Suriyeli Mülteciler

Suriyeli Mülteciler

Son dakika Suriyeli mülteciler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriyeli mülteciler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriyeli mülteciler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriyeli Mülteciler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriyeli mülteciler gelişmeleri de dahil olmak üzere 724 suriyeli mülteciler haberi bulunmuştur. Tüm suriyeli mülteciler haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 yaşındaki çocuğa istismar davası! AK Parti'li Çelik: Örtbas eden kim varsa hesap verecek
6 yaşındaki çocuğa istismar davası! AK Parti'li Çelik: Örtbas eden kim varsa hesap verecek AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısının gündemine ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
22.12.2022 Gündem
CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz, asgari ücret ve EYT açıklaması
CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz, asgari ücret ve EYT açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dış siyasetteki mücadele alanlarından, iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme dair bütün gelişmeleri CNN TÜRK ve Kanal D Ortak yayınında değerlendiriyor. Fulya Kalfa moderatörlüğünde gazeteciler Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin soruyor; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıtladı. "CHP milli güvenlik sorunudur" diyerek Mersin'deki saldırıyı düzenleyen teröristin CHP'nin raporunda yer almasına sert tepki gösteren Erdoğan, "Terör örgütü ve siyasi uzantısı malum parti yerine devletin söylediklerine kulak verselerdi, böyle utanılacak hale düşmezlerdi" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, ABD ile F-16 meselesiyle ilgili olarak ise "Biden'ın bize vermiş olduğu sözden netice bekliyoruz" dedi. Ege'deki adalara zırhlı araçların yerleştirilmesi konusunda ABD ve Yunanistan'ı uyardıklarını belirten Erdoğan, "Biz burada uluslararası yargı yolunu kapadıklarını görüyoruz. Lozan'a göre buralar özel bir statüye tabi. ABD maalesef, ne Lozan'ı ne Paris'i dinliyor" dedi.
28.09.2022 Siyaset
Özdağ: Sığınmacılar için Şam hükumetiyle diplomatik temas süreci başlatıyoruz
Özdağ: Sığınmacılar için Şam hükumetiyle diplomatik temas süreci başlatıyoruz ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski Dışişleri Bakanı Şükrü Sina Gürel'in CHP'den istifa ederek partisine katıldığını söyledi. Özdağ, Gürel başkanlığında parti bünyesinde kuracakları heyetin Suriyelilerin ülkelerine iadesi için Şam'da diplomatik temas süreci başlatacağını belirtti. 
19.04.2022 Siyaset
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu hamlesi! Erken seçim...
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu hamlesi! Erken seçim... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu isimlerinin konuşulması hakkındaki soruya "Büyükşehir belediye başkanları bir dönem daha devam etmeli. Başarılarının sürekli olmasını isteriz" yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, 2022 yılı sonbaharda erken seçim beklediğini söyledi.
9.08.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: AB, güçsüz ve plansız
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: AB, güçsüz ve plansız Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Avrupa Birliği'nin Türkiye konusunda vizyondan yoksun olduğunu söyledi. "Neden hiçbir yerde ilerlemeler kaydedemediğimizi merak ediyorum. Bunun nedeni sadece Türkiye olamaz. AB, güçsüz ve plansız" dedi.
3.07.2021 Gündem
AB liderlerinden son dakika Türkiye talebi
AB liderlerinden son dakika Türkiye talebi Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesi'nde, AB ülkelerinin devlet ve hükümet başkanları, AB Komisyonundan, Türkiye'deki Suriyeliler için sağlanacak finansmanla ilgili resmi teklifi gecikmeksizin sunmasını istedi.
24.06.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi zirvenin detaylarını anlattı: Tarihi hata...
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi zirvenin detaylarını anlattı: Tarihi hata... Azerbaycan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde ABD Başkan Biden ile yaptığı görüşmenin içeriğine de değindi. Erdoğan, Biden'a ''Terör örgütü YPG ile mi yoksa NATO müttefikiniz Türkiye ile hareket edeceksiniz?'' diye sorduğunu ancak cevap alamadığını söyledi. Erdoğan, "Terörün hedefi olan bir müttefikin yanında durmak yerine o müttefikin mücadele ettiği terör örgütlerini tercih etmek, tarihi bir hatadır." dedi.
17.06.2021 Siyaset
AB Liderler Zirvesi'nde flaş karar: Türkiye ile kademeli şekilde...
AB Liderler Zirvesi'nde flaş karar: Türkiye ile kademeli şekilde... Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesinde ekonomi, göç, toplumlar arası temas ve seyahat gibi konularda Türkiye ile iş birliğinin güçlendirilmesi kararlaştırıldı.
25.03.2021 Dünya
Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözlerine RTÜK'ten ceza!
Ebubekir Sofuoğlu'nun skandal sözlerine RTÜK'ten ceza! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Akit TV’nin 'Derin Kutu' programına konuk olarak katılan Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun 'fuhuş evi' benzetmesi nedeniyle idari para cezası verilmesine karar verdi. Öte yandan Prof. Dr. Bingür Sönmez'in de katıldığı televizyon programında, 'Ben aşı yaptırmam diyenler birer vatan haini' sözünün eleştiri sınırlarını aştığı gerekçesiyle, kanala idari para cezası müeyyidesi uyguladı.
30.12.2020 Gündem
Dev çete çökertildi! Para ortada kaldı
Dev çete çökertildi! Para ortada kaldı İstanbul’da jandarma ekiplerinin çökerttiği Suriyeli hacker şebekesinden ele geçirilen paralar ortada kaldı. Aleyhlerine delil olmasından korkan şüpheliler, değeri 30 milyon lirayı bulan döviz ve altınları “Haberimiz yok, bizim değil” diyerek sahiplenmedi.
29.12.2020 Yaşam
İletişim Başkanlığı'ndan İdlib açıklaması
İletişim Başkanlığı'ndan İdlib açıklaması İletişim Başkanlığı'nca, sivillerin korunması, mülteci akınının durdurulması ve terörle mücadele konusunda büyük kazanımlara imza atan Türkiye'nin, İdlib'in sürekli bir güvenli bölgeye dönüşmesi konusunda kilit ülke olarak girişimlerini sürdürdüğü bildirildi.
9.06.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferansla G20 Liderler Olağanüstü  Zirvesi'ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferansla G20 Liderler Olağanüstü Zirvesi'ne katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip corona virüs (Kovid-19) gündemiyle toplanan G20 Liderler Olağanüstü Zirvesi'ne video konferans yöntemiyle katıldı. Video konferans yöntemiyle yapılan koronavirüs G20 Liderler Olağanüstü Zirvesi sona erdi. Zirve 2 saat 15 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferansla katıldığı G20 Liderler Olağanüstü Zirvesi'nde konuşma yaptı. Erdoğan: "Küresel finansal kriz döneminde yaptığımız gibi bir an önce harekete geçmeliyiz" ifadelerini kullandı.
26.03.2020 Siyaset
AB Yüksek Temsilcisi Borrell: 170 milyon euroluk katkıda bulunacağız
AB Yüksek Temsilcisi Borrell: 170 milyon euroluk katkıda bulunacağız AVRUPA Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, "Yaptığımız görüşmelerde sadece insani yardım için 170 milyon euroluk bir katkıda bulunacağımızı ifade ettik. Bu katkının 60 milyon euroluk kısmı en hassas gruplara yönlendirilecek" dedi.
4.03.2020 Gündem
BM'den dünyaya Türkiye çağrısı!
BM'den dünyaya Türkiye çağrısı! BM, uluslararası topluma Suriyeli mülteciler konusunda Türkiye'ye verilen desteğin sürdürülmesi ve artırılması çağrısında bulundu.
28.02.2020 Gündem
Kaç Suriyeli ülkesine döndü?
Kaç Suriyeli ülkesine döndü? Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeliler, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarıyla terör örgütlerinden temizlenen bölgelerine geri dönmeyi sürdürüyor. Peki, kaç Suriyeli ülkesine döndü?
8.11.2019 Yaşam
Kaç Suriyelinin ülkesine döndüğü ortaya çıktı
Kaç Suriyelinin ülkesine döndüğü ortaya çıktı AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonları'nın ardından 365 bin mültecinin Suriye'de oluşturulan güvenli bölgelere döndüğünü belirterek, “Yeni güvenlik bölgelerimizde bu sayının çok daha yüksek rakamlara ulaşmasını bekliyoruz" dedi.
8.11.2019 Gündem
Erdoğan 'sınırları açarız' demişti! Bulgaristan'dan ilk açıklama geldi
Erdoğan 'sınırları açarız' demişti! Bulgaristan'dan ilk açıklama geldi Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Türkiye’nin Suriyeli mülteciler için sınırı açması durumunda ülkesinin sınırlarından giriş yapanları durduramayacaklarını söyledi.
11.10.2019 Gündem
3'lü Suriye Zirvesi sonrası önemli açıklamalar
3'lü Suriye Zirvesi sonrası önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in Ankara'da gerçekleştirdiği üçlü zirve sona erdi. Zirve sonrasında üç lider önemli açıklamalarda bulundu.
16.09.2019 Gündem
Bakan Soylu: Kimse kusura bakmasın...
Bakan Soylu: Kimse kusura bakmasın... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "PKK'ya müzahir siyasi partinin kazandığı belediye sayısı 2009'daki yerel seçimde 98, 2014'te 103 ve 2019'da 59. Bu rakamlar terör ortadan kalktığında bölgedeki vatandaşların demokratik tercihlerini çok net ortaya koyabileceğini gösterdigese" diye konuştu.
3.09.2019 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş İdlib açıklaması
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş İdlib açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bizim İdlib'de gözlem noktalarımızdaki askerlerimiz mahsur durumda değil, kimse de mahsur bırakamaz" dedi.
23.08.2019 Siyaset
Bahçeli: Türkiye, üzerindeki kuşatmayı etkisiz hale getirecektir
Bahçeli: Türkiye, üzerindeki kuşatmayı etkisiz hale getirecektir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "İnsani ve vicdani değerler komadadır. Sayıca ağırlığı müslüman coğrafyada bulunan milyonlarca insan zulüm altındadır. Müslümanların oluk oluk kanı dökülmektedir. Dünyada bunlar olurken asıl hedef Türkiye, Türk milleti, Türk vatanıdır. Türkiye, üzerindeki kuşatmayı etkisiz hale getirecektir" dedi.
8.08.2019 Siyaset
'YPG/PKK masum Kürtleri hedef alan bir örgüttür'
'YPG/PKK masum Kürtleri hedef alan bir örgüttür' Suriyeli Bağımsız Suriye Kürt Derneği Başkanı Tammo, "YPG/PKK) Esed gitsin diyenleri bastırdılar. İnsanları öldürdüler, bazılarını kaçırdılar ya da hapse attılar. Bunlar masum Kürtleri hedef alan bir örgüttür." dedi.
19.07.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Otoyol projesi en kısa zamanda başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Otoyol projesi en kısa zamanda başlayacak Saraybosna'da düzenlenen Güneydoğu Avrupa İşbirliği Zirvesi'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Saray Borsna-Belgrad Otoyolu Projesi stratejik çalışmadır. En kısa zamanda başlamayı öngörüyoruz." dedi.
9.07.2019 Siyaset
Emine Erdoğan'a ‘Fark Yaratan’ ödülü
Emine Erdoğan'a ‘Fark Yaratan’ ödülü Dünya İnsaniyet Forumu'nca (World Humanitarian Forum) Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, insani yardımlara ilham verici çalışmalarından dolayı "Changemaker" (Fark Yaratan) ödülü verildi.
17.04.2019 Siyaset
Bu liseden mezun olanlar çalışmaya hazır
Bu liseden mezun olanlar çalışmaya hazır Bursada Veysel Karani Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, 'Suriyeli Öğrenciler ve Risk Altındaki Mahallelerde Oturan Öğrencileri Mesleki Eğitime Kazandırma projesi kapsamında Alman Kalkınma Ajansı'nca yaklaşık 1,5 milyon lira değerinde yeni ekipman gönderildi. Lise Müdürü Erkan Altun, "Bu proje sayesinde okulumuzda eğitim öğretimde ihtiyaç duyulan her türlü teknik ve teknolojik donanıma sahip olduk" dedi. Altun, "İhtiyaç duyulan her türlü teknik ve teknolojik donanıma sahip olduk. Bursa gibi bir sanayi şehrinde sektörün ihtiyaç duyduğu aranan nitelikteki elemanları yetiştirme konusunda iddialıyız" dedi.
17.04.2019 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Suriyeli Mülteciler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriyeli mülteciler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.