Suriye Haberleri

Suriye Haberleri

Son dakika suriye haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suriye haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suriye haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriye Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriye haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 822 suriye haberleri haberi bulunmuştur. Tüm suriye haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte ABD'nin yeni Suriye planı! Türkiye'yi...
İşte ABD'nin yeni Suriye planı! Türkiye'yi... ABD, Türkiye ve Rusya'yı denetim altına alarak Suriye'yi bölmek için gizli kulis yapıyor. 11 Ocak'ta Washington’da topladığı İngiliz, Fransız, Ürdünlü ve Suudi temsilcilerle Suriye'nin bölünmesini konuştu. ABD'nin bölme planında Fırat'ın doğusu-batısı arasında bir ateş hattı kurmak ve Astana-Soçi sürecini baltalayarak Cenevre'yi öne çıkarmak bulunuyor.
3.03.2018 Dünya
Son dakika... Hepsi orada öldürüldü! PYD/PKK...
Son dakika... Hepsi orada öldürüldü! PYD/PKK... Zeytin Dalı harekatının 41. gününde 8 askerin şehit olduğu Raco'da hainler tek tek bulunup imha ediliyor. Tünelde gizlenen ve yoğun sisten faydalanıp Mehmetçiğe aniden saldıran PKK'lılarla onlara destek veren İranlı milisler ve Esed Şebbihası 140’tan fazla terörist öldürüldü. Birlikler şimdi belde merkezinde.
3.03.2018 Gündem
Bomba iddia! Türkiye'ye karşı birlikte çalışıyorlar
Bomba iddia! Türkiye'ye karşı birlikte çalışıyorlar ABD'nin Orta Doğu stratejisinde şu sıralar daha önce zıt cephelerde olduğu Rusya var. Bu durum ABD medyasında da çok konuşuluyor. NBC News'taki bir habere göre öncenin kavgalıları şimdinin müttefikleri birbirlerine "el bombası menzili" içerisinde... Ayrıca haberde, Türkiye'nin Menbiç'e girmesini durdurmak adına Rusya ve ABD'nin YPG ile beraber çalıştığı belirtiliyor...
30.03.2017 Dünya
Cinayetin nedeni Suriye tartışması
Cinayetin nedeni Suriye tartışması İstanbul Beykoz’da şoförünü öldüren Tarkan Yürür, ‘Kavga Suriye tartışmasından çıktı, bir anlık öfkeyle yaptım” dedi
26.12.2016 Yaşam
Son dakika... Halep'te tahliyeler tamamlandı
Son dakika... Halep'te tahliyeler tamamlandı Rejim kuşatmasındaki doğu Halep'te, siviller ve muhalif güçlerin tahliyesi tamamlandı. Yaklaşık 45 bin kişi 15 Aralık'tan bu yana muhaliflerin kontrolündeki güvenli bölgelere ulaştı. Esed ordusu ve rejim yanlısı yabancı teröristler bölgeyi kontrolüne aldı.
17.06.2021 Dünya
Esad'dan kritik hamle!
Esad'dan kritik hamle! Kimyasal Silahları Yasaklama Örgütü (OPCW) ABD ile Rusya arasında varılan anlaşma uyarınca Suriye'nin elindeki silah stokunun ayrıntılarını göndermeye başladığını açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Türkiye'yi vurabilir!
Türkiye'yi vurabilir! İngiliz gazeteler Suriye'ye askeri müdahaleyi ele aldı.
29.08.2013 Dünya
Viyana kapısına dayandılar!
Viyana kapısına dayandılar! Dışişleri Bakanlığı açıkladı
29.09.2021 Gündem
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi
İran, ABD üssünü vurdu! Mossad'ın karargahı yok edildi İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Ortadoğu'da tansiyonu zirveye çıkaran hamle gece saatlerinde geldi. Suriye ve Irak'ta patlamalar meydana geldi. Kısa süre sonra İran önceden belirlenen hedeflere füze saldırısı düzenlediğini dünyaya duyurdu. Devlet kontrolündeki İRNA saldırıda Mossad'ın karargahının yok edildiğini duyurdu. Füze saldırıları sonrası ABD'den ilk açıklama geldi.
16.01.2024 Dünya
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Dünya liderlerinin eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları
Dünya liderlerinin eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle lider eşleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları gönderdi.
18.02.2023 Gündem
Lider eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları
Lider eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları Lider eşleri, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
18.02.2023 Gündem
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası futbol camiasının önemli isimleri tek yürek oldu.
10.02.2023 Süper Lig
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 4. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 12 bin 391'e yükseldi.
9.02.2023 Gündem
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Enflasyon 1 yılda 4 kattan fazla arttı
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Enflasyon 1 yılda 4 kattan fazla arttı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TÜİK'in rakamlarıyla bile enflasyonun yüzde 83,45'e ulaştığını belirterek, "Yani geçtiğimiz 1 yılda enflasyon, 4 kattan fazla arttı. Kamuoyunda sadece tüketici fiyatları konuşuluyor. Oysa, tüketici fiyatlarındaki artış, diğer fiyat artışlarının en düşüğü. Mesela son 1 yılda üretici fiyatlarındaki artış yüzde 151,5, tarım üretici fiyatlarındaki artış yüzde 142,4, konut fiyatlarındaki artış ise yüzde 173,8 oldu. Tüm bu rakamların gösterdiği çerçevede, bugün ne yazık ki dünyada en yüksek enflasyona sahip 5'inci ülkeyiz" dedi.
5.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz Balkanlar turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin yükselmeye başladığının altını çizdi. Avrupa'da yaşanan doğal gaz kriziyle ilgili Erdoğan 'Avrupa için bu kış öyle kolay geçmeyecek, çok sorunlu bir kış olacak, mali noktadan faturası çok ağır bir kış olacak' dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ege’de ve Doğu Akdeniz’de bize dayatmaya çalıştıkları maksimalist tezler var. Bunun da yenilir yutulur bir yanı yok. Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine Birleşmiş Milletler’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Avrupa Birliği’nde ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz' ifadelerini kullandı. Sosyal konut projesi ve yüksek kira sorununa da değinen Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyecekler" açıklamasında bulundu.
9.09.2022 Siyaset
Adalet Bakanı Bozdağ'dan 6'lı masa eleştirisi: Hepsi yüreksiz
Adalet Bakanı Bozdağ'dan 6'lı masa eleştirisi: Hepsi yüreksiz Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bakın bu altılı masa hala cumhurbaşkanı adayını açıklayamadı. Bunların o kadar iradesiz insanlar ki 2018’den beri Cumhurbaşkanı adayını niteliklerini konuşuyorlar. Yapmaya cesaret edemiyorlar. Hepsi yüreksiz" dedi.
8.09.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması: Diyalog için şart olmaz
Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş Suriye açıklaması: Diyalog için şart olmaz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'deki son durum, İsrail ile normalleşme süreci ve Rumların doğalgaz keşfine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.08.2022 Dünya
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı
Lviv'deki tarihi üçlü zirvede Erdoğan'dan 'Zaporijya' vurgusu! Zelenski'nin isteğini açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti dönüşünde gazetecilerle söyleşi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zaporijya konusu gerçekten rastgele bir konu değil. Ama birinci derecede Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu’nun bu işin yakın takibinde olması ve neler yapılması gerektiği hususunda belli bir yükü üstlenmesi lazım. Zelenski bizden şunu özellikle istedi; Rusya’nın buradaki bütün mayın ve benzeri döşemeleri söküp alması ve bu hususun süratle ürkütücü olmaktan çıkması. Çünkü bir tehdit unsuru. ‘Çernobil’i yaşamak istemiyoruz’ derken biraz da onu kastettim" ifadelerini kullandı.
19.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid'de gerçekleşen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sonunda medya mensuplarıyla söyleşi gerçekleştirdi. NATO Zirvesi'nin Türkiye için büyük bir diplomatik zafer olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki süreç özellikle İsveç ve Finlandiya’ya aittir. Herhangi bir yanlışları vesaire olduğu zaman zaten kapı gibi belgeler elde, oradan gereğini yaparız" dedi. Erdoğan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışıyor. İnşallah arkadaşlarımız çalışmayı efradını cami ağyarını mani bir şekilde bitirirler. Biliyorum ki Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız." dedi.
1.07.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 ek gösterge açıklaması! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Kızılcahamam’da partisinin '30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunana Erdoğan memur ve çiftiçileri ilgilendiren müjdeleri art arda açıkladı. Memur ve emekliler tarafından yakından takip edilen 3600 ek göstergesi düzenlemesi ile ilgili yeni gelişmeyi paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan yarınki kabine toplantısının ardından konunun detaylarının kamuoyu ile paylaşılacağını aktardı. Öte yandan çiftçilere de bir müjde duyuran Erdoğan, "Buğday alım fiyatlarını açıklamak istiyorum. Toprak Mahsulleri Ofisimiz, sert ekmeklik buğdaya bu yıl ton başına 6 bin 50 lira alım ve 1000 lira prim bedeli olmak üzere toplam 7 bin 50 lira ödeme yapacaktır." diye konuştu.
5.06.2022 Siyaset
Ukrayna tarafından batırılan savaş gemisi Moskva'ya Rusya'dan sır operasyon!
Ukrayna tarafından batırılan savaş gemisi Moskva'ya Rusya'dan sır operasyon! Ukrayna tarafından Neptün füzeleriyle batırılan Rusya'nın amiral gemisi Moskva'ya gizli bir operasyon düzenleyerek askeri teçhizatları ve askerlerin cansız bedenlerini topladığı iddia edildi. Ürkütücü operasyon iddiası Ukrayna'dan gelirken Batı medyası operasyonun askerlerin ailelerinin öfkesinin artması sonrası gerçekleştirildiğini duyurdu.
25.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suriye Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriye haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.