Super Bowl

Super Bowl

Son dakika Super Bowl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Super Bowl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Super Bowl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Super Bowl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan super bowl gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 super bowl haberi bulunmuştur. Tüm super bowl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kansas City Chiefs için yapılan törende silahlı saldırı dehşeti: 1 ölü, 20’den fazla yaralı
Kansas City Chiefs için yapılan törende silahlı saldırı dehşeti: 1 ölü, 20’den fazla yaralı ABD’nin Kansas eyaletinde Super Bowl geçit töreninde silahlı saldırı düzenlendi. Polis, saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 20’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı.
15.02.2024 Dünya
Super Bowl kim kazandı 2024? Super Bowl 2024 şampiyonu kim oldu?
Super Bowl kim kazandı 2024? Super Bowl 2024 şampiyonu kim oldu? Amerika’da en önemli spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl’da San Francisco 49ers ile Kansas City Chiefs takımları 58. kez yapılan finalde karşı karşıya geldi. Peki, Super Bowl kim kazandı 2024? Super Bowl 2024 şampiyonu kim oldu?
12.02.2024 Şampiy10
Super Bowl hangi kanalda? 2024 Super Bowl saat kaçta?
Super Bowl hangi kanalda? 2024 Super Bowl saat kaçta? 2024 Super Bowl saat kaçta başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bu yıl Super Bowl için rekor miktarda harcama beklenirken, tüm zamanların en yüksek Amerikalı izleyicisinin oyunu izlemesi bekleniyor. Peki, Super Bowl ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
11.02.2024 Diğer Sporlar
Rihanna ikinci kez anne oldu! İşte bebeğin cinsiyeti
Rihanna ikinci kez anne oldu! İşte bebeğin cinsiyeti Ünlü şarkıcı Rihanna, bir süredir birlikte olduğu ASAP Rocky ile ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Amerikan Futbolu Ligi şampiyonluk maçı Super Bowl'un devre arası şovunda sahne alan Rihann'nın ikinci kez hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü şarkıcı bugün gizlice hastaneye gitti ve ikinci doğumunu gerçekleştirdi. Şarkıcının bebeğinin cinsiyeti de ortaya çıktı.
22.08.2023 Magazin
Rihanna hamilelik pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Rihanna hamilelik pozlarıyla sosyal medyayı salladı! ASAP Rocky ile birlikteliğinden ikinci çocuğuna hamile olan Rihanna, hamilelik pozlarını yayınladı. Yeni koleksiyonunun kendisi tanıtan şarkıcı, sosyal medyayı salladı.
11.07.2023 Magazin
Super Bowl 2023 hangi kanalda? 57'inci Super Bowl saat kaçta, kim sahne alıyor?
Super Bowl 2023 hangi kanalda? 57'inci Super Bowl saat kaçta, kim sahne alıyor? Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl 2023 yılında da ilgi çekiyor. 57'inci Super Bowl, Arizona'nın Phoenix şehrinde oynanacak. Kansas City Chiefs Philadelphia Eagles arasında oynanacak Super Bowl 2023 hangi kanalda? 57'inci Super Bowl saat kaçta başlıyor, kim sahne alacak? İşte detaylar...
12.02.2023 Diğer Sporlar
Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 Halftime Show’da (devre arası gösteri) kimler sahne olacak, Rihanna mı?
Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 Halftime Show’da (devre arası gösteri) kimler sahne olacak, Rihanna mı? Super Bowl 2023 ne zaman, Super Bowl devre arası gösteride kimler sahne olacak?  Rihanna sosyal medya paylaşımıyla Super Bowl’da performans sergileyeceğini onayladı. Super Bowl 2023 Halftime Show’da Rihanna hayranlarıyla hasret giderecek. Dünyanın en yüksek bütçeli spor organizasyonu Super Bowl'un tarihi söz konusu paylaşımın ardından merak edildi. Peki, Super Bowl ne zaman, Super Bowl 2023 saat kaçta, hangi kanalda?
26.09.2022 Şampiy10
Jennifer Lopez'den şaşırtan Shakira itirafı!
Jennifer Lopez'den şaşırtan Shakira itirafı! 2020 yılında "Super Bowl" devre arasında Shakira ile birlikte sahneye çıkan Jennifer Lopez, yıllar sonra konuyla ilgili konuştu. Lopez, Shakira hakkında "Onunla sahne almak dünyanın en kötü fikriydi" sözlerini sarf etti.
12.06.2022 Magazin
Kripto paralar için kritik tarih! Yeni dalga geliyor, son 2 gün... Bitcoin, Ethereum, Shiba...
Kripto paralar için kritik tarih! Yeni dalga geliyor, son 2 gün... Bitcoin, Ethereum, Shiba... Kripto para piyasası ile ilgili son dakika gelişmesi! Kritik tarihler belli oldu. Son iki gün...Yeni dalga geliyor. Yatırımcılar gözünü o tarihe çevirdi. Kirpto varlılar ne yönde hareket edecek? Kripto para piyasalarında dalgalı seyir sürerken birçok etken de bunu tetikleyecek yönde ilerliyor. Kazakistan'ın madencilik kararı, Fed'in sert tutumu ve ABD'nin Ukrayna'daki gelişmelere karşı uyarıda bulunmasının yanı sıra Ripple davası ve stabilcoin raporu da takip ediliyor. Öte yandan bu yıl kripto paralar Super Bowl'da reklam yapacak.
13.02.2022 Ekonomi
Eski NFL yıldızı Demaryius Thomas hayatını kaybetti
Eski NFL yıldızı Demaryius Thomas hayatını kaybetti Eski Amerikan futbolu oyuncusu Demaryius Thomas, 33 yaşında hayatını kaybetti.
10.12.2021 Diğer Sporlar
Reddit'e 250 milyon dolarlık dev yatırım!
Reddit'e 250 milyon dolarlık dev yatırım! Son dakika haberine göre; Gümüş, hisse ve kripto para piyasasını etkileyen oluşumlara sahip olan Reddit 250 milyon dolarlık yatırım topladığını duyurdu.
10.02.2021 Ekonomi
Kansas City Chiefs'ten oyun kurucusu Mahomes'e rekor sözleşme
Kansas City Chiefs'ten oyun kurucusu Mahomes'e rekor sözleşme Amerikan Futbolu Ligi (NFL) takımlarından Kansas City Chiefs, oyun kurucusu Patrick Mahomes ile 10 yıllık sözleşme imzaladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gerard Pique'nin eşi Shakira'dan ayrılık itirafı
Gerard Pique'nin eşi Shakira'dan ayrılık itirafı Dünyaca ünlü pop starı Shakira ile futbolcu Gerard Pique'nin yıllardır süren ilişkisi hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.
13.11.2019 Magazin
THY'nin yeni reklam filmi Super Bowl'da izleyiciyle buluştu
THY'nin yeni reklam filmi Super Bowl'da izleyiciyle buluştu Türk Hava Yolları'nın dünyaca ünlü İngiliz yönetmen ve yapımcı Ridley Scott ile çektiği "Yolculuk" isimli kısa filminin 30 saniyelik versiyonu, dünyanın en çok izlenen spor etkinliği Super Bowl'da gösterildi. Reklam filmi, coğrafi konumu ve medeniyet birikimi ile dünyada eşi benzeri olmayan İstanbul'un, Çırağan Sarayı, Şerefiye Sarnıcı, Ortaköy Meydanı ve İstanbul Havalimanı gibi ikonik simgeleri arasında geçen sürükleyici bir kovalamacayı anlatıyor
4.02.2019 Ekonomi
Super Bowl için nefesler tutuldu!
Super Bowl için nefesler tutuldu! ABD'de yıl boyunca sabırsızlıkla beklenen Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl için nefesler tutuldu.
2.02.2019 Şampiy10
Yüzümüze gülüp Almanya'ya çalıştı
Yüzümüze gülüp Almanya'ya çalıştı Her fırsatta başkan olmasında Demirören’in verdiği desteğe vurgu yapan Ceferin 2. kez seçilebilmek için dostluğu da objektifliğini de rafa kaldırdı.
28.09.2018 Futbol
Yapay zeka "Dünya Kupası'nı Almanya kazanacak" dedi
Yapay zeka "Dünya Kupası'nı Almanya kazanacak" dedi Rusya'nın ev sahipliğini yaptığı 2018 Dünya Kupası'nı kazanacak olan ülke yapay zeka tarafından açıkladı. İşte olasılıkları en ince detayına kadar hesaplayan makinenin Dünya Kupası tahminleri...
17.06.2018 Arşiv
'Geçen pazardan daha güzel bir pazar'
'Geçen pazardan daha güzel bir pazar' Brezilyalı model Gisele Bündchen, geçtiğimiz hafta Süper Bowl'da maçı kaybeden futbolcu eşi Tom Brady'ye destek olmuştu.
13.02.2018 Magazin
Super Bowl'un ekonomik katkısı 16 milyar dolar!
Super Bowl'un ekonomik katkısı 16 milyar dolar! Herkesin merakla beklediği ve şampiyonu belirleyen tarihin 52. Super Bowl’u nefes kesti. Muhteşem gece, yapılan harcamalarla tarihe geçti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kıyafeti alay konusu
Kıyafeti alay konusu Dün gece Amerikan Futbol Ligi Super Bowl'da sahneye çıkan ABD'li şarkıcı Justin Timberlake, giydiği kıyafetle sosyal medyada alay konusu oldu.
5.02.2018 Magazin
Son dakika... Şampiyonluk maçından sonra patlama!
Son dakika... Şampiyonluk maçından sonra patlama! Super Bowl finali sonrası Philadelphia'da patlama meydana geldiği bildirildi.
5.02.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Super Bowl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki super bowl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.