Suudi Prens

Suudi Prens

Son dakika suudi prens haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suudi prens ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suudi prens haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suudi Prens

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suudi prens gelişmeleri de dahil olmak üzere 902 suudi prens haberi bulunmuştur. Tüm suudi prens haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elon Musk açıkladı! Twitter'da "mavi tik" ücreti belli oldu
Elon Musk açıkladı! Twitter'da "mavi tik" ücreti belli oldu Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan milyarder Elon Musk, mavi tik için aylık 8 dolar ücret alınacağını duyurdu.
1.11.2022 Gündem
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da...
Yunanistan ilk Avrupa ülkesi oldu! Veliaht Prens Selman Atina'da... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Yunanistan ziyareti Avrupa'da geniş yankı buldu. Dört yıllık tecritin ardından ilk kez bir AB üyesine ayak basan Muhammed bin Selman, atılan imzaları 'tarihi bir fırsat' olarak niteleyip tüm bölgede oyunun kurallarını değiştirmekten söz etti. Yunan medyası 'Suudi Prens'in büyük planı', 'Yunanistan enerji merkezi' gibi başlıklar atarken, Alman gazetesi Atina'nın adımlarını Türkiye'nin belirlediğini yazdı.
27.07.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Prens Selman ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Prens Selman ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede iki ülke ilişkileri ve bölgesel konular da ele alındı.
11.07.2022 Siyaset
Akşener: 'Faiz sebep, enflasyon sonuç' teorisi patladı
Akşener: 'Faiz sebep, enflasyon sonuç' teorisi patladı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Enflasyon son 20 yılın zirvesini gördü. 'Faiz sebep, enflasyon sonuç' teorisi patladı. Milletimiz, ekmek ve yağ kuyruğunda bekliyor. Domatesi biberi taneyle alıyor" dedi
20.04.2022 Siyaset
Dünya bu teklifi konuşuyor! Zehir hapı önlemi!
Dünya bu teklifi konuşuyor! Zehir hapı önlemi! Sosyal medya şirketi Twitter, Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın şirketi satın almasını engellemek amacıyla sınırlı süreli hissedar hakları planını kabul etti.
16.04.2022 Dünya
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nerede ve nasıl öldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum!
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nerede ve nasıl öldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum! Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi davasında durdurma kararı verildi. Dosya, Adalet Bakanlığı'nın olumlu görüşü üzerine Suudi Arabistan'a gönderildi. Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan'a devredilmesiyle birlikte pek çok kişi Cemal Kaşıkçı’nın hayatını, cinayeti ile ilgili detayları ve dava sürecini merak ediyor. Peki, Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı nasıl öldü? Cemal Kaşıkçı neden öldürüldü? İşte Cemal Kaşıkçı davasında son durum!
7.04.2022 Dünya
Ali Koç '20 milyon euro'dan aşağı bırakmam' demişti! 3 İngiliz devi yıldız futbolcu için sıraya girdi! Aralarında Suudi prens Mohammed bin Salman da var
Ali Koç '20 milyon euro'dan aşağı bırakmam' demişti! 3 İngiliz devi yıldız futbolcu için sıraya girdi! Aralarında Suudi prens Mohammed bin Salman da var Bir yandan yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe diğer taraftan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sky Sports'ta yer alan habere göre 3 İngiliz devi sarı lacivertli yıldızın peşine düştü. Bu kulüpler arasında Suudi prens Mohammed bin Salman'ın takımı Newcastle da var.
18.01.2022 Fenerbahçe
Suudi Prens Selman'a şok! İngiliz skandalı, ifşa oldu...
Suudi Prens Selman'a şok! İngiliz skandalı, ifşa oldu... Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın, Premier Lig'in Suudi Kamu Yatırım Fonu liderliğindeki bir konsorsiyumun Newcastle United'ın satışına izin vermemesi üzerine, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan konuya müdahale etmesini istediği öne sürüldü.
15.04.2021 Dünya
15 yıldır komada! Suudi Prensi bu kez de elini oynattı
15 yıldır komada! Suudi Prensi bu kez de elini oynattı Suudi Arabistan'da kraliyet ailesi üyelerinden olan ve 15 yıl önce geçirdiği trafik kazasından sonra komaya giren Prens Halid Bin Talal, 15 yıl sonra ilk kez elini oynattı
21.10.2020 Dünya
ABD kuklası Suudi Prens’ten skandal Türkiye çağrısı...
ABD kuklası Suudi Prens’ten skandal Türkiye çağrısı... Suudi Arabistan’ı yöneten Suud Ailesi’nden ilk kez boykot çağrısı geldi. Twitter’da 7.9 milyon kişinin takip ettiği ülkenin ünlü iş adamlarından Suudi Prens Al Saud, Türk ürünlerinin boykot edilmesi çağrısı yaptı.
12.10.2020 Dünya
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar...
Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar... Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili Suudi Arabistan mahkemesi nihai kararı açıkladı. Mahkemede 8 kişi mahkum edilirken, 5 kişiye 20'şer yıl hapis cezası verildi. Bu haberin ardından pek çok kişi Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaçıkçı kaç yaşında öldürüldü? Cemal Kaşıkçı neden öldürüldü? İşte Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili detaylar...
7.09.2020 Gündem
ABD'den Suudi Prens Selman'a büyük şok! Dava açıldı
ABD'den Suudi Prens Selman'a büyük şok! Dava açıldı ABD'de, "Rusya'yı Suriye iç savaşına müdahale etmeye teşvik ettiği" gerekçesiyle Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a dava açıldı.
16.08.2020 Dünya
Ve gerçek ortaya çıktı! Suudi Prens Selman'a çok kötü haber
Ve gerçek ortaya çıktı! Suudi Prens Selman'a çok kötü haber Dünya Ticaret Örgütü'nün (DTÖ) korsan maç yayını yapan beoutQ platformunun arkasında Suudi Arabistan'ın olduğu sonucuna vardığını ve bu durumun Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ı satın alma girişimini olumsuz etkileyebileceği belirtildi.
26.05.2020 Dünya
BM açıkladı: Suudi Prens, Bezos'un telefonunun hacklenmesine karışmış olabilir
BM açıkladı: Suudi Prens, Bezos'un telefonunun hacklenmesine karışmış olabilir Birleşmiş Milletler'den yapılan son dakika açıklamasında, "Suudi Prens bin Selman, Jeff Bezos'un telefonun hacklenmesine karışmış olabilir" ifadeleri kullanıldı
22.01.2020 Dünya
Veliaht Prens'in platonik aşkı Lindsay Lohan!
Veliaht Prens'in platonik aşkı Lindsay Lohan! Ünlü oyuncunun babası, kızıyla Suudi Prens Selman arasındaki ilişkiyi 'saygılı' olarak tanımladı.
6.11.2019 Dünya
Harvard Üniversitesi'nden Suudi Veliaht Prense şok!
Harvard Üniversitesi'nden Suudi Veliaht Prense şok! ABD'nin önde gelen üniversitelerinden Harvard Üniversitesi'nin, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın hayır kurumu tarafından desteklenen öğrencilere ayrılan yaz okulu kontenjanını iptal ettiği bildirildi.
6.07.2019 Dünya
Uyuyan Suudi Prens 14 yıl sonra başını oynattı
Uyuyan Suudi Prens 14 yıl sonra başını oynattı Suudi Arabistan’da kraliyet ailesi üyelerinden olan ve komada olan Prens Halid Bin Talal, 14 yıl sonra ilk kez başını oynattı.
31.05.2019 Dünya
CIA uyardı! Suudi Prens meğer...
CIA uyardı! Suudi Prens meğer... CIA'nin, Arap aktivist İyad el-Bağdadi'yi Suudi Arabistan'dan gelecek potansiyel bir tehdite karşı uyardığı ortaya çıktı.
7.05.2019 Dünya
Suudi Prens meğer o futbolcuya aşık olmuş!
Suudi Prens meğer o futbolcuya aşık olmuş! Cannes'daki Grand Hotel'de sıcak bir yaz akşamı, bir zengin bir de fakir adam birlikte asansöre biner ve hikaye başlar...
24.04.2019 Dünya
Haberler gelmeye başladı! Suudi Prens...
Haberler gelmeye başladı! Suudi Prens... Son dönemde Muhammed bin Selman’ın bazı yetkilerinin elinden alındığına, yönetimden tecrit edildiği iddialarının arkasında, veliaht prensin ülkenin askeri/endüstriyel kaynaklarını aşan, ülkeye İslam dünyasında ve Batı kamuoyunda itibar kaybettiren aşırı iddialı ve maceracı politika yöntemlerin olduğu düşünülüyor.
29.03.2019 Dünya
"Suudi Prens muhalifleri susturmak için gizli operasyonlara onay verdi"
"Suudi Prens muhalifleri susturmak için gizli operasyonlara onay verdi" ABD gazetesi, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın muhalifleri susturmak için gizli operasyonlara onay verdiğini yazdı. Amerikalı yetkililerin Suudi Hızlı Müdahale Grubu adını verdiği ekibin 2017’de muhaliflere yönelik çok sayıda operasyon içinde yer aldığı ifade edildi. Suudi Hızlı Müdahale Grubu'nun liderinin geçen Ramazan Bayramı sırasında Prens Selman'dan prim istediği belirtildi.
18.03.2019 Dünya
'Suudi Arabistan Kralı ve Veliaht Prens'in arası açık'
'Suudi Arabistan Kralı ve Veliaht Prens'in arası açık' İngiliz Guardian gazetesi, Suudi Arabistan'da son dönemde Kral Selman bin Abdulaziz ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman arasında, önemli siyasi konularda görüş ayrılığı olduğuna dair işaretlerin arttığını yazdı. Guardian'a göre baba ve oğul arasındaki gerilim, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Türkiye'de öldürülmesiyle başladı.
6.03.2019 Dünya
Suudi Arabistan'dan Pakistana' 20 milyar dolarlık yatırım!
Suudi Arabistan'dan Pakistana' 20 milyar dolarlık yatırım! Suudi Arabistan Prensi Muhammed bin Salmanın Pakistan ziyareti sırasında, ülkeye 20 milyar dolar yatırım yapmak için iki ayrı anlaşma imzaladı.
18.02.2019 Dünya
Veliaht Prens'i aklama çalışmaları sebebiyle 'ödüllendirildi'
Veliaht Prens'i aklama çalışmaları sebebiyle 'ödüllendirildi' Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a yakınlığıyla bilinen ve Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yla adı gündeme gelen Turki ed-Dahil, Suudi Arabistan'ın Abu Dabi Büyükelçisi oldu.
15.02.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suudi Prens ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suudi prens haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.