Survivor Yarışmacılar

Survivor Yarışmacılar

Son dakika Survivor yarışmacılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor yarışmacılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor yarışmacılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Yarışmacılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor yarışmacılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 521 survivor yarışmacılar haberi bulunmuştur. Tüm survivor yarışmacılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Cemal Can kimdir, kaç yaşında? Survivor Mavi Takım Kaptanı Cemal Can Canseven nereli?
Survivor Cemal Can kimdir, kaç yaşında? Survivor Mavi Takım Kaptanı Cemal Can Canseven nereli? Survivor'da heyacan devam ediyor. Survivor mücadelesinde takımlar yeni sisteme geçti. Survivor yarışmacılar büyük finale doğru adım adım yaklaşırken takımların belirlendiği mücadele nefes kesti. Survivor'da Mavi Takım kaptanı Cemal Can oldu. Cemal Can Survivor'da omuz omuza mücadele edeceği takımını seçti. Survivor'ın bitmesine az bir süre kala takımlar şampiyonluk için kıyasıya rekabet edecek. Survivor'da takımların belirlenmesinin ardından Mavi Takım Kaptanı Cemal Can Canseven internette merak ediliyor. Peki, Survivor Cemal Can kimdir, kaç yaşında? Survivor Mavi Takım Kaptanı Cemal Can Canseven nereli? Cemal Can Canseven'in hayatı ile ilgili merak edilenler...
4.06.2020 Gündem
Survivor'a bomba iki isim daha!
Survivor'a bomba iki isim daha! 10 Şubat Cumartesi günü başlayacak olan Survivor 2018’in kadrosuna iki yeni isim daha dahil oldu.
22.01.2018 Televizyon
Survivor'da eleme kimler kaldı? (Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?)
Survivor'da eleme kimler kaldı? (Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?) Survivor'da ilk eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında en çok oyu alarak eleme adayı olan isim Tuğçe oldu. Bireysel dokunulmazlığı alan Anıl ise Ogeday'ın ismini verdi.
29.09.2021 Gündem
Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? (Elemeye kimler kaldı?)
Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazanacak? (Elemeye kimler kaldı?) Survivor’da eleme heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Survivor yarışmacılar dokunulmazlık oyunlarını kazanarak eleme potasına girmemek için mücadele ediyorlar. Survivor Cumartesi günü Sabriye ilk eleme adayı oldu. İkinci eleme adayı ise Şahika’nın adı söyendi... Peki Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazanacak?
29.09.2021 Gündem
Survivor'da sular durulmuyor! Şimdi de Adem ile Pınar...
Survivor'da sular durulmuyor! Şimdi de Adem ile Pınar... 'Survivor 2017'de ünlüler adına mücadele eden Adem Kılıççı, takım arkadaşı Pınar Saka'nın uzun süre diğer gruba dahil olmaya çalıştığını iddia etti. İşte Survivor Adem'in o sözleri...
13.04.2017 Magazin
Survivor Elif'ten şok hareket! Bıraktı...
Survivor Elif'ten şok hareket! Bıraktı... Survivor 2017'de dokunulmazlık oyunu sırasında ilginç bir olay yaşandı. Survivor Gönüllüler takımında yer alan Elif Şadoğlu oyunu erkenden bıraktı. İşte Survivor Elif'in oyundan ayrılma nedeni...
11.04.2017 Magazin
'Sabriye emekliliği gelmiş Zeyna'dır'
'Sabriye emekliliği gelmiş Zeyna'dır' Survivor 2017'ye hem performans hem de duruşlarıyla damga vuran beş yarışmacı hakkında çok ilginç değerlendirme.
6.04.2017 Magazin
Survivor'da bomba! Serhat Akın veda mı ediyor? Acun açıkladı...
Survivor'da bomba! Serhat Akın veda mı ediyor? Acun açıkladı... Survivor 2017'nin en şansız ismi Serhat Akın hakkında Acun Ilıcalı açıklamada bulundu. Operasyon geçiren Serhat Akın Survivor adasına geri dönebilecek mi? İşte Serhat Akın'ın son durumu...
27.03.2017 Magazin
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı?
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı? Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacıların öncesinde temizlenip yeni kıyafetler giydiği ve doyasıya yemekler yediği yarışmada şarkılar söylenip eğlenildi. Şarkıcı Demet Akalın'ın konuk olduğu gecede şarkı yarışması düzenlendi ve kazanan jürilerin verdiği oy sonucunda belli oldu. Peki, Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu?
22.04.2024 Magazin
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında birleşme partisinin tarihi belli oldu. Sevilen yarışma programı Survivor'da finale doğru yaklaşılırken yarışmacı sayısı da giderek azalmaya başladı. Sınırsız yemekler ve eğlence dolu şarkı yarışmalarının düzenleneceği partide, yarışmacılar aylar sonra temiz kıyafetler giyerek özel bakımlarını yaptırabilecek. Acun Ilıcalı, Survivor All Star birleşme partisinin tarihini duyurdu. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
17.04.2024 Magazin
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Hakan Hatipoğlu'nun elenmesiyle birlikte izleyenler ve yarışmacılar daha da meraklandı. Bu haftanın ilk eleme adayı Özgür oldu. Peki haftanın ikinci eleme adayı kim seçildi? Survivor'da ödül & dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı?
15.04.2024 Magazin
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar parkurdaki yerlerini aldılar. Ogeday'ın yarışmayı bırakma kararı adaya bomba gibi düştü. Ogeday'ın yarışmada kalıp kalamayacağı merak edilirken "Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı.
18.03.2024 Magazin
Survivor'da Yunus Emre ve Yaman kavgası: İleitşim ödülünü kim kazandı? Haftanının eleme adayları belli oldu
Survivor'da Yunus Emre ve Yaman kavgası: İleitşim ödülünü kim kazandı? Haftanının eleme adayları belli oldu Survivor All Star'da Berna konseyde adının çıkmasına şaşırmadığını ifade etti. Nagihan Karadere geri döndü. Yunus Emre ile Yaman arasında tansiyon yükseldi. Haftanın iletişim ödülü oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılar nefes kesen bir performans sergiledi. Peki, Survivor iletişim ödülü oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 eleme adayları kim oldu?
14.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da iletişim oyunu: Kaybeden yine kavga çıkardı! Haftanın eleme adaylar kimler?
Survivor All Star'da iletişim oyunu: Kaybeden yine kavga çıkardı! Haftanın eleme adaylar kimler? Survivor All Star 2024'de iletişim ödülü oyunu nefes kesti. Mücadelenin hız kesmeden devam ettiği yarışmada güçlü parkurda yeteneklerini sergileyen yarışmacılar bu akşam ödül oyunu için yarıştı. Peki, Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 eleme adayları kimler oldu? İşte Survivor haftanın eleme adayları...
7.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu!
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da düello sonrası sular durulmuyor. Hatipoğlu yarışma öncesinde takımına zehir zemberek ifadelerde bulundu. Hatipoğlu bazı arkadaşlarını için yarışmak istemediğini ifade ederek oyun alanını terk etti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar zorlu parkurları geçmek için ellerinden geleni yaptılar. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?
4.03.2024 Magazin
Survivor'da heyecanlı anlar... Ödül oyunu baş döndürdü! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da heyecanlı anlar... Ödül oyunu baş döndürdü! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu Survivor All Star'da zorlu bir ödül oyunu gerçekleşti. Yarışmacılar dengede durmak konusunda oldukça zorluk çekti. Begüm, Aleyna, Aysu, Pınar ve Gizem düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
1.03.2024 Magazin
Eleme adayları dülleo meydanına çıktı! 29 Şubat Survivor'da kim elendi? Düelloda kimler yarışıyor?
Eleme adayları dülleo meydanına çıktı! 29 Şubat Survivor'da kim elendi? Düelloda kimler yarışıyor? Survivor All Star 29 Şubat düellosunda yarışmacılar parkura çıkıyor. Kıran kırana geçecek eleme düellosu öncesi bir de ödül oyunu yapılacak. Yarışmacılar ödül oyunundan sonra düelloya çıkacak. Bu hafta Survivor'da kadın elemesi var. Peki bu akşam Survivor'da kim elendi? Düelloyu kim kaybetti? İşte Survivor All Star'da düelloya kalan yarışmacılar...
29.02.2024 Magazin
Acun Ilıcalı Survivor All Star'da ceza yağdırdı! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Acun Ilıcalı Survivor All Star'da ceza yağdırdı! Üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da bazı yarışmacılar hem kendi takım arkadaşlarıyla hem de karşı takımın yarışmacılarıyla kafa kafaya gelmişti. Acun Ilıcalı yarışmacıları dinledikten sonra verilecek cezaları açıkladı. Dokunulmazlık oyununda kıran kırana bir mücadele sergilendi. Üçüncü eleme adayı belli oldu.
20.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda eleme olmadı
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda eleme olmadı Survivor All Star'da beklenmedik bir gelişme oldu. Eleme potasındaki yarışmacılar düelloya hazırlanırken Murat Ceylan bir kişinin yarışmayı bırakmak istediğini paylaştı ve ismi payladı. Bu hafta böylelikle düello oyununda eleme olmadı.
16.02.2024 Magazin
Survivor'da Nagihan için karar çıktı! Ödül oyunu sonrası Turabi veda etti: Acun Ilıcalı yeni oyuncuları duyurdu!
Survivor'da Nagihan için karar çıktı! Ödül oyunu sonrası Turabi veda etti: Acun Ilıcalı yeni oyuncuları duyurdu! Survivor All Star'da dün yaşanan olaylar ve yaşanan son gelişmeler heyecan yaratıyor. Acun Ilıcalı resmen çıldırmış ve konseyi yarıda kesmişti. Yarıda kalan konsey bugün yapıldı ve dördüncü eleme adayı belli oldu. Ada'ya yeni yarışmacılar geldi. Peki Nagihan diskalifiye oldu mu? İşte merak edilen tüm detaylar...
8.02.2024 Magazin
Survivor All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacıların yetenekleri ile şaşırttı
Survivor All Star'da şampiyon belli oldu! Yarışmacıların yetenekleri ile şaşırttı Survivor All Star'da dans yarışmasına özel bölüm büyük ilgi topladı. Birbirinden renkli gösterilerle izleyicilerin karşısına çıkan yarışmacılar yetenekleriyle 'yok artık' dedirtti. Keyifli yarışmadan 7 isim Rio ödülüne gitmeye hak kazandı. İşte detaylar...
1.02.2024 Magazin
Survivor 2024 hangi takımda kimler var? Acun Ilıcalı 2024 Survivor takımlarını açıkladı: Bomba isimler yanyana...
Survivor 2024 hangi takımda kimler var? Acun Ilıcalı 2024 Survivor takımlarını açıkladı: Bomba isimler yanyana... Survivor 2024 All Star kadrosu geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Kendi sezonlarına damga vuran isimlerin yer aldığı 2024 Survivor All Star kadrosunda yarışmaya katılmayacğaını açıklayan Turabi de yer aldı. Acun Ilıcalı, Survivor takımları da belirledi. Survivor All Star'da hangi takımda kimler var? İşte Survivor 2024 takımları ve yarışmacılar...
10.12.2023 Televizyon
Format değişti, teklifi kabul etti! Survivor All Star 2024'te Acun Ilıcalı'ya meydan okudu
Format değişti, teklifi kabul etti! Survivor All Star 2024'te Acun Ilıcalı'ya meydan okudu Survivor All Star 2024 için geri sayım başladı. Acun Ilıcalı'nın format değişikliğine gittiği yarışmaya katılacak yarışmacılar da birer birer belli oluyor. İlk olarak Nihat Altınkaya'nın ismi açıklanmıştı. Geçtiğimiz yıl yapılan yarışmaya vedası çok konuşulan bir isim daha kadroya girdi. Başarılı yarışmacı, sosyal medya hesabından Ilıcalı'ya meydan okudu.
7.09.2023 Televizyon
Survivor 2023'te finale bir adım! Elenen isim ve finalistler belli oldu
Survivor 2023'te finale bir adım! Elenen isim ve finalistler belli oldu Survivor Türkiye'de finale doğru. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, Murat Ceylan'ın sunumuyla TV8'de ekrana gelen 'Survivor 2023'te Yusuf, Nesife, Ertuğ ve Özgür arasından büyük finale giden yarışmacılar bu akşam belli oldu. İki isim Survivor hayaline veda ederken, iki isim de gerçekleşecek olan büyük finale adını yazdırdı.
12.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Yarışmacılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor yarışmacılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.