T.K.

T.K.

Son dakika t.k. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan t.k. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını t.k. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

T.K.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan t.k. gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 t.k. haberi bulunmuştur. Tüm t.k. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri...
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri... Ünsüz benzeşmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile başlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeşmesi durumudur. Ünsüz benzeşmesinde son harf yumuşak ünsüz ise yumuşak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle başlamak zorundadır. 
4.02.2024 Gündem
Mahkeme açıkladı! Tayt değil küfür tahrik
Mahkeme açıkladı! Tayt değil küfür tahrik Erzurum'da karısını bıçaklayan adama indirim verilmesinin sebebini mahkeme küfür olarak açıkladı
15.04.2017 Yaşam
PFDK Önder Özen'e acımadı!
PFDK Önder Özen'e acımadı! TÜRKİYE Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), geçtiğimiz hafta Yeni Asır Gazetesi Muhabiri Burak Hakerler’i tehditd edip, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında hakaret içerikli sözler sarfeden Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen’e 3 maç men ve 7 bin TL para cezası ceza verdi.
31.03.2016 TFF 1.Lig
Özen: Aziz Yıldırım’ın sülalesi…
Özen: Aziz Yıldırım’ın sülalesi… Göztepe Teknik Direktörü Özen: Benimle medya üzerinden kavga olmaz.
24.03.2016 Futbol
Erzurum'da cinsel istismar
Erzurum'da cinsel istismar Erzurum’da 19 yaşındaki G...
26.01.2016 Yaşam
Yalova'da silahlar konuştu
Yalova'da silahlar konuştu Yalova Gayrimenkul Fuarı'nın açılışına saatler kala çıkan olayda silahlar konuştu...
14.08.2015 Yaşam
Şehri karıştıran iddiaya Emniyet'ten açıklama
Şehri karıştıran iddiaya Emniyet'ten açıklama Siirt Emniyet Müdürlüğü, 2 genç kızın polisler tarafından zorla alıkonulduğuna ilişkin bazı basın organlarında çıkan haberlere ilişkin açıklama yaparak, söz konusu polislerin görevden uzaklaştırıldığını bildirdi...
29.09.2021 Gündem
Topu eve götüren arkadaşını sırtından bıçakladı
Topu eve götüren arkadaşını sırtından bıçakladı Konya’da 13 yaşındaki çocuk, arkadaşlarıyla oynadığı topu alarak evine götürmesine sinirlenen 14 yaşındaki arkadaşı tarafından sırtından bıçaklandığı iddia edildi...
2.04.2015 Yaşam
'Beni kimin götürdüğünü bilmiyorum'
'Beni kimin götürdüğünü bilmiyorum' Okula gidiyorum diye çıktı...
9.03.2015 Yaşam
'Üzerime rahat bir şey alayım diyerek çıktım!'
'Üzerime rahat bir şey alayım diyerek çıktım!' Çıplak fotoğraflı şantaja 20 yıl hapis istendi
24.01.2013 Yaşam
İnanılmaz 't....k' gafı!
İnanılmaz 't....k' gafı! Müjde Ar'ın ünlü ressam konuğu canlı yayında ağzında öyle bir kelime kaçırdı ki
30.03.2010 Televizyon
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
Ünsüz Yumuşaması Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Yumuşaması Örnekleri Ve Kuralları...
Ünsüz Yumuşaması Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Yumuşaması Örnekleri Ve Kuralları... Dilimizi doğru kullanmak ve yazmak oldukça önemlidir. Hele resmi yazışmalar ve kurumsal yazışmalarda imla hatası yapmadan kurallara uygun bir metin ortaya çıkarmak oldukça önemlidir. Bunun için Türk dil bilgisi kurallarına hakim olmak gerekir. Ünsüz yumuşaması da bu kurallardan biridir. Bir ses olayı olan ve sert ünlülerin, kendinden sonra gelen eke bağlı olarak ses değişimi yaşaması gerektiği durumdur.
5.02.2024 Gündem
Ses Olayları Nelerdir, Kaç Tane Ses Olayı Vardır? Ses Olayı Örnekleri Nelerdir?
Ses Olayları Nelerdir, Kaç Tane Ses Olayı Vardır? Ses Olayı Örnekleri Nelerdir? Türkçe, birçok kurala sahip olan dillerden biridir. Türkçe dilinde hem konuşmada hem de yazışmalarda dikkat edilmesi gereken kurallar da vardır. Bu kurallardan biri de ses olaylarıdır. Türkçede birçok ses olayı vardır. Bunlar konuşmadan çok yazımda önemlidir. Bu yüzden kuralları doğru öğrenilmelidir.
4.02.2024 Gündem
K Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok K Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
K Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok K Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... K vitamini vücut için en önemli vitaminlerden biridir. Çünkü K vitamini sağlıklı kemikler oluşturmak, kalbi güçlü tutmak ve kanın pıhtılaşması için yardımcı olmak gibi görevlere sahiptir. 
30.01.2024 Yaşam
İnsan sağlığını hiçe sayan işletmeye polis baskını
İnsan sağlığını hiçe sayan işletmeye polis baskını Aydın'ın İncirliova ilçesinde pamuk ve ayçiçek yağını karıştırıp paketleyen ve satışı için piyasaya süren satan işletmeye yapılan baskında piyasa değeri 2 milyon 400 bin TL olan sahte zeytinyağı ele geçirildi.
19.01.2024 Gündem
Evden 20 ton çöp çıktı; sahibi 'Yapmayın, bunlar yılların emeği' dedi
Evden 20 ton çöp çıktı; sahibi 'Yapmayın, bunlar yılların emeği' dedi Adana'da Çukurova Belediyesi'nin temizlik ekipleri, kötü koku yayılan ve böcekler çoğalan bir apartman dairesinden yaklaşık 20 ton çöp çıkardı. Ekiplerin temizlik çalışmasına uzun süre direnen ev sahibi K.D. (55), "Yapmayın, bunlar yılların emeği. Bana vakit verin, içerisinde önemli eşyalarım var" dedi. .
10.09.2023 Gündem
Beylikdüzü'nde sahte deterjan operasyonu
Beylikdüzü'nde sahte deterjan operasyonu Beylikdüzü'nde sahte sıvı deterjan ve gıda ürünleri üretilen işyerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı
19.06.2023 Gündem
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler Ülkeler tek tek harekete geçti. Türkiye'ye akın akın geliyorlar. Havalimanlarına teker teker inen uçaklarda arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra özel eğitilmiş köpekler de var. Dünyanın dört bir yanından ekipler depremzedeler için koştu. Öte yandan ABD'li ekibin 1999 Marmara depreminden sonra da Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
7.02.2023 Dünya
Bekçi alımı başvuru yap! Hangi illerde bekçi alımı yapılacak, bekçi alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, askerlik şartı aranıyor mu?
Bekçi alımı başvuru yap! Hangi illerde bekçi alımı yapılacak, bekçi alımı başvuru şartları neler, KPSS şartı var mı, askerlik şartı aranıyor mu? 2023 bekçi alımı merakla bekleniyordu, Polis Akademisi Başkanlığı 26 ilde istihdam edilmek üzere 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan 2023/1. dönem çarşı ve mahalle bekçiliği giriş sınavı ilanına göre başvuru süreci başladı. Peki, Bekçi alımı başvuru şartları nelerdir, bekçi maaşı ne kadar? Çarşı mahalle bekçi alımı hangi illerde olacak 2023? İşte www.pa.edu.tr bekçi alımı başvuru e-devlet ekranı…
18.01.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Türkiye'nin yeni yüzyılı ideali bir gelecek yolculuğudur
Emine Erdoğan: Türkiye'nin yeni yüzyılı ideali bir gelecek yolculuğudur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Türkiye'nin yeni yüzyılı ideali bir gelecek yolculuğudur. Bu yolculukta tarım, sanayi, ticaret, sağlık gibi birçok sektörü içine alan büyük bir dönüşüm gerekiyor. Bu noktada üretimi gerçekleştiren iş dünyamızın katkısı son derece önemli" dedi.
13.01.2023 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
Bakan Soylu: Kadıköy'deki patlamada terör bağlantısı göremedik
Bakan Soylu: Kadıköy'deki patlamada terör bağlantısı göremedik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kadıköy'de 3 kişinin yaşamını yitirdiği patlamayla ilgili, "Yaptığımız çalışmalarda bir terör bağlantısı şu an göremedik. Soruşturma yürütülüyor. 30a yakın kişinin ifadesi alındı" dedi.
11.10.2022 Gündem
Pegasus pilot alımı ilanları yayınlandı! Tecrübeli, tecrübesiz pilot alınacak! Başvuru nasıl yapılır?
Pegasus pilot alımı ilanları yayınlandı! Tecrübeli, tecrübesiz pilot alınacak! Başvuru nasıl yapılır? Pegasus pilot alımı yapacak! Pegasus Hava Yolları resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilana göre, kaptan pilot, ikinci pilot, eğitim verilmek üzere kaptan ve öğrenci pilot alımı yapılacak. Peki, Pegasus pilot alımı başvurusu nasıl yapılır? Pegasus pilot alımı şartları ne? İşte detaylar…
13.09.2022 Personel Alımı
Manisa'daki feci kazadan acı haber! Can kaybı 3'e yükseldi
Manisa'daki feci kazadan acı haber! Can kaybı 3'e yükseldi Manisa’nın Salihli ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralananlardan birinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 3'e yükseldi.
8.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

T.K. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki t.k. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.