Hasan Akar

Hasan Akar

Son dakika Hasan Akar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Akar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Akar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Akar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan akar gelişmeleri de dahil olmak üzere 540 hasan akar haberi bulunmuştur. Tüm hasan akar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hasan Akar'a Atatürk'e hakaretten 2 yıl 6 ay hapis
Hasan Akar'a Atatürk'e hakaretten 2 yıl 6 ay hapis Atatürk'e hakaret davasında Mahkeme, Hasan Akar'ı "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etmek" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçlarından 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.
31.12.2018 Gündem
İstinaf Hasan Akar'ın Atatürk'e hakaretten aldığı cezayı bozdu
İstinaf Hasan Akar'ın Atatürk'e hakaretten aldığı cezayı bozdu İstinaf Mahmekesi'nin, Hasan Akar'ın, "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etmek" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçlarından aldığı 2 yıl 6 aylık hapis cezasını bozduğu, bozma kararı ile birlikte sanığın tahliyesine karar vererek dosyayı, kararı veren Bakırköy 18. Asliye Ceza Mahkemesi'ne geri yolladığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Hasan Akar hakkında flaş karar
Hasan Akar hakkında flaş karar Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından tutuklanan Hasan Akar, 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
29.09.2021 Gündem
Hasan Akar tutuklanarak cezaevine gönderildi
Hasan Akar tutuklanarak cezaevine gönderildi Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan ve 43 gündür firari olan Hasan Akar Bakırkòy Adliyesi'ne gelerek teslim oldu. Hasan Akar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
29.09.2021 Gündem
Atatürk'e hakaret soruşturması tamamlandı.
Atatürk'e hakaret soruşturması tamamlandı. Tutuklu sanık Süleyman Yeşilyurt ile firari sanık Hasan Akar'ın 2.5 ile 7.5 buçuk yıl arasında hapis cezasına çarptırılmaları istendi. Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu hakkında takipsizlik kararı verildi.
17.05.2017 Haber
"Atatürk'ün hatırasına hakaret" sanıkları hakkında jet iddianame
"Atatürk'ün hatırasına hakaret" sanıkları hakkında jet iddianame "Atatürk'ün Hatırasına Hakaret Soruşturması" tamamlandı. Tutuklu sanık Süleyman Yeşilyurt ile firari sanık Hasan Akar'ın 2.5 ile 7.5 buçuk yıl arasında hapis cezasına çarptırılmaları istendi. Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu hakkında takipsizlik kararı verildi.
29.09.2021 Gündem
Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu ifade verdi
Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu ifade verdi “Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret” ile “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlarından tutuklanan Süleyman Yeşilyurt'un katıldığı programda yer alan Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu, 3 kişinin yaptığı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi.
29.09.2021 Gündem
Süleyman Yeşilyurt teslim oldu
Süleyman Yeşilyurt teslim oldu Atatürk'e hakaret ettiği iddiası ile hakkında yakalama kararı çıkarılan Süleyman Yeşilyurt Bakırköy Adliyesi'ne gelerek teslim oldu. Yeşilyurt tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Cübbeli Hasan Akar'a sert çıkıştı!
Cübbeli Hasan Akar'a sert çıkıştı! 'Cübelli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün annesine hakaret eden Hasan Akar'a tepki gösterdi. 'Bu da CIA’in oyunu' diyen Cübbeli, Atatürk’ün annesine hakaret edenlere kaynaklık eden Rıza Nur için “gavurun önde gideni” ifadelerini kullandı.
12.05.2017 Haber
Cübbeli'den tepki: "Hasan Akar mıymış, neymiş..."
Cübbeli'den tepki: "Hasan Akar mıymış, neymiş..." Kamuoyunda 'Cübelli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün annesine hakaret eden Hasan Akar'a tepki gösterdi. 'Bu da CIA’in oyunu' diyen Cübbeli, Atatürk’ün annesine hakaret edenlere kaynaklık eden Rıza Nur için “gavurun önde gideni” ifadelerini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Atatürk'e hakaret edenlere yönelik yakalama kararı!
Atatürk'e hakaret edenlere yönelik yakalama kararı! Bakırköy Cumhuriyet Basşavcılığı, “Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret" ve “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından soruşturma yürütülen Süleyman Yeşilyurt ve Hasan Akar hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
Şahan Gökbakar: Sen gülüyorsun; ancak biz...
Şahan Gökbakar: Sen gülüyorsun; ancak biz... Şahan Gökbakar, bir televizyon kanalında Atatürk'e hakaret eden kişilere çok sinirlendi. İşte Şahan'ın o paylaşımı...
10.05.2017 Magazin
Akar ve Yeşilyurt'a "Atatürk'ün hatırasına hakaret"ten soruşturma
Akar ve Yeşilyurt'a "Atatürk'ün hatırasına hakaret"ten soruşturma Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Hasan Akar ve Süleyman Yeşilyurt hakkında iki ayrı soruşturma açarak, bu isimlerin gözaltına alınması için Emniyet'e talimat verdi
29.09.2021 Gündem
30 lira için öldürüldü
30 lira için öldürüldü İZMİR'in Menderes İlçesi'ne bağlı Çileme Köyü'nde Mehmet Ali Çetin, kendisine 30 TL borcunu ödemediğini öne sürdüğü arkadaşı Hasan Akar'ı bıçaklayarak öldürdü...
29.09.2021 Gündem
Tuzla'da patlama!
Tuzla'da patlama! Tuzla'daki Orhanlı Deri Sanayi sitesindeki 3 katlı bir kimya fabrikasında patlama meydana geldi...
29.09.2021 Gündem
Türkiye'nin yerli ve milli ilk uydusu İMECE uzayda! TÜBİTAK Başkanı özelliklerini tek tek açıkladı
Türkiye'nin yerli ve milli ilk uydusu İMECE uzayda! TÜBİTAK Başkanı özelliklerini tek tek açıkladı İMECE Türkiye'nin yerli ve milli ilk uydusu. TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Müdürü Doç. Dr. Mesut Gökten CNN Türk ekranlarında İMECE uydusuna ilişkin detayları anlattı. Mandal "Uydumuzun yüzde 90'ı yerli ve milli. Rasat uydumuzun çözünürlüğü 7,5 metreydi, Göktürk 2'nin 2,5 metreydi çözünürlüğü. Dünyada rekabet etmek için metrenin altına inmeniz lazım. Bu uydumuz metrenin altında" dedi. Şimdiye kadar 4 kez sinyal alındığını belirten Gökten ise "Dünyanın her hangi bir tarafını sınırlama olmadan çekebiliyor" diye konuştu.
15.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Akar: Mehmetçik, 24 Temmuz 2015'den itibaren 37 bin 732 teröristi etkisiz hale getirdi
Akar: Mehmetçik, 24 Temmuz 2015'den itibaren 37 bin 732 teröristi etkisiz hale getirdi MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Mehmetçik, 24 Temmuz 2015'den itibaren 37 bin 732 teröristi etkisiz hale getirdi. Getirmeye de devam ediyor. Sadece terörle mücadele değil arkadaşlar, bütün denizlerimizde, bütün semalarımızda, ülkemiz ve milletimizin hak ve menfaatini korumak için şu anda dahi Mehmetçik gözünü kırpmadan, ölürsem şehit, kalırsam gazi anlayışıyla mücadelesini sürdürüyor" dedi.
15.04.2023 Gündem
İMECE'nin uzay yolculuğu başladı! Erdoğan: Ülkemize stratejik kabiliyet kazandıracak
İMECE'nin uzay yolculuğu başladı! Erdoğan: Ülkemize stratejik kabiliyet kazandıracak Türkiye'nin ilk yerli ve milli yüksek çözünürlüklü görüntüleme uydusu İMECE'nin uzay yolculuğu başladı. İMECE saat 9.47'de uzaya fırlatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İMECE'nin uzaya fırlatılma törenine videomesaj gönderdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemize stratejik kabiliyet kazandıracak" dedi.
15.04.2023 Ekonomi
İMECE'de gerim sayım! Uzay yolculuğu başlıyor!
İMECE'de gerim sayım! Uzay yolculuğu başlıyor! Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen yüksek çözünürlüğe sahip Türkiye’nin ilk gözlem uydusu İMECE, hava muhalefeti nedeniyle 3 kez fırlatılması ertelenmişti. İMECE'nin dakikalar sonra uzaya fırlatılatılması bekleniyor.
15.04.2023 Ekonomi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri!
Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022? AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintileri! AYEDAŞ ve BEDAŞ planlı elektrik kesintilerini anlık paylaşılıyor. Elektrik kesintisinden etkilenen vatandaşlar, mahallerinde elektriklerin ne zaman geleceğini sorguluyor. Peki, Elektrikler ne zaman gelecek 30 Kasım 2022?
30.11.2022 Gündem
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay Terör örgütü PKK/YPG, dün Gaziantep’in Karkamış ilçesine roketler ve havan toplarıyla saldırı düzenledi. Saldırılarda anaokulu öğrencisi Hasan Karataş ve öğretmen Ayşenur Alkan şehit olurken, 19 kişi de yaralandı. Roketlerin ateşlendiği bölgeler ise TSK tarafından bombalanırken Bakan Akar, Pençe Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar 184 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
22.11.2022 Gündem
MSB kahreden haberi duyurdu! Şehit sayısı 2 oldu
MSB kahreden haberi duyurdu! Şehit sayısı 2 oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde teröristler tarafından üs bölgesine açılan taciz atışı sonucu Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Öztürk ve Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer'in şehit olduğunu, 2 askerin de yaralandığını açıkladı.
6.11.2022 Gündem
Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda devir teslim töreni
Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda devir teslim töreni Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz’ün emekliye ayrılması dolayısıyla devir teslim töreni düzenlendi. Orgeneral Atilla Gülan, Hava Kuvvetleri Komutanlığı brövesini Küçükakyüz'den aldı.
19.08.2022 Gündem
Bakan Akar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Küçükakyüz'ü kabul etti
Bakan Akar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Küçükakyüz'ü kabul etti Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ü kabul etti. 
17.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Akar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan akar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.