Survivor Şahika

Survivor Şahika

Son dakika survivor şahika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan survivor şahika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını survivor şahika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Şahika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor şahika gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 survivor şahika haberi bulunmuştur. Tüm survivor şahika haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 gün önceki halinden eser kalmadı! Survivor’dan sonra…
15 gün önceki halinden eser kalmadı! Survivor’dan sonra… Survivor'da kavga ederken bile sakinliği ile bilinen Şahika, elenmesinin ardından yalnızca 15 gün geçmesine rağmen paspal görüntüsünden sıyrılıp afete döndü.
12.05.2017 Magazin
Survivor'da elenen Şahika Ercümen ilk kez konuştu!
Survivor'da elenen Şahika Ercümen ilk kez konuştu! Survivor 2017'de ünlüler takımından yarışan Şahika Ercümen, 14. haftada elenerek yarışmaya veda etti. İşte Şahika'nın elendikten sonraki ilk sözleri...
28.04.2017 Magazin
Survivor Şahika Ercümen kimdir?
Survivor Şahika Ercümen kimdir? Survivor Ünlüler takımında yarışan Şahika Ercümen bugünkü eleme potasında yer alıyor. Peki bugün adaya veda eden kişi Şahika Ercümen mi olacak? İşte gündemde çok fazla araştırılmaya başlayan Şahika Ercümen kimdir? Sorusunun cevabı...
29.09.2021 Gündem
Survivor'da şok kavga! Tuğçe diskalifiye mi oluyor?
Survivor'da şok kavga! Tuğçe diskalifiye mi oluyor? Survivor 2017'de yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dokunulmazlık oyununda Şahike ile Tuğçe birbirine giriyor. Peki kavgadan sonra diskalifiye olacak mı?
23.04.2017 Magazin
Survivor Şahika Ercümen kimdir?
Survivor Şahika Ercümen kimdir? Survivor ünlüler takımı yarışmacısı olan Şahika Ercümen son zamanlarda eleştirilerin hedefi haline geldi. Oynanan son oyunlarda göstermiş olduğu performans ile de takımına büyük katkı sağladı. Peki Şahika Ercümen kimdir?
29.09.2021 Gündem
Survivor Şahika öyle bir itirafta bulundu ki...
Survivor Şahika öyle bir itirafta bulundu ki... Survivor 2017'de ünlüler takımında yer alan Şahika Ercümen'den çok konuşulacak itiraf.
30.03.2017 Magazin
Survivor Şahika Ercümen Kimdir?
Survivor Şahika Ercümen Kimdir? Survivor 2017 ünlüler takımında yer alan yarışmacılardan biri olan Şahika Ercümen, birçok Survivor izleyicisi tarafından meraklı gözlerle takip ediliyor. Şahika Ercümen ada hayatında göstermiş olduğu yaşam tarzı ve oynanan oyunlarda gösterdiği performans ile birlikte yarışma takipçilerini merak ettirmeyi başardı. Ada hayatında diğer yarışmacılardan izole bir şekilde yaşayan ve göstermiş olduğu performansı pek beğenilmeyen Şahika Ercümen, hem takım arkadaşları tarafından hem de yarışma takipçileri tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyor.
29.09.2021 Gündem
Şahika'dan beklenmedik hareket!
Şahika'dan beklenmedik hareket! Survivor 2017'de ünlüler adasında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Adem ve Sabriye'yle de kavga eden Şahika kendine baraka yaptı. İşte Şahika Ercümen'in o görüntüleri...
24.03.2017 Magazin
Şahika Ercümen kimdir? (Survivor Ünlüler)
Şahika Ercümen kimdir? (Survivor Ünlüler) Survivor 2017'de yarışan Şahika Ercümen bu haftanın eleme potasında yer alıyor. Survivor Ünlüler takımında yer alan Şahika Ercümen performans düşüklüğü nedeniyle birçok kez eleme potasına sokuldu. Peki Şahika Ercümen'in hayatı nasıldır?
29.09.2021 Gündem
Survivor'da elemeye kimler kaldı?
Survivor'da elemeye kimler kaldı? Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme adayı olarak Survivor Şahika ile Çılgın Sedat'ı potaya soktu. Peki Survivor'da bu hafta kim elenecek?
19.03.2017 Magazin
Survivor Şahika Ercümen kimdir?
Survivor Şahika Ercümen kimdir? Survivor Ünlüler takımında yarışan Şahika Ercümen düşük performansıyla oldukça tepki görüyor. Serbest dalışta şampiyonluğu bulunan Şahika Ercümen bu haftanın eleme adayları arasında yer alıyor. Gündemde araştırılmaya başlanan Şahika Ercümen kimdir sorusunun cevabı haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Şahika Ercümen kimdir? (Survivor 2017 Ünlüler)
Şahika Ercümen kimdir? (Survivor 2017 Ünlüler) Survivor ünlüler takımında yarışan Şahika Ercümen hayatı merak edilen isimler arasında yer alıyor. Milli dalışçı olan Şahika Ercümen'in eleme potasında yer alması herkesi şaşırtmıştı. İşte Şahika Ercümen'in kim olduğu sorusunun cevabı...
29.09.2021 Gündem
Şahika Ercümen kimdir?
Şahika Ercümen kimdir? Şahika Ercümen 2017 Survivor yarışmasında performans sergileyecek. Survivor'un ünlüler takımında yer alacak olan Şahika Ercümen kimdir? sorusu gündeme düştü. İşte dalış konusunda rekor kıran Şahika Ercümen'in hayatı...
29.09.2021 Gündem
Survivor Adem: Serhat'ı nakavt ederdim!
Survivor Adem: Serhat'ı nakavt ederdim! Survivor 2017'de ünlüler takımında yer alan Adem Kılıççı, Serhat Akın'a meydan okudu. Adem Kılıççı, eski takım arkadaşını ringte görmek istiyor.
24.07.2017 Magazin
Ayvalık'ta Sertab Erener konseri
Ayvalık'ta Sertab Erener konseri Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen konserde sahne alan Sertab Erener, hayranlarına keyifli saatler yaşattı.
12.07.2017 Kültür Sanat
Hayranları şokta! Survivor'a veda etti...
Hayranları şokta! Survivor'a veda etti... Survivor 2017'de dün akşam veda konseyi vardı. Bakın, Survivor'a damga vuran hangi isim hayallerine veda etti.
18.06.2017 Magazin
Survivor Sabriye yedisini yedi, dört tane kaldı!
Survivor Sabriye yedisini yedi, dört tane kaldı! Survivor 2017'de Ünlüler takımında yarışan Sabriye Şengül'ün son eleme potasından da çıkması gündem olmaya devam ediyor. Peki Sabriye Şengül'ün sırrı ne? İşte Survivor Sabriye Şengül için yazılan o haber...
2.06.2017 Magazin
Survivor'dan sonra yeniden doğdum
Survivor'dan sonra yeniden doğdum Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, Survivor mücadelesinden yenilenerek döndü. Ercümen yakında kendi sağlık pogramını sunmaya hazırlanıyor
27.05.2017 Arşiv
İlhan Mansız yüzünden Survivor'dan elendi!
İlhan Mansız yüzünden Survivor'dan elendi! 'Survivor 2017'de elenen Berna Öztürk ve Pınar Saka'dan İlhan Mansız hakkında çapıcı itiraflar. İki isim İlhan Mansız yüzünden mi elendi?
4.05.2017 Magazin
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor 2017’ye oldukça iddialı bir giriş yapan Tuğçe Melis Demir, yine birçok iddialı ve başarılı ismin yer aldığı gönüllüler takımında favori bir yarışmacı olarak ön plana çıkıyor. Spor ile içli dışlı olan Tuğçe Melis, özellikle denge oyunlarında ön plana çıkarak farkını gösterecek gibi. Neden mi? Çünkü o bir buz hokeycisi. Peki, bu favori ismin kariyer yaşamı ile özel hayatı nasıl?
29.09.2021 Gündem
Survivor Ogeday Girişken kimdir?
Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor’un bu seneki gönüllüler takımında bir isim özellikle merak edilen yarışmacılar arasında. Bu isim Ogeday Girişken. Gerek takım arkadaşları ile olan olumlu iletişimi, gerekse de yarışmalarda gösterdiği üstün başarılar bu pek de tanınmayan ismi merak edilen yarışmacılar kategorisine sokuyor.
29.09.2021 Gündem
Survivor İlhan Mansız kimdir?
Survivor İlhan Mansız kimdir? Survivor, kuşkusuz milyonları ekrana kilitleyen ve reyting oranı en yüksek olan yarışmalardan bir tanesi. Survivor’un bu sene öne çıkan önemli isimlerinden biri de İlhan Mansız. Özellikle hırsı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Mansız, birçok kez eleme potasına girse de yarışmadaki istikrarını hep korumuştur.
29.09.2021 Gündem
Survivor Elif Şadoğlu kimdir?
Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu Survivor 2017’nin en favori yarışmacılarından biri. Peki, favori olmak Elif için bir birikimin getirisi mi yoksa tamamen şans mı? Özel hayatından ziyade kariyeri ve işi ile anılmayı tercih eden Elif Şadoğlu, survivor tanıtım videosunda “Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın Sözlerine yer vermişti. Peki, bu soru işaretleri ile dolu cümlelerin ardında nasıl bir yaşam var?
29.09.2021 Gündem
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak, eleme adayı kim olacak? - 29 Nisan Cumartesi
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak, eleme adayı kim olacak? - 29 Nisan Cumartesi Survivor’da yine eleme öncesi gerginlik ve mücadele kat be kat artıyor. Survivor yarışmacıları giderek sayıları azaldığı için eleme potasına girmemek üzere çok daha güçlü performanslar ortaya koyuyorlar. Oynanan dokunulmazlık oyunları ile eleme potasına giren isimler de belli oluyor. Survivor dokunulmazlık oyunu bu akşam TV8'de olacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Şahika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor şahika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.