Süleyman Yeşilyurt

Süleyman Yeşilyurt

Son dakika Süleyman Yeşilyurt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süleyman Yeşilyurt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süleyman Yeşilyurt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süleyman Yeşilyurt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süleyman yeşilyurt gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 süleyman yeşilyurt haberi bulunmuştur. Tüm süleyman yeşilyurt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk'e hakaret eden Süleyman Yeşilyurt'a hapis cezası
Atatürk'e hakaret eden Süleyman Yeşilyurt'a hapis cezası "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" suçunu işlediği gerekçesiyle yargılanan Süleyman Yeşilyurt'a 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
29.09.2021 Gündem
‘Beni sattılar’
‘Beni sattılar’ “Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret etme” ve “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlarını işlediği iddiasıyla hakkında dava açılan Süleyman Yeşilyurt’un ilk duruşmada tahliyesine karar verildi
29.09.2021 Gündem
İlk duruşmada tahliye edildi!
İlk duruşmada tahliye edildi! "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarını işlediği iddiasıyla hakkında açılan dava acilan Süleyman Yeşilyurt'un ilk duruşmada tahliyesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Süleyman Yeşilyurt'un tahliye talebi reddedildi
Süleyman Yeşilyurt'un tahliye talebi reddedildi "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından 7,5 yıla kadar hapis istemiyle hakkında iddianame hazırlanan Yazar Süleyman Yeşilyurt'un tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi.
29.09.2021 Gündem
Atatürk'e hakaret soruşturması tamamlandı.
Atatürk'e hakaret soruşturması tamamlandı. Tutuklu sanık Süleyman Yeşilyurt ile firari sanık Hasan Akar'ın 2.5 ile 7.5 buçuk yıl arasında hapis cezasına çarptırılmaları istendi. Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu hakkında takipsizlik kararı verildi.
17.05.2017 Haber
"Atatürk'ün hatırasına hakaret" sanıkları hakkında jet iddianame
"Atatürk'ün hatırasına hakaret" sanıkları hakkında jet iddianame "Atatürk'ün Hatırasına Hakaret Soruşturması" tamamlandı. Tutuklu sanık Süleyman Yeşilyurt ile firari sanık Hasan Akar'ın 2.5 ile 7.5 buçuk yıl arasında hapis cezasına çarptırılmaları istendi. Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu hakkında takipsizlik kararı verildi.
29.09.2021 Gündem
Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu ifade verdi
Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu ifade verdi “Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret” ile “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlarından tutuklanan Süleyman Yeşilyurt'un katıldığı programda yer alan Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu, 3 kişinin yaptığı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi.
29.09.2021 Gündem
Süleyman Yeşilyurt teslim oldu
Süleyman Yeşilyurt teslim oldu Atatürk'e hakaret ettiği iddiası ile hakkında yakalama kararı çıkarılan Süleyman Yeşilyurt Bakırköy Adliyesi'ne gelerek teslim oldu. Yeşilyurt tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Atatürk'e hakaret edenlere yönelik yakalama kararı!
Atatürk'e hakaret edenlere yönelik yakalama kararı! Bakırköy Cumhuriyet Basşavcılığı, “Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret" ve “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından soruşturma yürütülen Süleyman Yeşilyurt ve Hasan Akar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
Akar ve Yeşilyurt'a "Atatürk'ün hatırasına hakaret"ten soruşturma
Akar ve Yeşilyurt'a "Atatürk'ün hatırasına hakaret"ten soruşturma Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Hasan Akar ve Süleyman Yeşilyurt hakkında iki ayrı soruşturma açarak, bu isimlerin gözaltına alınması için Emniyet'e talimat verdi
29.09.2021 Gündem
‘Yolsuzluk dosyaları  asla kapanmayacak’
‘Yolsuzluk dosyaları asla kapanmayacak’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, koalisyon çalışmaları konusunda partisinin 14 temel ilkesini tekrar hatırlatarak, “Hiçbir yolsuzluk dosyası asla kapatılmayacak...
29.09.2021 Gündem
CHP liderine şok! Reddedildi
CHP liderine şok! Reddedildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Dersim Ermenisi Yemuş Hanımın Oğlu Çarkçı Kemal" adlı kitapta kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle yazar Süleyman Yeşilyurt ile Yıldız Yayıncılığın sahibi Atilla Şahin aleyhine açtığı toplam 105 bin liralık maddi ve manevi tazminat davası reddedildi...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'na hakaret davası!
Kılıçdaroğlu'na hakaret davası! Sert ve kaba ama ifade özgürlüğü
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu ile ilgili çirkin kitap
Kılıçdaroğlu ile ilgili çirkin kitap TBMM’de gizemli bir şekilde dağıtılan kitap günün konusu oldu
23.02.2011 Siyaset
Malatya'da peş peşe depremler meydana geldi!
Malatya'da peş peşe depremler meydana geldi! Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 4.8 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Korku ve paniğe neden olan depremler çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Depremin ardından açıklamada yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, " Başta AFAD olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarımızla saha tarama çalışmalarına başlanmıştır" ifadelerini kullandı. AFAD,saat 18.18'de merkezüssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
12.08.2023 Gündem
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı?
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı? 2023 Aydın seçim sonuçları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleriyle birlikte belli oluyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayları olaran Aydınlı seçmenlerin karşısına çıktı. gazetevatan seçim 2023 Aydın seçim sonuçları ekranından 14 Mayıs akşamı partilerin oy oranları yer alacak. MHP, AK Parti, İYİ Parti, CHP, Yeşil Sol Parti Aydın seçim sonuçları canlı takip edilecek. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Aydın'da YSK yasaklarının kaldırılmasıyla belli olacak. İşte Aydın ili, ilçeleri son dakika seçim sonuçları... Aydın hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Cumhur İttifakı'ndan Atatürk Havalimanı'nda Büyük İstanbul Mitingi! Erdoğan halka seslenecek
Cumhur İttifakı'ndan Atatürk Havalimanı'nda Büyük İstanbul Mitingi! Erdoğan halka seslenecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesi vatandaşlarla en büyük buluşmasını İstanbul'da gerçekleştiriyor. Büyük İstanbul Mitingi için gelenlerin alana girişi sürüyor.
7.05.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler...
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "TOKİ eliyle Nurdağı ve İslahiye’de ilk etapta yapacağımız 855 konutumuz için ilk kazmayı vurduk" dedi. Ayrıca Bakan Kurum, deprem bölgesinde 73 bin 972 köy evi yapılacağını söyleyerek afet bölgesindeki konutların 1 yıl içinde etap etap teslim edileceğini söyledi.
24.02.2023 Gündem
Büyük felakette 14. gün! Deprem bölgesinden dakika dakika gelişmeler
Büyük felakette 14. gün! Deprem bölgesinden dakika dakika gelişmeler AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 40 bin 642’ye yükseldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 10 ilde yeni yerleşim alanlarına ilişkin yerlerin belirlendiğini duyurdu. Öte yandan depremin 296. saatinde iki kişi daha enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
18.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 13. gün! İşte bölgede son durum...
Deprem felaketinde 13. gün! İşte bölgede son durum... 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 39 bin 672 kişi hayatını kaybetti.
18.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Adıyaman Valisi'nin makam aracı, şehidin oğluna sünnet arabası oldu
Adıyaman Valisi'nin makam aracı, şehidin oğluna sünnet arabası oldu Mardin'in Nusaybin ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç’ın sünnet olan oğlu Muhammed Eymen'in sünnet aracı, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar'ın makam aracı oldu.
26.06.2022 Yaşam
Malatya'da çöken bina ile ilgili flaş gelişme! 4 kişi gözaltına alındı
Malatya'da çöken bina ile ilgili flaş gelişme! 4 kişi gözaltına alındı Malatya'daki bir binada çökme meydana geldi. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği binada 13 kişi, enkazdan yaralı kurtarıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, göçme öncesinde bina altındaki dükkanlarda tadilat olduğu yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı. Öte yandan Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı, çöken 2 katlı binayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 4 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
9.11.2021 Gündem
Ablası üniformasını, nişanlısı beresini giydi! Şehide son veda
Ablası üniformasını, nişanlısı beresini giydi! Şehide son veda Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin naaşı Adıyaman'da toprağa verildi.
13.08.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Süleyman Yeşilyurt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süleyman yeşilyurt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.