Suikast Planı

Suikast Planı

Son dakika Suikast planı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suikast planı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suikast planı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suikast Planı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suikast planı gelişmeleri de dahil olmak üzere 444 suikast planı haberi bulunmuştur. Tüm suikast planı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muskadan suikast planı çıktı! ‘Büyük bir olayın önüne geçildi’
Muskadan suikast planı çıktı! ‘Büyük bir olayın önüne geçildi’ İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde eylem hazırlığındaki PKK/KCK üyesi 4 teröristin gözaltına alındığını duyurmuştu. Yakalanan 4 PKK'lının suikast hazırlığına ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı.
7.09.2022 Gündem
İsrailli turistlere suikast planı! İranlı tetikçiye suikast başı 35 bin dolar...
İsrailli turistlere suikast planı! İranlı tetikçiye suikast başı 35 bin dolar... İstanbul’da bulunan İsrailli turistlere suikast yapmak için İran istihbaratı tarafından Türkiye’ye gönderilen İranlı ajanlar yakalanıp tutuklanmıştı. Kaçış hazırlığında yakalanan tetikçilerden İranlı Jamal Ghadakchı’nın suikast karşılığında 35 bin dolar alacağı öğrenildi. İran Deniz Kuvvetlerinde bir dönem subaylık yapan Ghadakchı’nın suikast girişiminden bir gün önce otelde susturuculu silahı denediği ve odadaki yatağa 2 el deneme ateşi açtığı ortaya çıktı.
23.07.2022 Gündem
İranlı suikast timinin planı Taksim'de böyle engellendi: Burası Türkiye İsraillilere hiç bir zarar gelmez!
İranlı suikast timinin planı Taksim'de böyle engellendi: Burası Türkiye İsraillilere hiç bir zarar gelmez! İstanbul'da İsrailli turistlere suikast planı yapan İranlıların planı deşifre oldu. Yosef Levi Sfari'nin Beyoğlu İlçesi'nde konakladığı otele yerleşen İranlı "Suikast Hücresi" üyelerinin İsrail İstanbul Eski Başkonsolosu Sfari'yi kaçırarak infaz etmeyi planladıkları, ardından da İsrail uyruklu turistlere yönelik saldırı planladıkları ortaya çıktı. Casusluk faaliyetine ilişkin yürütülen soruşturmanın detayları ortaya çıktı...
10.07.2022 Gündem
İstanbul'da 'suikast' operasyonu
İstanbul'da 'suikast' operasyonu İstanbul'da, İsrail vatandaşlarına yönelik suikast planı içinde olduğu değerlendirilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alınırken, şüphelilere ait Beylikdüzü'ndeki adreste arama yapıldı.
23.06.2022 Yaşam
Rusya'nın nihai hedefi ortaya çıktı! Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski bir haftada üç kez suikasttan kurtuldu...
Rusya'nın nihai hedefi ortaya çıktı! Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski bir haftada üç kez suikasttan kurtuldu... Ukrayna topraklarına giren Rus ordusu hedeflerine ulaşamazken Putin'in bir numaralı hedefinde olan Zelenski bir haftada üç kez suikasttan kurtuldu. Rusya ve Ukrayna arasında çatışmaların başlamasıyla birlikte Putin’in Zelenski’yi devre dışı bırakmaya çalışacağı iddiaları da manşetlere taşındı. Çarpıcı bir rapora göre ise Ukrayna lideri çoktan üç suikast girişimini atlattı…
4.03.2022 Dünya
İran intikam için İsrailli işadamı peşine düştü! Müthiş operasyon: MİT suikasti böyle engelledi...
İran intikam için İsrailli işadamı peşine düştü! Müthiş operasyon: MİT suikasti böyle engelledi... İran'ın nükleer programının mimarı Muhsin Fahrizade'nin İsrail tarafından öldürülmesinin ardından intikam almak isteyen İran'ın Türk vatandaşı da olan İsrailli işadamı Yair Geller'e suikast planı, MİT tarafından müthiş bir operasyonla suya düşürüldü.
11.02.2022 Gündem
Organize suç örgütü lideri  İstanbul’da yakalandı...
Organize suç örgütü lideri İstanbul’da yakalandı... Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden organize suç örgütü lideri Ayvaz Korkmaz, İstanbul’da düzenlenen operasyonda yakalandı.
24.11.2019 Yaşam
Öldürülen teröristin üzerinden çıktı! Kirli plan böyle bozuldu
Öldürülen teröristin üzerinden çıktı! Kirli plan böyle bozuldu Terör örgütü PKK’nın seçim öncesi siyasilere yönelik suikast planı son anda önlendi. Öldürülen teröristlerin üzerinden Glock marka suikast silahı ve çok sayıda mermi ele geçirildi.
13.01.2019 Gündem
ABD’den Maduro’ya: Baskıyı arttırmaya devam edeceğiz
ABD’den Maduro’ya: Baskıyı arttırmaya devam edeceğiz ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Venezuela Devlet Başkanı Nicols Maduro’nun yeni görev süresine başlaması hakkında, “Bu yolsuz rejime karşı baskıyı arttırmaya devam edeceğiz” dedi.
10.01.2019 Dünya
Suudi Veliaht Prense yakın isimler İranlılara karşı da suikast planlamış
Suudi Veliaht Prense yakın isimler İranlılara karşı da suikast planlamış Amerikan The New York Times gazetesi, İran karşıtı bazı iş adamlarının yaklaşık 2 yıl önce İran ekonomisi çökertmek için yaptıkları plan çerçevesinde Birleşik Arap Emirlikleri, ABD ve Suudi Arabistanlı yetkililerle görüştüğünü ortaya çıkardı. Haberde, Cemal Kaşıkçı cinayetinden sonra görevinden alınan Suudi Arabistan istihbarat yetkilisi Ahmed el Asiri'nin, İran'a yönelik plan çerçevesinde yapılan bir toplantıda İranlı isimlere yönelik suikast planlarını dillendirdiği iddia edildi
11.11.2018 Dünya
Danimarka, suikast planı iddiasıyla Tahran Büyükelçisini geri çekti
Danimarka, suikast planı iddiasıyla Tahran Büyükelçisini geri çekti Danimarka Dışişleri Bakanlığı, İran istihbaratının Danimarka’daki Ahvaz'ın Kurtuluşu için Arap Mücadelesi Hareketi (ASMLA) liderine suikast planladığı gerekçesiyle Tahran Büyükelçisinin geri çağrıldığını açıkladı.
30.10.2018 Dünya
Payitaht Abdülhamid 50. yeni bölüm fragmanında hain bulunuyor!
Payitaht Abdülhamid 50. yeni bölüm fragmanında hain bulunuyor! Payitaht Abdülhamid 50. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Payitaht Abdülhamid dizisi ekrana gelen yeni bölümleri ile tarihe ışık tutmaya devam ediyor. Abdülhamid ekrana gelecek olan yeni bölümde Mason locasına hizmet eden haini tespit eder. Payitaht Abdülhamid 50. yeni bölümü ile bu akşam TRT 1 ekranında...
11.05.2018 Gündem
PKK'nın gizli suikast planı ortaya çıktı!
PKK'nın gizli suikast planı ortaya çıktı! PKK’nın taşeron suikast çetesine büyük darbe vuruldu. Örgüte bağlı TAK militanlarının hazırladıkları suikast planıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aile fertleri ve yakınlarını hedef aldığı belirlendi.
15.03.2018 Gündem
FETÖ'den suikastlı kaos planı
FETÖ'den suikastlı kaos planı FETÖ ile irtibatlı DHKP-C’lilerin, dönemin CHP Kâğıthane ilçe başkanını öldürüp, olay yerine de MHP bayrağı bırakarak iç karışıklık çıkarmayı planladığı ortaya çıktı.
8.01.2018 Gündem
Nereden buldunuz?
Nereden buldunuz? Suudi Arabistan’da hafta sonunda yolsuzlukla mücadele kapsamında gözaltına alınan onlarca prens ve işadamına servetlerini nasıl elde ettikleri sorulacak
6.11.2017 Dünya
İstifa eden Başbakan Suudi Kralı ile...
İstifa eden Başbakan Suudi Kralı ile... Suudi Arabistan merkezli El Arabiya televizyonu istifa eden Lübnan Başbakanı Saad el Hariri ile Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'in bir araya geldiğini duyurdu.
6.11.2017 Dünya
Putin'e suikast planlayan karı kocaya saldırı
Putin'e suikast planlayan karı kocaya saldırı Ukranya'nın başkenti Kiev'de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e suikast planı yapmakla suçlanan Çeçen Adam Osmayev gerçekleştirilen bir saldırıda yaralandı, eşi Amina Okuyeva ise hayatını kaybetti.
31.10.2017 Dünya
Kim Jong-un için suikast ekibi hazırlanıyor!
Kim Jong-un için suikast ekibi hazırlanıyor! Seul yönetiminin, olası bir Kuzey Kore saldırısına hızlı bir şekilde yanıt verebilmek için Kim Jong Un ve yakın danışmanlarını öldürecek bir suikast ekibi hazırladığı belirtildi.
31.08.2017 Dünya
FETÖ'cü yarbay bakın nasıl saklanmış!
FETÖ'cü yarbay bakın nasıl saklanmış! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast planından Ankara'daki polis araçlarının ve ambulansların vurulmasına en kanlı talimatları verdiği belirlenen eski kurmay yarbay Özcan Karacan'ın memleketi Antalya'da saklandığı dönemde, kendini rehber olarak tanıttığı ve akrabalarına dahi izini belli etmediği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Sürekli reddediyordu ama bomba bağlantı ortaya çıktı
Sürekli reddediyordu ama bomba bağlantı ortaya çıktı Gençlik ve Spor Bakanlığında bürokratken geçen ay "FETÖ üyeliği"nden tutuklanan Topdemir'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi Marmaris'te suikast düzenlemeyi planlayan grubun başında olan ve FETÖ ile bağlantısını sürekli reddeden eski Tuğgeneral Sönmezateş'in "cemaat abisi" olduğu tespit edildi - Topdemir'in, TSK'dan ihraç edilen eski Hava Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Alpay ve bazı üst düzey askerlerin de "cemaat abiliği"ni yaptığı belirlendi
29.09.2021 Gündem
Kuzey Kore'den Güney Kore'ye tehdit
Kuzey Kore'den Güney Kore'ye tehdit Kuzey Kore yönetimi, eski Güney Kore Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin görevi sırasında Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a suikast planladığını iddia ederek, Park'ın "idamla cezalandırılacağını" bildirdi.
28.06.2017 Dünya
'CIA, Kim Jong-un'a suikast planladı'
'CIA, Kim Jong-un'a suikast planladı' Pyongyang yönetimine göre, ABD gizli servisi biyokimyasal madde kullanarak resmi bir törende Kuzey Kore liderini öldürmeyi hedefliyor.
5.05.2017 Dünya
Erdoğan'a suikast girişimi davasında gerginlik!
Erdoğan'a suikast girişimi davasında gerginlik! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişimi davasında sanıklarla Erdoğan'ın avukatları arasında tartışma çıktı
29.09.2021 Gündem
Hainlerin üniformalı suikast planı
Hainlerin üniformalı suikast planı PKK ve DEAŞ'a karşı yapılan operasyonlar tam gaz sürerken, hainlerin üniformalı suikast planları çökertildi. Örgüt üyelerinin evine yapılan baskınlarda, suikastlerde kullanmak üzere çok sayıda üniforma ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
‘Haşhaşiler gibi suikast planladılar’
‘Haşhaşiler gibi suikast planladılar’ Zonguldak iddianamesinde FETÖ için “Hasan Sabbah’ın çevresindeki Haşhaşilerin fedai kullanması gibi suikast benzeri hareketlere başvurmuştur” benzetmesi yapıldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suikast Planı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suikast planı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.