Takma

Takma

Son dakika takma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan takma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını takma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Takma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan takma gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.264 takma haberi bulunmuştur. Tüm takma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdükleri suçlamasıyla haklarında 18'er yıl hapis cezası verilen Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29), dosyanın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden hakim karşısına çıktı.
17.05.2024 Gündem
Kaşıntıyla başladı, 22 yaşında gözünün rengi değişti! Meğer tek yaptığı şey gözünü kör etmiş
Kaşıntıyla başladı, 22 yaşında gözünün rengi değişti! Meğer tek yaptığı şey gözünü kör etmiş 22 yaşındaki Lillie Barrett güzel kirpiklere sahip olayyım derken gözünü kör etti.
27.04.2024 Yaşam
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı
Trafik cezaları iptal edildi! Bakan Yerlikaya detayları aktardı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "9 günlük bayram tatilinde 6 bin 530 kaza meydana geldi, 75 kişi hayatını kaybetti" dedi. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi
Bayram tatilinde kazalarda acı bilanço! Bakan Yerlikaya: Selektör cezaları iptal edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline ilişkin trafik verileriyle ilgili basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, bayram tatilinde 6 bin 530 trafik kazası meydana geldiğini, 75 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, Düzce’de diğer sürücülere selektörle radar denetimini haber veren 14 sürücüye kesilen trafik cezalarının iptal edildiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
'Mahzen'den Temel Ünlü çıktı! Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu
'Mahzen'den Temel Ünlü çıktı! Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen 'Mahzen-15' operasyonuna ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Geçen yıl Kadıköy’de bisikletli Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olan Temel Ünlü'nün de operasyonda çökertilen 'Çetinler' grubunun üyesi olduğu öğrenildi. Şüphelilerin Relax, Zümrüt, Arap, Esenkent, Happy, Hayalet gibi isimler kullandıkları belirlendi.
21.03.2024 Gündem
Adana 80 yaşındaki hastaya 8 saatlik ameliyatta biri çok riskli 5 operasyon! Türkiye'de bir ilk yaşandı
Adana 80 yaşındaki hastaya 8 saatlik ameliyatta biri çok riskli 5 operasyon! Türkiye'de bir ilk yaşandı Adana'da, Emine Rozi'ye (80), 1,5 yıl önce aort kapağına yerleştirilen tel kafesinin çıkarılması için yapılan ameliyatta ayrıca yerine biyolojik aort kapağı kondu, diğer kapağın yerine yeni mitral biyolojik kapak yerleştirildi, 3'üncü kapak tamir edildi, tıkalı 2 kalp damarına baypas yapıldı, aort damarı genişletildi. Prof. Dr. Mehmet Şah Topçuoğlu, aort kapağına yerleştirilen tel kafesinin çıkartılması operasyonunun bugüne kadar dünyada 30 hastaya yapıldığını, bu hastaların yarısının ameliyat masasında hayatını kaybettiğini, yaptıkları ameliyatın ise Türkiye'de ilk olduğunu söyledi.
12.03.2024 Adana
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
Çukur Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Çukur Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar?
Çukur Ayna Kullanım Alanları Nelerdir? Çukur Ayna Günlük Hayatta Ne İşe Yarar? Çukur aynalar ışığı odaklamak için kullanılır. Merceklere de benzeyen çukur aynaların günlük hayatta çok fazla kullanımları bulunur. Çukur aynalar çeşitli yerlerde ve ihtiyaca göre kullanılır. Genellikle bilim insanları teleskop ve mikroskoplarda da çukur aynaları kullanırlar. 
3.02.2024 Yaşam
Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir?
Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir? Vehhabi ve Vehhabilik terimleri zaman zaman gündeme geliyor. 18. yüz yılda Osmanlı topraklarında ortaya çıkan ve tasavvuf akımına karşı reddiye çıkışlarıyla gündeme gelen Vehhabilik, Arap yarım adasında ortaya çıktı. Peki, Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir?
1.02.2024 Gündem
Filgran Nedir, Ne İşe Yarar? Filgran Ekleme Ve Kaldırma Yöntemleri Nelerdir?
Filgran Nedir, Ne İşe Yarar? Filgran Ekleme Ve Kaldırma Yöntemleri Nelerdir? Fotoğrafları ya da ekipmanların daha iyi bir fotoğraf çekebilmesini sağlayan araçlar ve arka planlardan oluşmaktadır. Programlar vasıtasıyla bu tarz uygulamalar çok geniş boyutları kadar yayılmaktadır. Daha hoş görünmesini sağlayarak ortama yardımcı olmaktadır.
28.01.2024 Gündem
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı
TikTok'ta akım olan 'ölüm çelmesi' genç kızın hayatını kararttı Antalya’da yaklaşık 9 yıldır basketbol ve ragbi sporuyla başarıdan başarıya imza atan 17 yaşındaki Nilsu, milli takım hayalleri kurarken iki arkadaşının yaptığı ve son 4 yıldır TikTok’ta akım olan ‘çelme takma’ şakasının kurbanı oldu. Omurgasında kırık oluşması sonucu 1 ay oyunca çelik korseyle yatağa mahkum kalan genç kız, 3-4 aylık süre sonra antrenmanlara başlayabilecek.
10.01.2024 Gündem
Mimar Fergio beyin maskesi düştü! Ortaya 'köle' çıktı, videolar, müstehcen partiler...
Mimar Fergio beyin maskesi düştü! Ortaya 'köle' çıktı, videolar, müstehcen partiler... Fergio House operasyonunda gözaltına alınanlar arasında ‘özel’ partiler organize eden ve “Fergio Bey” takma adını kullanan Ferhat G. de var. Kendisini saygın bir işinsanı olarak tanıtan Ferhat G.’nin mimar olduğu ortaya çıktı. Paylaştığı videolarda maske takan ‘Fergio’, yanındakilere de ‘köle’ diye sesleniyor...
30.12.2023 Gündem
Mimar Fergio beyin maskesi düştü! Ortaya 'köle' çıktı, videolar, müstehcen partiler...
Mimar Fergio beyin maskesi düştü! Ortaya 'köle' çıktı, videolar, müstehcen partiler... Fergio House operasyonunda gözaltına alınanlar arasında ‘özel’ partiler organize eden ve “Fergio Bey” takma adını kullanan Ferhat G. de var. Kendisini saygın bir işinsanı olarak tanıtan Ferhat G.’nin mimar olduğu ortaya çıktı. Paylaştığı videolarda maske takan ‘Fergio’, yanındakilere de ‘köle’ diye sesleniyor...
30.12.2023 Gündem
Yaban Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Yaban Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Yaban Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Yaban Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Yaban kitap konusu, köye gelen bir yabancı ve halk arasındaki diyaloglardan oluşmaktadır. Yaban roman tarzında geliştirilmiş bir kitaptır. Yazıldığı dönemde yoğun ilgi görerek Türk Edebiyatında hak ettiği yeri almıştır. Yaban yani köye gelen yabancıyı tanımlayan bir takma addır. Yakup Kadri Karaosmanoğlu’nun anı-günlük şeklinde kaleme almış bulunduğu bir romandır. Yaban, cehaletin etkileri ve aydınların çaresizliklerini gözler önüne sermektedir. 
25.12.2023 Eğitim
Otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta başlıyor
Otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Şehirler arası yolcu taşımacılığı faaliyetlerinde kullanılan otobüslerde araç takip cihazı takma zorunluluğu olacak, taşıtların konum, tarih ve saat bilgileri 2 dakikalık periyotlar halinde Bakanlığımızın ‘Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi’ne (U-ETDS) elektronik ortamda iletilecek” dedi.
17.12.2023 Gündem
Dolandırıcılardan yeni yöntem! ATM’lere saldırılar arttı: QR kodla işlem yapmak güvenli mi?
Dolandırıcılardan yeni yöntem! ATM’lere saldırılar arttı: QR kodla işlem yapmak güvenli mi? Dolandırıcıların hedefinde banka ATM'leri var. Bankacılık işlemlerinin birçoğunu yapabildiğimiz ATM'ler gündelik hayatı kolaylaştırsa da bazı riskleri de beraberinde getirdi. Özellikle pandemi sonrası dolandırıcıların ATM’lere yönelik saldırıları daha da arttı. Hem sosyal medyada hem de çözüm platformlarında ATM dolandırıcılıklarıyla ilgili onlarca şikâyet bulunuyor. Peki dolandırıcılar hangi yöntemleri kullanıyor? Kullanıcılar nelere dikkat etmeli? QR kod ile işlem yapılması güvenilir mi? Uzmanlar hurriyet.com.tr’ye anlattı.
12.12.2023 Gündem
Kış lastiği cezası ne kadar? Kış lastiği hangi araçlarda zorunlu, kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği takmama cezası 2023…
Kış lastiği cezası ne kadar? Kış lastiği hangi araçlarda zorunlu, kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor? Kış lastiği takmama cezası 2023… Kış lastiği takma zorunluluğu öne çekildi. Kış mevsimiyle birlikte trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla hayata geçirilen kar lastiği uygulaması için Valilik açıklaması geldi. Peki, 2023 kış lastiği uygulaması ne zaman başlıyor, hangi araçlarda zorunlu?
22.11.2023 Ekonomi
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı Güzellik merkezi sahibi fenomenler Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından panikte. Ne yapacağını şaşıran fenomenler sosyal medya hesaplarında büyük bir temizliğe başladı. Ama vergi müfettişleri onları peşine düştü bile. İşte o fenomenlerden Nevra Bilem ile ilgili de bir gerçek ortaya çıktı. Onlarca kişi, 'Nevra Bilem bizi dolandırdı' diye suç duyurusunda bulundu.
11.11.2023 Gündem
Türk polisi Comanchero suç örgütünü çökertti! Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı
Türk polisi Comanchero suç örgütünü çökertti! Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce çökertilen uluslararası suç örgütü "Comanchero" ile ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen aralarında suç örgütü lideri Hakan Ayık ile örgüt yöneticileri Maximillian Rıvkın (Cem Cansu) ve Necmi Şaki'nin de bulunduğu 18 şüphelinin tutuklandığı soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. FBI destekli 16 ülkede yapılan operasyonlarda çok sayıda şüphelinin gözaltına alınması sonrasında lider kadronun Hakan Ayık önderliğinde Türkiye'ye geldiği tespit edildi. Savcılık, şüphelilerin malvarlığı değerlerini aklamak ve para transferlerinin sorunsuzca yapılması için döviz bürosu çalıştırdıkları, sıcak para döngüsünü sağlamak adına otel işlettiklerinin tespit edildiğini tutuklama talebi gerekçesinde yer verdi.
6.11.2023 Gündem
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Lucifer Michaelson kimdir? Kaan Alkan Lucifer nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Lucifer Michaelson eski hali
Lucifer Michaelson kimdir? Kaan Alkan Lucifer nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Lucifer Michaelson eski hali Sosyal medyada yaklaşık 2 milyon takipçisi olan ve Lucifer Michaelson takma adını kullanan Youtuber Kaan Alkan, göz rengi değiştirme ameliyatı sonrasında kendisine ameliyat konusunda danışan Maria Shirley Danieli'nin dolandırıcılıkla suçlaması üzerine hakim karşısına çıktı. Kaan Alkan'ın "Zincirleme şekilde dolandırıcılık" suçlamasından 7,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.
14.09.2023 Gündem
'Lucifer' hakim karşısına çıktı! İstenen hapis cezası belli oldu
'Lucifer' hakim karşısına çıktı! İstenen hapis cezası belli oldu Sosyal medyada yaklaşık 2 milyon takipçisi olan ve Lucifer Michaelson takma adını kullanan Youtuber Kaan Alkan, göz rengi değiştirme ameliyatı sonrasında kendisine ameliyat konusunda danışan Maria Shirley Danieli'nin dolandırıcılıkla suçlaması üzerine hakim karşısına çıktı. Kaan Alkan'ın "Zincirleme şekilde dolandırıcılık" suçlamasından 7,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.
14.09.2023 Gündem
71 Plaka Neresi? 71 Hangi Şehrin Plakası? 71 Hangi İlin Plaka Kodu?
71 Plaka Neresi? 71 Hangi Şehrin Plakası? 71 Hangi İlin Plaka Kodu? Günümüzde birçok farkı aracın kullanıldığı bilinmektedir. Bu araçlar arasında otomobil, motosiklet, kamyonet ve daha birçok tür bulunur. Tabi yasal olarak plakalı olması gereken bu araçlar başka türlü trafiğe çıkamazlar. Ayrıca aracın nizami şekilde plakasını takılı olması şarttır. Ülkemiz için konuşacak olursak eğer her şehirde iki rakamlı plaka kodlarına rastlama şansımız vardır. Bunun için tek rakamlı plaka kodlarına 0 eklenerek iki rakam yapılmaktadır. 
29.08.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Takma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki takma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.