Suikastçı

Suikastçı

Son dakika suikastçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suikastçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suikastçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suikastçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suikastçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 suikastçı haberi bulunmuştur. Tüm suikastçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın ilk SİHA gemisi TGC Anadolu, TSK'ya teslim ediliyor
Dünyanın ilk SİHA gemisi TGC Anadolu, TSK'ya teslim ediliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dijital Medya Twitter hesabından yapılan açıklamada, Dünyanın ilk SİHA gemisi TGC Anadolu, TSK'ya teslim edileceği ifade edildi.
9.04.2023 Gündem
MİT, sözde Barış Pınarı alan sorumlusu dahil 5 DEAŞ'lı teröristi yakaladı
MİT, sözde Barış Pınarı alan sorumlusu dahil 5 DEAŞ'lı teröristi yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile Suriye Milli Ordusu'nun (SMO) koordineli çalışmasıyla Barış Pınarı Harekatı alanında DEAŞ'ın sözde sorumlusunun yanı sıra eylemci unsurlarının da aralarında bulunduğu 5 terörist yakalandı.
1.12.2022 Gündem
Belalı Karakol filmi oyuncuları kimler, konusu ne? Filmin senaristi kim?
Belalı Karakol filmi oyuncuları kimler, konusu ne? Filmin senaristi kim? Belalı Karakol filmi konusu nedir, Belalı Karakol filmi oyuncuları kimler? Joe Carnahan tarafından yönetilen ve McLeod ile Mark Williams'ın hikayesine dayanan Kurt McLeod ve Carnahan tarafından yazılan Belalı Karakol bugün tekrar bölümüyle Star TV ekranlarında yer alacak. 2021 yapılımı Amerikan aksiyon gerilim filmi bir tetikçi, acemi bir polis ve bir dolandırıcı arasında savaş alanına dönüşen küçük bir kasaba polis karakolunda geçiyor.
14.09.2022 Televizyon
PKK'nın muskalı suikastçısı yakalandı!
PKK'nın muskalı suikastçısı yakalandı! İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde eylem hazırlığındaki PKK/KCK üyesi 4 teröristin gözaltına alındığını açıklamıştı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, yakalanan 4 PKK'lının suikast hazırlığına ilişkin önemli detaylar aktardı.
7.09.2022 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu Azad Yandı'nın da arasında olduğu 7 terörist etkisiz hale getirildi.
9.08.2022 Gündem
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yılbaşından bu yana gerçekleştirdiği nokta operasyonlarla PKK terör örgütüne büyük darbe vurdu. MİT, 7 ayda 20 büyük operasyon gerçekleştirerek, 8'i sağ olmak üzere 21 teröristi etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Suriye özerk yönetimi merkez yürütme konseyi eş başkanı, 'Ferhat Derik' kod adlı Hüseyin Şibli de bulunuyor.
26.07.2022 Gündem
Necip Hablemitoğlu cinayetinde son dakika gelişmesi! Kilit isim yakalandı
Necip Hablemitoğlu cinayetinde son dakika gelişmesi! Kilit isim yakalandı Ankara'daki 20 yıl önce evinin önünde Necip Hablemitoğlu'nun ölümüne neden olan silahlı saldırıyla ilgili aranan Tan Dervişoğlu, İstanbul Havalimanı'nda yakalanarak gözaltına alındı. Dervişoğlu, Ankara TEM Şube'ye sevk edildi.
10.06.2022 Gündem
Dilbirin Kaçar kimdir, PKK’lı Dilbirin Kaçar yakalandı mı?
Dilbirin Kaçar kimdir, PKK’lı Dilbirin Kaçar yakalandı mı? Dilbirin Kaçar yakalandı mı, Dilbirin Kaçar kimdir? Terör örgütü PKK/YPG’nin suikastçısı olarak çeşitli eylemlere katıldığı belirlenen Dilbirin Kaçar, MİT'in Suriye'deki operasyonuyla Türkiye'ye getirildi.
7.06.2022 Gündem
Terör örgütü PKK/YPG’nin suikastçısı yakalandı
Terör örgütü PKK/YPG’nin suikastçısı yakalandı Terör örgütü PKK/YPG’nin suikastçısı olarak çeşitli eylemlere katıldığı belirlenen Dilbirin Kaçar, MİT'in Suriye'deki operasyonuyla Türkiye'ye getirildi. Kaçar, son olarak Türkiye’nin olası harekatına karşı Ayn El Arab/Kobani bölgesine takviye güç olarak gönderilen timin sözde komutanlığını yapıyordu.
7.06.2022 Gündem
Ayşenur Arslan ne dedi? Gazeteci Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi?
Ayşenur Arslan ne dedi? Gazeteci Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi? Ayşenur Arslan ne dedi? Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Ayşenur Arslan'ın yaptığı Medya Mahallesi programında Arslan'ın sözleri hakkında inceleme başlatıldığını bildirdi. Öte yandan Ayşenur Arslan hakkında soruşturma açıldı. Peki, Ayşenur Arslan Türk Mukavemet Teşkilatı için ne söyledi?
11.02.2022 Gündem
Fatih Erbakan'dan Ayşenur Arslan’a tepki: İfadeleri asla kabul edilemez
Fatih Erbakan'dan Ayşenur Arslan’a tepki: İfadeleri asla kabul edilemez Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Gazeteci Ayşenur Arslan'ın Türk Mukavemet Teşkilatı (TMT) ile ilgili açıklamalarına tepki göstererek, “Kıbrıs’taki Müslüman Türk varlığını ortadan kaldırmaya yönelik plan ve eylemler karşısında kurulan Türk Mukavemet Teşkilatı’nı ‘illegal oluşum’ olarak tanımlamaya çalışan televizyon sunucusunun bu tavrı ve ifadeleri asla kabul edilemez. Kendini bilmez kişilerin tarihi gerçekleri ters yüz etme ve çarpıtma çabaları bugüne kadar olduğu gibi bugün ve bundan sonra da sonuçsuz kalacaktır” dedi.
10.02.2022 Siyaset
BBP Genel Başkanı Destici: Elektrik fiyatlarındaki düzenleme tekrar yapılmalı
BBP Genel Başkanı Destici: Elektrik fiyatlarındaki düzenleme tekrar yapılmalı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul’da partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Gündemdeki birçok konuya ilişkin açıklama yapan Destici, “Elektrik fiyatlarındaki düzenleme tekrar çok acele bir şekilde yapılmalı. Türkiye’de enflasyon kaçsa ona getirilmelidir. Bir de akaryakıt zamları var. Akaryakıttaki Özel Tüketim Vergisi’nin (ÖTV) BBP olarak tekrar kaldırılmasını teklif ediyoruz. Çünkü akaryakıt zammı her alana zam olarak yansıyor” dedi. 
10.02.2022 Siyaset
Türk Mukavemet Teşkilatı’nı (TMT) hakkında flaş açıklama!
Türk Mukavemet Teşkilatı’nı (TMT) hakkında flaş açıklama! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan’ın Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı’nı (TMT) "illegal, suikastçı bir örgüt" olarak tanımlamasına tepki göstererek, “Kıbrıs Türk halkının bağrından doğan TMT, bir saldırı örgütü değil; halkımızı savunan ve koruyan bir direniş örgütüdür” dedi.
10.02.2022 Gündem
Türk Mukavemet Teşkilatı nedir? Türk Mukavemet Teşkilatı kurucusu kimdir, teşkilat ne zaman kuruldu?
Türk Mukavemet Teşkilatı nedir? Türk Mukavemet Teşkilatı kurucusu kimdir, teşkilat ne zaman kuruldu? Radyo Televizyon Üst Kurumu (RTÜK), Ayşenur Arslan'ın Halk TV'deki programında Türk Mukavemet Teşkilatı’na yönelik kullandığı sözlerle ilgili inceleme başlattı. Söz konusu gelişmenin ardından Türk Mukavemet Teşkilatı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Türk Mukavemet Teşkilatı nedir? Türk Mukavemet Teşkilatı kurucusu kimdir, teşkilat ne zaman kuruldu?
10.02.2022 Gündem
'Rojin Amed' kod adlı Fidan Kurtpınar öldürüldü
'Rojin Amed' kod adlı Fidan Kurtpınar öldürüldü Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, Van'ın Çatak ilçesinde etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin, Kato Jirka bölgesinde suikastçı olarak faaliyet yürüten ve Gri Kategori'de yer alan 'Rojin Amed' kod adlı Fidan Kurtpınar olduğunu açıkladı.
25.08.2021 Gündem
İçişleri duyurdu! Öldürüldüler
İçişleri duyurdu! Öldürüldüler Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, Eren-13 Operasyonları kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
25.08.2021 Gündem
PKK’ya büyük şok! MİT gösterdi SİHA vurdu! Üst düzey isim...
PKK’ya büyük şok! MİT gösterdi SİHA vurdu! Üst düzey isim... Son dakika haberi... Diyarbakır'ın Lice İlçesinde MİT’in verdiği koordinatlarla İHA ile tek atışla vurularak etkisiz hale getirilen teröristin Armanç Cudi kod adlı Abdullah Bulat olduğu ortaya çıktı. Bulat'ın örgütün sözde özel güç yapılanmasında suikastçı olduğu ve bir süre önce Murat Karayılan ve Cemil Bayık tarafından sansasyonel saldırılar ve suikastlar için gönderildiği tespit edildi.
22.07.2021 Gündem
Karlov davasında karar! 5 ağırlaştırılmış müebbet
Karlov davasında karar! 5 ağırlaştırılmış müebbet Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un 19 Aralık 2016'da suikast sonucu öldürülmesine ilişkin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in de arasında bulunduğu 28 kişinin yargılandığı davada karar açıklandı.
9.03.2021 Gündem
FETÖ'cü eski Başçavuş Zekeriya Kuzu'dan inanılmaz son dakika hamlesi!
FETÖ'cü eski Başçavuş Zekeriya Kuzu'dan inanılmaz son dakika hamlesi! 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast timinde yer alan ve KHK ile TSK'dan ihraç edilen eski Başçavuş Zekeriya Kuzu, görevine geri dönme talebiyle OHAL Komisyonu'na başvurdu. Kuzu, yakalandığı menfez nedeniyle 'menfez paşası' diye anılıyor. İşte FETÖ'cü hainin akılalmaz son dakika girişimi.
5.01.2021 Gündem
TRT çalışanlarına Karlov dosyasında FETÖ üyeliğinden dava açıldı
TRT çalışanlarına Karlov dosyasında FETÖ üyeliğinden dava açıldı FETÖ’nün Rus Büyükelçi Andrey Karlov’a yönelik suikast soruşturmasında, cinayetin TRT ana haber bülteninde yayınlanmasını sağlayarak, örgüt adına propaganda yaptıkları iddiasıyla TRT Merkez Haber Müdürü, Haber Koordinatörü, Merkez Haberler Sorumlusu, iki muhabir ve iki montajcı toplam 6 kişi hakkında dava açıldı.
26.11.2019 Gündem
Susturuculu silahla süikast! İş insanı böyle öldürüldü…
Susturuculu silahla süikast! İş insanı böyle öldürüldü… Fatih’te bir kafede otururken suikaste kurban giden Uygur Türkü iş insanı Saimait Airken öldürülme anı kamera görüntüleri ortaya çıktı. Suikastçi ağır adımlarla kafeye ilerlerken bir yandan da silahına susturucuyu takıyor. saniyeler içerisinde iş insanını öldüren katil zanlısı hızla olay yerinden kaçıyor.
22.11.2019 Gündem
Genelkurmay çatı davasında karar günü belli oldu
Genelkurmay çatı davasında karar günü belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda yaşanan eylemlere ilişkin, aralarında sözde yurtta sulh konseyi üyelerinin de yer aldığı 224 sanıklı davaya devam edildi.
28.05.2019 Gündem
Karlov suikastı sanığının avukatına FETÖ'den iddianame
Karlov suikastı sanığının avukatına FETÖ'den iddianame Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastı sanıklarından Salih Yılmaz'ın avukatı Erdem Semih Yıldız hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
20.05.2019 Gündem
Karlov suikastı sanığı itiraf etti: Orada gördüm
Karlov suikastı sanığı itiraf etti: Orada gördüm Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov suikastine ilişkin 9'u tutuklu 28 sanık hakkında açılan davanın görülmesine başlandı. Suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'ın polis okulundan sınıf arkadaşı sanık Kadir Şamlı, FETÖ'nün "sohbet" adı altında düzenlediği toplantılarda Altıntaş'ı gördüğünü söyledi.
8.01.2019 Gündem
Karlov suikastı iddianamesi kabul edildi
Karlov suikastı iddianamesi kabul edildi Büyükelçi Karlov'un öldürülmesine ilişkin iddianame, Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. İlk duruşma 8 Ocak 2019'da görülecek.
7.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suikastçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suikastçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.