Su Kuyusu

Su Kuyusu

Son dakika su kuyusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan su kuyusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını su kuyusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su Kuyusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su kuyusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 292 su kuyusu haberi bulunmuştur. Tüm su kuyusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir ilden gaz müjdesi geldi! Su kuyusu açmak isterken bulundu
Bir ilden gaz müjdesi geldi! Su kuyusu açmak isterken bulundu Mersin'in Mut ilçesinde bir çiftçinin su bulmak için bahçesinde yaptırdığı 100 metre derinliğindeki sondajda, gaza rastlandı. Gaz bir işçinin çakmağı ateşlemesiyle yanarken, alevler dikkat çekti.
25.02.2024 Gündem
6 kurşunla öldürüldü, kuyuya atılıp üstü betonla kapatıldı! Sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
6 kurşunla öldürüldü, kuyuya atılıp üstü betonla kapatıldı! Sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı 6 kurşunla vurularak öldürülen Bahtiyar Akçay’ın cesedinin halı fabrikasındaki kuyuya atıldığı ve üzerinin betonla kapatıldığı olaya ilişkin maktulün yakın arkadaşı tutuklu sanık Nadir Ün’ün cezai ehliyeti tam çıktı. Nadir Ün ağlayarak yaptığı savunmasında, "Benim akıl sağlığım yerinde. Ancak psikolojim iyi değil. Pandemi sürecinde de yeterli sağlık desteği alamadım. Maktulün olay esnasında hakareti nedeniyle anlık öfke patlaması yaşadım" diye konuştu.
9.11.2023 Gündem
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 22. gün! 10 su kuyusu inceleme altında
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 22. gün! 10 su kuyusu inceleme altında Dünya Bankası'nda çalışıp emekli olduktan sonra Türkiye'ye dönen ve Balıkesir’in Gönen ilçesinde köpeğiyle yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor. Kırsal alandaki arama çalışmaları genişletildi.
8.07.2023 Yaşam
İstanbul Arnavutköy'de inanılmaz olay! Ekipler olay yerine harekete geçti...
İstanbul Arnavutköy'de inanılmaz olay! Ekipler olay yerine harekete geçti... Arnavutköy'de hayvanları ve bahçesi için hortumla su çeken bir kişi, metrelerce derinlikteki yağmur suyu kanalına düştü. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri şahsı bulmak için çalışma başlattı. Hayvancılık yapan iki kişi hayvanlarına su getirmek için D-20 Otoyolu kenarındaki su kuyusuna geldi. Yaşlı adam su kuyusuna girdi arkadaşı ise dışarı bekledi. Su kuyusuna girdikten sonra saatlerce haber alamayan arkadaşı itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Yaşlı adam girdiği su kuyusundan 4 saat sonra sürünerek çıktı.
5.07.2023 Yaşam
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu, liselilere 'iyilik' anlattı
RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu, liselilere 'iyilik' anlattı Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Ankara'da 11'inci sınıf öğrencilerinin düzenlediği 'İyilik Zirvesi' söyleşisine konuk oldu. Uslu, "Hangi görevde olursak olalım öncelikle kendi iyiliğimiz için iyilik yapmaya, iyilik yapan kurumların parçası olmaya devam edeceğiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Tarımsal verim düştü 'acil' uyarısı geldi! 'Çözüm bulmanız lazım'
Tarımsal verim düştü 'acil' uyarısı geldi! 'Çözüm bulmanız lazım' Türkiye’nin gelecekte kuraklık sorunuyla karşı karşıya kalabileceğine işaret eden Prof. Dr. Turan, "Girdileriniz aynı, maliyetleriniz aynı ama tarımsal veriminiz yüzde 30 düşüyorsa, burada çözüm bulmanız lazım. Tarımsal üretimde üretici açısından da veriler acil, önlem alınmalı" dedi.
18.05.2023 Yaşam
Kahreden haber! Su kuyusuna düşen baba- oğul yaşamını yitirdi
Kahreden haber! Su kuyusuna düşen baba- oğul yaşamını yitirdi Manisa’nın Salihli ilçesinde su kuyusuna düşen baba ve oğlunun cansız bedenine yaklaşık 10 saat süren çalışma sonrası ulaşıldı.
6.01.2023 Yaşam
Depremden sonra oldu! Su yanmaya ve köpüklenmeye başladı, gören şaşkına dönüyor
Depremden sonra oldu! Su yanmaya ve köpüklenmeye başladı, gören şaşkına dönüyor Düzce'nin Gölyaka ilçesinde bulunan artezyen su kuyusu, 23 Kasım'da meydana gelen depremin ardından çakmak çakıldığında yanmaya başladı.
29.11.2022 Yaşam
Tadilat çalışmalarını izlediği 7 metre derinliğindeki boş su kuyusuna düştü
Tadilat çalışmalarını izlediği 7 metre derinliğindeki boş su kuyusuna düştü Iğdır Üniversitesi Suveren Kampüsündeki 7 metre derinliğindeki boş su kuyusunun tadilat çalışmalarını izleyen Murat Ergir Yürek, dengesini kaybedip, kuyuya düşerek yaralandı.
5.11.2022 Gündem
Türkiye'de böylesi ilk kez oldu! Hepsi su kuyusunun içinden çıktı...
Türkiye'de böylesi ilk kez oldu! Hepsi su kuyusunun içinden çıktı... İzmir'in Torbalı ilçesinde, Metropolis Antik Kenti'ndeki kazı çalışmalarında açılan kuyuda, 1800 yıllık 150 amfora ve su testisi bulundu. Kazı Başkanı Prof. Dr. Serdar Aybek, Metropolis'te ilk kez toplu halde amfora ile su testileri bulunduğunu söyledi.
29.08.2022 Gündem
Tuz Gölü'ne borularla taşınan su, flamingolara can oldu
Tuz Gölü'ne borularla taşınan su, flamingolara can oldu Tuz Gölünde kuraklık nedeniyle yon yıllarda yaşanan flamingo ölümlerinin önüne geçilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen proje, sonuç verdi. Projeyle 4 kilometrelik boru hattıyla su taşınan Tuz Gölü'nde geçen yıl yaklaşık 3 bin olan yavru flamingo sayısı, bu yıl 9 bin 371 olarak tespit edildi.
23.08.2022 Yaşam
Tarlaya su gelmeyince korkunç gerçek ortaya çıktı
Tarlaya su gelmeyince korkunç gerçek ortaya çıktı O ilimizde acı olay. Köylüler gerçeği böyle fark etti. Adana'nın Yüreğir ilçesinde, tarlalarını sulamak isteyen çiftçilerin tıkanıklık olduğu ihbarı sonrası korkunç gerçek ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
6.07.2022 Yaşam
Kanalizasyon kanalına düşen 11 yaşındaki Seyit'ten acı haber!
Kanalizasyon kanalına düşen 11 yaşındaki Seyit'ten acı haber! Aksaray'da arkadaşıyla oyun oynarken kanalizasyon kanalına düşen zihinsel engelli Seyit Bozlak (11), yaşamını yitirdi. 
13.06.2022 Yaşam
Köylüler kazı yaparken keşfetmişti!  TPAO siyah ve yanıcı sıvı maddeden numune aldı
Köylüler kazı yaparken keşfetmişti! TPAO siyah ve yanıcı sıvı maddeden numune aldı Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Yağbasan Mahallesi'nde, çiftçiye ait zeytinlikteki su kuyusundan akan siyah ve yanıcı sıvı ile ilgili bölgeye gelen Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) yetkilileri, numune aldı. İlk bilgilere göre, sızıntının, bölgede bulunan fay hatlarından kaynaklandığı belirtildi.
30.05.2022 Yaşam
Köyde heyecanlandıran keşif! Bahçede çalışırken buldu, petrol, gizemli sıvı...
Köyde heyecanlandıran keşif! Bahçede çalışırken buldu, petrol, gizemli sıvı... Manisa’nın Salihli ilçesinde bir çiftçinin su kuyusu için yerin yaklaşık 200 metre altına açtığı sondajdan çıkan siyah sıvının petrol olabileceği ihtimali heyecan uyandırdı. Çevre sakinleri ateşle temasında alev alan sıvının petrol olabilme ihtimalinin araştırılmasını isterken, yaşanan olay akıllara Zeki Alasya ile Metin Akpınar’ın oynadığı 1978 yapımı ‘Petrol Kralları’ filmini getirdi.
29.05.2022 Yaşam
İdlib'de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı
İdlib'de inşa edilen briket evlerin anahtar teslim töreni yapıldı Suriye'de iç savaştan etkilenen siviller için inşa edilen 60 bin briket evin anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajla, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da bölgede katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Soylu, "Celabrus, Azez, El-Bab, Resulayn, Tel Abyad'da Türkiye'de yerleşik bulunan Suriyeli 1 milyon kişiye evler yapılacak. Bunu hem uluslararası hem de kendi hayır kuruluşlarımızla yapacağız. Yine AFAD koordinasyonunda yapılacak. Projeleri tamamlandı. Yakın zamanda başlayacak" dedi.
3.05.2022 Siyaset
Polisler itirafçı oldu! Köşkte işkence ve cinayet! Su kuyusuna atmışlar
Polisler itirafçı oldu! Köşkte işkence ve cinayet! Su kuyusuna atmışlar Murat Kartal’ın, Baybaşin Ailesi mensupları tarafından ‘intikam’ amacıyla öldürülmesine ilişkin soruşturmada tutuklanan polisler itirafçı oldu. Olayın ayrıntılarını anlatan şüpheliler, bu işi BMW araç karşılığında yaptıklarını söyledi. Ayrıca Kartal’a İstanbul Beylikdüzü’nde tenha bir bölgedeki ‘Köşk’ denilen villada işkence yapıldığı da ortaya çıktı.
13.02.2022 Yaşam
Salda Gölü kumsalına açılan su kuyusu tepki çekti! Valilik inceleme başlattı
Salda Gölü kumsalına açılan su kuyusu tepki çekti! Valilik inceleme başlattı Burdur'da, Maldivler'e benzetilen, turkuaz suyu ve bembeyaz kumsalı ile tanınan Salda Gölü'nün Kayadibi-Doğanbaba arasında kalan, İl Özel İdare'ye ait misafirhane ve plajın bulunduğu alanında kepçelerle su kuyusu kazılması tepki çekti. Salda Gölü Koruma Derneği Başkanı Gazi Osman Şakar, "Kazdıkları yer, göle 50-100 metre ve birinci derecede doğal sit alanına giriyor" dedi.
22.01.2022 Gündem
Kapadokya’daki Derinkuyu Yeraltı Şehri'nin sırrı çözüldü! Derinliklerindeki büyük sürpriz...
Kapadokya’daki Derinkuyu Yeraltı Şehri'nin sırrı çözüldü! Derinliklerindeki büyük sürpriz... Anadolu'nun cennet köşelerinden Kapadokya’da eşsiz bir yeraltı şehri olan Derinkuyu, sayısız medeniyete ev sahipliği yaptı. Hititler tarafından inşa edildiği düşünülen bu yeraltı şehri, birçok amaçla kullanıldı. Uzun yıllar boyunca gizemini koruyan Derinkuyu için yeni bir aşamaya geçme vakti geldi.
15.12.2021 Gündem
Tanzanyalı ziyaretçileri İstanbul’da şaşırtan olay! ‘Bu mucize gibi bir şey'
Tanzanyalı ziyaretçileri İstanbul’da şaşırtan olay! ‘Bu mucize gibi bir şey' Tanzanya’dan Türkiye’ye gelen Masai kabilesi üyeleri, Afrika’daki su sıkıntısının ne boyutlarda olduğunu gözler önüne serdi. Bir hafta kaldıkları İstanbul’da doya doya su kullandıklarını söyleyen Masaililer, “Bizim ömrümüz su aramakla geçiyor. İstanbul’da musluktan temiz su akıyor, bunun kıymetini bilin” dedi. Kaldıkları otelde 7/24 su akmasını ‘mucize’ olarak nitelendiren kabile üyeleri, “Bizim için bir kova su bile çok değerli” ifadelerine yer verdiler.
13.11.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan düşük gelirliye müjde: Kademeli su tarifeleri uygulanacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan düşük gelirliye müjde: Kademeli su tarifeleri uygulanacaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birinci Su Şurası'na canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan, "Suyun tasarruflu kullanımını hedefleyen kademeli tarifelerle düşük gelirli hane gruplarını gözeten sosyal ve adil su tarifeleri uygulanacaktır." dedi.
21.10.2021 Siyaset
İstanbul'da 21 yaşındaki genç su kuyusunda ölü bulundu
İstanbul'da 21 yaşındaki genç su kuyusunda ölü bulundu İstanbul Kartal'da sabah saatlerinden beri haber alınamayan genç su kuyusunda ölü olarak bulundu. İtfaiye ekipleri yaklaşık 4 metrelik kuyudan cansız bedeni çıkarıldığı sırada ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamazken polis olayın intihar olup olmadığını araştırıyor.
24.06.2021 Gündem
Su kuyusunda çalışma yapan 3 arkadaşın korkunç sonu!
Su kuyusunda çalışma yapan 3 arkadaşın korkunç sonu! Adana'nın Kozan ilçesinde, çalışma yaptıkları su kuyusuna düşen Mehmet İşlek (43), Hasan Sönmez (51) ve Salim Sarı (36) hayatını kaybetti. 3 kişinin cansız bedeni CANKUR ekiplerince kuyudan çıkartıldı.
13.05.2021 Yaşam
Tarlada su kuyusu açmak istedi sonrası korkunç!
Tarlada su kuyusu açmak istedi sonrası korkunç! Manisa'nın Demirci ilçesinde, Recep Akgün (62), tarlada su kuyusu açmak için kazı yaptığı sırada meydana gelen göçükte toprak altında kalıp, hayatını kaybetti.
8.04.2021 Yaşam
Bakan Soylu'dan '1000 Şehidimiz için 1000 Su Kuyusu' kampanyasına destek
Bakan Soylu'dan '1000 Şehidimiz için 1000 Su Kuyusu' kampanyasına destek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin son 3 yılda dünyanın en çok insani yardım yapan ülkesi olduğunu belirterek, "Biz dünyanın en zengin ülkesi değiliz ama buna inanıyorum ki biz dünyanın en vicdanlı ülkesiyiz, en merhametli ülkesiyiz, en merhametli milletiyiz." dedi.
21.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Su Kuyusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su kuyusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.