Suşehri

Suşehri

Son dakika suşehri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suşehri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suşehri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suşehri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suşehri gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 suşehri haberi bulunmuştur. Tüm suşehri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Petrol heyecanı! Adeta her yerden fışkırıyor
Petrol heyecanı! Adeta her yerden fışkırıyor Türkiye için sevindiren gelişme. Yeni petrol keşfi müjdesi haberi geldi. Sivas’ın Suşehri ilçesine bağlı Karacaören köyünün yüksek kesimlerinde adeta her yerden çıkan esrarengiz sıvının petrole işaret olabileceği düşünülüyor.
13.11.2023 Ekonomi
Köylüler korkudan tarlaya gidemiyor, karşılaşmamak için dua ediyorlar
Köylüler korkudan tarlaya gidemiyor, karşılaşmamak için dua ediyorlar Sivas’ın Suşehri ilçesinde vatandaşlar korkularından tarlalarına gidemiyor. Son zamanlarda sıklıkla görülen ayılar, çiftçilerin kabusu oldu.
2.10.2023 Yaşam
Tarlada vücuduna yapışan keneyi cımbızla çıkartan Hilal hayatını kaybetti
Tarlada vücuduna yapışan keneyi cımbızla çıkartan Hilal hayatını kaybetti Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde tarlada çalıştığı sırada vücuduna yapışan keneyi cımbızla çıkartan Hilal T. (22), Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı nedeni ile yaşamını yitirdi.
5.08.2023 Yaşam
Bereket bekliyorlardı, kabus olup yağdı! Yüzde 300 oranında arttı: 'Hepsini vurdu'
Bereket bekliyorlardı, kabus olup yağdı! Yüzde 300 oranında arttı: 'Hepsini vurdu' Sivas'ta önceki yıllara göre yüzde 300 oranında artan yağışlar, ürününden daha iyi verim almak için umutlanan çiftçilere kabus yaşattı. Merkez ve 6 ilçede yağışlar nedeniyle ekili araziler zarar gördü. Son olarak merkeze bağlı Tatlıcak köyünde yaklaşık 1500 dönüm ekili tarım arazisini dolu vurdu. Köylüler uzun zaman sonra ilk defa bu yıl yağışlarla verimli bir yıl geçirmeyi beklerken, tam tersine tarlalarının zarar gördüğünü ve mağdur olduklarını söyledi. 
24.06.2023 Yaşam
Nisan ayında yağan kar şaşırttı
Nisan ayında yağan kar şaşırttı Sivas’ta Zara ve Suşehri ilçelerini birbirine bağlayan Geminbeli geçidinde kar yağışı etkili oluyor.
6.04.2023 Gündem
Sivas TOKİ sonuçları! Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama!
Sivas TOKİ sonuçları! Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde Sivas için kuralar çekildi. Sivas TOKİ sonuçları canlı yayında gerçekleştirilen kura çekilişi ile belli oldu. Kuralar toki.tv’den canlı olarak yayınlandı. Peki, Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama!
18.12.2022 Gündem
Ziraat Fakültesi gibi lise: Öğreniyor, üretiyor ve kazanıyorlar
Ziraat Fakültesi gibi lise: Öğreniyor, üretiyor ve kazanıyorlar Sivas’ın Suşehri ilçesinde lisede eğitim-öğretim alan öğrenciler, gelişmiş sera teknolojisiyle hem öğrenip hem üretip hem de gelir elde ediyorlar.
12.12.2022 Eğitim
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Jandarmanın durdurduğu TIR'dan 8 kilo metamfetamin çıktı
Jandarmanın durdurduğu TIR'dan 8 kilo metamfetamin çıktı Sivas'ın Suşehri ilçesinde, jandarma ekipleri tarafından durdurulan TIR'da yapılan aramada, 8 kilogram metamfetamin ele geçirildi.
9.07.2022 Yaşam
Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru?
Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru? CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yargıtay'da 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezasının onanmasının ardından kesinleşen cezasının infazı için teslim olmak üzere adliyeye geldi. İnfaz Savcılığınca işlemleri tamamlanan Kaftancıoğlu, Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Peki, Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru?
31.05.2022 Gündem
Karlı arazide donmuş kurt bulundu
Karlı arazide donmuş kurt bulundu Sivas'ın Suşehri ilçesinde karlı arazide doğa yürüyüşüne çıkan grup, ayakta donmuş kurt buldu. Kentte geçen ay yağan kar yağışı sonrası hava sıcaklığı eksi 30 derecelere kadar düşmüştü.  
3.02.2022 Gündem
Kurt ayakta donmuş buldu
Kurt ayakta donmuş buldu Sivas'ın Suşehri ilçesinde doğa yürüyüşü çıkan 3 kişi, karlı arazide donmuş halde bir kurt buldu.
3.02.2022 Yaşam
Tansiyon ve şeker hastalığına şifa! İki yılda bir yetişiyor, kilosu 20 lira...
Tansiyon ve şeker hastalığına şifa! İki yılda bir yetişiyor, kilosu 20 lira... Göz tansiyonuna, normal tansiyona, kalp damar yollarına, safra kesesi taşlarına, şekere ve cilt sağlığına şifa, iki yılda bir yetişiyor. Adet sancılarını dindiriyor, antioksidan özelliği olan bu besin, C vitamini, fosfor, magnezyum gibi minarel ve vitaminler bakımından çok zengin. Her derde deva, faydaları saymakla bitmiyor. Kilosu 20 lira, görenler mutlu oluyor.
1.01.2022 Sağlık
Lise öğrencisi 50 TL’ye biyogaz üretti
Lise öğrencisi 50 TL’ye biyogaz üretti Lise öğrencisi 50 TL’ye geliştirdiği sistemle biyogaz üretti, kendisi bulduğu sistemle 1 aylık bekleme süresini iki güne kadar indirmeyi başardı.
21.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Sivas'ta askeri araç devrildi: 3 yaralı
Sivas'ta askeri araç devrildi: 3 yaralı Sivas'ın Akıncılar ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu 3 asker yaralandı.
15.07.2021 Gündem
Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: 39 yaralı
Sivas'ta yolcu otobüsü devrildi: 39 yaralı Sivas'ın Suşehri ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 39 kişi yaralandı.
1.04.2021 Yaşam
Sivas'ta korkunç olay! Harmanda köy muhtarını yakalayıp...
Sivas'ta korkunç olay! Harmanda köy muhtarını yakalayıp... Sivas'ın Suşehri ilçesinde köylüsü tarafından tüfekle başından vurulan muhtar hastaneye kaldırıldı.
26.02.2021 Yaşam
Sivas'ta kar yağışı başladı! Ulaşım aksadı
Sivas'ta kar yağışı başladı! Ulaşım aksadı Sivas'ta, yüksek kesimlerinde etkili olan kar ulaşımı aksattı. Kar ve tipi nedeniyle Geminbeli mevkisinde ağır tonajlı araçlar ilerlemekte güçlük çekti.
12.02.2021 Yaşam
Baraj gölündeki adasını internetten 8 milyon TL'ye satışa çıkardı
Baraj gölündeki adasını internetten 8 milyon TL'ye satışa çıkardı İstanbul'da yaşayan iş insanı İsmail Karabiber, Sivas'ın Suşehri ilçesindeki Kılıçkaya Baraj Gölü ortasında bulunan adayı internetten satışa çıkardı. Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde meclis üyesi olan Karabiber, memleketi Suşehri'ndeki ada için 8 milyon TL fiyat belirledi. Her yıl düzenli olarak ekilip, biçilen 1000 dönüm araziye sahip adada ev de bulunuyor.
14.01.2021 Yaşam
Kılıçkaya Barajı alarm veriyor! Görenler şaşkına dönüyor
Kılıçkaya Barajı alarm veriyor! Görenler şaşkına dönüyor Sivas’ın Suşehri İlçesi'nde bulunan Kılıçkaya Barajı yaşanan kuraklığı gözler önüne serdi. Barajdan geriye sadece barajı oluşturan nehir yatağı kaldı.
12.01.2021 Gündem
Sivas'ta tünel işçilerini taşıyan midibüs devrildi: 5'i ağır, 15 yaralı
Sivas'ta tünel işçilerini taşıyan midibüs devrildi: 5'i ağır, 15 yaralı Sivas'ın Suşehri ilçesinde yapımı devam eden Geminbeli Tüneli'ne işçi taşıyan servis midibüsünün devrilmesi sonucu 5'i ağır, 15 işçi yaralandı.
24.10.2020 Yaşam
Baraj gölünde sular çekildi, köy kalıntıları ortaya çıktı
Baraj gölünde sular çekildi, köy kalıntıları ortaya çıktı Sivas'ın Suşehri ilçesindeki Kılıçkaya Barajı'nda suların çekilmesiyle eski yerleşim yerlerinden kalıntılar gün yüzüne çıktı.
1.10.2020 Yaşam
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.

Benzer Haber Etiketleri

Suşehri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suşehri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.