Sürat Teknesi

Sürat Teknesi

Son dakika sürat teknesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sürat teknesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sürat teknesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürat Teknesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürat teknesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 sürat teknesi haberi bulunmuştur. Tüm sürat teknesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Midilli'ye kaçma hazırlığındaki 2 FETÖ şüphelisi ile 1 organizatör tutuklandı
Midilli'ye kaçma hazırlığındaki 2 FETÖ şüphelisi ile 1 organizatör tutuklandı Çanakkale'nin Ezine ilçesi sahilinden sürat teknesi ile Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçma hazırlığı yaptığı tespit edilen 2 FETÖ şüphelisi ve şüphelilere organizatörlük yapan bir kişi yakalandı. Gözaltına alınan 3 şüpheli sevk edildikleri adliyede tutuklandı.
5.09.2022 Gündem
Sürat motorunun tekneye çarptığı anların görüntüleri ortaya çıktı
Sürat motorunun tekneye çarptığı anların görüntüleri ortaya çıktı Muğla'nın Marmaris ilçesinde sürat motoru ile deniz taksinin çarpışması sonucu İngiliz turistin ölümüne neden olan kazanın güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı.
4.08.2022 Yaşam
Marmaris'te sürat teknesi ile tekne dolmuş çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı
Marmaris'te sürat teknesi ile tekne dolmuş çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, tekne dolmuş ile su sporları sürat teknesinin çarpıştığı kazada İngiliz kadın turist hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
4.08.2022 Yaşam
İş insanı ve eşinin öldüğü tekne kazasında yeni gelişme
İş insanı ve eşinin öldüğü tekne kazasında yeni gelişme Muğla’nın Bodrum ilçesinde sürat teknesinin kayalıklara çarptığı ve iş adamı Ünal Pala ile eşi Evrim Pala'nın hayatını kaybettiği kazanın ardından tekne karaya çıkarıldı. Teknenin hali kazanın büyüklüğünü gözler önüne serdi.
11.07.2022 Yaşam
Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı!
Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı! Muğla Bodrum'da sürat teknesi kayalıklara çarptı. Kazada 52 yaşındaki ünlü iş insanı Ünal Pala ve 47 yaşındaki eşi Evrim Pala hayatını kaybetti. Pala çiftinin teknede bulunan 12 yaşındaki küçük kızı ise yaralandı. Hastaneye kaldırılan küçük kızın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Peki, Ünal Pala kimdir, nereli, ne iş yapar? Tekne kazasında ölen Ünal Pala’nı şirketleri ve hayatı…
11.07.2022 Ekonomi
Bodrum'da tekne kazasında Ankaralı iş insanı ve eşi öldü, kızı yaralandı
Bodrum'da tekne kazasında Ankaralı iş insanı ve eşi öldü, kızı yaralandı Bodrum'da yaşanan tekne kazasında Ankaralı iş insanı ve eşi hayatını kaybederken, kızı yaralandı.
11.07.2022 Yaşam
Ukrayna'da nakliye uçağı düştü! Can kayıpları var...
Ukrayna'da nakliye uçağı düştü! Can kayıpları var... Ukrayna'ya ait Antonov-26 tipi nakliye uçağı, teknik arıza nedeniyle Zaporijya'da düştü, can kayıpları var.
22.04.2022 Dünya
ABD gemisini kovdular! Görüntüler deprem etkisi yarattı
ABD gemisini kovdular! Görüntüler deprem etkisi yarattı İran devlet televizyonu, Devrim Muhafızlarına ait sürat teknelerinin Basra Körfezi'nde bir ABD gemisine müdahale ettiğini bildirdi. Bir ABD Donanması sözcüsü ise, bu tip bir karşılaşmadan haberdar olmadığını söyledi.
7.10.2021 Dünya
Yüzerken sürat teknesi çarpmıştı! Acı haber geldi
Yüzerken sürat teknesi çarpmıştı! Acı haber geldi Son dakika haberi... Balıkesir’in Erdek ilçesinde, denizde yüzdüğü sırada sürat teknesinin çarptığı Elvan Fırat Taşdöğen’den acı haber geldi. Tekneyi kullandığı belirlenen kişi ise gözaltına alındı.
8.08.2021 Gündem
Denizde yüzerken feci şekilde can verdi!
Denizde yüzerken feci şekilde can verdi! Balıkesir'in Erdek ilçesinde sürat teknesinin çarptığı kadın hayatını kaybetti.
7.08.2021 Yaşam
Sağlık Bakanlığı'ndan plaj ve yüzme alanlarına yönelik Kovid-19  tedbirleri
Sağlık Bakanlığı'ndan plaj ve yüzme alanlarına yönelik Kovid-19 tedbirleri Yeni tip corona virüsle (Kovid-19) mücadele sürecinde plaj ve yüzme alanlarında alınması gereken önlemler doğrultusunda, plajda kalabalık oluşmasını engellemek için sosyal mesafe kurallarına uygun kapasite belirlenecek, şezlonglar arası mesafe en az 1,5 metre olacak, tek kişinin kullandığı su etkinlikleri yapılabilecek.
1.06.2020 Gündem
VIP kaçırmada yeni gelişme
VIP kaçırmada yeni gelişme Edirne merkezli 3 ilde, FETÖ/PDY şüphelilerini Yunanistan'a kaçıran organizatörlere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.
10.01.2020 Gündem
3 gazeteci ölümden dönmüştü! O kaptanın ifadesi ortaya çıktı
3 gazeteci ölümden dönmüştü! O kaptanın ifadesi ortaya çıktı Bodrum’da, haber çalışması yapan 3 gazetecinin bulunduğu ve kaptan Osman Demirkol’un kullandığı balıkçı teknesine çarpan Maça Kızı Otel’e ait sürat teknesinin tutuklanan kaptanı Alper Sakay’ın savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı.
6.06.2019 Gündem
3 gazeteci dün ölümden dönmüştü! O kaptan tutuklandı
3 gazeteci dün ölümden dönmüştü! O kaptan tutuklandı Bodrum’da, haber çalışması yapan 3 gazetecinin bulunduğu balıkçı teknesine çarpan sürat teknesinin kaptanı Alper Sakay, Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece ’taksirle yaralamaya neden olmak’ suçundan tutuklandı.
5.06.2019 Gündem
Sürat teknesinin muhabirleri taşıyan tekneye çarpma anları ortaya çıktı
Sürat teknesinin muhabirleri taşıyan tekneye çarpma anları ortaya çıktı Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir sürat teknesinin magazin muhabirlerini taşıyan tekneye çarptığı anlar bir otelin güvenlik kameralarına yansıdı.
5.06.2019 Yaşam
Muğla'da gazeteciler ölümden döndü
Muğla'da gazeteciler ölümden döndü Muğla'nın Bodrum ilçesinde, görev başındaki gazetecileri taşıyan tekneye, bölgede bulunan Maça Kızı Oteli'ne ait sürat teknesi çarparak batırdı. O sırada tatilcilerle ilgili haber çalışması yapmak üzere teknede bulunan 3 gazeteci ile tekne kaptanı ölümden döndü. Gazeteciler kazayı sıyrıklarla atlatırken, ayağı kesilen ve çok kan kaybettiği belirlenen kaptan ise kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
4.06.2019 Yaşam
Gider kabul edilmeyen ödemeler nelerdir?
Gider kabul edilmeyen ödemeler nelerdir? Gelir Vergisi Kanunu, gelir unsurlarının tespitini yaparken bazı harcamaları da gider kabul edilmeyecek ödemeler olarak kabul eder. Gider olarak indirilmesi yasa tarafından kabul edilmeyen ödemeler hangileridir? İşte tüm o ödemelerin listesi...
18.01.2019 Uzmana Sor
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'dan Tunceli ziyareti
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'dan Tunceli ziyareti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Tunceli'ye geldi. Bakan Çavuşoğlu, Tunceli temasları kapsamında ilk olarak Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etti.
15.11.2018 Siyaset
Şeyhin yatına 1 milyon liralık akaryakıt ve yemek ikmali
Şeyhin yatına 1 milyon liralık akaryakıt ve yemek ikmali DUBAİ Şeyhi Abdullah Al Futtaim'in 'Radiant' adlı lüks mega yatına, demir attığı Marmaris'te 550 bin lira değerinde akaryakıt ikmali yapıldı. Ayrıca yapılan yiyecek ikmaliyle toplam harcamanın 1 milyon lirayı bulduğu belirtildi.
19.09.2018 Yaşam
Bornozlo  bayram  ziyareti
Bornozlo bayram ziyareti Bodrum’da tatil yapan Acun Ilıcalı, sürat teknesi ile geldiği Türkbükü’nde Fatih Terim’i evinde ziyaret etti.
23.08.2018 Magazin
Üzerinden sürat teknesi geçti!
Üzerinden sürat teknesi geçti! Marmaris’e 30 kilometre mesafedeki turistik Orhaniye Mahallesi’nde denize giren bir çocuk annesi, ev kadını Aysun Acar, bir sürat teknesinin üzerine doğru geldiğini fark etti.
3.08.2018 Yaşam
ABD'de imal edilen en büyük buharlı yat Bodrum'da
ABD'de imal edilen en büyük buharlı yat Bodrum'da ABD'li otomotiv şirketi Horace Dodge'nin sahipleri için 97 yıl önce inşa edilen 'SS Delphine' isimli 79 metre uzunluğundaki yat, Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Bodrum'a geldi. Hintli milyarder bir ailenin iki haftalık tatil için kiraladığı öğrenilen tarihi yat, ilçede yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekti.
13.07.2018 Gündem
Çocuklarım ‘Baba kurtar’ diye çığlıklar attı ama...
Çocuklarım ‘Baba kurtar’ diye çığlıklar attı ama... Antalya’da Meis adasına gitmek için bindikleri sürat teknesi batınca 5 çocuğunu kaybeden acılı baba, dehşeti anlattı, üzüntüden çocuklarının cesedini morgdan alamadı...
6.06.2018 Yaşam
FETÖ'cüler kayaya çarptı!
FETÖ'cüler kayaya çarptı! Teknede bulunan 16 kişiden 6'sının çocuk, 10'unun FETÖ üyesi olduğu, aralarında 2 eski hakim ve 1 TÜBİTAK çalışanının da bulunduğu belirlendi.
24.04.2018 Gündem
Kos'a kaçmaya çalışan FETÖ'cü eski polis müdürleri tutuklandı
Kos'a kaçmaya çalışan FETÖ'cü eski polis müdürleri tutuklandı Muğla'nın Bodrum ilçesi'nde yasa dışı yollardan Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'na geçmeye çalışırken yakalanan 10 Türk kaçaktan eski Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Alpaslan İ., mühendis eşi Banu İ. ve eski Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz K. sevk edildikleri adliyede 'FETÖ/PDY Terör Örgütü üyesi olmak' suçundan tutuklandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sürat Teknesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürat teknesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.