Gazete Vatan Logo

Survivor'da eleme kimler kaldı? (Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?)

Survivor'da ilk eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında en çok oyu alarak eleme adayı olan isim Tuğçe oldu. Bireysel dokunulmazlığı alan Anıl ise Ogeday'ın ismini verdi.

Survivor'da eleme kimler kaldı? (Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?)

Survivor yarışmasında rekabet birbirinden güzel sürprizlerle devam ediyor. Yarışmacılar mücadele hırslarını bir kat daha arttırırken Survivor sürprizleriyle de oldukça mutlu oluyorlar. Ancak dokunulmazlık oyunları ile eleme adayları da belli oluyor. Survivor dokunulmazlık oyununun kazananı ve bu hafta eleme potasına giren yarışmacılar ile ilgili bilgileri haberimizden bulabilirsiniz.

Survivor yarışmacılar haftaya sürprizlerle başladılar ve tüm hafta onların fazlaca moral depolamalarını sağlayacak birbirinden özel sürprizler ile devam etti. Bu sürprizler nedeniyle Survivor yarışmacılarının ödül oyunları da bir hayli önem kazandı. Dün akşam ekrana gelen Survivor yarışmasında oynanan ödül oyununda Ünlüler takımı galip geldi.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ancak asıl önemli olan konu elbette dokunulmazlık oyunları ve eleme potasına girecek olan yarışmacılar oldu. Survivor adasında artık zaman ilerledikçe her bir yarışmacı adadan gitmemek için üstün bir performans göstermeye başlıyorlar. Dokunulmazlık oyunları da bu yüzden oldukça çekişmeli geçti. Ünlüler takımı yarışmacıları da gönüllüler takımı yarışmacıları da dokunulmazlık sembolünü kazanmak ve eleme gecesinde adada kalmayı garantilemek için gösterebildikleri en iyi performansı göstermeye çalıştılar. Fakat elbette bir takım üzülen taraf oldu ve ada konseyinde elemeye gitti. Ada konseyinde işte kaybeden takımın eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasına girecek yarışmacılar belirlenmiş oldu. Zamanın ilerlemesiyle adadan gidecek her bir yarışmacının elenmesi demek adada tüm dengelerin değişmesi demek oluyor. Bu yüzden eleme adayları ve eleme geceleri kadar eleme sonrasında neler olacağı da büyük bir merak konusu oluyor. Adaya veda eden isim ise Survivor finalini yaşama ve kazanan yarışmacı olma hayallerine veda etmiş oluyor.

Geçen hafta yapılan dokunulmazlık oyunları sonrasında gönüllüler takımı oyunları kaybetmişti ve bu yüzden eleme adaylarını belirlemişti. Yapılan halk oylaması sonucunda da Burçak adaya veda eden isim olmuştu.

Survivor’da Nusret Sürprizi

Survivor adasında rekabetin yanı sıra sürprizler de bitmiyor. Ünü tüm dünyaya yayılmış Nusret Steak House’un sahibi Nusret ödül oyunu öncesinde Dominik adasına geldi. Ünlü tuz dökme hareketini de yapan Nusret, yarışmacılar için hem büyük bir sürpriz hem de büyük bir moral kaynağı oldu.

Ödül Oyunu Sürprizi: Villa’da Bir Gün!

Ünlüler takımı ile gönüllüler takımı yine muhteşem bir ödül oyununda karşı karşıya geldiler. Gerçekten de ödülün güzelliğinden dolayı kıyasıya bir mücadele ortaya koyan Survivor yarışmacıları ödülü kazanabilmek için ellerinden geleni yaptılar. Ancak büyük bir hırsın hakim olduğu bu mücadelede kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Oldukça fazla moral depolama imkanı kazanan ünlüler takımı villada unutulmaz bir gün geçirme imkanı yaşadılar. Ödülü kaybeden gönüllüler takımında ise büyük bir üzüntü yaşandı.

Sabriye’ye Ceza

Ünlüler takımından Sabriye’ye bir ceza geldi. Bu konuyla ilgili açıklamayı da Serhat Akın yaptı. Ünlüler takımı ödül oyununu kazandıktan sonra gidecekleri villada saklanmış olan kutuyu Sabriye’nin bulması gerektiğine dair bir ceza verildiğini dile getirdi.

Haberin Devamı