Sulukule

Sulukule

Son dakika Sulukule haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sulukule ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sulukule haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sulukule

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sulukule gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 sulukule haberi bulunmuştur. Tüm sulukule haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarihi surlarda çökme tehlikesi! Yol trafiğe kapatıldı
Tarihi surlarda çökme tehlikesi! Yol trafiğe kapatıldı İstanbul'un tarihi surlarında meydana gelen çökmenin ardından Sulukule Caddesi trafiğe kapatıldı
16.06.2020 Gündem
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
İnternet üzerinden tanıştığı erkeklerle...
İnternet üzerinden tanıştığı erkeklerle... İstanbul'da internet üzerinden tanıştığı yabancı uyruklu erkekleri tuzağa düşürerek erkek suç ortaklarıyla birlikte soyduğu ileri sürülen Özbekistan uyruklu Mustrarry S.(25) gözaltına alındı. 4 dil bilen ve üniversite mezunu olduğu öğrenilen kadının suç ortaklarının birinin de yakalandığı belirtildi. Onlarca yabancı uyruklu erkeği soyduğu iddia edilen Özbek kadın ile suç ortağı tutuklandı.
30.11.2018 Yaşam
İstanbul'da tarihi sur çöktü
İstanbul'da tarihi sur çöktü İstanbul Fatih'te 10'uncu Yıl Caddesi yanında bulunan surlardaki bir burç çöktü. Haftasonu yaşanan olayda surların bazı bölümlerinde derin çatlaklar oluştu.
15.10.2018 Gündem
Sulukule Sanat Akademisi çaldı Cumhurbaşkanı Erdoğan söyledi
Sulukule Sanat Akademisi çaldı Cumhurbaşkanı Erdoğan söyledi Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatih 6. Olağan ilçe kongresi’ne katılmak için gittiği Fatih’te sürprizle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin ve ilçe kongrelerine katılmaya devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul / Fatih’te ilçe teşkilatının 6. Olağan kongresine katılmak için Fatih’e giden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Fatih Belediyesi Sulukule Sanat Akademisi öğrencileri sürpriz yaptı.
14.04.2018 Gündem
Sulukule Sanat Akademisi çaldı Cumhurbaşkanı Erdoğan söyledi
Sulukule Sanat Akademisi çaldı Cumhurbaşkanı Erdoğan söyledi Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatih 6. Olağan ilçe kongresi’ne katılmak için gittiği Fatih’te sürprizle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin ve ilçe kongrelerine katılmaya devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul / Fatih’te ilçe teşkilatının 6. Olağan kongresine katılmak için Fatih’e giden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Fatih Belediyesi Sulukule Sanat Akademisi öğrencileri sürpriz yaptı.
14.04.2018 Gündem
Bülent Kayabaş kimdir?
Bülent Kayabaş kimdir? Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Bülent Kayabaş bugün hayata gözlerini yumdu. 1945 Eskişehir doğumlu olan Bülent Kayabaş'ın ölümü hayranlarını ve tüm sanat camiasını hüzne boğdu. Bülent Kayabaş'a dair merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik...
29.09.2021 Gündem
‘İnsanlar hala müziğimizi anlamıyor!’
‘İnsanlar hala müziğimizi anlamıyor!’ Sulukule’nin isyankar gençleri ZenG, VZ ve Slang’ten oluşan Tahribad-ı İsyan isimli rap grubunun ilk albümü çıktı. Prodüktörlüğünü Kenan Doğlu’nun yaptığı albümün müzik prodüktörü ise Murat Çekem.
8.04.2017 Magazin
Teoman'dan Tahribad-ı İsyan sürprizi
Teoman'dan Tahribad-ı İsyan sürprizi Türk rock müziğinin usta isimlerinden Teoman'ın önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirdiği konserinin sürprizi Tahribad-ı İsyan oldu.
21.03.2017 Kültür Sanat
Sulukule'nin sesi oldular!
Sulukule'nin sesi oldular! Sulukule'nin ilk hiphopçuları Tahribad-ı İsyan’ın, grupla aynı ismi taşıyan ilk albümleri önceki gün Zorlu PSM’de basına tanıtıldı.
3.03.2017 Kültür Sanat
Topkapı'da faciadan dönüldü
Topkapı'da faciadan dönüldü Topkapı Sulukule Caddesi'nden geçen öğrenci servisinin önüne tarihi surlardan büyük bir parça düştü.
13.01.2017 Yaşam
Facianın eşiğinden dönüldü
Facianın eşiğinden dönüldü Topkapı Sulukule Caddesi'nden geçen öğrenci servisinin önüne tarihi surlardan büyük bir parça düştü. İçinde öğrenci bulunan servis, düşen parçaya çarparak durdu.
13.01.2017 Haber
TOKİ 34 ilde taşınmaz satıyor
TOKİ 34 ilde taşınmaz satıyor TURYAP, TOKİ'nin mülkiyetinde bulunan 34 ildeki taşınmazları 7 Nisan’da açık artırma ile satışa çıkarıyor.
28.03.2016 Arşiv
İstanbul'un 11 ilçesinde elektrik kesintisi
İstanbul'un 11 ilçesinde elektrik kesintisi Avrupa yakasındaki bazı ilçelerde, 19 Mart'ta elektrik kesintisi uygulanacak.
17.03.2016 Yaşam
Bilimi çocuklara sevdirmek için köy köy dolaşıyorlar
Bilimi çocuklara sevdirmek için köy köy dolaşıyorlar Çocukların konuşmaya başladıklarında ilk sorduğu sorulardan biri neden oluyor? Sorularına cevap aldıkça daha çok sorguluyor, yanıtları bulamadıklarında ise öğrenmekten uzaklaşıyorlar...
12.11.2015 Yaşam
Sulukule’den Almanya’ya
Sulukule’den Almanya’ya Binlerce Suriyeli Avrupa’ya giriş için beklerken, onlardan çok önce gelip Sulukule’ye yerleşen zengin Suriyeliler, dükkanlarını satıp Almanya’ya ilk gidenlerin arasına katıldı...
29.09.2021 Gündem
TOKİ'den kaçırılmayacak fırsat
TOKİ'den kaçırılmayacak fırsat TOKİ büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkarıyor.
29.07.2015 Arşiv
Sahnelerde bayram havası...
Sahnelerde bayram havası... Ramazan Bayramı birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler ile şenlenecek...
16.07.2015 Arşiv
Bu ilçelere 3 gün elektrik yok
Bu ilçelere 3 gün elektrik yok İstanbul'un bazı semtlerine 3 gün elektrik verilmeyecek. İşte o iller;
29.09.2021 Gündem
21 ilçeye elektrik yok
21 ilçeye elektrik yok İstanbul’da 12 - 13 Mayıs tarihleri arasında Anadolu ve Avrupa yakasında bazı ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak...
11.05.2015 Ekonomi
Gırgıriye, meğer Romeo ve Juliet'in Türkiye versiyonuymuş
Gırgıriye, meğer Romeo ve Juliet'in Türkiye versiyonuymuş 18 milyon izleyiciye ulaşan Gırgıriye serisinin, aslında Müjdat Gezen'in Romeo ve Juliet'i uyarlamak isterken ortaya çıktığını biliyor muydunuz?
10.03.2015 Magazin
‘İdam olsa ne olur...’
‘İdam olsa ne olur...’ “Ölümü unuttuk, nasıl ceza vereceğiz onu tartışıyoruz...
29.09.2021 Gündem
İşte İstanbul’daki ‘Beyaz Suriyeliler’
İşte İstanbul’daki ‘Beyaz Suriyeliler’ Genelde sokakta yaşayan, egzoz gazıyla ısınanları görüyoruz ama iç savaş yüzünden Suriye’den kaçanların içinde hali vakti yerinde olanlar da var. ‘Beyaz Suriyelilerin’ İstanbul’daki tercihi ise kentsel dönüşümle yenilenen Sulukule’deki villalar...
29.09.2021 Gündem
Kaybolan ‘Biz’i bulan belgesel
Kaybolan ‘Biz’i bulan belgesel Kültür sanat alanında önemli yatırımlar yapan DenizBank, usta belgeselciler Nebil Özgentürk, Can Dündar ve Coşkun Aral ile birlikte önemli bir çalışmaya imza atarak, ‘Biz - Kültür Yolcuları’ projesini hayata geçirdi...
17.01.2015 Arşiv
Belgeselin 'rock starları' aynı projede...
Belgeselin 'rock starları' aynı projede... Türkiye’de belgeselin üç önemli ismi, Nebil Özgentürk, Can Dündar ve Coşkun Aral, bir araya gelerek etkileyici bir projeye imza attı: Biz-Kültür Yolcuları.
13.01.2015 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sulukule ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sulukule haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.