Yavuz Bahadıroğlu

Yavuz Bahadıroğlu

Son dakika Yavuz Bahadıroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yavuz Bahadıroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yavuz Bahadıroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yavuz Bahadıroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yavuz bahadıroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 yavuz bahadıroğlu haberi bulunmuştur. Tüm yavuz bahadıroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yazar Bahadıroğlu'nun cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yazar Bahadıroğlu'nun cenazesine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yazar Yavuz Bahadıroğlu için Eyüpsultan Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
22.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihçi ve yazar Niyazi Birinci için başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihçi ve yazar Niyazi Birinci için başsağlığı mesajı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yavuz Bahadıroğlu mahlasıyla bilinen tarihçi ve yazar Niyazi Birinci'nin vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.
22.01.2021 Siyaset
Yavuz Bahadıroğlu (Niyazi Birinci) kimdir?
Yavuz Bahadıroğlu (Niyazi Birinci) kimdir? Tarihçi, gazeteci-yazar Yavuz Bahadıroğlu (Niyazi Birinci) hayatını kaybetti. Vefat haberini oğlu Mücahit Birinci sosyal medya hesabından duyurdu.
21.01.2021 Kültür Sanat
Tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu hayatını kaybetti
Tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu hayatını kaybetti Yavuz Bahadıroğlu mahlasıyla bilinen tarihçi ve yazar Niyazi Birinci vefat etti.
21.01.2021 Kültür Sanat
Anadolu’nun en büyük kitap fuarı Konya’da
Anadolu’nun en büyük kitap fuarı Konya’da Mevlana’nın şehri ve Hoşgörünün anavatanı Konya, Anadolu’nun en büyük kitap fuarının kapılarını Kitap severler için açtı. Konya Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen ve Eğitimevi tarafından organize edilen ‘Konya kitap okuyacak’ sloganı ile 5 bin metrekare alana kurulan kitap fuarı 1 Nisan Pazar gününe kadar Kitapseverleri ağırlayacak.
20.03.2018 Kültür Sanat
‘Beni sattılar’
‘Beni sattılar’ “Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret etme” ve “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlarını işlediği iddiasıyla hakkında dava açılan Süleyman Yeşilyurt’un ilk duruşmada tahliyesine karar verildi
29.09.2021 Gündem
İlk duruşmada tahliye edildi!
İlk duruşmada tahliye edildi! "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etme" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarını işlediği iddiasıyla hakkında açılan dava acilan Süleyman Yeşilyurt'un ilk duruşmada tahliyesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Atatürk'e hakaret soruşturması tamamlandı.
Atatürk'e hakaret soruşturması tamamlandı. Tutuklu sanık Süleyman Yeşilyurt ile firari sanık Hasan Akar'ın 2.5 ile 7.5 buçuk yıl arasında hapis cezasına çarptırılmaları istendi. Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu hakkında takipsizlik kararı verildi.
17.05.2017 Haber
"Atatürk'ün hatırasına hakaret" sanıkları hakkında jet iddianame
"Atatürk'ün hatırasına hakaret" sanıkları hakkında jet iddianame "Atatürk'ün Hatırasına Hakaret Soruşturması" tamamlandı. Tutuklu sanık Süleyman Yeşilyurt ile firari sanık Hasan Akar'ın 2.5 ile 7.5 buçuk yıl arasında hapis cezasına çarptırılmaları istendi. Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu hakkında takipsizlik kararı verildi.
29.09.2021 Gündem
Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu ifade verdi
Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu ifade verdi “Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret” ile “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlarından tutuklanan Süleyman Yeşilyurt'un katıldığı programda yer alan Mustafa Armağan ve Yavuz Bahadıroğlu, 3 kişinin yaptığı suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi.
29.09.2021 Gündem
Necip Fazıl Kısakürek, Derin Tarih'te!
Necip Fazıl Kısakürek, Derin Tarih'te! Resmi tarih söylemine karşı çıkarak, İslami kesimin hakikat sözcülüğünü yapan Necip Fazıl Kısakürek bütün yönleriyle Derin Tarih’te ele alınıyor.
5.05.2016 Eğitim
TRT CHP’yi öfkelendirdi
TRT CHP’yi öfkelendirdi TRT’de geçen hafta Yavuz Bahadıroğlu’nun katıldığı “Nasıl oldu Ne oldu” adlı programda tek parti dönemindeki CHP yönetimine yönelik hakaretler edildiği gerekçesiyle TRT Genel Müdürü Şenol Göka’yı ziyaret etmek isteyen CHP Grup Başkanvekili Levent Gök başkanlığındaki CHP heyeti ile Göka arasında sert tartışmalar yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Saray sofrası konukları: Cumhurbaşkanı görevi Kılıçdaroğlu'na vermeyecek
Saray sofrası konukları: Cumhurbaşkanı görevi Kılıçdaroğlu'na vermeyecek Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda tarihçi ve yazarları ağırladı. Saray sofrası konukları Erdoğan'ın CHP'ye görev vermeyeceğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan o isimleri ağırlayacak!
Erdoğan o isimleri ağırlayacak! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Beştepe Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda bugün "Milli Mirasımız ve Gelecek Tasavvurumuz" teması ele alınacak...
29.09.2021 Gündem
İstanbul Sancaktepe'de kültür şöleni
İstanbul Sancaktepe'de kültür şöleni Sancaktepe Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile düzenlenen ve Sancaktepe Belediyesi’nin organize ettiği, II...
21.09.2013 Kültür Sanat
Bu yüzden öldürülmüş!
Bu yüzden öldürülmüş! 'Pargalı İbrahim'in öldürülmesiyle ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı
18.01.2013 Televizyon
Kafayı Hürrem'e taktılar
Kafayı Hürrem'e taktılar Muhteşem Yüzyıl tartışmasında sular durulmuyor
23.12.2012 Televizyon
'Kanuni kucakta değil...'
'Kanuni kucakta değil...' Başbakan Erdoğan’ın başlattığı Muhteşem Yüzyıl tartışmasına gittikçe alevleniyor
28.11.2012 Magazin
'Kanuni öpüşmezdi çünkü...'
'Kanuni öpüşmezdi çünkü...' "Padişah haftada 2 kez hareme girerdi"
28.11.2012 Magazin
‘Kaç sefer yaptı?’ tartışması!
‘Kaç sefer yaptı?’ tartışması! Tarihçilere göre kanuni 30 değil, 10 yıl at sırtında gezmiş
29.09.2021 Gündem
En çok kazanan yazar!
En çok kazanan yazar! “Türkiye’nin En Çok Kazanan Yazarları” listesinde ilk iki sırayı bakın kimler paylaştı?
3.05.2012 Kültür Sanat
500 bin dolarlık sahneye ağır eleştiri!
500 bin dolarlık sahneye ağır eleştiri! Muhteşem Yüzyıl’ın savaş sahnesine tepkiler geldi...
23.09.2011 Magazin
'Muhteşem Yüzyıl' tarihe ilgiyi artırdı
'Muhteşem Yüzyıl' tarihe ilgiyi artırdı 20 sene önce yazılan 'Kanuni Sultan Süleyman' kitap yok satıyor
21.01.2011 Televizyon
Kitap satışları patladı
Kitap satışları patladı Tartışılan dizi 'Hürrem Sultan ve Kanuni Sultan Süleyman'a olan ilgiyi artırdı
15.01.2011 Magazin
Osmanlı dudaktan öpüşmezdi!
Osmanlı dudaktan öpüşmezdi! Tartışmada son nokta
14.01.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yavuz Bahadıroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yavuz bahadıroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.