Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da sular durulmuyor! Şimdi de Adem ile Pınar...

Survivor'da sular durulmuyor! Şimdi de Adem ile Pınar...

'Survivor 2017'de ünlüler adına mücadele eden Adem Kılıççı, takım arkadaşı Pınar Saka'nın uzun süre diğer gruba dahil olmaya çalıştığını iddia etti. İşte Survivor Adem'in o sözleri...

Survivor'da sular durulmuyor! Şimdi de Adem ile Pınar...

Zaman zaman sert tartışmalar yaşadığı Sabriye Şengül ile dertleşen Adem Kılıççı, takım arkadaşı Pınar Saka'nın davranışlarını eleştirdi.

Başarılı yarışmacı, "Pınar konuşmaya hiç fırsat vermiyor. Ben bir şey anlatıyorum, 'Ben o gruptan değildim' diye hemen lafı kesiyor. 'Bir saniye. Hemen kendini aklamaya çalışıyorsun. Ne gerek var? Bırak ben bir lafımı bitireyim' dedim. Pınar'a bir şey söylendiği zaman hemen kendini aklamaya çalışıyor. 'Ben onlardan değildim' diyor. Kuyruklarıydın, ne değildin? Bir güne bir gün gelip bize selam mı verdin?" ifadelerini kullandı.

ADEM KILIÇÇI KİMDİR?
Adem Kılıççı, Türk boksör. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.
Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti.
2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da Türkiye adına ter döktü.

Haberin Devamı

[[SurveyID185]]