Şüpheli Paket

Şüpheli Paket

Son dakika şüpheli paket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şüpheli paket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şüpheli paket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şüpheli Paket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şüpheli paket gelişmeleri de dahil olmak üzere 848 şüpheli paket haberi bulunmuştur. Tüm şüpheli paket haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde iki terörist saldırı girişiminde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya, paylaşımında 'Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir.' dedi. Yaralı polislerin sağlık durumları hakkında bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Hain terör saldırı girişiminde yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’ın tedavileri devam etmektedir. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor." ifadelerini kullandı.
1.10.2023 Gündem
Galata Kulesi'nin yanında şüpheli paket paniği, çantayı alıp: Ölmek istiyorum ben açarım
Galata Kulesi'nin yanında şüpheli paket paniği, çantayı alıp: Ölmek istiyorum ben açarım Beyoğlu'nda şüpheli çanta paniğe neden oldu. Polisin aldığı güvenlik önlemlerine rağmen, bir kişi, "Ben zaten ölmek istiyorum ağabey. Ben bu çantayı açarım" diye bağırarak yanına gittiği çantayı eline aldı. Bu kişinin polisin müdahalesi sonrası çantayı atmasıyla sokakta bulunanlar panikle kaçmaya başladı. Fünye ile patlatılan çantadan patlamış mısır, çocuk bezi ve kıyafetler çıktı.
1.01.2023 Gündem
Iğdır'da şüpheli paket paniği
Iğdır'da şüpheli paket paniği Iğdır'da cadde üzerine bırakılan bir kutu paniğe neden oldu, kısa süre içinde olay yerine gelen bomba uzmanı ekipleri yola bırakılan kutuyu fünye ile kontrollü bir şekilde patlattı.
17.09.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı son dakika duyurdu! El yapımı patlayıcı imha edildi
İçişleri Bakanlığı son dakika duyurdu! El yapımı patlayıcı imha edildi İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Gaziantep'te Valilik binası arkasındaki parkta bulunan şüpheli paketin bomba imha ekiplerince patlatıldığı, paketin içinde el yapımı patlayıcı düzenek tespit edildiği belirtildi.
18.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da 3 farklı noktada 'bomba' alarmı!
Diyarbakır'da 3 farklı noktada 'bomba' alarmı! Diyarbakır'da, kimliği belirsiz kişilerce biri markete atılmak istenirken caddeye düşen ses bombası, 2'si de yol ortasına bırakılmış şüpheli paket olmak üzere kentin 3 farklı noktasında yaşanan olaylar, polisi harekete geçirdi. Bomba süsü verilen paketler kontrollü şekilde patlatılırken, polis şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı.
1.10.2020 Gündem
Sarıyer'de metro durağı çıkışında şüpheli paket alarmı
Sarıyer'de metro durağı çıkışında şüpheli paket alarmı Sarıyer'de Hacıosman Metro durağının çıkışında bulunan otobüs durağında şüpheli paket fünye ile uzaktan patlatıldı.
29.08.2020 Yaşam
İstiklal Caddesi'nde şüpheli paket alarmı
İstiklal Caddesi'nde şüpheli paket alarmı Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bulunan şüpheli çanta polisi harekete geçirdi. Fünyeyle patlatılan çantanın boş olduğu anlaşıldı
20.07.2020 Gündem
Manchester Havalimanı'nda bomba alarmı
Manchester Havalimanı'nda bomba alarmı İngiltere'de Manchester Havalimanı'nda şüpheli paket ihbarı, polis ekiplerini harekete geçirdi. Havalimanına bomba imha ekipleri gönderildi. Olaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
23.09.2019 Dünya
Denizde batan tekneden 1,4 ton uyuşturucu çıktı
Denizde batan tekneden 1,4 ton uyuşturucu çıktı Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında batan bir tekneden etrafa saçılan 1 ton 411 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili 6 şüpheli yakalandı.
7.05.2019 Gündem
Yeni Zelanda havalimanında 'şüpheli paket' alarmı!
Yeni Zelanda havalimanında 'şüpheli paket' alarmı! Yeni Zelanda'nın güneyindeki Dunedin Havaalanı, "şüpheli paket" nedeniyle kapatıldı.
17.03.2019 Dünya
İstanbul'da hareketli dakikalar! Yol tamamen trafiğe kapatıldı
İstanbul'da hareketli dakikalar! Yol tamamen trafiğe kapatıldı TEM Otoyolu Seyrantepe Mevkii'nde şüpheli paket nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı. Yol kenarında bulunan ve şüphe üzerine incelenen paketlerden birinden el yapımı patlayıcı (EYP) çıktı.
15.03.2019 Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli paket alarmı!
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli paket alarmı! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Avrupa yönüne geçişte köprünün ortasındaki paket için bomba uzmanı ekip geldi. Şüpheli paketi inceleyen polis ekipleri herhangi bir olumsuzluğa rastlamadı.
14.02.2019 Gündem
Avustralya'da şüpheli paket alarmı!
Avustralya'da şüpheli paket alarmı! Avustralya'nın Melbourne ve Canberrra kentlerinde en az 14 konsolosluk ve elçilik binasına şüpheli paketler gönderildi.
9.01.2019 Yaşam
Hastanede şüpheli paket alarmı
Hastanede şüpheli paket alarmı FATİH, Vatan Caddesi'nde bulunan Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası'nın yanına bırakılan şüpheli bir çanta polisi alarma geçirdi.
25.12.2018 Gündem
İsveç'te bomba alarmı
İsveç'te bomba alarmı Göteborg kent merkezinde, içinde patlayıcı bulunan şüpheli paket kontrollü şekilde etkisiz hale getirildi.
18.12.2018 Dünya
İngiltere'de bomba alarmı
İngiltere'de bomba alarmı İngiltere'nin Essex kentinde bir süpermarkette bulunan şüpheli paket polisleri alarma geçirdi.
17.12.2018 Dünya
Üsküdar'da bomba ihbarı!
Üsküdar'da bomba ihbarı! Üsküdar'da bir holdingin bahçesinin duvarındaki demir korkuluklar üzerinde el yapımı patlayıcı (EYP) bulundu.
13.12.2018 Gündem
Bakırköy'de şüpheli paket alarmı
Bakırköy'de şüpheli paket alarmı Bakırköy'de İncirli Metro Durağı'nın bulunduğu sokağa bırakılan kutuyu gören vatandaşlar durumu hemen polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri sokağı her iki yönden de şerit çekerek yaya ve araç geçişine kapattı. Olay yerine çağrılan bomba uzmanı polisler, şüpheli kutuyu fünye ile kontrollü patlattı. Kutunun içinden jeneratör çıktı.
1.12.2018 Gündem
Küçükçekmece'de şüpheli paket alarmı
Küçükçekmece'de şüpheli paket alarmı Küçükçekmece'de özel bir kargo şirketine ait bir aracın içinde şüpheli paket bulundu. Olay yerine gelen bomba imha uzmanlarının yaptığı incelemede paket içerisinden kaçak sigara çıktı.
5.11.2018 Gündem
CNN'e yine şüpheli paket gönderildi
CNN'e yine şüpheli paket gönderildi ABD'li basın kuruluşu CNN'e postalanan şüpheli paket Atlanta'daki posta merkezinde ele geçirildi
29.10.2018 Dünya
‘Trump Baba’ sendromu
‘Trump Baba’ sendromu 14 Trump muhalifine bombalı paket gönderen kişi, Müslüman, Yahudi ve eşcinsel karşıtı bir Trump fanatiği çıktı. Kendini Kızılderili olarak gören bombacı Trump’ı da kendine ‘baba figürü’ yapmış
27.10.2018 Dünya
Bombacı yakalandı
Bombacı yakalandı ABD polisi, seçimlere 2 hafta kala Başkan Trump muhaliflerine gönderilen bombalı paketlerin peşine düştü. 3 günde gönderilen 12 bombalı paketle ilgili Trump destekçisi bir kişi gözaltına alındı
26.10.2018 Dünya
Son dakika... Her yerden bomba haberi! ABD dahil kimse güvende değil!
Son dakika... Her yerden bomba haberi! ABD dahil kimse güvende değil! Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, gönderilen şüpheli paket yüzünden tahliye edildi. Öte yandan ABD'den de yine şüpheli paket haberleri geliyor. Son dakika haberine göre, Florida Eyaleti'nde Senatör Booker'e şüpheli paker yollandı. Ayrıca, New York Polis Departmanı, Manhattan'da bulunan şüpheli bir paketi incelediklerini açıkladı.
26.10.2018 Dünya
FBI: Biyolojik tehdit yok
FBI: Biyolojik tehdit yok ABD'de şüpheli paket paniği sürerken FBI Başkan Yardımcısı Sweeney, New York'taki adreslere gönderilen paketlerdeki beyaz tozun biyolojik tehdit içermediğini açıkladı.
26.10.2018 Dünya
Son dakika... Eski başkanlara ve Beyaz Saray'a bomba...
Son dakika... Eski başkanlara ve Beyaz Saray'a bomba... Bill-Hillary Clinton ve Barrack Obama'nın evine gönderilen bir pakette patlayıcı cihaz bulunduğu duyuruldu.
24.10.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şüpheli Paket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şüpheli paket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.