Atatürke Hakaret

Atatürke Hakaret

Son dakika Atatürke hakaret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atatürke hakaret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atatürke hakaret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atatürke Hakaret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atatürke hakaret gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 atatürke hakaret haberi bulunmuştur. Tüm atatürke hakaret haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk'e hakaret eden liseli için istenen ceza belli oldu!
Atatürk'e hakaret eden liseli için istenen ceza belli oldu! İstanbul'da, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik tepki çeken hareketlerde bulunan ve tutuklanan lise öğrencisi A.E.S. hakkında 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istendi.
28.09.2023 Gündem
Sosyal medyada Atatürk'e hakarete tepki yağdı! İçişleri Bakanlığı ve İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi
Sosyal medyada Atatürk'e hakarete tepki yağdı! İçişleri Bakanlığı ve İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi İstanbul'da bir lise öğrencisinin Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik tepki çeken hareketlerini içeren sosyal medya videosu üzerine polis harekete geçti. Videodaki A.E.S (17) yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli hakkında adli ve idari süreç başlatıldığı kaydedildi.
20.09.2023 Gündem
Sosyal medyada yaptığı paylaşımlara tepki yağmıştı! Yakalandı
Sosyal medyada yaptığı paylaşımlara tepki yağmıştı! Yakalandı Sosyal paylaşım sitesi üzerinden Atatürk'e hakaret ederek Türk bayrağını yırtan ve Mersin'de öldürülen Özgecan Aslan'la ilgili hakaret içeren paylaşım yapan kişi gözaltına alındı.
5.04.2021 Gündem
‘Put Adam’ kitabına soruşturma! Dağıtım ve satışı yasaklandı…
‘Put Adam’ kitabına soruşturma! Dağıtım ve satışı yasaklandı… Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, içeriğinde Atatürk'e yönelik hakaret içeren ifadeler bulunduğu gerekçesiyle ‘Put Adam’ isimli kitabı piyasaya süren yayınevi yetkilileri hakkında soruşturma başlattı.
22.08.2019 Gündem
Büyük ders! Tek ayak üzerinde asker selamı verdirttiler...
Büyük ders! Tek ayak üzerinde asker selamı verdirttiler... Atatürk'ün büstüne hakaret ederken çektiği videoyu internette paylaştıktan sonra gözaltına alınan şahsı polisler, Atatürk büstü önüne götürüp, tek ayak üzerinde bekleterek, asker selamı verdirtti.
15.10.2018 Gündem
Son dakika: Safiye İnci gözaltına alındı
Son dakika: Safiye İnci gözaltına alındı Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci Ankara'da gözaltına alındı.
21.07.2018 Gündem
Atatürk'e hakaret eden Süleyman Yeşilyurt'a hapis cezası
Atatürk'e hakaret eden Süleyman Yeşilyurt'a hapis cezası "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" suçunu işlediği gerekçesiyle yargılanan Süleyman Yeşilyurt'a 1 yıl 3 ay hapis cezası verildi.
29.09.2021 Gündem
Hasan Akar hakkında flaş karar
Hasan Akar hakkında flaş karar Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından tutuklanan Hasan Akar, 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
‘Beni sattılar’
‘Beni sattılar’ “Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret etme” ve “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlarını işlediği iddiasıyla hakkında dava açılan Süleyman Yeşilyurt’un ilk duruşmada tahliyesine karar verildi
29.09.2021 Gündem
İlk duruşmada tahliye edildi!
İlk duruşmada tahliye edildi! "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarını işlediği iddiasıyla hakkında açılan dava acilan Süleyman Yeşilyurt'un ilk duruşmada tahliyesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
"Atatürk'ün hatırasına hakaret" sanıkları hakkında jet iddianame
"Atatürk'ün hatırasına hakaret" sanıkları hakkında jet iddianame "Atatürk'ün Hatırasına Hakaret Soruşturması" tamamlandı. Tutuklu sanık Süleyman Yeşilyurt ile firari sanık Hasan Akar'ın 2.5 ile 7.5 buçuk yıl arasında hapis cezasına çarptırılmaları istendi. Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu hakkında takipsizlik kararı verildi.
29.09.2021 Gündem
Cübbeli'den tepki: "Hasan Akar mıymış, neymiş..."
Cübbeli'den tepki: "Hasan Akar mıymış, neymiş..." Kamuoyunda 'Cübelli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün annesine hakaret eden Hasan Akar'a tepki gösterdi. 'Bu da CIA’in oyunu' diyen Cübbeli, Atatürk’ün annesine hakaret edenlere kaynaklık eden Rıza Nur için “gavurun önde gideni” ifadelerini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Atatürk'e hakaret edenlere yönelik yakalama kararı!
Atatürk'e hakaret edenlere yönelik yakalama kararı! Bakırköy Cumhuriyet Basşavcılığı, “Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret" ve “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından soruşturma yürütülen Süleyman Yeşilyurt ve Hasan Akar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
'Derin Tarih'e bir şok daha!
'Derin Tarih'e bir şok daha! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), "Derin Tarih" isimli programda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edildiği gerekçesiyle TVnet kanalına en üst oran üzerinden para cezası verilmesine karar verdi
10.05.2017 Televizyon
O programla ilgili harekete geçildi!
O programla ilgili harekete geçildi! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bir televizyon kanalında yayınlanan programda, Atatürk'e hakaret edildiği gerekçesiyle soruşturma başlattı.
29.09.2021 Gündem
Atatürk'e hakaretten yargılanan Milli Eğitim Şube Müdürü beraat etti
Atatürk'e hakaretten yargılanan Milli Eğitim Şube Müdürü beraat etti Bursa'nın İnegöl ilçesinde geçen yıl Ramazan'ın ilk gününde yaptığı paylaşım nedeniyle yargılanan Mustafa Karaaslan, kendini "Gerçek Atatürkçü benim" sözleriyle savundu
29.09.2021 Gündem
Akit'ten o yazı için şoke eden savunma!
Akit'ten o yazı için şoke eden savunma! Akit TV’nin 10 Kasım'da yaşanan Atatürk ile ilgili altyazı skandalının ardından bir yetkilinin savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
TRT ekranlarında Atatürk’e hakaret!
TRT ekranlarında Atatürk’e hakaret! Enver Paşa'yı "öveceğim" diye, Atatürk'e hakaret eden şahıs stüdyoyu birbirine kattı.
21.05.2015 Sinema-Dizi
Atatürk'e hakarete beraat!
Atatürk'e hakarete beraat! Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ettiği iddiasıyla 3 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni beraat etti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atatürke Hakaret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atatürke hakaret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.