Süt Fiyatı

Süt Fiyatı

Son dakika süt fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süt fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süt fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süt Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süt fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 454 süt fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm süt fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama Kuru soğan arzındaki artışla birlikte fiyatlar üreticide yüzde 50,8, markette yüzde 24,3 düştü. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla son günlerde yaşanan doğal afetleri, beklenen buğday alım fiyatını, mayıs ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarında yaşanan değişimleri değerlendirdi. Artan nüfus karşısında üretimin sürdürülebilirliği için gerekli tedbirler alınarak süt üretiminin artarak devam etmesinin sağlanması gerektiğine dikkati çeken Bayraktar, “Bunun için süt fiyatlarını baskılamak yerine yem fiyatları kontrol altına alınmalı, yetiştiriciye makul fiyatlardan kaba ve kesif yem temin etmenin yolu bulunmalıdır” dedi.
1.06.2023 Ekonomi
Bakan Koca tarih verdi! Binlerce atama yapılacak
Bakan Koca tarih verdi! Binlerce atama yapılacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "En geç 15 Ocak'a kadar 27 bin hekimin açıktan atamalarını yapacağız. Hekimlerimizin verimliliğini artırmaya çalışıyor, bunun için de 32 bin tıbbi sekreter alıyoruz." dedi.
24.11.2022 Gündem
Açlık sınırı 2022 Temmuz ne oldu, yoksulluk sınırı nedir? TÜRK İŞ Temmuz ayı Türkiye açlık ve yoksulluk sınırı 2022!
Açlık sınırı 2022 Temmuz ne oldu, yoksulluk sınırı nedir? TÜRK İŞ Temmuz ayı Türkiye açlık ve yoksulluk sınırı 2022! Açlık sınırı 2022 Temmuz ne oldu, yoksulluk sınırı nedir? TÜRK İŞ Temmuz ayı Türkiye açlık ve yoksulluk sınırı 2022 açıkladı. TÜRK-İŞ'e göre temmuzda 4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı 22 bin 280 lira oldu. Açlık sınırı ise 6 bin 840 lira olarak hesaplandı. 
30.07.2022 Ekonomi
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı...
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı... Fiyatlarla ilgili son dakika gelişmesi. Markette etiketler değişti. Et, süt, yumurta ve ayçiçek yağı dahil birçok üründe geçerli olacak. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, haziran ayında marketteki 37 ürünün 16'sında fiyat artışı, 21'inde ise fiyat azalışı yaşandığını bildirdi. Markette fiyatı en çok azalan ürünün ise yüzde 46,1 ile domates olduğunu söyleyen Bayraktar, domatesteki fiyat düşüşünü yüzde 23,9 ile patatesin, yüzde 23,2 ile kabağın, yüzde 18,6 ile marulun, yüzde 17,8 ile kuru üzümün, yüzde 15,9 ile havucun, yüzde 14,8 ile tavuk etinin, yüzde 13,4 ile kırmızı mercimeğin ve yüzde 12,6 ile maydanozun izlediğini kaydetti. İşte son dakika haberinin detayları...
1.07.2022 Ekonomi
Süt ve yem fiyatlarına zam! Litresi...
Süt ve yem fiyatlarına zam! Litresi... Süt ve yem fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Ulusal Süt Konseyi’nin (USK) çiğ süt için yüzde 32’lik iyileştirme yaparak litre fiyatını 7,5 lira olarak belirlemesinin hemen ardından yemin çuvalına gelen zamlar besicinin hevesini kursağında bıraktı. Uzun zamandır gündemde olan yem fiyatları üreticinin adeta belini büküyor. Geçirilen birkaç ay içinde 2 defa çiğ süt fiyatına zam yapılmasına rağmen üretici her geçen gün daha az kazanmaya devam ediyor.
14.05.2022 Ekonomi
Gelin ve damattan düğünde unutulmaz gösteri! Damadı yerden yere vurdu!
Gelin ve damattan düğünde unutulmaz gösteri! Damadı yerden yere vurdu! Denizli’de judo antrenörlüğü yapan siyah kuşak sahibi gelin ile damat, nikah masasına judo kıyafetleriyle oturdu. İmzayı atmadan önce damadı yerden yere vuran gelin, davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.
9.05.2022 Yaşam
Süt ürünlerine zam var mı? Peynir ve tereyağa zam gelecek mi? Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu?
Süt ürünlerine zam var mı? Peynir ve tereyağa zam gelecek mi? Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu? Süt ürünlerine zam yapılacağı iddiaları gündemde! Süt ürünleri üreticileri süt zammının ardından peynir, yoğurt ve tereyağ gibi süt ürünlerine de zam olarak yansıyacağını belirtiyor. Peki, Süt ürünlerine zam var mı? Peynir ve tereyağa zam gelecek mi? Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu? İşte Süt ürünlerine zammın detayları!
9.05.2022 Ekonomi
Çiğ süt fiyatı 2022! Ulusal süt konseyi süt fiyatı ne kadar oldu, süt ürünleri zamlanacak mı?
Çiğ süt fiyatı 2022! Ulusal süt konseyi süt fiyatı ne kadar oldu, süt ürünleri zamlanacak mı? Çiğ süt fiyatı arttı. Ulusal Süt Konseyi tarafından dün yapılan açıklamaya göre 1 Nisan'da litre başına 5.7 liraya yükseltilen soğutulmuş çiğ sütün tavsiye edilen satış fiyatı 15 Mayıs itibarıyla yüzde 31.6 artışla 7.5 liraya çıkarıldı. Peki, süt ürünleri zamlanacak mı?
6.05.2022 Ekonomi
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Resmen değişti, zam geldi
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Resmen değişti, zam geldi Süt fiyatlarıyla ilgili flaş karar verildi. Resmen açıklandı. Fiyatlara zam geldi. Ulusal Süt Konseyi (USK) çiğ süt tavsiye fiyatında yüzde 21,2 oranında artışa gitti. 8 Aralık'ta 4,70 TL'ye yükseltilen çiğ süt fiyatı, 1 Nisan'dan itibaren geçerli olmak üzere 5,70 TL'ye çıktı. Çiğ sütteki bu artışın nisandan sonra tüketiciye de yansıması bekleniyor. İşte son dakika haberinin detayları...
18.03.2022 Ekonomi
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Zam sinyalini verdi, 8 liraya...
Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Zam sinyalini verdi, 8 liraya... Süt fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Recep Bağlamış, çiğ süt fiyatının artırılması gerektiğini söyledi. Başkan Bağlamış, sektörün çok sıkıntılı bir durumla karşı karşıya olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi: "Yem başta olmak üzere elektrik, mazot, ilaç, tohum, işçilik, veteriner hizmetleri gibi bütün maliyetlerimiz ciddi oranlarda artarken sürdürülemez fiyatlarla üretime devam etmemiz artık mümkün değildir. Üretime devam edebilmemiz ve damızlık hayvan kesimlerinin durması için ya sattığımız çiğ süt fiyatı 1,5 pariteye denk gelecek şekilde 8 liraya çıkarılacak ya da 'çiğ süt fiyatı artmasın' deniliyorsa ilgili pariteye denk gelecek şekilde yem fiyatında indirim yapılacak ki bütün üreticilerimiz bu fiyattan yem alabilsin."
16.03.2022 Ekonomi
Biraz insaf! Süt, üreticide 3 lira 30 kuruş, markette 18 lira...
Biraz insaf! Süt, üreticide 3 lira 30 kuruş, markette 18 lira... Süt ürünlerine zam geldi. günlerde sütün litre fiyatı marketlerde 18 lirayı buldu. Oysa üretici 3 lira 30 kuruşa satıyor. Çatalca'da süt üreticiliği yapan Recep Karataban, "Toptancı 3 liraya topluyor artık değerlendirip 10 lira ve üzeri insanlara acımadan satıyorlar" dedi.
11.12.2021 Ekonomi
Ulusal süt konseyi nedir? Ulusal süt konseyi çiğ süt fiyatları ne kadar oldu? Süt zammı son dakika haberleri…
Ulusal süt konseyi nedir? Ulusal süt konseyi çiğ süt fiyatları ne kadar oldu? Süt zammı son dakika haberleri… Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu, ulusal süt konseyi nedir? Türkiye Ziraat Odaları Birliği, süt üreticilerini temsil eden Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği, Türkiye Hayvancılık Kooperatifleri Merkez Birliği, Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği, KÖY-KOOP Merkez Birliği ve Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği geçtiğimiz hafta çiğ süt fiyatının 4 lira 95 kuruşa çıkarılmasını istemişti. Ulusal Süt Konseyi bugün çiğ süt litre tavsiye satış fiyatına yüzde 46.8 zam yapılacağını duyurdu. Peki, Ulusal süt konseyi nedir? Ulusal süt konseyi çiğ süt fiyatları ne kadar oldu? İşte Süt zammı son dakika haberleri…
30.11.2021 Ekonomi
Zam geldi! Fiyatlar yüzde 47 arttı, 8 Aralık'tan itibaren...
Zam geldi! Fiyatlar yüzde 47 arttı, 8 Aralık'tan itibaren... Gıda fiyatlarındaki artış ekonomi gündeminin en önemli konuları arasında yer alıyor. Yeni bir zam haberi geldi. Fiyatların yüzde 47 arttı belirtildi. Yeni fiyatlar 8 Aralık'tan itibaren geçerli olacak. Ulusal Süt Konseyi, tavsiye edilen çiğ süt satış fiyatını 3.20 TL/litreden 4.70 TL/litreye yükseltti
11.12.2021 Ekonomi
Gıda fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Bakanlık devreye girdi, resmen değişiyor, artık...
Gıda fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı! Bakanlık devreye girdi, resmen değişiyor, artık... Gıda ve market fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı. 3 bakanlık resmen devreye girdi. Ve değişiyor. Detaylar belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi birçok ürünle ilgili flaş karar verdi. İşte detaylar...
29.11.2021 Ekonomi
Bakan Pakdemirli: Türkiye küçükbaş varlığında Avrupa'da 1'inci sırada
Bakan Pakdemirli: Türkiye küçükbaş varlığında Avrupa'da 1'inci sırada Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Son 19 yılda toplam küçükbaş hayvan sayımızı yüzde 80 artışla 57,4 milyon başa çıkardık. Gururla söylüyorum ki Türkiye, küçükbaş hayvan varlığında Avrupa'da 1'inci sırada yer alıyor" dedi. Süt fiyatlarına da değinen Bakan Pakdemirli, "Süt fiyatlarıyla ilgili üreticilerimiz tarafından önemli bir beklenti var. Çalışmalarımız hazır. Gıda komitesindeki çalışmalarımız halen devam ediyor. İnşallah süt fiyatlarıyla ilgili olumlu gelişmeleri de kısa bir süre içerisinde özellikle besicimiz ve yetiştiricimiz ile paylaşabiliriz diye düşünüyorum" diye konuştu.
25.11.2021 Ekonomi
4 bin lira tüm aile için ödeniyor! Hepsi ücretsiz...
4 bin lira tüm aile için ödeniyor! Hepsi ücretsiz... Koronavirüs salgını ile birlikte talep yüzde yüz artt. Ödeme miktarı bir aile için 4 bin lira. Bir yıl boyunca ücretsiz yararlanılıyor. Tamamlayıcı sigorta estetik girişim, akupunktur, alternatif tedavileri, kemoterapi, çocuk aşıları, evde bakımı, ilave ücret ve otelcilik hizmetleri, ambulans giderlerini kapsıyor.
28.07.2021 Ekonomi
Fiyatı belirlendi! Litresi 2,8 liradan satılacak
Fiyatı belirlendi! Litresi 2,8 liradan satılacak Ulusal Süt Konseyi, 1 Mayıs-30 Haziran döneminde geçerli olmak üzere soğutulmuş çiğ süt tavsiye fiyatını oluşturdu.
21.04.2021 Ekonomi
Ödeme yapılacak! Ocakta başlıyor
Ödeme yapılacak! Ocakta başlıyor On binlerce kişiye güzel haber geldi. Bakan duyurdu. Ödeme yapılacak. Ocaktan nisana kadar geçerli olacak. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ocak-Nisan 2021 için geçerli litresi 2,80 lira olan çiğ süt tavsiye fiyatına, Bakanlıkça litre başına 30 kuruş destek verileceğini bildirdi.
13.12.2020 Ekonomi
Bakan duyurdu! Çin'le anlaşma sağlandı
Bakan duyurdu! Çin'le anlaşma sağlandı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sektörün aciliyet arz eden yapısal problemlerini çözecek bir reformun, çiğ sütün sınıflandırılması çalışmalarının sonuna yaklaştıklarını belirterek, "Süt fiyatı belirlemede, tek fiyat uygulamasından yağ ve protein değerlerini önceleyen bir fiyatlama sistemine geçme üzerinde duruyoruz" dedi. Pakdemirli, Çin'e süt ihracatı yapmak amacıyla Veteriner Sağlık Sertifikası üzerinde anlaşma sağlandığını açıkladı.
23.09.2019 Ekonomi
Pastörize sütten ağzı yanan sokağa döndü
Pastörize sütten ağzı yanan sokağa döndü Geçen yıl litre bazında 1 lira 15 kuruş olan üreticiden çiğ süt alış fiyatı bu yıl değiştirilmedi. Buna karşın ürünün market raf fiyatı yüzde 40 yükselip 3 lirayı aşınca, 2.5 liradan satılan sokak sütüne rağbet arttı
14.04.2015 Ekonomi
Kritik rakam: 3 bin 801 lira
Kritik rakam: 3 bin 801 lira Türk-İş'in araştırmasına göre, Nisan ayında dört kişilik bir ailenin açlık sınırı bin 167, yoksulluk sınırı ise 3 bin 801 lira olarak hesaplandı.
29.09.2021 Gündem
Özel sigortası olana müjde!
Özel sigortası olana müjde! SGK, özel sağlık sigortası olanları da genel sağlık sigortası kapsamına aldı...
10.07.2012 Ekonomi
Cepten ilave ücrete son!
Cepten ilave ücrete son! SGK tarafından ödenmesi gereken sağlık hizmetleri kuruma, ilave ücret ise özel sigorta şirketine...
9.07.2012 Sağlık
Böyle krediyi babası oğluna vermez
Böyle krediyi babası oğluna vermez İki yıl ödemesiz 5 yılda geri ödenecek sıfır faizli inek kredisine gösterilen büyük ilgi, damızlık sığır yetiştiricilerini piyasanın dengesinin bozulacağı yönünde kaygılandırıyor...
5.01.2011 Ekonomi
Litresi 80 kuruştan 2 liraya çıktı
Litresi 80 kuruştan 2 liraya çıktı Hayvan sayısındaki azalma gıda fiyatlarını yukarılara çekmeye devam ediyor.
9.08.2010 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Süt Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süt fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.