin önüne atladı, itfaiye ve sağlık ekipleri yaralı olarak kurtardı

Taksim'de büyük şok! 1 kişi ağır yaralı

Son dakika haberleri: İstanbul Taksim Metro İstasyonu’nda görme engelli bir genç, hareket halindeki trenin önüne atladı. Ağır yaralanan ve sıkıştığı yerden itfaiyenin çıkardığı Metin Yünci adlı genç, hastaneye kaldırıldı. Olay nedeniyle Hacıosman-Yenikapı metro seferleri yaklaşık bir saat durdu. Taksim Metro İstasyonu’nda dün akşam saat 17.50’de, Yenikapı-Hacıosman seferini yapan hareket halindeki trenin önüne bir genç atladı.

En yoğun olduğu iş çıkışı saaatinde yaşanan olay nedeniyle metro seferleri durduruldu. İstasyona itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Metro istasyonundaki yolcular boşaltılırken gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarılan genç, ambulansla Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İsminin Metin Yünci (23) olduğu öğrenilen gencin kız arkadaşından ayrıldığı için bunalıma girerek hayatına son vermek istediği iddia edildi. Yünci’nin görme engelli olduğu öğrenildi. Yaklaşık bir saat aksayan metro seferleri normale döndü.

Haberin Devamı