Sunucu

Sunucu

Son dakika sunucu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sunucu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sunucu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sunucu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sunucu gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.056 sunucu haberi bulunmuştur. Tüm sunucu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yusuf Güney'den Kenan Işık açıklaması: Astral seyahatte, dönmek istemiyor
Yusuf Güney'den Kenan Işık açıklaması: Astral seyahatte, dönmek istemiyor Uzay bilimine merakıyla bilinen, Yusuf Güney, 2014 yılında geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya giren oyuncu ve sunucu Kenan Işık'la ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, daha önce "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim" sözleriyle adından söz ettirmişti.
25.04.2024 Magazin
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Magazin
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi
Hakan Ural, hakkındaki eleştirilere canlı yayında cevap verdi Kanal D’de hafta içi her sabah yayınlanan “Neler Oluyor Hayatta” programında, ünlü sunucu Hakan Ural hakkında son günlerde sosyal medyada gündeme getirilen konulara ilişkin açıklama yapıldı.
15.04.2024 Vatan TV
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı!  Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı! Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.
15.04.2024 Magazin
Evrim Akın'a Astrolog Nuray Sayarı'dan evlilik yasağı: Haritanda yok!
Evrim Akın'a Astrolog Nuray Sayarı'dan evlilik yasağı: Haritanda yok! Ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, geçtiğimiz akşam astrolog Nuray Sayarı ile birlikte görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ikiliden Akın, Sayarı'nın kendisine evlenmeyi yasakladığını söyleyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 Magazin
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı
Erdal Beşikçioğlu, Mesut Yar, Hakan Peker... Ünlülerin seçim yarışı, hüsrana uğradı Yüksek Seçim Kurulu, mahalli seçimlere ilişkin yayın yasağını kaldırdı ve sandıklardan sonuçlar gelmeye başladı. Şehirlerdeki ve ilçelerdeki genel sandık sonuçlarıyla birlikte sunucu Mesut Yar şarkıcı Hakan Peker ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun aldıkları oy oranı merak konusu oldu.
1.04.2024 Magazin
Kalben çılgın dansı gündem oldu! Jülide Ateş’ten yorum gecikmedi
Kalben çılgın dansı gündem oldu! Jülide Ateş’ten yorum gecikmedi Avrupa turnesine devam eden sanatçı Kalben son dansıyla gündeme oldu. Paris, Amsterdam, Gent ve Köln’de konser veren Kalben Avrupa’yı fethetti. Türkiye güzeli ve sunucu Jülide Ateş'ten de yorum geldi.
27.03.2024 Magazin
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil
Kate Middleton ortaya çıktı! Sosyal medya karıştı: Bu o değil Galler Prensesi Kate Middleton’un, uzun bir süredir görünmeyişi sosyal medyanın gündemine yerleşti. Son olarak çocuklarıyla çektirdiği fotoğrafı üzerinde düzeltme yaptığını itiraf ederek özür dilemesi, Kraliyet ailesinden herhangi bir destek almadığına dair iddiaları beraberinde getirdi ve Middleton'ın yalnız bırakıldığı konuşulmaya başlandı. Ameliyat sonrası sessizliğe bürünen prensese ait olduğu öne sürülen ilk fotoğraf da nihayet ortaya çıktı. Ancak bu kare, sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Ünlü sunucu Andy Cohen'den ise dikkat çekici bir iddia geldi.
19.03.2024 Dünya
Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu?
Gelinim Mutfakta 8 Mart 2024 puan durumu! Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? 8 Mart 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu, programı takip edenler tarafından sorgulanıyor. Gelinim Mutfakta'da kimin bilezikleri aldığı ve kimin birinci olduğu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışması haftanın final günü bu hafta da geldi çattı. Bugünkü yarışta hangi gelinin en güzel yemeği yapıp, en yüksek puanı topladığı araştırılıyor. Günlük ödül olan çeyrek altını, haftalık ödül olan 10 bileziğin kazanıldığı Gelinim Mutfakta’da bilezikleri kim aldı, bugün kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi?
8.03.2024 Magazin
Doğuş apar topar ameliyata alındı! Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Doğuş apar topar ameliyata alındı! Sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Şarkıcı Doğuş, geçtiğimiz günlerde böbreğinde 12 santimlik bir kist olduğunu öğrenmişti. Ünlü isim apar topar ameliyata alındı. Azerbaycan'da bıçak altına yatan ve sağlık durumu merak edilen Doğuş, hastane odasından paylaşım yaptı.
29.02.2024 Magazin
Dünyanın en büyük siber suç organizasyonu, çok uluslu görev gücü tarafından çökertildi
Dünyanın en büyük siber suç organizasyonu, çok uluslu görev gücü tarafından çökertildi İngiltere Ulusal Suç Ajansı (NCA), FBI ve Europol ile birlikte kişi ve kurumların görsel ve verilerini çalarak şantaj yapan dünyanın en büyük siber suç organizasyonu Lockbit’i operasyonla çökertti.
20.02.2024 Dünya
16 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu 2024! Gelinim Mutfakta'da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2024 puan durumu
16 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu 2024! Gelinim Mutfakta'da kim elendi, Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2024 puan durumu Gelinim Mutfakta 16 Şubat puan durumu merak ediliyor. 4 gelin, 4 kayınvalidenin mücadelesi devam ediyor. Kayınvalideler ve sunucu Nursel Ergin’in tabakları puanladığı Gelinim Mutfakta bugün 1. kim oldu, çeyrek altını hangi gelin kazandı? İşte Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2024 puan durumu
16.02.2024 Magazin
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor!
realme PUBG Mobile Turnuvası: Kazanmak için mücadele başlıyor! realme 11 ile mobil oyun dünyasına yenilik katan realme, heyecan verici bir turnuva düzenleyerek oyun severleri bir araya getiriyor. PUBG Mobile dünyasının önemli yayıncılarının yer alacağı turnuva, 17 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’da heyecanı zirveye taşıyacak.
15.02.2024 Advertorial
Et İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Et İşareti Nasıl Yapılır?
Et İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Et İşareti Nasıl Yapılır? Genel olarak @ işareti mail üzerinden sunucuya bağlanmak için kullanılan bir aracıdır. Klavye üzerinden kolay bir şekilde yapılan bu işaret, aynı zamanda birçok resmi yazışmada da yaygın biçimde kullanılır. Türkçe üzerinden okunuşu ile beraber ‘et’ şeklinde ifade edildiğini söylemek mümkün.
9.02.2024 Yaşam
Ünlü yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul aşığı olarak tanınan ve 66 yaşında hayatını kaybeden ünlü yazar Mario Levi Kadıköy'de Acıbadem Musevi Mezarlığında bulunan Sinagog'da yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene Mario Levi'nin eşi Ece Erdoğuş Levi ile ailesi ve yakınları katıldı.
1.02.2024 Gündem
25 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı?
25 Ocak Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta yarışması her izleyicisine keyifli dakikalar yaşatıyor. Kayınvalideler ve sunucu Nursel Ergin tabakları değerlendirerek, puan veriyor. Günün en yüksek puanını alan çeyrek altının sahibi olurken, haftanın en yüksek puanını alan ise altın bileziğin sahibi oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altını aldı? İşte 25 Ocak 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu…
25.01.2024 Magazin
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır?
Discord Nedir, Ne İşe Yarar? Discord Nasıl Kullanılır? Discord, internet üzerinden konuşabilme olanağı veren bir sohbet programıdır. Discord programı sayesinde sesli ve yazılı olarak iletişim kurulabilmektedir. Kullanıcılar akıllı telefonunda Discord iletişimi kurabilmek için, kurulum yapması gerekmektedir. MacOS- Windows, Android, İpad ya da İphone program kurulumu yapılarak program indirilir.
25.01.2024 Gündem
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davada karar açıklandı
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davada karar açıklandı Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili 20 kişinin yargılandığı davada karar açıklandı.
22.01.2024 Magazin
Sunucu Bircan Bali 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısı eşliğinde yeni aşkını açıkladı
Sunucu Bircan Bali 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısı eşliğinde yeni aşkını açıkladı Üç sene önce kızının babası Ömer Gezen ile boşanan sunucu Bircan Bali, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz ile yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.
22.01.2024 Magazin
Efootball 2024 ne zaman çıkacak? Türkiye Efootball 2024 sunucu bakımı ne zaman bitecek, Konami bakım ne zaman bitiyor 2024, PES bakım ne zaman bitecek 18 Ocak 2024?
Efootball 2024 ne zaman çıkacak? Türkiye Efootball 2024 sunucu bakımı ne zaman bitecek, Konami bakım ne zaman bitiyor 2024, PES bakım ne zaman bitecek 18 Ocak 2024? Efootball sunucu bakımı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Mobil oyun sevenler Efootball oyunu bakıma girdiğinden sunucu bakımının ne zaman biteceğini araştırıyor. Konami tarafından geliştirilen ve “PES” olarak da bilinen oyunun ne zaman açılacağı da sorgulanıyor. Peki, Efootball (PES) sunucu bakımı ne zaman, saat kaçta bitecek? Efootball 2024 ne zaman çıkacak, PES ne zaman açılacak ve güncellenecek? İşte Efootball 2024 sunucu bakımı 18 Ocak 2024…
18.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Efootball sunucu bakımı ne zaman bitecek 2024 18 Ocak? Efootball 2024 sunucu bakımı saat kaçta bitiyor, PES 2024 bakımı ne zaman bitecek?
Efootball sunucu bakımı ne zaman bitecek 2024 18 Ocak? Efootball 2024 sunucu bakımı saat kaçta bitiyor, PES 2024 bakımı ne zaman bitecek? Efootball 2024 sunucu bakımı ne zaman bitecek, Efootball 2024 sunucu bakımı saat kaçta bitecek? Konami'nin geliştiriciliğini yaptığı Efootball 2024 Mobile, eski adıyla PES 2024 Mobile'a gelen 2.3.2 güncellemesi ile sunucular bakıma girdi. 15 Kasım Salı günü başlayan PES 2024 Mobile sunucu bakımının ne zaman biteceği sorgulanmaya başlandı. Peki, Efootball 2024 mobile sunucu bakımı ne zaman bitecek, PES sunucu bakımı saat kaçta 2024?
18.01.2024 Gündem
Evrim Akın hastane yattı! ‘Bir insan evden çıkmadan nasıl bu hale gelebilir?’
Evrim Akın hastane yattı! ‘Bir insan evden çıkmadan nasıl bu hale gelebilir?’ Oyuncu ve sunucu Evrim Akın da birçok kişiyi hasta eden virüse yakalandı.
15.01.2024 Magazin
Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir?
Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir? Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in yayın sırasında yediği kuruyemiş soluk borusuna kaçtı. Özgen, gazeteci Can Özçelik’in heimlich manevrası müdahalesi ile kurtulduğunu belirtti. Peki, Cansu Canan Özgen kimdir? Kaç yaşında, nereli, Heimlich Manevrası nedir?
6.01.2024 Gündem
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?   Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından biri olan '2.Sayfa'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. '2.Sayfa'nın da bittiği açıklanırken, Müge Dağıstanlı'nın yeni programı ve sunucu partneri de açıklandı. Peki, Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?  
4.01.2024 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sunucu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sunucu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.