Tahmin

Tahmin

Son dakika tahmin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tahmin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tahmin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tahmin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tahmin gelişmeleri de dahil olmak üzere 30.441 tahmin haberi bulunmuştur. Tüm tahmin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika sağanak yağış uyarısı Meteororloji'den geldi! 18 il için sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar uyarısı...
Son dakika sağanak yağış uyarısı Meteororloji'den geldi! 18 il için sel, su baskını ve kuvvetli rüzgar uyarısı...Sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ankara, Kayseri, Niğde, Nevşehir çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Karadeniz ile Çankırı, Kars ve Ardahan çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
26.07.2024Gündem
Altın fiyatları için kritik tahmin uzman isimnden geldi: Sadece 5 gün kaldı
Altın fiyatları için kritik tahmin uzman isimnden geldi: Sadece 5 gün kaldıAltın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yaklaşan ağustos ayı öncesinde altın fiyatlarına ilişkin tahminlerini açıkladı. İşte İslam Memiş’in altın fiyatları için son tahmini.
26.07.2024Ekonomi
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ülkenin ekonomik büyümesine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.
25.07.2024Dünya
İstanbul Çatalca'da Ukrayna'ya ait olduğu tahmin edilen patlayıcı madde yüklü jetski bulundu
İstanbul Çatalca'da Ukrayna'ya ait olduğu tahmin edilen patlayıcı madde yüklü jetski bulunduİstanbul Çatalca Sahili’nde Ukrayna donanmasına ait olduğu tahmin edilen üzerinde patlayıcı madde yüklü bir jetski bulundu.
25.07.2024Gündem
Hamster Kombat günlük combo kart 25 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 25 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 25 Temmuz 2024
Hamster Kombat günlük combo kart 25 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 25 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 25 Temmuz 202425 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 25 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 25 Temmuz…
25.07.2024Ekonomi
18 şehirde sağanak yağışlar etkili olacak! Meteoroloji sel ve su taşkınlarına karşı uyardı
18 şehirde sağanak yağışlar etkili olacak! Meteoroloji sel ve su taşkınlarına karşı uyardıGök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, İç Ege'nin doğusu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ve İskenderun Körfezi, İç Anadolu'nun batı ve güneyi, (Samsun hariç) Batı ve Orta Karadeniz kıyı illeri ve Bolu ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Trakya'nın kuzeyi, İç Ege'nin doğusu, Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
24.07.2024Gündem
‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor! Trump’a suikast girişimini önceden bildi… Yeni öngörülerini paylaştı
‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor! Trump’a suikast girişimini önceden bildi… Yeni öngörülerini paylaştıÖngörüleriyle dikkat çeken medyumların sayısında gözle görülür bir artış yaşanıyor. Nostradamus’un mirasından ilham alan İngiliz medyum Craig Hamilton-Parker ise 'Yeni Nostradamus' ve ‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor. Daha önce koronavirüs pandemisi, terör saldırıları ve Brexit gibi olayları doğru tahmin eden Hamilton-Parker, son olarak da Trump'a suikast girişimini önceden bildi. Kehanetleriyle ilgi gören Hamilton-Parker sırlarını ve bundan sonra neler yaşanacağını açıkladı.
24.07.2024Dünya
Hamster Kombat günlük combo kart 24 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 24 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 24 Temmuz 2024
Hamster Kombat günlük combo kart 24 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 24 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 24 Temmuz 202424 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 24 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 24 Temmuz…
24.07.2024Ekonomi
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Sokak hayvanlarının sokaktan çekilip rehabilite edilecek ötenazi mümkün değil
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Sokak hayvanlarının sokaktan çekilip rehabilite edilecek ötenazi mümkün değilTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sokak hayvanları düzenlemesine ilişkin açıklamada bulunuyor.
24.07.2024Gündem
İstanbul'da yağmur başladı! Meteoroloji'den çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı verildi
İstanbul'da yağmur başladı! Meteoroloji'den çok sayıda il için kuvvetli yağış alarmı verildiMeteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Sivas, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz’de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
24.07.2024Gündem
Bodrum ilçesinde kanalizasyon terfi merkezinde temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralı
Bodrum ilçesinde kanalizasyon terfi merkezinde temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralıMuğla'nın Bodrum ilçesinde, kanalizasyon terfi merkezine temizlik yapmak için giren gazdan etkilenerek bayıldı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ve merkezte biriken metan gazından zehirlendiği tahmin edilen işçilerden Mehmet Nuri Baştuğ (39) hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.
23.07.2024Gündem
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldıAşırı sıcaklara sağanak yağış arası verilecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Isparta, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz’de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
23.07.2024Gündem
Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?
Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?Türkiye genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, hafta sonuna doğru özellikle iç kesimlerde 7-8 derece düşecek ve yağışlı hava hakim olacak. Peki, Havalar ne zaman serinleyecek, neden bu kadar sıcak? Sıcaklıklar ne zaman düşecek 2024, havalar normale ne zaman dönecek?
23.07.2024Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladıPiyasalarda gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararını merakla bekliyordu. Para Politikası Kurulu faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu.
23.07.2024Ekonomi
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 23 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 23 Temmuz
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 23 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 23 Temmuz23 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 23 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 23 Temmuz…
23.07.2024Ekonomi
Altın, borsa ve dolarda yıl sonu için ezer bozan tahmin! Yatırımcıya alım fırsatı uyarısı geldi
Altın, borsa ve dolarda yıl sonu için ezer bozan tahmin! Yatırımcıya alım fırsatı uyarısı geldiAltın, borsa ve dolar fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Yurt içi piyasalarda gözler bugün Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararında olacak. Peki piyasalarda beklenti ne? Son haftalarda borsa ve altında sert hareketler dikkat çekti. Dolar/TL’de ise zaman zaman 33’ün altı test edildi. Peki son tahminler neler? İşte detaylar...
23.07.2024Ekonomi
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 22 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 22 Temmuz
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 22 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 22 Temmuz22 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 22 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 22 Temmuz…
22.07.2024Gündem
Altın fiyatları için çarpıcı tahmin! Yatırımcıya uyarı geldi
Altın fiyatları için çarpıcı tahmin! Yatırımcıya uyarı geldiAltın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Moody’s’in Türkiye’nin kredi notunu artırmasının ardından gözler yurt içi piyasalara çevrildi. Geçen hafta borsada tüm zamanların en yüksek seviyesi görüldü. Gram altın ise tarihi rekordan sert düşüşe geçti. Öte yandan küresel çapta birçok sektörü olumsuz etkileyen yazılım krizi piyasaları da vurdu. Peki yeni haftada beklentiler neler? Altın ve borsada yön ne olur? İşte detaylar...
22.07.2024Ekonomi
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 21 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 21 Temmuz
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 21 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 21 Temmuz21 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 21 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 21 Temmuz…
21.07.2024Gündem
Meteorooji son hava durumu raprounu açıkladı! Batıda çöl sıcakları doğuda gök gürültülü sağanak yağışlar
Meteorooji son hava durumu raprounu açıkladı! Batıda çöl sıcakları doğuda gök gürültülü sağanak yağışlarRekor sıcaklıklar yurdun büyük bir kısmında hayatı olumsuz etkilerken Karadeniz ve Doğu Anadolu'da sağanak yağışlar etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Van, Artvin ve Ordu ile bu akşam saatlerinde Samsun'un doğu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Giresun'un doğu, Trabzon'un batı kesimleri ile Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
20.07.2024Gündem
Spor Toto’da 15 bilen çıkmadı, heyecan yükselmeye başladı! 30 milyon TL’ye varan ikramiye…
Spor Toto’da 15 bilen çıkmadı, heyecan yükselmeye başladı! 30 milyon TL’ye varan ikramiye…EURO 2024 ve Copa America’nın sona ermesiyle liglere dönüş yaptığımız haftada futbolseverleri Spor Toto heyecanı sarmış durumda. 50. hafta programında 15 bilen çıkmayınca 6 milyon 939 bin 190 TL bu haftaya devretti. Geçtiğimiz hafta 14 bilen 6 kişi, tam 660 bin 875 TL’lik ikramiyenin sahibi olmuştu. Spor Toto’nun devretmesiyle bu hafta eğer ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin çok daha büyük meblağlar kazanması bekleniyor. İddaa’da olduğu gibi Spor Toto’da da doğru adres yine Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli olacak!
20.07.2024İddaa
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 20 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 20 Temmuz
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 20 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 20 Temmuz20 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 20 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 20 Temmuz…
20.07.2024Ekonomi
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?Son dakika haberine göre başta İstanbul olmak üzere birçok ilde gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göreÜlkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ordu, Tokat, Van, İstanbul’un doğusu, Sakarya, Kocaeli çevreleri ve bu akşam saatlerinde Edirne çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
19.07.2024Gündem
Misli’de 4 maçın skorunu da doğru bilerek 3.375 oran tutturdu!
Misli’de 4 maçın skorunu da doğru bilerek 3.375 oran tutturdu!Misli’de gece maçlarında şov yaptı… 4 maçın skorunu da doğru bilerek 3.375 oran tutturdu!
19.07.2024İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Tahmin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tahmin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.