Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 Halftime Show’da (devre arası gösteri) kimler sahne olacak, Rihanna mı?

Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 Halftime Show’da (devre arası gösteri) kimler sahne olacak, Rihanna mı?

Super Bowl 2023 ne zaman, Super Bowl devre arası gösteride kimler sahne olacak?  Rihanna sosyal medya paylaşımıyla Super Bowl’da performans sergileyeceğini onayladı. Super Bowl 2023 Halftime Show’da Rihanna hayranlarıyla hasret giderecek. Dünyanın en yüksek bütçeli spor organizasyonu Super Bowl'un tarihi söz konusu paylaşımın ardından merak edildi. Peki, Super Bowl ne zaman, Super Bowl 2023 saat kaçta, hangi kanalda?

Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 Halftime Show’da (devre arası gösteri) kimler sahne olacak, Rihanna mı?

Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 Halftime Show bu yıl Rihanna ile görsel şölene dönüşecek. Super Bowl 2023 devre arası gösteri Rihanna’ya emanet. ABD'de her yıl düzenlenen Amerikan futbolu ligi National Football League'in şampiyonluk maçı olan Super Bowl’un yapılacağı tarih merak konusu oldu. Peki, Super Bowl ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Super Bowl 2023 kimler sahne alacak?

SUPER BOWL 2023 NE ZAMAN?

Bu yıl 57. kez düzenlenecek olan Super Bowl, 12 Şubat 2023 Pazar günü büyük şovlar eşliğinde canlı olarak yayınlanacak.

SUPER BOWL SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Super Bowl, Amerika ve Türkiye arasındaki saat farkı nedeniyle Türkiye'de 02:30'da yayınlanmaktadır. S Sport ekranlarından naklen izlenecek.

SUPER BOWL KİMLER SAHNE ALACAK?

Super Bowl 2023'de yer alacak ilk isim ise Rihanna oldu. Rihanna, Super Bowl 2023 devre arası şovunda olduğunu İnstagram hesabından duyurdu.

SUPER BOWL NEDİR?

Super Bowl, ABD'de her yıl düzenlenen Amerikan futbolu ligi National Football League'in şampiyonluk maçıdır.

Haberin Devamı

Super Bowl'da National Football Conference (NFC) şampiyonu ile American Football Conference (AFC) şampiyonu karşı karşıya gelirler. Maçların tarihlerini belirtmek için oynandığı yıl yerine, Super Bowl şampiyona sayısı Roma rakamları ile ifade edilir.

Bu maç ile önceki yılın yaz aylarında başlamış olan sezon sonlanır.